FIFA World Champiosnhip 10
Jobberis_Extreme 2010-04-11
Ką dar nėra temos apie pasaulinį renginį man dar simbolizuojanti atostogas nuo mokslų? Nu va liko du mėnesiai iki didžiojo renginio, Pasaulio Futbolo Čempionato. Ką palaikysite, ko neplaikysite? Štai grupės:
A Grupė:
South Africa
Mexico
Uruguay
France
B Grupė:
Argentina
Nigeria
Korea Republic
Greece
C Grupė:
England
USA
Algeria
Slovenia
D Grupė:
Germany
Australia
Serbia
Ghana
E Grupė:
Netherlands
Denmark
Japan
Cameroon
F Grupė:
Italy
Paraguay
New Zeland
Slovakia
G Grupė:
Brazil
Korea DPR
Dramblio Kaulo Krantas(Dėkui biznieriux )
Portugal
H Grupė:
Spain
Switcerland
Honduras
Chile
Labiausiai palaikysiu Olandus, Anglus ir Brazilus. Nenorėčiau ,kad toli išeitu Italai ,o ypač Prancūzai, tiesiog nemėgstu šios rinktinės. Šiaip nesu didelis futbolo žinovas tad apšvieskit man mielieji jei kas nors ne taip
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-04-12, 21:14
A Grupė:
South Africa
Mexico
Uruguay
France
B Grupė:
Argentina
Nigeria
Korea Republic
Greece
C Grupė:
England
USA
Algeria
Slovenia
D Grupė:
Germany
Australia
Serbia
Ghana
E Grupė:
Netherlands
Denmark
Japan
Cameroon
F Grupė:
Italy
Paraguay
New Zeland
Slovakia
G Grupė:
Brazil
Korea DPR
Dramblio Kaulo Krantas(Dėkui biznieriux )
Portugal
H Grupė:
Spain
Switcerland
Honduras
Chile
Labiausiai palaikysiu Olandus, Anglus ir Brazilus. Nenorėčiau ,kad toli išeitu Italai ,o ypač Prancūzai, tiesiog nemėgstu šios rinktinės. Šiaip nesu didelis futbolo žinovas tad apšvieskit man mielieji jei kas nors ne taip
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-04-12, 21:14
Mauglis 2010-04-12
Be jokios abejonės Italai, Italai ir dar kartą Italai Taip pat simpatizuoja Portugalai, Australai ir Argentiniečiai. Nors Italijai šansai laimėti yra ne per didžiausi, visgi tikiuosi prizinės vietos. VIVA ITALIA
Unbroken 2010-04-12
Ne į temą | Visi pavadinimai angliški išskyrus DKK (Ivory Coast in english); čempionate žais dvi Slovėnijos rinktinės(?) . |
Na, o šiaip karštai palaikysiu Europos čempionus ispanus, Meksikos rinktinę, Australiją ir olandus. Bendrai, burtai buvo labai įdomūs. Įdomu tai, kad ispanai gavo nesunkius oponentus grupėje (like in 2006), gavo sunkius galimus kito etapo varžovus (like in 2006). Na, o viso čempionato metu sirgsiu prieš: Prancūziją (nes jų rinktinės nekenčiau net tada, kai joje žaidė Z Double (aš ne rasistas )), USA (todėl, kad mėgstu Meksiką) ir Portugaliją (nes po Rui, Figo ir Pauleta išėjimo, jie net ir turėdami pakankamai neblogą sudėtį nesugeba nieko rimto). Džiaugiuosi, kad Meksika gavo sąlyginai lengvą grupę (su prancūzais galima lygiom sulošt). Taip pat nustebau Slovėnijos ir Slovakijos patekimais į čempionatą. That's my thoughts for now.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-04-12, 19:04
SmS 2010-04-12
F grupėje Slovakija.
