←  Naujienos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Wrestling Observer Newsletter 2009 Awards

nuotrauka `MalioK` 2010-01-28

Pagaliau pasirode siu metu Wrestling Observer Newsletter leidinio, kurio redaktorius ir ikurejas yra Dave Meltzer, 2009 metu PW (Professional Wrestling) ir MMA (Mixed Martial Arts) apdovanojimai. Sio momentu yra keleta MMA kategoriju kur neturiu Top 10 saraso ir balu, bet veliau paredagosiu ir informosiu jus. Dar karta atkreipiu demesi, kad tai ne grinai The Meltz favoritu sarasas - balsavime dalivauja skirtingi zmones susije su abejais verslais, t.y. promoteriai, agentai, kovotojai/wrestleriai, zurnalistai, istorikai, fanai ir kiti. Paemiau mano praeitais metais isverstus kiekvienos nominacijos aprasymus. Vel gi apdovanojimus sudaro dvi stambios kategorijos:
  • Class A - balsotojai nurodo savo top trys pasirinkimus. Pirmas pasirinkimas gauna penkius taskus, antras gauna trys taskus, o trecias tik du taskus. Daugiausiai tasku surinkes pasirinkimas laimi. Skliaustuose prie nugaletoju rasite kiek zmoniu yra suteike siam balsui savo №1 vieta (tai yra savo penkius taskus), o skaicius prie skliaustu - kiek bendrai balu surinko tam tikras nominantas.
  • Class B - balsotojai paprasciausiai nurodo viena svarbiausia pasirinkima. Tas uz ka prabalsavo daugiausiai zmoniu (atsizvelgiant i ju balso svori) laimi. Skaicius prie nugaletoju parodo kiek balsu gavo sis ar tas nominantas.

CLASS A

Spoiler'is

CLASS B

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-01-28

Va, pagaliau pilnai uzbaigiau pirma posta - ten is esmes visas Wrestling Observer Newsletter 2010-02-01 turinys, kuris liecia apdovanojimus, t.y. desimtukai, balai, Honorable Mention'ai ir vietomis trumpi Dave Meltzer komentarai, kur jis pasirinkdavo komentuoti. Tik nedejau praeitu metu nugaletoju, kadangi kas nores gali rasti jos Wikipedijoje be ypatingu pastangu. Pats dar neskaiciau - kai perskaitisiu pakomentosiu, ka skatinu ir jus daryti :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-01-29

Cia paruosiau nedidele analize, pasitelkiant Dave Meltzerio komentarais prie nominaciju.
  • Wrestler of the Year:
    Jericho tampa pirmu amerekeciu, kuris du metus is eiles (2008 ir 2009 metais) gauna sia garbe nuo pat Ric Flair, kuris tai padare 1989 ir 1990 metais. Mano asmenine nuomone, nugaletoju turejo buti Jeff Hardy ir tai sakau jausdamas antipatija Jeffui ir budamas Chriso nuthuggeriu - mane nelabai tenkina Meltzerio balsavimo paaiskinimas, kad Hardy turejo silpna programa su Matt metu pradzioje ir praleido metu gala. Apdovanojimas turi buti skirtas zmogui kuris labiausiai suzibejo siais metais ir/arba nese kompanija ant peciu. Jeff tikrai buvo labiausiai over metu face, o Chris deja, nors ir pakele Tag Team titulu verte, net nebuvo laikes World titulo versijos ir pagrinde tupejo midcarde. Su visa mano simpatija Jericho - siais metais WWE neleido jam suzibeti.

• Mixed Martial Arts Most Valuable:
    Brock Lesnar tampa tik vienu is treju kovotoju sporte, kuris buvo pavadintas vertingiausiu net du kartus. Kiti du yra Frank Shamrock (1998 ir 1999 metai) bei Kazushi Sakuraba (2000 ir 2001 metai).

