←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Mire Slipknot'u bugnininkas

nuotrauka Soul Stealer 2010-05-25

http://www.15min.lt/naujiena/zmones/uzsien...gyvas-27-100375

Atsiprasau, sumaisiau. Ne bugnininkas, o bosistas.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-05-25, 16:46
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2010-05-25

Rest in peace, bet čia yra daugiau nei keista įdėti Slipknot narį (ir netgi ne pagrindinį) ir neįdėti Dio... Anyway, kol kas šitie metai tikrai tragiški visam metalui: pirmas nuo širdies smūgio mirė Type O Negative voklaistas ir bosistas Peter Steele, po to legendinis Dio ir dabar Paul Gray.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-05-25, 17:13
Cituoti

Na paprasciausiai kitu mirtys manes taip nesokiravo, kaip shita... Turbut tiesiog del to kad Slipknot'ai yra mano megstamiausia grupe siuo metu, tai megstamiausisos grupes nario mirtis, mane sokiravo labiausiai...
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2010-05-25

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-05-25, 17:20, pasakė:

Na paprasciausiai kitu mirtys manes taip nesokiravo, kaip shita... Turbut tiesiog del to kad Slipknot'ai yra mano megstamiausia grupe siuo metu, tai megstamiausisos grupes nario mirtis, mane sokiravo labiausiai...

Ne į temą
Čia menkniekis, bet kai rašai vietoj "š" - "sh", tai gaunasi, kad ir tokie žodžiai kaip "shita". :thumb:
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2010-05-25

nu, net nezinau... kazkaip taip nujauciu, kad cia bus the end of slipknot
Cituoti

I hope not... Manau dbr Slipknot'ai aprims, susitaikys su tuo kas atsitiko, pailses pora menesiu ir poto bandys ieskotis naujo bosisto. Tikiuosi...
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2010-05-25

gaila, bet tikrai nebus slipknotu galas - jis ne vokalistas, o kitais instrumentais dirbanciu veikeju - nepakeiciamu nera. aisku stiliu gali kiek itakot naujas zmogus.

RIP P.G.

Nuotrauka

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Šnypas 2010-05-25

Gaila Slipknotų nario, tačiau vieni anksčiau ar vėliau miršta. Tikiuosi, kad dėl šio įvykio Slipknotai nesustabdys savo veiklos.

R.I.P. Paul Gray
Cituoti