Pats ryškių favoritų neturiu, bet palaikysiu anglus, olandus, portugalus, brazilus ir visokius "mažiukus" (afrikiečiai, slovakai, slovėnai). Ko gero vidury čempionato nuspręsiu ką palaikyti labiausiai
Pats ryškių favoritų neturiu, bet palaikysiu anglus, olandus, portugalus, brazilus ir visokius "mažiukus" (afrikiečiai, slovakai, slovėnai). Ko gero vidury čempionato nuspręsiu ką palaikyti labiausiai
The1andOnly 2010-04-13
Kaip visada uz Anglija ir uz Dramblio Kaulo Kranta sias dvi ir palaikysiu, tikiuosi, kad DKK zengs bent i kita etapa, o Anglija iki pusfinalio tikiuos, kad bent eis bet kazkodel nuojauta kuzda, kad Anglams atejo laikas nugalet
Duncan 2010-04-13
Kaip visad uz Anglija,tikiuosi nesuklups tradiciskai ketvirtfinalyje.Taip pat simpatizuoju Argentinai ir Olandijai,galbut Brazilijai bet pasitraukus senesniai brazilu kartai(Rivaldo,Roberto Carlos,Cafu,Ze Roberto,Ronaldo,Dida) jie man nebekelia simpatiju.Labiausiai nenoriu matyti prancuzu pergaliu,nes tiesiog negaliu pakest situ varliu ir sraigiu myletoju,bei italu
Skorpio 2010-04-14
beabejones Italija kaip ir visada. taip pat remsiu meksika. O kam linkiu nesekmes tia beabejo afroprancuzijai
Powis 2010-04-14
Beabejo už Italiją. Daugiau neprijaučiu jokiai kitai rinktinei neskaitant Lietuvos. Forza Italia
Mauglis 2010-04-14
Va kur maladiec žmonės FORZA ITALIA. Beje nemačiau dar nė vieno, kas sirgtų už Vokietiją
Lyncaz 2010-04-14
nu aš ir futbolas taip kaip Batista ir dailusis čiuožimas, bet jei jei žiūriu kokias varžybas, tai palaikau vokiečius
Hunter 2010-04-15
hm keista patiket kad uz italus daug cia serganciu man ju zaidimo stilius su strategija imusam pirmi o tada visi 11 stojam ant vartu linijos toks nelabai priimtinas... bet 06 isspaude pergale
ir siaip ju ta futbolo kultura ale serbai futbole (pagal vaidyba ir verkima). kaip mano draugas yra issireiskes apie italijos rinktine - lyg 11 kristinu lostu pas italus
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2010-04-15, 16:20
ir siaip ju ta futbolo kultura ale serbai futbole (pagal vaidyba ir verkima). kaip mano draugas yra issireiskes apie italijos rinktine - lyg 11 kristinu lostu pas italus
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2010-04-15, 16:20
Dizzee 2010-04-15
Olandus palaikau nuo mazumos, labai megau Kluivert ir Bergkamp, tai palaikysiu ir siame cempionate.
Skorpio 2010-04-16
Hunter, 2010-04-15, 14:19, pasakė:
hm keista patiket kad uz italus daug cia serganciu man ju zaidimo stilius su strategija imusam pirmi o tada visi 11 stojam ant vartu linijos toks nelabai priimtinas... bet 06 isspaude pergale
na cia tau pasiskaitymui http://www.goal.com/en/news/1717/editorial...talian-football
del Catenaccio tai prasau uzmirsti Cesare Maldini laikus. Man kartais juokinga tas sky sports idiegtas mastymas italu futbolas sudas ir premiershipas yra geriausia lyga pasaulyje! (kchem neskaitant klubu milijoniniu skolu..)
cituosiu Carlo Garganese:
Citata
1) SKY Sports
It could only be SKY Sports England at No.1. Sky attempts to, and in most cases succeeds in brainwashing the English nation about the game of football. It is repeatedly shoved down everyones throats that the Premier League is the best league in the world, with it even allegedly being written into the contracts of staff that they have to repeat this line in order to keep their job.
The rest of the world is treated as if it doesn't exist, and Serie A is only ever reported on when there has been violence or racism. All negative events in England are covered up/toned down to protect the business product, while Sky ignore any big sporting events that they arent showing themselves. We dont have the rights to the World Cup final? Ok, we will hype up glass chin Amir Khans fight against some world-class nobody instead.
To be a Sky Sports pundit you must know absolutely nothing about non-English football, you must memorise every cliché in the book such as It aint over until the fat lady sings, you must spout out every stereotype such as Italian players dive and are old and slow and Germans always score late goals, you must believe that Claude Makelele invented the defensive midfield position, everyone learned free kicks off Cristiano Ronaldo, everyone is unproven until they have played in England - including Lionel Messi, and finally you must say that the Premier League is the best league in the world at least 20 times an hour.
It could only be SKY Sports England at No.1. Sky attempts to, and in most cases succeeds in brainwashing the English nation about the game of football. It is repeatedly shoved down everyones throats that the Premier League is the best league in the world, with it even allegedly being written into the contracts of staff that they have to repeat this line in order to keep their job.