• Most Outstanding Wrestler:
    Artimoje tasku kovoje su Davey Richards, "The Best Wrestler in the World" Bryan Danielson laimi ketvirtus metus is eiles. Taip jis sulauzo praeitu metu rekordinias lygiasias su Chris Benoit (2001 - 2003 metai) ir Jushin Liger (1990 - 1992 metai), tapdamas nenugincijamu nominacijos championu ir vieninteliu siam momentui wrestleriu laikiusiu sia garbe net keturius kartus (2006 - 2009 metai). Su Bryan pasirasytu WWE kontraktu, jo ipediniu turetu tapti Davey.

• Most Outstanding Fighter of the Year:
    Georges St. Pierre laimi antra karta is eiles (2008 ir 2009 metais), kartu su Frank Shamrock (1998 ir 1999 metai) tampadamas tik vienas is dveju kovotoju, gavusiu si apdovanojima du kartus. Kalbam apie apdovanojima, kuri kai kurios sporto legendos kaip Chuck Liddell net nera gave nei karto.

• Tag Team of the Year:
    The American Wolves nugalejo nominacijoje taskais, neziurint i tai, kad The Young Bucks surinko daugiau №1 balsu.

• Most Improved:
    The Miz (2008 ir 2009 metai) prisideda pries Brock Lesnar (2002 ir 2003 metai) kaip vienintelis du wrestleriai, kurie laimejo sio nominacijoje du kartus.

• Best on Interviews:
    Jericho ir Punk aiskiai atsiplese nuo likusiu pretendentu - nors CM ir pralaimejo, jis ypac pasizimejo, nes 2008 metais jis net nebuvo prasimuses i Top 20 sioje nominacijoje, o 2009 metais dave Y2J tvirta konkurencija. Chris gi gauna si apdovanojima trecia karta, prisidedamas prie tokios PW verslo iskalbingos grietineles kaip Roddy Piper, Jim Cornette, Ric Flair, Mick FOley ir Steve Austin, kurie taip pat turi po trys pergales.

• Most Charismatic:
    Taigi kodel tas supermanas John Cena kisamas mums visiems i gerkle?.. Siais metais John laimejo artimas varzybas del pirmos vietos su Jeff Hardy ir Brock Lesnar. Nezinia kas laimetu jei Hardy liktu su kompanija, o Lesnar rimtai nesusirgtu metu gale, bet siaip ar taip Cena pergalingai stovi sioje nominacijoje ketvirtus metus is eiles (2006 - 2009 metai), atsirasdamas eliteneje grupeje su Hulk Hogan (sesis kartus), Ric Flair (penkis kartus) ir Th Rock (keturis kartus).

• Best Technical Wrestler:
    Skirtingai nuo "Most Outstanding Wrestler" nominacijos, cia Danielson laimejo be jokiu lenktiniu, aiskiai ir triuskinanciai. Bryan tampa vienu is dveju wrestleriu laikiusiu sia garbe pankius kartus, kartu su legendiniu Chris Benoit, bet vieninteliu wrestleriu laimejusiu penkius kartus is eiles.

• Best Brawler:
    Neziurint i tai, kad daugiausiai №1 balsu atiteko Samoa Joe, savo kultinio palaikimo pagalba mazosiuose organizacijuose, kuris buvo sustiprintas pasirodimu "The Wrestler" filme, Necro Butcher sugebejo isplesti pergale 2009 metais (t.y. laimejo du metus is eiles).

• Most Overrated:
    Triple H laimi ketvirta karta ir uzima tvirta №2 pozicija sioje nominacijoje, pagal pergales - kol Hunter artejancisu metus sieks sumusti Ric Flair pasaulio titulu rekorda, jis turi tvirtus sansus po keliui nugaleti Hulk Hogana sioje nominacijoje, kuris, kolkas, laiko rekordinias septynias pergales pervertintu kategorijoje.

• Most Underrated:
    Evan Bourne su persvara laimejo nominacijoje, kurioje net devini is Top 10 vardu dirba WWE organizacijoje.

• Promotion of the Year:
    UFC laimi ketvirtus metus is eiles, atsirasdama lygiosiuose su NJPW (1995 - 1998 metai), bet svarbi siais metais ne UFC pergale, o tai, kad Dragon Gate organizacija laimi kaip geriausia PW kompanija, nugaledama WWE su didziule persvara.

