Su gimtadieniu,Walleri!
Duncan 2009-12-28
Siandien vienam is svarbiausiu forumo personu Walleriui sueina 16 metu!Tikiuosi ir toliau forume busi toks pat aktyvus tiek PW,tiek MMA skiltyse,bei ir toliau busi toks pat aktyvus geriausios Lietuvos krepšinio komandos-Lietuvos Ryto fanas!Nuo saves noreciau palinkete sekmes ir laimes asmeniniame gyvenime,meileje,moksluose ir kitose veiklose.Happy Birthday!
Impact 2009-12-28
It's your time to shine Walleri! Linkiu visko ko geriausia, ir visko ko tavo širdis geidžia
Linksmai atšvesk ir palik vietos protingų post'ų rašymui, o ne tik išgertuvėm ;]
Linksmai atšvesk ir palik vietos protingų post'ų rašymui, o ne tik išgertuvėm ;]
Unbroken 2009-12-28
Su gimtadieniu, Walleri! Esi vienas iš nedaugelio kurio post'ą pamatęs būtinai perskaitau. Lnikiu išlikt tokiam aktyviam šiame forume, pinigų, daug panų ir antrarūšių dovanų - džiaugsmo ir laimės.
Kzkas 2009-12-28
Sveikinu Walleri! Šiaip labai idomu visalaika paskaityt ką tu parašai, tad gerai atšvesk
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-12-28, 12:36
HAPPY
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-12-28, 12:36
Dizzee 2009-12-28
Su gimtadieniu, Wallerio
Linkiu kaip reikiant atšvęst, tik svarbiausiai nepadaugink
Linkiu kaip reikiant atšvęst, tik svarbiausiai nepadaugink
Nervas 2009-12-28
Atrodo tik tik šventėm Wallerio 15-ąjį, o dabar jam jau šešiolika metų! Kaip greitai bėga laikas... Na ką, Walleris iš tikrųjų vienas svarbiausių forumo narių. Šis žmogus visada mus džiugina protingais post'ais, apžvalgomis, jo nuomonę visada įdomu skaityti, nes ji pagrįsta ir įdomi. Taigi nuoširdžiai sveikinu, linkiu sėkmės visose srityse, daug laimės ir gerų artėjančių metų!
Bottom 2009-12-28
Tikrai, lyg prieš mėnesį pamenu, kaip parėjęs iš darbo radau savo sweet 16 temą tavo sukurtą, o šit dabar jau ir tu jį šventi. Sveikinu nuo dūšios tave su gimtadieniu ir didelis tau ačiū už tai, kad palaikai šį forumą gyvą. Ir aš nehiperbolizuoju, tavo indėlį laikau administratorių lygyje. Esi šaunus žmogus, vienas iš nedaugelio, su kuriuo laukiu nesulaukiu susipažinti realiai(kas tik laiko klausimas ). Išlik ir toliau toks sąmojingas, ironiškas, ekscentriškas, emocionalus žmogus, nes mes visi tave tokį pažįstam ir tokį mėgstam Su gimtadieniu!
`MalioK` 2009-12-28
С Днём Рождения Валлер Могу лишь пожелать тебе здоровья, счастья, успехов во всех твоих начинаниях, а так же радости, улыбок и всего что розовое и пушистое.
Lix 2009-12-28
Walleris dabar turbut yra didziausias PW fanas forume, taigi linkiu jam ir toliau dometis bei rasyti proto perpildytus postus, kaip visada Be abejo linkiu sveikatos ir laimes asmeniniame gyvenime.
BoXiX 2009-12-28
Su gimtadieniu Walleri! Mazdaug kaip ir visi, linkiu tau daug sveikatos, laimes ir panu.
SmS 2009-12-28
Sveikinu žmogų, atvedusį mane į šį forumą. Šiuo metu man, Walleri, esi nr.1 forume. Tikiuosi toks ir liksi. Sėkmės gyvenime, te būsi laimingas ir rašysi tuos super komentarus
Duncan, 2009-12-28, 01:03, pasakė:
bei ir toliau busi toks pat aktyvus geriausios Lietuvos krepšinio komandos-Lietuvos Ryto fanas!
Ne į temą | Tu kartais nepriklausai ultroms? |
SmS 2009-12-28
Duncan 2009-12-28
SmS 2009-12-28
Sin 2009-12-28
Sveikinu su gimtadieniu. Esi daugiausiai apie pw nusimanantis 16-metis kuri as zinau Tikiuosi kad ir toliau busi aktyvus forume. Linkiu laimes asmeniniame gyvenime.
Mauglis 2009-12-28
Na,as irgi prisidedu prie sveikinimu viena is nMo lyderiu-Walleriui.Anksciau as i tave ziuredavau su didele pagarba(Nereiskia ,kad dabar nebeziuriu) Ir kai tu kritikuodavai mane ar per skype parasydavai ka nors tokio-Fuck off ,tai priimdavau uz gryna piniga.Dabar as nebepriimu to uz gryna piniga,bet tavo nuomone man kas liecia PW yra svarbi.Nors esi mano akimis mazvaikis,bet tikiuosi isaugsi is to.Kaip ir minejau tavo nuomone kas liecia PW man svarbi,apzvalgos idomios viskas ko reikia is taves siame forume,taigi dar karta sveikinu. Be to as anksciau,dar games.lt, galvodavau ,kad tau minimum 18-20 metu,tai turetu but kaip pagyrimas tau,nes labai mazai kas sugeba reiksti mintis budamas 13 ar tai 14 metu taip,kaip tu sugebejai.Tai tavo + ,kurio as neturiu
Duncan 2009-12-28
SmS, 2009-12-28, 15:10, pasakė:
Ne į temą | Esmė yra ne pats tavo "faktas", bet akivaizdus noras kurstyti fanus tarpusavyje. |
Ne į temą | As esu tas,kas labiausiai nekencia fanu gincu internete,viska kuo as tikiu darau realiame gyvenime,jeigu tu nori placiau suzinoti ka as galvoju apie tam tikrus "faktus" rasyk man i PM,o ne Wallerio gimtadienio temoje. |
Lyncaz 2009-12-28
NU galima tik pavydėti Walleriui (gal ir Impaler dar). Savaitė nesibaigiančių švenčių! Kalėdos - gimtadienis - nauji! Tai ir sveikinu su tuo, kad geru laiku gimei!
