nMo NBA 2K10 lyga
Lyncaz 2010-04-04
Taigi, sveikiname turnyro nugalėtoją, geriausią iš geriausių...
http://2knmo.tk/
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-05-05, 23:19
Spoiler'is
http://2knmo.tk/
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-05-05, 23:19
Kzkas 2010-04-04
Kėlinio trukmė: 7 min
Fantasy draft - taip/ne: Taip
Slideriai: Albys Realistic
Slideriai: Albys Realistic
Crack 2010-04-04
Kėlinio trukmė: 8 min
Slideriai: man jokio skirtumo
Ir bukit zmones , nemalkit kiekviena ataka
Šį pranešimą redagavo Crack: 2010-04-04, 18:54
Slideriai: man jokio skirtumo
Ir bukit zmones , nemalkit kiekviena ataka
Šį pranešimą redagavo Crack: 2010-04-04, 18:54
Šnypas 2010-04-04
Let me in.
Kėlinio trukmė 7 min
Fantasy draft- taip
Slideriai - nesvarbu, kad ir defaultiniai
Kėlinio trukmė 7 min
Fantasy draft- taip
Slideriai - nesvarbu, kad ir defaultiniai
Kzkas 2010-04-04
emouTion 2010-04-04
Kėlinio trukmė: 8 min
Fantasy draft - taip/ne: NE!
Slideriai: Defaultiniai tinka.
Fantasy draft - taip/ne: NE!
Slideriai: Defaultiniai tinka.
Impact 2010-04-04
Kėlinio trukmė: 8
Fantasy draft - taip/ne: jo
Slideriai: default
P.S. Ką reiškai tas atakų malimas ?
Fantasy draft - taip/ne: jo
Slideriai: default
P.S. Ką reiškai tas atakų malimas ?
Jobberis_Extreme 2010-04-05
Kėlinio trukmė: 7
Slideriai: Default
Slideriai: Default
Walleris 2010-04-05
Kėlinio trukmė; 6 min - jeigu normalus sezonas, tai per akis užteks, neabėjoju. Aišku su 8 min geresnės varžybos, bet kai žaidžiama intensyviai, aš už trumpesnį laiką.
Fantasy draft - taip/ne; TAIP - man, kaip ant NBA skersą dėjusiam yra dzin ant tų komandų, tai jei galėsiu pats komplektuot, bus tik įdomiau.
Slideriai; default, prie tokių visi pripratę, bus papraščiau, nereiks daugeliui bandyt adaptuotis
O dėl to "malimo", tai absurdas neišpasakytas. Visų pirma, man prireikė kitų pagalbos, kol supratau, ką reiškia šis "protingas" terminas. Na o kai supratau, tai supratau, kad tai kvailystė. Jau sakiau tai skype chate, bet pasikartosiu čia - tikrame krepšinyje nieks niekam neaiškina kokiu būdu žaisti. Juk tikslas turi būti laimėti žaidžiant pilnu pajėgumu, o ne daryti kažkokį 3pt/middle range konkursą su minimaliu metimų iš po krepšio skaičiumi ir taip bandyti surinkti kuo daugiau taškų. Tegu kiekvienas žaidžia kaip nori, turi savo žaidimo stilių, nevaržykime to. Aš jau labai seniai, kaip nelošiau šio žaidimo, bet kiek pamenu nežaisdavau vienodai, lyderiai vis kiti, nebūdavo, kad su centru visus taškus susirinkdavau. Bet tai tikrai nereiškia, kad aš jausdamas, kad galiu pelnyti iš po krepšio taškus, specialiai to nedarysiu ir bandysiu įmest troicą. Chebra, nebandykit išradinėt dviračio!
Fantasy draft - taip/ne; TAIP - man, kaip ant NBA skersą dėjusiam yra dzin ant tų komandų, tai jei galėsiu pats komplektuot, bus tik įdomiau.
Slideriai; default, prie tokių visi pripratę, bus papraščiau, nereiks daugeliui bandyt adaptuotis
O dėl to "malimo", tai absurdas neišpasakytas. Visų pirma, man prireikė kitų pagalbos, kol supratau, ką reiškia šis "protingas" terminas. Na o kai supratau, tai supratau, kad tai kvailystė. Jau sakiau tai skype chate, bet pasikartosiu čia - tikrame krepšinyje nieks niekam neaiškina kokiu būdu žaisti. Juk tikslas turi būti laimėti žaidžiant pilnu pajėgumu, o ne daryti kažkokį 3pt/middle range konkursą su minimaliu metimų iš po krepšio skaičiumi ir taip bandyti surinkti kuo daugiau taškų. Tegu kiekvienas žaidžia kaip nori, turi savo žaidimo stilių, nevaržykime to. Aš jau labai seniai, kaip nelošiau šio žaidimo, bet kiek pamenu nežaisdavau vienodai, lyderiai vis kiti, nebūdavo, kad su centru visus taškus susirinkdavau. Bet tai tikrai nereiškia, kad aš jausdamas, kad galiu pelnyti iš po krepšio taškus, specialiai to nedarysiu ir bandysiu įmest troicą. Chebra, nebandykit išradinėt dviračio!