• Best Weekly TV Show:
    SmackDown! pagaliau grazino pro-wrestlinga o pirma vieta, sulauzydama MMA (su The Ultimate Fighter) keturiu metu pergaliu serija 2005 - 2008 metais. Kas liecia ROH per HDNet trecioje vietoje, pats Meltzer pabreze, kad nustebo tokiu rezultatu, nes nemato to produkto tokiame aukstame laiptelyje.

• Worked Match of the Year:
    Du vardai, kurie dominoja siu metu desimtuka, tai Richards su trejais is Top 10 matchu ir KENTA, kuris dalivavo net keturiuose. Aisku, Undertakerio ir Michaels matchas laimejo, nes turejo didele persvara, t.y. WrestleMania scena: svarbu pabrezti, kad per visa nominacijos gyvavimo istorija (nuo pat 1980 metu metu), tai tik ketvirtas WM matchas, gaves №1 garbe. Kiti trys yra Savage/Steamboat WMIII, Michaels/Ramon WMX ir Hart/Austin WM13. Laimedamas savo trecia MOTY pagal Wrestling Observeri, Shawn nusileidzia tik Ric Flair (4), Misuharu Misawa (5) ir Kenta Kobashi (6).

• Best Television Announcer:
    Jim Ross sioje kategorijoje yra nepalieciamas - siais metais jis nugali rekordini 13 karta. Man asmeniskai apmaudu, kad Joe Rogan iki siol nera nei karto laimejes si apdovanojima uz absoliuciai nuostabu darba. Gal 2010...

• Best Major Wrestling Show:
    Vieninteles dvi organziacijos, kuruios siais metais turi po du show Top 10 yra DGUSA ir WWE, tik kai WWE atveju tai uztikrina renginiu kiekybe per metus, Dragon Gate USA turejo tik du PPV ir visi du rado vietas №1 ir №3 pozicijuose. Nuo saves galiu prideti, kad esu nustebes, jog UFC 100 pralaimejo ir tai tik patvirtina, kad tarp WON skaitytoju/subscriberiu vis dar dominoja PW gerbejai.
! Beje, jei ka nors domina tai prie posto prisiegiu pilna sveziausia Wrestling Observer Newsletter laiska (2010-02-01), kuris sveria apie 40,000+ zodziu. Jame rasite sioje temoje pateiktus WON 30-uosius kasmetinius apdovanojimus, bei kitas PW ir MMA pasaulio naujienas - is esmes cia mokamas oficialaus saito medziaga, prie kurio turi priejima subscriber'iai. As pats pirma karta turesiu galimybe perskaityti si savaitini leidini :)

Pridėtas failas(-ai)

Cituoti

nuotrauka Walleris 2010-01-30

Liūdna, WON awards yra visada vienas didesnių PW metų įvykių, o mūsų forumas, apart `MK`, tyli. Tai parašysiu aš keletą minčių, gal ir kiti mano pavyzdžiu paseks :)