NevermanO_O 2009-12-28
Su gimtadieniu! Linkiu gerai atsvest,but aktyviam forume toliau ir panasiai
Walleris 2009-12-28
Na ką, dykaduoniai padugnės, lyskit man į šikną, lyskit!
O šiaip tai labai rimtai, didelis ačiū už sveikinimus, kas mane pažįsta, žino, kad mano didelio ego niekas geriau nepatenkina nei komplimentai ir pagyrimai Dėkui už palinkėjimus "gerai atšvęst" ir t.t., bet nieko nebuvo panašaus, nes štai galvojau "sweet sixteen", jau būtinai rimtai atšvesiu, nusigersiu ir t.t., tačiau lygiai prieš 10 d. buvo gimnazistų krikštynos, tai gavosi taip, kad girtas per dieną buvau 3 kartus ir kitą dieną, su skaudančia galva ir streikuojančiu skrandžiu, priėmiau sprendimą, kad gal prisilupau kokiam mėnesiui ar keliem į priekį ir geriau šventes bus pasitikt be jokių šūdukų. Ir gerai, dabar nėr jokio noro gert ir tūsintis, tai ramiai su šeima pabūnu ir čiki. Taip kad dėkui už palinkėjimą, tačiau aš savo paties noru jo nepildysiu. Šiaip atsimenu, pernai per gimtadienį keli žmonės linkėjo tapti atlaidesniu ir nebūt tokiu pikčiurna, tai gal iš šono ir geriau matyti, bet man pačiam atrodo, kad apsiraminau, todėl tikiuosi, kad jūsų šiandieniniai palinkėjimai neprasčiau pildysis. Taip kad dar kartą dėkoju už nuoširdžius sveikinimus ir Duncan už sukurtą temą! Rytas! bum, bum, bum, Rytas! bum bum bum... Tik su SmS nesipykit dėl tokio menkniekio, iš tiesų suprantu jį, truputį buvo pravokavimas iš tavo pusės. Peace!
O šiaip tai labai rimtai, didelis ačiū už sveikinimus, kas mane pažįsta, žino, kad mano didelio ego niekas geriau nepatenkina nei komplimentai ir pagyrimai Dėkui už palinkėjimus "gerai atšvęst" ir t.t., bet nieko nebuvo panašaus, nes štai galvojau "sweet sixteen", jau būtinai rimtai atšvesiu, nusigersiu ir t.t., tačiau lygiai prieš 10 d. buvo gimnazistų krikštynos, tai gavosi taip, kad girtas per dieną buvau 3 kartus ir kitą dieną, su skaudančia galva ir streikuojančiu skrandžiu, priėmiau sprendimą, kad gal prisilupau kokiam mėnesiui ar keliem į priekį ir geriau šventes bus pasitikt be jokių šūdukų. Ir gerai, dabar nėr jokio noro gert ir tūsintis, tai ramiai su šeima pabūnu ir čiki. Taip kad dėkui už palinkėjimą, tačiau aš savo paties noru jo nepildysiu. Šiaip atsimenu, pernai per gimtadienį keli žmonės linkėjo tapti atlaidesniu ir nebūt tokiu pikčiurna, tai gal iš šono ir geriau matyti, bet man pačiam atrodo, kad apsiraminau, todėl tikiuosi, kad jūsų šiandieniniai palinkėjimai neprasčiau pildysis. Taip kad dar kartą dėkoju už nuoširdžius sveikinimus ir Duncan už sukurtą temą! Rytas! bum, bum, bum, Rytas! bum bum bum... Tik su SmS nesipykit dėl tokio menkniekio, iš tiesų suprantu jį, truputį buvo pravokavimas iš tavo pusės. Peace!
Ne į temą | Maugli, sveikinimų gimimo dienos proga tema nėra pati tinkamiausia vieta iškritikuot žmogų dėl kažkokių praeities nuoskaudų. Čia sakau ne todėl, kad užpykau, nes visai neužpykau, bet šiaip kad žinotum O tų "F' off" tai nereikia už gryną pinigą priimti, ko gero tai pasakiau kai buvau blogos nuotaikos ir tu man pasipainiojai, visiem kada nutinka, kai būna "go off" stadija. Juolabiau, kad iš tavo rašymo stiliaus susidariau įspūdį, kad ir pats esi gana choleriška asmenybė. Peace! |
Ne į temą | Дорогой Артём, я действительно оцениваю ваши самые близкие пожелания ко мне. Но я не забочусь о Вас и вашей глупой стране бандитов, мошенников и диктатуры! Vertimas tiem, kurie nesupratu: Brangus Artiomai, aš labai vertinu tavo nuoširdžiausius palinkėjimus. Tu esi puikus žmogus iš nuostabios šalies, pasaulio galiūnės! |
`MalioK` 2009-12-28
Jobberis_Extreme 2009-12-28
Ail Hail to Walleris.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-12-28, 23:15
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-12-28, 23:15