Kzkas 2010-04-05
Noreciau paklaust, kada bus draftai ir kaip jus sutalpinsit 11 zaideju i 10 vietu?
seimas2 2010-04-05
Kėlinio trukmė; 6-8min
Fantasy draft - taip/ne; Taip, žaidimas bus daug įdomesnis kai patys dėliosimės sau komandas.
Slideriai; Default
Dėl malimo visiškai pritariu Walleriui.
Fantasy draft - taip/ne; Taip, žaidimas bus daug įdomesnis kai patys dėliosimės sau komandas.
Slideriai; Default
Dėl malimo visiškai pritariu Walleriui.
Impact 2010-04-05
Lix 2010-04-05
Walleris, 2010-04-05, 12:43, pasakė:
Kėlinio trukmė; 6 min - jeigu normalus sezonas, tai per akis užteks, neabėjoju. Aišku su 8 min geresnės varžybos, bet kai žaidžiama intensyviai, aš už trumpesnį laiką.
What he said.
seimas2 2010-04-05
Kzkas 2010-04-05
BoXiX 2010-04-05
Įdomiai čia.
Nesakiau, kad žaisiu, tiesiog paklausiau. Mano internetas šiektiek silpnokas.
Citata
Nesu bandęs lošt 2k10 internete, bet lagas priklauso nuo interneto greičio ar procesoriaus galingumo?
Nesakiau, kad žaisiu, tiesiog paklausiau. Mano internetas šiektiek silpnokas.
Walleris 2010-04-05
Nežinau, ar ši tema buvo diskutuota, ar ne, bet kaip dėl rosterių? Ar pagal kuriuos nors living rosters ar pagal defaultinius? Kadangi bus fantasy draftai, tikroviškumo faktoriaus kaip ir neliks, tai aš asmeniškai siūlyčiau pagal defaultinius, kad tarkim, žaidėjai, kurie yra dabar traumuoti, turnyre žaistų pilnu pajėgumu.
Lyncaz 2010-04-05
Viskas! Visi susirinkome, taigi lyga netrukus startuos.
Drfatai ŠIANDIEN, t.y. 2010.04.05 21.00!!!
Kėlinio laikas 7 minutės, į playoffus pateks 8 komandos, Ketvirtfinaliai ir pusfinaliai iki 2 pergalių, finalas iki trijų. Reguliarus sezonas bus 10 rungtynių. Slaideriai - default, rosteriai - "online".
Drfatai ŠIANDIEN, t.y. 2010.04.05 21.00!!!
Kėlinio laikas 7 minutės, į playoffus pateks 8 komandos, Ketvirtfinaliai ir pusfinaliai iki 2 pergalių, finalas iki trijų. Reguliarus sezonas bus 10 rungtynių. Slaideriai - default, rosteriai - "online".
Mauglis 2010-04-05
Aš nedalyvauju turnyre, bet įdomumo dėlei įkelkite galutinį variantą, kas ką pasiėmė Kiek atsimenu kai vasarą vyko PES turnyras, tai draftai buvo įdomūs
Powis 2010-04-05
Citata
Kiek atsimenu kai vasarą vyko PES turnyras, tai draftai buvo įdomūs
Įdomūs buvo, bet nė velnio nepasiteisino, kadangi online nesuveikė..
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-04-05, 21:58
Lyncaz 2010-04-06
Lyga turi savo oficialią svetainę - http://2knmo.tk/
Taip pat siūlome spėti kas taps čempionu! Temos viršuje!
Ne į temą | Powi, gal nori prisijungt? Kadangi kol kas Seimuj nepavyksta pradėti žaidimo, galėtum jį pakeisti. nebent jam pavyks prisidėti prie mūsų. |
seimas2 2010-04-06
Lyncaz, 2010-04-06, 03:35, pasakė:
Ne į temą | Powi, gal nori prisijungt? Kadangi kol kas Seimuj nepavyksta pradėti žaidimo, galėtum jį pakeisti. nebent jam pavyks prisidėti prie mūsų. |
Tai kad vakar rašiau kad jau pavyksta
Powis 2010-04-06
Lyncaz, 2010-04-06, 03:35, pasakė:
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-04-06, 11:55