Manau, kad mano nuomonė bus nepopuliari, bet nors nusišauk aš neįperku šių apdovanojimų. Turiu galvoje ne konkrečiai šių metų edition, bet apskritai man nepatinka šitai WON principas. Man yra nelabai suvokiama, kaip gali būti apdovanojimai objektyvūs, kai jie yra ir PW, ir MMA. Ir kas blogiausia - kai šių dviejų skilčių atstovai varžosi toje pačioje nominacijoje! That's fn' ridiculous! PW ir MMA atstovų tiesioginis lyginimas, mano akyse, makes no sense whatsoever. Kaip tu gali pasakyti, kurios rungtynės buvo geresnės - Giants vs. Mets ar Žalgiris vs. Lietuvos Rytas? Kuri profesionali lyga geresnė - NFL ar NBA? Kaip gali išrinkti geriausią sportininką iš 4 pasirinkimų - LeBron James, Lionel Messi, Roger Federer ir Evgenij Plushenko? Kaip gali išrinkti geresnį dainininką iš Andrea Bocelli ir Mariah Carey? Tiesiog negali. Į vieną nominaciją plakami du visiškai skirtingi dalykai. Tarkim, kaip galima objektyviai nustatyti, kuris feud'as buvo geresnis - Jeff Hardy vs. CM Punk ar Brock Lesnar vs. Frank Mir? Lyginti promo darbą? Lyginti kovų gerumą? Ne, nes vienur yra scenarijus, kitur yra tikra. Vienintelis bent kiek objektyvus kriterijus būtų lyginti kiek pinigų buvo uždirbta iš šių dviejų programų. Bet aš ir to nelaikyčiau labai objektyviu kriterijum, nes tokiu atvėju lyginamas ne tiek feudų gerumas, kiek šių sporto šakų populiarumas. MMA šiai dienai JAV yra tiesiog populiaresnis reiškinys nei wrestlingas, manau, kad ir ką WWE pastatytų kaip pagr. feudą, vis tiek tai ne out-draw'intų gerai hype'inamos MMA kovos, pvz Rashad Evans vs. Rampage Jackson. Kaip išimtį galima paminėti tik WM, nes tai užtvirtintas vardas ir dalis žmonių užsisako šį šou net jei ir nebežiūri WWE. Tai išvada - tiesiog nėra kaip palyginti PW ir MMA tokiuose apdovanojimuose. Jau man atrodo, kad plakti MMA kartu su boxu atrodytų logiškiau, nes abu dalykai yra kovinės sporto šakos, o wrestlingo sporto šaka nelaikau, man tai meno forma. Nesu kategoriškai prieš MMA buvima WON apdovanojimuose, visgi dalinasi nemažai ta pačia auditorija, tačiau man atrodo, kad norint turėti įtikinamumą tokie apdovanojimai privalo labai aiškiai atskirti šiuos du dalykus ir jų nelyginti.
Toliau apie nominacijas. Bendrai, viskas gerai, galima būtų kai kur diskutuoti, tačiau tai labiau simpatijų reikalas. Tačiau išskirčiau dviejų nominacijų rezultatus. Visų pirma - Best Brawler. Antrus metus iš eilės Necro Butcher? Really? I mean really? Kaip buvau nustebęs pernai, toks pat nustebęs esu ir dabar. Ši nominacija yra sukurta geriems wrestleriams. Kas gero yra Necro Butcheryje? Kvailokas (mano nuomone) gimmick'as, jokios iškalbos, silpna fizinė forma, I could go on and on. Per savo kaip wrestlingo fano stažą, dar kol kas nemačiau gero Necro Butcherio singles mačo. Mano supratimu, vienintelė priežastis, kodėl šis žmogus tapo over in the first place, tai dėl to, kad yra pakankamai kvailas sadomazochistas, žalojantis savo kūną hardcore nesąmonėm ir neapsaugotais chairshot'ais. Su visa pagarba Necro, aš manau, kad jis yra prastas wrestleris. Toliau Worst Promotion. Galit man prikaišioti mano TNA markizmą, bet aš to tikrai nesuprantu. Taip, TNA daro krūvą nesąmonių, savo production, storyline'ais, žvaigždėmis, verslo darymu ir dar daug kuo jie nusileidžia WWE, o pačiu wrestlingu nusileidžia geriausioms indy kompanijoms. Tačiau blogiausia kompanija? Kaip pernai nesupratau, kaip jie gali būti blogesne kompanija už korupcijos skandalo sukrėstą, nuostolingai veikusią ir galiausiai bankrutavusią EliteXC, taip ir šiemet nesuprantu, kaip TNA yra blogesnė už backyardo wrestlingą primenančią CZW, dažnai aplankančią Botchamania video dalis vien dėl to, kad ten nebūna mačų be broko.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-01-30