The rest of the world is treated as if it doesn't exist, and Serie A is only ever reported on when there has been violence or racism. All negative events in England are covered up/toned down to protect the business product, while Sky ignore any big sporting events that they arent showing themselves. We dont have the rights to the World Cup final? Ok, we will hype up glass chin Amir Khans fight against some world-class nobody instead.
To be a Sky Sports pundit you must know absolutely nothing about non-English football, you must memorise every cliché in the book such as It aint over until the fat lady sings, you must spout out every stereotype such as Italian players dive and are old and slow and Germans always score late goals, you must believe that Claude Makelele invented the defensive midfield position, everyone learned free kicks off Cristiano Ronaldo, everyone is unproven until they have played in England - including Lionel Messi, and finally you must say that the Premier League is the best league in the world at least 20 times an hour.
Powis 2010-04-16
Jo, atsibodo klausytis nuvalkiuotų stereotipų iš žmonių, kurie nesidomi Italijos futbolu ir tuo pačiu įgriso klausytis EPL fanų šnekų, jog kaip jau sakė Skorpio jie yra geriausi ir pan. Hunter komentaras tai iš vis juoko lygį parašytas..
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-04-16, 12:40
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-04-16, 12:40
Hunter 2010-04-16
ne apie serie a as sneku. sneku butent apie rintkines zaidimo stiliu kuris buvo ypac akivaizdziai matomas 2000-04 metu pasirodymais, tokie "stereotipai" gimsta ne is niekur. o jai prisimenant ir ta pacia serie a, tai tada nepamirstam kad netaip senai daugelis pagrindiniu klubu apsikakojo visu grazumu. epl lyga man neaktuali taipogi seku tik ispanu, bet netvirtinu ir net neketinu kad ji butu stipriausia ar dar kokia.
sunku patiket man buvo del to, kad mano draugu bury ar ju draugu draugu nuomones labai panasios, visi megstam patraukti per danty viena buvusi klasioka kuris uz italus sirgo, gal jaunesniai kartai atrodo kitaip del to ir susidaro tokie skirtumai.
va siais metais gales parodyt nauja zaidima, nes po 06 triumfo 08 patyre fiasko (nuo visisko tik france juos istrauke)
sunku patiket man buvo del to, kad mano draugu bury ar ju draugu draugu nuomones labai panasios, visi megstam patraukti per danty viena buvusi klasioka kuris uz italus sirgo, gal jaunesniai kartai atrodo kitaip del to ir susidaro tokie skirtumai.
va siais metais gales parodyt nauja zaidima, nes po 06 triumfo 08 patyre fiasko (nuo visisko tik france juos istrauke)
Mauglis 2010-04-16
Hunter, 2010-04-16, 16:23, pasakė:
ne apie serie a as sneku. sneku butent apie rintkines zaidimo stiliu kuris buvo ypac akivaizdziai matomas 2000-04 metu pasirodymais, tokie "stereotipai" gimsta ne is niekur. o jai prisimenant ir ta pacia serie a, tai tada nepamirstam kad netaip senai daugelis pagrindiniu klubu apsikakojo visu grazumu. epl lyga man neaktuali taipogi seku tik ispanu, bet netvirtinu ir net neketinu kad ji butu stipriausia ar dar kokia.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-04-16, 19:23
Crack 2010-04-16
Mauglis, 2010-04-16, 20:22, pasakė:
Mano manymu tai buvo joks fiasko. Italai grupėje pralaimėjo tik Olandams, su Rumunais sužaidė lygiosiomis, kai GIGI atlaikė Mutu pendelį, o prancūzams pakrovė malkų Po to pralaimėjo Ispanams, kurie tapo Europos čempionais (ir tai po pendelų).
Koks skirtumas , ka iveike ir su kuo lygiom sulose , jei jie jau pirmam rate krito? As pats uz Olandus ir Brazilus
Lix 2010-04-16
Nesu kazkurios rinktines mega fanas, taciau dazniausiai palaikau olandus ir anglus. Svarbiausia, tikiuosi gero renginio ir graziu rungtyniu
Spectre 2010-04-17
Jokiame sporte neseku, kas vyksta lygose/federacijose, bet, kai ateina Olimpinės žaidynės, pasaulio ar Europos čempionatai, pasižiūriu tiek krepšinį, tiek futbolą. Nežinau dabartinės situacijos, nežinau, kokios yra sudėtys, bet tikriausiai palaikysiu ispanus. Kažkaip prisirišau prie jų rinktinės dar per Euro 2008 čempionatą.