←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Nauji WWE PPV vardai

nuotrauka Doppelganger 2009-09-15

Sveiki,

Pastebejau in wwe.com busimu PPV anonsa. Tikiu jus gal pastebejot ir anksciau, bet man tie pasikeitimai kazkuom ne visai itiko, taisingiau persistengta. Hope I'm wrong.

PPVs, kuriu nebeturime ir i ka jie pavirto:
Unforgiven 1998-2008 -> Breaking Point (submission / I quit)
No Mercy 1999-2008 -> Hell in a Cell (HIAC, d'oh)
Armageddon 1999-2000, 2002-2008 -> TLC: Tables, Ladders & Chairs (TLC, d'oh)

Ne į temą
"The name of the event was voted by fans via WWE's official website. Hell in a Cell was chosen over No Escape, Lock Up and Rage in a Cage." - my vote would have been for RiaC ;) HiaC RiaC :rofl:

1. Kaip jums nauji PPV, "nerealiai orginalus" pavadinimai? A nafik to reikia?

Man kazkodel visai nebuvo reikalo ju keisti. Jie kaip kokia tradicija prikibo pries daugybe metu kai nustojo WWF PPV skaiciuoti kaip UFC, in your house variantu. Tikiu galima viena kita pakeist bet paziurim, dar seniau kas buvo - badd blodd - vengeance - night of champs. ONS - Extreme Rules. Per pastaruosius metus pradejo kaip reikalas kratyti PPV pavadinimus. Nezinau kodel - bet sunkiai prie ju prisitaikau. (faktas bent tiek kad big four vardai tikrai nesikeis).

Cyber Sunday Taboo Tuesday (2004-2005), Cyber Sunday (2006-2008) -> Bragging Rights (nu niekaip neprilipdo vardo, nuo to PPV geresnis nepasidarys)
GAB -> The Bash

2. ar ne per daug pastaruoju metu pasigavo gimikinius ppv daryti. ar jums atrodo verta wwe taip daryti? butinai daryti kaip sakant. buvo ONS->Extreme rules, kur gimikiniu matchu iki soties. O visi kiti gimikiniai buvo daromi tik tada kai ju reikia, o dabar STOPUDOVAI privales buti gimikinis matchas main evente. Kur blogis? Na worst case scenario, turim batista vs. undertaker TLC. Batista ne edge, gero matcho neistrauks, bo greiciau vel koki raumeni nusiples. Zodziu geriausiu atveju bus norma jei sugebes parinkti tinkamus oponentus..

Dar kitas dalykas, kaip zinom HIAC toks nepastovus dalykas, jis tai vienam ppv budavo, tai kitam, nepastovus ir hiac pridedavo daug siurprizo bent man asmeniskai, madaug 'oba, kazkieno feudas gavo hiac matcha, nu nerealiai bus, nesitikejau to'. O dabar bus aisq kaip diena kada hiacai bus, ir tarp ko. Na velgi nebent HIAC matchai netapu HIAC PPV exclusive'u.

Toks minciu srautas pas mane paziurejus si RAW.

P.S. Sudejau fotkes ir naujos trish fotosesijos pries si RAW, issilaikiusi neblogai, http://www.nmo.lt/showtopic.php?index=gall...mp;trish-photos
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2009-09-16