Nors tu turi aisku nepasitenkinimo pagrinda, kad MMA ir PW maisosi (ir toki nepasitenkinima turi nemazai IWC nariu) as galiu suprasti Dave. Manau cia skaitytoju isprusimo klausimas - WON skaitytojai ir balsojanteji, be abejo, yra vieni is geriausiai informuotu ziurovu/gerbeju versle, bet tie faktai, kad Joe Rogan dar nelaimejo nei karto geriausio komentatoriaus apdovanojimo arba kad UFC 100 nusileido DGUSA (su visa pagarba tam nuostabiam show), tik rodo, kad sis leidinis iki siol turi dominojancia dali PW gerbeju, o tik po ju eina MMA gerbejai. Taigi istikruju kai kurias nominacijas tiesiog neglaima atskirti nes gausis tokia pat kvailyste kaip vietomis musu nMo misriu kovos menu apdovanojimuose - t.y. zmonems tikrai uztenka informacijos ir susidomejimo, kad bendro balsavimo deka sudaryti gera MMA kovotju Top 10 arba geriausios MMA kovos desimtuka ir pns., BET pavyzdziui net as sutraiskiciau savo makaule pries pagimdydamas verta demesio MMA feudu Top 10 arba grinai MMA promoteriu Top 10 ir t.t. Taigi suteikti MMA grinai atskiras kategorijas kaip padaryta "Most Valuable Fighter" atveju. sio metu gal dar per anksti. Aisku, tada galima butu tiesiog nekurti jiems kategorijos ir uzdrausti balsoti uz MMA variantus geriausiu feudu kategorijoje, kad patenkinti skaitytojus kaip tu, kurie reikalauja "svaros" ju pro-wrestlinge, bet taip butu gaila kad tokie verti demesio feudai kaip Lesnar/Mir bei Evans/Jackson liktu isvis nepamineti tarp metu ivykiu. Kita vertus, manau sekanciais metais jau atejo laikas sukurti atskira MMA kategorija bent geriausiam sio spoto show, be PW - manau cia tikrai yra didziulis pasirinkimas, kuris su padidintais Strikeforce bei UFC renginiu kalendoriais 2010 metias neturetu sukelti problemu skaitytojams balsojant.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2010-01-31

As sarasa palaipsniui nuvertinau, ir nebemaciau reikalo kazka apie ji pasisakyt..
Kuo toliau tuo labiau jauciu jame komercini atzvilgi, kad mazdaug "va jus prenumeruodami musu leidineli galite balsuoti rinkimuose"..

Bet kokiu atveju is dalies sutinku su Walerio pasisakymais del abieju keisciausiu balsavimu.
T.y. del Necro sutinku pilnai, del TNA is dalies, stai kodel..

As uzuodziu tuose rinkimuose stai toki poziuri:
-Kai balsuojam uz blogiausia, tai isrinkime ta, kas is blogiausiu yra zinomiausia.
-Kai balsuojame uz geriausia, isrinkime tik tai, ka patys tezinome..

T.y. lyg vienoje vietoje balsuojant yra atsizvelgta i dalyko svori/dydi/apimti/zinomuma, o kitoje ne.
Kad ir Wallerio pavyzdys - CZW tikrai liudnesne organizacija, bet ikisama TNA auksciau.. Del ko? Nes jie zinomesni placiai visuomenei, mazdaug pries daugiau akiu apsijuokia..
Bet kai renka geriausia Brawleri tai isrenka jau ta kriteriju pamirsdami..

Taciau is dalies sutinku del TNA buvimo pirmoje vietoje, jei sarasa rusiuotume vertindami santyki "potencialas/rezultatai".
Siuo atveju as manau TNA organizacijai si santiki turime didziausia (pirma vieta) - t.y. jie turi, kaip sakoma "all the talent in the world", bet kaip organizacija jie nesistumia i prieki, nors yra kur! Taciau jei vertint sitaip, tai tada klausimas kokio velnio jie nepateikia konkreciu atveju i Most underated sarasiuka (isskyrus viena). Zodziu logikos nesimato, ir jos turbut neturi daug matytis.. Vis tik visi esame vieno ar kito dalyko markai..

Su Brawleriu as taip pat neturiu jokios logikos, kaip paaiskinti (pateisinti) Butcherio laimejima.

Zodziu as pavarciau, man nepatiko, ir nusispjoviau, pries tai pabandes paieskot kaip ten kas ka renka (neradau - jei kas gali papapsakokit visiems placiau).

