TV serialai
Powis 2010-07-17
Kokius TV serialus esat mate jūs, kuris labiausiai patiko ar galbūt po jo pabaigos domitės netgi kiekvienu Aktorių, režisierių žingsniu?
Būtent man pats geriausias iki šiol matytas yra "LOST", kažkodėl pakako pasižiūrėti vos tris sezonus ir patapau prisiekusiu "dingusių" fanu. Labai patiko jog šiam seriale išklya belekiek klausimų, todėl būni priverstas laukti su nekrantrumu kitos serijos, tik gaila kaip viskas prieina pabaiga, tas paskutinis epizodas.. po jo sėdi it žemes pardaves..
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-07-17, 21:10
Būtent man pats geriausias iki šiol matytas yra "LOST", kažkodėl pakako pasižiūrėti vos tris sezonus ir patapau prisiekusiu "dingusių" fanu. Labai patiko jog šiam seriale išklya belekiek klausimų, todėl būni priverstas laukti su nekrantrumu kitos serijos, tik gaila kaip viskas prieina pabaiga, tas paskutinis epizodas.. po jo sėdi it žemes pardaves..
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-07-17, 21:10
SwedaS 2010-07-17
Man labiausiai patiko "Prison Break" ir taskas.
Atminti pasilike serialai tai butu: House M.D., Heroes, Lie to Me, Leverage, The War at Home, Big Bang Theory. Dauguma is situ serialu dar vis tesesi todel nekantriai laukiu nauju sezonu
Atminti pasilike serialai tai butu: House M.D., Heroes, Lie to Me, Leverage, The War at Home, Big Bang Theory. Dauguma is situ serialu dar vis tesesi todel nekantriai laukiu nauju sezonu
Ding3s 2010-08-27
Californication, True Blood, Dexter, Flashforward kol necancelino, V, Heroes kol necancelino.
real_deal 2010-08-27
Ne į temą | Juk jau yra tema "Megstamiausias serialas", kam kurt dar viena..? |