Kas eis i TNA?
Kzkas 2010-01-06
Šiandien internete perskaičiau, kad Eric Biscoff derasi su dar keliais wrestleriais ten buvo parašyta, kad į TNA tikriausiai ateis dar du garsūs žmonės. Tai kaip manote kas dar ateis į TNA?
Mano manymu, kad dar iki Genesis arba per patį PPV pamatysim debiutuojančius Ken Anderson ir Brian Kendrick...
Mano manymu, kad dar iki Genesis arba per patį PPV pamatysim debiutuojančius Ken Anderson ir Brian Kendrick...
Mauglis 2010-01-06
Na, o kaip RVD? Ar jo nepamiršai? Vakar, ar užvakar skaičiau, jo pasisakymus ir jie tokie dvejopi. Jis nesako, kad grįš, bet neneigia, tų gandų, kurie sako, kad jis grįš. Vakar po iMPACT aš taip pat prisiminiau Anderson'ą. Gali būti,kad jį pamatysime būtent per Genesis.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-06, 12:21
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-06, 12:21
Walleris 2010-01-06
Kiek laiko pagalvojęs, sudariau iš savo atminties "free agentų" sąrašą, kaip pretendentų į TNA. Dauguma jų dirbo Hulkamania ture Australijoje, kitus šiaip įrašiau, prisiminęs, kad jie šiuo metu nieko neveikia. Neįtraukiau Angelina Love ir Young Bucks'ų, nes jų pasirodymas yra tik laiko klausimas, spėju, jau kitame šou. Taip pat neliečiu ROH talentų, nors manau gana realu būtų suvilioti Chris Hero.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-06, 15:29
- Mr.
KennedyAnderson - Rob Van Dam
- Brutus Beefcake (Tik laiko klausimas...)
- Jimmy Hart
- Heinereich
- Tommy Dreamer
- Randy Savage
- Gangrel
- Grand Master Sexay
- The Godfather
- Rikishi
- M-Dogg 20
- Eugene
- Ultimate Warrior
- JBL
- Reid Flair
- Candice Michelle
- Ashley Massaro
- Buff Bagwell
- Diamond Dallas Page
- Petey Williams
- Gail Kim*
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-06, 15:29
Primusas 2010-01-06
Laukiu RVD ir Ken Anderson, tai pat butu saunu jai Cris Hero prisijungtu prie TNA, taciau labiau apsidziaugciau, kad is eterio DINGTU: Kevin Nash, Scott Stainer, X-pac, Scatt Hall, Nasty boys, Val venis. Kokie cia pasikeitimai, jai eteryje matome dar daugiau seniu ir buvusiu WWE/WCW zvaigzdziu. Ko Hulkas netesi savo zodzio, kad tie kurie negali sneketi ir wrestlinti yra nepageidaujami TNA. Pasikaicius sekancios savaites impacto spoilerius man atrodo priesingai, ko esi prastesnis ringe ir senesnis tuo gausi daugiau eterio laiko ir pinigu.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-06, 15:41
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-06, 15:41
Hunter 2010-01-06
Kevin Nash del manes tikrai gali likti, jis ir formoj padorioj ir promo neblogi ir siaip bent man dar visai idomus personazas. Netaip kaip kad vakar man buvo graudu ziuret i xpacka su hallu ringe. staineriui irgi taip pat sakyt viso gero o apie nasty boys ar val venis ar orlando net ner ka kalbet jie net nebuvo ar labai populiarus ar kazka rimto pasieke...
Is pateikto wallerio sarasiuko tai beabejo laukciau irgi RVD su Mister Anderson, bei petey williams jau imti ji geriau atgal negu kad tuos pacius val venis ir co. Del JBL berods esu kazkur skaites jo interviu kad i TNA jis tikrai neis, Gail Kim dabar ja gal ir netinkamai (ne gal o tikrai taip nes kodel ji vis dar nebuvo cempione nesuprasi) isnaudoja bet nemanau kad wwe noretu ja paleisti nes tai butu atidavimas jos tiesiai konkurentams i rankas. visgi po truputi wwe turetu pradet labiau reguot i esancia padeti. del sausio 4 dienos jau suregavo.
Is pateikto wallerio sarasiuko tai beabejo laukciau irgi RVD su Mister Anderson, bei petey williams jau imti ji geriau atgal negu kad tuos pacius val venis ir co. Del JBL berods esu kazkur skaites jo interviu kad i TNA jis tikrai neis, Gail Kim dabar ja gal ir netinkamai (ne gal o tikrai taip nes kodel ji vis dar nebuvo cempione nesuprasi) isnaudoja bet nemanau kad wwe noretu ja paleisti nes tai butu atidavimas jos tiesiai konkurentams i rankas. visgi po truputi wwe turetu pradet labiau reguot i esancia padeti. del sausio 4 dienos jau suregavo.
Virmantas 2010-01-08
PsychO 2010-07-27
Spėju, kad Shawn Michaels gali ateiti į TNA. Tikrai nenustebčiau, kad jis ten atsidurtų.
Fortaz 2010-07-27
Prasau atlikti viena is dvieju dalyku:
1. arba argumentuoti savo spejima
2. arba pasakyti "uzdekit man warninga, nes flaminu be argumentu".
1. arba argumentuoti savo spejima
2. arba pasakyti "uzdekit man warninga, nes flaminu be argumentu".
Kzkas 2010-07-28
`MalioK` 2010-07-28
PsychO, 2010-07-27, 16:39, pasakė:
Spėju, kad Shawn Michaels gali ateiti į TNA. Tikrai nenustebčiau, kad jis ten atsidurtų.