←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

The Beatles

nuotrauka Soul Stealer 2009-11-05

Padiskutuokime apie sia legendine ir savo laiku, pacia populiariausia pasaulyje grupe ;)
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-11-05

Na man nera ko diskutuoti asmeniskai, kadangi as juos gerbiu ir tik gerbiu, bet niekada nemegau ju muzikos. Muzika man nelabai patinkanti, kazkoks ispustas burbulas man jie tik gerbiu uz tai, kad jie tiek irasu pardave ir tiek zmoniu suzavejo, taciau tik ne mane.
Cituoti

nuotrauka biznieriux 2010-01-20

Na tikrai viena is izimiausiu grupiu pasaulyje! Megstamiausia grupe man siuo metu :)
Pasak vikipedijos tai The Beatles yra pardave virs milijardo irasu ^_^ Iki ’67 ju muzika man yra nelabai prie sirdies, o pries grupes isirima man ju muzika tapo idomesne,brandesne. O kaltint del ko grupe isiro is dalies galima Yoko Ono :)
O cia siaip:
Ne į temą
Turbut nedaug kas esat girdeje toki ganda kad Paulas yra mires 1966 metais ir ji pakeite i ji labai panasus antrininkas. Patys Bitlai juokaudavo su situ gandu, nes yra dainu kur minimas yra sis gandas Pvz. Strawberrry fields forever dainos pabaigoje girdisi kaip storu ir letu balsu sako "I buried Pau". Na jus patys galit paieskoti youtubei Bitlu “subliminal messages”. Tikrai rasit. Na o kaip Polas “mire” tai galima butu paaiskinti taip, kad susipykes su Bitlais greitai isejo is pastato kur jie kure dainas ir sedes i savo masina padare avarija i sviestuva ir mire. O pats Polas sako kalbant apie sita ganda taip:
Spoiler'is
Pats asmeniskai nelinkes tiketi siuo gandu :)

Šį pranešimą redagavo biznieriux: 2010-01-20, 21:38
Cituoti

nuotrauka SmS 2010-01-20

Kalbant apie grupę, tai šiek tiek pritariu Žygiui, nėra čia ką kalbėt. Išties, grupė stulbinanti, daug davė šių laikų muzikai, dainos man asmeniškai patinka. Aišku, nėra taip, kad pastoviai klausyčiau, bet yra puiku turėti kelias dainas telefone ar grotuve ir sėdint su draugu palėbauti. Ko gero mėgstamiausia daina - Yesterday ^_^

Rodyti pranešimąbiznieriux, 2010-01-20, 21:26, pasakė:

O cia siaip:
Ne į temą
Turbut nedaug kas esat girdeje toki ganda kad Paulas yra mires 1966 metais ir ji pakeite i ji labai panasus antrininkas. Patys Bitlai juokaudavo su situ gandu, nes yra dainu kur minimas yra sis gandas Pvz. Strawberrry fields forever dainos pabaigoje girdisi kaip storu ir letu balsu sako "I buried Pau". Na jus patys galit paieskoti youtubei Bitlu “subliminal messages”. Tikrai rasit. Na o kaip Polas “mire” tai galima butu paaiskinti taip, kad susipykes su Bitlais greitai isejo is pastato kur jie kure dainas ir sedes i savo masina padare avarija i sviestuva ir mire. O pats Polas sako kalbant apie sita ganda taip:
Spoiler'is

Ne į temą
Aha, aš tai mačiau 2Pac su Kernagiu Nidoj. Kopose deginosi, jei įdomu.
Cituoti