Nuo saves as galiu pasakyt, kad kadangi nesu lengvasvoriu salininkas/megejas, todel kelia sypsena, kai sarasuose mirga zmoniu, kurie mazesni nei 1.80 (arba realus svoris zemiau 200lb). Taciau tam galima manau kurti atskira tema.. :)

p.s. Aisku jiems jau senai laikas pakeisti apdovanojimu pavadinima (arba pacio leidinio pavadinima). Nes nuo sono ziurint, as nelabai vertinciau, jei kazkas pasivadines "imtyniu apzvalgininku" sakytu jog pvz.. "mes manome, jog siemet geriausias krepsininkas buvo King James"..

p.p.s. aplamai as nesu (kaip kai kurie kiti cia rasantys :) ) zmogus, kuris "tiki i Dave". Jis ne karta yra padares false report'u, ir as sakyciau gan daznai (dazniau negu akli tiketojai mano/pastebi) reputacija ne uzsitarnauja kas kart is naujo, o gyvena ant tos senosios, kaip koks Microsoft.. :D Mane netgi lengvai nervina, kai kaip argumentas pateikiama fraze "nes Dave taip sake" - suprantu, kad jei klausyt (laikyt zodzius kaip irodyma) kokio nors zurnalisto, tai pirmiausia jo - bet kartais aplamai geriau zurnalisto neklausyt... :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-01-31

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-31, 00:59, pasakė:

p.p.s. aplamai as nesu (kaip kai kurie kiti cia rasantys :) ) zmogus, kuris "tiki i Dave". Jis ne karta yra padares false report'u, ir as sakyciau gan daznai (dazniau negu akli tiketojai mano/pastebi) reputacija ne uzsitarnauja kas kart is naujo, o gyvena ant tos senosios, kaip koks Microsoft.. :D Mane netgi lengvai nervina, kai kaip argumentas pateikiama fraze "nes Dave taip sake" - suprantu, kad jei klausyt (laikyt zodzius kaip irodyma) kokio nors zurnalisto, tai pirmiausia jo - bet kartais aplamai geriau zurnalisto neklausyt... :D
As asmeniskai neprismenu kazkokiu ypatingai isimintinu false report'u kurie mane sukrestu, o tu Fortai pats puikiai zinai, kad kai darai panasius pareiskimus geriau tureti bent pora pavyzdziui, kad pagristi savo zodzius. Be to apie gyvavima ant senos reputacijos, irgi kazkur nuklidai - viena didziausiu siu metu naujienu buvo Cro Cop situacija per UFC 99. Internetas sprogo pranesimais kad Mirko pasirase su DREAM - Dana ji apipile purvais, Yahoo! Sport zurnalsitas Kevin Iole dave "100%", kad Filipovic pasirase su DREAM, net MMAJunkie, kurie gavo metu zurnalisto apdovanojima is "World MMA Awards 2009", atkartodavo ta pati kartu su Josh Gross is prestizisko Sports Illustrated (SI.com). Ir tik vienas Dave Meltzer to metu paaiskino kaip jis mate situacija ir kadjo nuomone Mirko nepasirase su DREAM (net buvau daves tau saltini Fortai, kur jis tai isdeste) ir... Well I'll be a monkey's uncle!... viskas taip ir buvo :) As neabejoju, kad WON gyvavimo istorijoje buvo kazkokie gandai kurios jis gaudavo is uuzkulisiu, kurie nepasitvirtino, bet koks yra PW saltinis, kuris visada apsitvirtina? Ne apie ta versla kalbam. Bet tavo zodziai vos en kaltina ji kazkokiais rimtai susimovimais, kuriu nelabai prisimenu - atgaivink mano atminti.

Kas liecia Wrestlign Observer varda, tai leisk priminti tau, kad mes forume turime rimta MMA skilti, bet vadinames Wrestling-Maniacs ir mane tai kazkaip nenervina. Wrestling Observer yra desimtys metu populairintas brand'as, kuri nematau rimto pagrindo keisti.
Cituoti

nuotrauka Lix 2010-01-31

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-01-29, 02:16, pasakė:

Man asmeniskai apmaudu, kad Joe Rogan iki siol nera nei karto laimejes si apdovanojima uz absoliuciai nuostabu darba. Gal 2010...

