CM Punk vs. Austin Aries (ROH World Title...
Unbroken 2010-01-23
[center]
CM Punk vs. Austin Aries ©
Nugalėtojas:
Vieta: Morristown, NJ
Data: 2005.06.18
Event'as: ROH: Death Before Dishonor III
Aprašymas: Iš tiesų vienas geriausių mano matytų mačų ir apskritai storylines per visą pro-wrestling'o istoriją. Tuomet Punk'as pasirašė sutartį su WWE ir tai turėjo būti jo paskutinis mačas ROH ringe. Mačas buvo iš ties puikiai atidirbtas, aftermath'e yra ir puikus CM Punk'o promo (kuris yra vienas geriausių promo kokius tik esu matęs). Mačą įdomiau žiūrėti nesusispolin'us, todėl per daug nepasakoju, tiesiog tai yra mačas iš serijos: pamatyti būtina.
Formatas: AVI
Dydis: 494 Mb
Host'as: MegaUpload
Link'as: ČIA
CM Punk vs. Austin Aries ©
Nugalėtojas:
Spoiler'is
Mano reitingas: ****3/4Vieta: Morristown, NJ
Data: 2005.06.18
Event'as: ROH: Death Before Dishonor III
Aprašymas: Iš tiesų vienas geriausių mano matytų mačų ir apskritai storylines per visą pro-wrestling'o istoriją. Tuomet Punk'as pasirašė sutartį su WWE ir tai turėjo būti jo paskutinis mačas ROH ringe. Mačas buvo iš ties puikiai atidirbtas, aftermath'e yra ir puikus CM Punk'o promo (kuris yra vienas geriausių promo kokius tik esu matęs). Mačą įdomiau žiūrėti nesusispolin'us, todėl per daug nepasakoju, tiesiog tai yra mačas iš serijos: pamatyti būtina.
Formatas: AVI
Dydis: 494 Mb
Host'as: MegaUpload
Link'as: ČIA
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-23, 10:07
Lix 2010-01-23
Pritariu, pamatyti butina. Jei kas nores pamatyti tolimesnio storyline promo ir matchus, tai galesiu imesti, nes turiu pilna si storyline