As irgi visai ne suzavetas WWE innovacijomis. Prisiminkim WCW istorija ir kokiu laikotarpiu jie pradejo keisti savo PPV pavadinimus?
  • WCW Hog/Road Wild (1996-1999) => WCW New Blood Rising (2000) *Nu gerai, cia galim nurasyti i formato pakeitima*
  • WCW Souled Out (1997-2000)=> WCW Sin (2001)
  • WCW Uncensored (1995-2000) => WCW Greed (2001)
Tirkai ne auksiniai metai kompanijai - aisku, ne del pavadinimu priezasties, bet ar jiems tai padejo pirkimuose? Ar pakele susidomejima nors per plauka? Ne.
Su The Great American Bash McMahon bande atitolti nuo NWA/WCW palikimo, bet kam? Sis pavadinimas turi gilia istorija ir man gaila matyti, kaip tie du zodziai dingsta, ypac kai pavadinimas buvo prasmingas liepos renginiui, kur JAV svencia Nepriklausomybes Diena. Kas liecia Cyber Sunday pasikeitima i Bragging Rights, tai kai jie pirma karta pakeite Taboo Tuesday i Cyber Sunday, viskas buvo aisku - jie persikele is antradienio i sekmadieni, bet kam dabar keisti? Ypac kai numatoma, kad internetinio balsavimo formatas pasiliks? Net pats pavadinimas kvailokai skamba, kai isivaizdoju kaip su seilem is burnos, koks John Cena reks "I'll meet you at BRRAGGING RIGHTSS~!" Unforgiven irgi ypatingai gaila, nes pavadinimas labai gerai tinka net tam submission gimmickui, o tu "<...> Point" man asmeniskai jau uzteko: TNA Turning Point, UFC 54: Boiling Point, UFC 81: Breaking Point. Taigi Unforgiven tirkai galejo palikti. Tas pats liecia No Mercy, kuris tiktu HIAC matchams ir ne tik del pavadinimo, bet ir todel, kad man sis PPV amziams asociosis su Lesnar ir Undertaker matchu narve is 2002 metu. Nors, tarp kitko, beabejo ir as pries tai, kad toki svarbu matcha isbazarinti visam PPV gimmickui. Apie Armageddon virtima TLC net nenoriu kalbeti, nes cia jau absurdas. Jei pavyzdziui HIAC matche gali dalivauti betkas (neziurint i tai, kad butu gaila ji susikti kokiu Show/Khali matchu), tai TLC matchas yra labai specifiskas ir reikalauja tam tikru talentu kaip Punk, Morrison, Hardys, Jericho, Michaels ir t.t. As esu tikras, kad Cena ir Trips pavyzdziui idetu pastangas ir galetu padaryti gera TLC, bet pati esme, kad butent tarp JU mane sis matchas nedomintu - tai kenktu PPV.
Bendrai mane visa ideja su gimmick PPV labai erzina, nes kasdien bijau, kad jie prisimins arba, jei prisimena, duos zalia svesa pay-per-view gimmickams kaip Punjabi Prison Match arba Elimination Chamber - na pastaraji jie tirkiausiai taip ir paliks No Way Out renginiui, bet neduok Dieve jie sugalvos keisti si pavadinima (nes man jis labai patinka) arba sukis daugiau nei du EC matchus i viena sudeti (nors manau, net jei creative tures tokai "svesia" minti, tai gal bent roster upper-midcard ir main-event gilis jiems to neleis padaryti, nebent pakartos DTD'06 "rinkini").
Cituoti

nuotrauka real_deal 2009-09-16

Gimmickiniai PPV man patikdavo pvz kai ONS a.k.a Extreme rules budavo vienintelis PPV kai visi matchai budavo neiprasti tai as zinoma su nekantrumu to laukdavau. Tas pats budavo ir su Unforgiven kai ziuri ir zinai, kad per si PPV ivyks kazkas nepamirstamo, tas pats ir su Cyber Sunday, Royal Rumble, No way out ir Survivor Series. Patikdavo tai, kad PPV turi kazkokio savitumo ir taip issiskiria is kitu. Bet tai ka jie dabar daro su PPV yra WAAAAAAAAAYYYYY TOO MUCH...
Nuo pat vasaros pradzios WWE/RAW ziurejau vos pora kartu ir sekdamas naujienas, karts nuo karto apsilankydamas WWE.COM ir matydamas S.O.C + dar daugiau nesamoniu tikrai del to nesigailiu. Zinoma dauguma tu dalyku del kuriu nebeziuriu WWE yra tik smulkmenos, bet tu nesamoniu yra tikrai nemazai ir visas jas sudejus i viena gaunasi labai nemazas, rudas meslo gabalas nuo kurio kvapo man grauzia akis. Dabar prie viso to prisideda ir tos nesamones su PPV. As pvz tame namatau jokiu pliusu, matcho tipas zinoma praranda verte, priveliama bookingo klaidu, kai tiesiog neimanoma normaliai subookint matcho kaip buvo per Breaking Point pvz matchose Cena vs. Orton kai pabaiga buna aiski dar matchui neprasidejus ir Punk vs. Taker kaip zinai, kad laukia BS finishas. Unforgiven IMO budavo vienas geriausiu PPV, nes ziuredamas nezinai, kas gali ivykti, o Breaking Point yra visiska to priesingybe. That's just sad... Galbut del to, kad metai po metu WWE niekas nesikeicia t.y tie patys main eventeriai, tie patys feudai, Vincas sitaip bando inest nauju veju i WWE, bet jis taiso tai kas ir taip puikiai veikia, o ne tai kas yra sugede.
Cituoti