Na pats zinai, kad man dabar MMA daug svarbiau nei PW, bet Rogan jokiu budu negaleciau statyti auksciau Jim Ross. Nors tos Joe stand-up comedy shows buvo nuostabios, bet kaip komentatorius jis man nepatinka. Tarkim, kaip rasiau UFC 102 apzvalgoje, kovoje Jardine vs. Silva, visas Joe demesys buvo nukreiptas i Jardine, koks jo stilius ir ka jis daro kovos metu. Tas pats kovoje Akiyama/Belcher ir dalinai Shogun/Machida, kur Rogan tiesiog "uzsiseda" ant vieno kovotojo ir mato ne visa kova, o tik viena kovotoja. Gal atrodytu ir smulkmena, taciau kai jis ta daro main eventuose arba garbina ta kovotoja, kurio tu nepalaikai - labai nervina. Tiesiog jei palyginti UFC main eventu komentatoriu darba ir WWE main eventu, kai juose dirba Jim Ross, as tikrai pasakyciau, kad Ross atlieka daug geresni darba suteikdamas tam tikra atmosfera ir intriga main eventui, ko UFC komentatoriai nesugeba (nors man tai ir maziausiai rupi).
Cituoti

Tiesiog pasakiau kad zmogus man nera dievas, ir niekad nebus.
Jokiu dideliu false reportu galvoj neturejau, turejau ivarias smulkias klaidas, kuriu kaip ir sakai negalim isvengt, bet del to ir pabreziau, kad klausimas ar aplamai zurnalistu aplamai galima pasitiket, ir sutinku, kad jei pasitiket, tai pirmiausiai Meltz - bet ta jau pasakiau pirmam poste.
T.y. man, skirtingai nei tau, Meltz nera "bet kokio klausimo susijusio su PW/MMA atsakytojas/irodytojas kuriuo as aklai tikiu".
Skirtingai nei kitiems :D
Jiems ir linkiu sekmes sektoje "Meltz is god" :)
Sektu nariai daznai pasizymi savybe inirtingai ginti savo tikejima.. :)

p.s. Pilnai sutinku su Lix del Rogan - Ross'as turi labai gera savybe, kurios neturi Rogan. Ross, budamas Face (pavadinkim taip), kai pagiria ringe esanti heel'a, tai jau daug reiskia.. Rogan gi, jei issirenka favorita, tai kitas zmogus yra paliekamas ne kaip jo ignoruojamas arba netgi peikiamas.. Zodziu saliskumo faktoriaus jis nera taip graziai ivaldes kaip Ross. Aisku ateina kitokiu faktoriu i Rogan puse - tokiu kaip tikslumas, pastabumas, nenuvalkiotumas ir zinios. O tai jau sunku atsvert..
Cituoti

Ne į temą
Dave Meltzer = IWC World Champion :)
    Nuotrauka
Cituoti

Ne į temą
Labai tikslus apibrezimas, kad Meltz yra cemp'as.. Bet tai tikrai nereiskia, kad turim tiket kiekvienu jo zodziu AKLAI..
Nesulauksiu kito sektantu ispuolio??? :)
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-31, 11:32, pasakė:

Nesulauksiu kito sektantu ispuolio??? :)
There will come a day when you will except straight edge Dave Meltzer into your life :)
Cituoti

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-01-31, 11:39, pasakė:

Ne į temą

There will come a day when you will except straight edge Dave Meltzer into your life :)
Ne į temą
Maybe accept? Becouse there is nothing for me to except :)
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-31, 11:41, pasakė:

Maybe accept? Becouse there is nothing for me to except :)
Maybe "because", not "becouse"? Kai abu susimovem, geriau abiems tyleti :)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2010-01-31

Ne į temą
Hahahahahaahaha :) you gaiz :)
Cituoti