nuotrauka Lix 2009-09-16

Na man visa tai irgi kvailokai atrodo. Atsimenu, kai dar 2006 metais juokiausi is TNA, kad jie nuvalkioja visa gimmick'a su savo Lockdown. O dabar WWE ta pati daro, tik dar liudniau - all-HIAC arba all-TLC idejos yra tragiskos, del to, kad nuima visa svarba nuo siu matchu. Juk tas HIAC - tik narvas su lubomis, o TLC - ladder+No DQ - cia nera kazko ypatingo, bet kai WWE taip buildino siuos gimmick'us, tai visi pirkdami PPV zino, kad tie matchai bus geri. Kazkiek as suprantu WWE, jie nori didinti PPV pirkimus ir bando kurti naujas idejas, bet kam po galais keisti PPV pavadinimus? Juk tie vardai turi gilias tradicijas (isskyrus Cyber Sunday) ir cia jau man visiskai nepaaiskinama, kam sugalvoti nauja varda, jei jis ne ka geresnis. Taip, galima kurti tas frazes kaip "We'll see your Breaking Point", bet tai ir su Unforgiven galima ta pati sugalvot - "There's no forgiving in submission matches". Zodziu, del gimmickiniu PPV per daug nepergyvenciau, su mintim, kad po metu tie PPV vel gali atvirsti i normalius, bet kai keicia ir varda - cia jau butu nesamones po metu vel atkeisti. Prasta prasta ideja, nepalaikau jos.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-09-22

Ziauriai pasipiktinau, kad Unforgiven pasalintas. Kazkaip man tas PPV kazka reiksdavo. Armagedonas ir No Mercy tai dar man nieko tokio, bet del Unforgiven salinimo ir apskritai tu dvieju kvailu HIAC ir TLC ppv tai pasipiktinimas didziulis. Nesamoniu kazkokiu prigalvojo wwe. Dabar vien po siu dvieju ppv jau per gerkle lys HIAC ir TLC matchai, o anksciau taip laukdavau kol koks fjudas uzsibaigs HIAC.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-09-22

Jau vien tai nesąmonė, kad jų tiek daug, o dar didesnė nesąmonė, kad jis visi iš eilės! Gerai, kad Royal Rumble sustabdo šitą beprotystę. Extreme Rules yra optimalus variantas visam šitam reikalui, o kiekvienam mačui duoti po PPV - JaučioŠūdas! Pradedam nuo to, kad nei vienas PPV nepraeina su mažiau nei 6 mačais. WWE neturi tiek talentų, kad galėtų išnaudot tokius mačus tinkamai. O norint, kad mačas būtų geras, reikia kažką įterpti iš jo specifikos, kaip antai matėme pernai (na, bent jau man labiausiai įsiminė) Taker - Edge feude puikų TLC ir HIAC mačus. Abiejuose buvo kažkas tokio, ko nebūna paprastam mače. Tačiau, ar WWE turi tiek idėjų, kad visuose mačuose padaryt po kažką tokio? Gali būt, kad kaip ir per breaking point ne visi mačai bus gimikiniai, bet tada jau dingsta ryšys tarp LABAI, tikrai LAAABAAAI originalaus PPV pavadinimo ir jo turinio.
Nors man būtų įdomu pamatyt TLC mačą kuris vainikuotų nuostabų Hornswoggle - Chavo feudą :)
Cituoti

nuotrauka diSaber 2009-09-23

Na as manau jug persistenge kazkaip man nelabai patinka. WWE labai sureiksmina tuo pavadinimus gal dar Single PPV padarytu every match is single :)
Cituoti

nuotrauka Spectre 2009-09-24

Nuostabu! Tiesiog nuostabu! Dabar WWE galvoja pervadinti No Way Out. Jie išsiuntė savo fanams apklausas, kuriose galima rinkti PPV vardą. Štai kokie pasirinkimai: "Elimination Chamber," "Battle Chamber," "Heavy Metal," "Chamber of Conflict" arba palikti "No Way Out". Tikiuos pasiliks senas geras No Way Out, nes tokie pavadinimai kaip Heavy Metal man juoką kelia. Kam reikia visų šių nesąmonių ir ką tas Makmahonas galvoja sau?
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2009-09-24

we are doomed... if it aint broke dont fix it!!

chamber of conflict - juodai zwengciau jei toki uzbalsuotu. :D

Bereikia, kad wrestlemania pervadinti y botchamania, summerslam y koki sunshine jam, royal rumble y fly baby fly, ir survivor series y you watch my ass I watch your or whatever.. BS
Cituoti

nuotrauka Spectre 2009-10-09

Kad ir kaip būtų gaila, WWE pagaliau pakeitė No Way Out pavadinimą. Dabar PPV vadinasi "Elimination Chamber". Be to, kaip jau kiti žino, Bragging Rights PPV formatas irgi keičias: visų kovų laimėtojai atitinkamai iš Raw ir SD brand'ų susikaus tag-team matche. Nežinau ar jums patinka visa tai, ar ne, bet man jau nusispjaut ant visų šitų PPV.
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-10-09

Rodyti pranešimąSpectre, 2009-10-09, 19:52, pasakė:

Kad ir kaip būtų gaila, WWE pagaliau pakeitė No Way Out pavadinimą. Dabar PPV vadinasi "Elimination Chamber". Be to, kaip jau kiti žino, Bragging Rights PPV formatas irgi keičias: visų kovų laimėtojai atitinkamai iš Raw ir SD brand'ų susikaus tag-team matche. Nežinau ar jums patinka visa tai, ar ne, bet man jau nusispjaut ant visų šitų PPV.
Ir ka jie tikisi pasiekti keisdami gerus PPV vardus i tokius banalius...
Cituoti

nuotrauka Spectre 2010-02-19

Atnaujintas WWE PPV grafikas:
* March 28th: WrestleMania 26
* April 25th: Extreme Rules
* May 23rd: WWE Wild Card
* June 20th: Fatal Four Way
* July 18th: Money In The Bank
* August 15th: Summerslam
* September 19th: Night Of Champions
* October 3rd: Hell in a Cell
+ kaip žinote, nebebus vieno iš big 4 PPV - Survivor Series

Mano galvoj 3 raidės: WTF???
Šį pranešimą redagavo Spectre: 2010-02-19, 10:59
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2010-02-19

WWE MITB, tada kas per WM bus?

O del SS bus WWE WTF :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2010-02-19

Labai įdomiai skamba "WWE: Wild Card", įdomu ar tai bus teminis PPV ar paprastas. Tas pats ir su MITB. O šiaip tai pavadinimų keitimo priežastis yra aiški: likusius PPV kelti, kaip "nemirtingus" ir ilgiausiai gyvuojančius. Labai nenustebčiau, jei po kelių metų dingtų ir SummerSlam, o dar vėliau ir Royal Rumble pakeistų pavadinmą. Vienintelė WM tik liks kol Vince bus gyvas arba kol TNA nenuvarys WWE į kapus :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2010-02-19

Manau nesamone su tais PPV keitimais. Is naujo sarasiuko tai tik tas "Wild Card" atrodo idomiau. MITB manau nesamone bus + kaip suprantu neliks sito matcho tipo per WM, o tai reiskia nebus idomios dalies. Fatal four way vel nieko gero. Galejo Backlash palikti manau sitas PPV buvo geras WM re-match atzvilgiu.
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2010-02-19

Ne į temą
Botchamania
Extreme Rules(Hell yeah PG-3)
Worst Card
Fucked Up 4 Way
Boobie in the Bank
SuperSlam
Night of Triple H
Fight in the Cell

Su tais PPV pavadinimais ką jie nori tuo padaryt? Iškalbingus pavadinimus pakeisdamas banaliais nieko neišpeši + Man dar juokingiau tie visi Elimination Chamber ir Extreme Rules, na gerai matčai kaikurie tikrai geri ,bet juose nėra kraujo! O jie jį visdar reklamuoja kaip žiaurų. Jo, jo.

WWE ???-2010 R.I.P
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2010-02-19

Rodyti pranešimąSwedaS, 2010-02-19, 15:36, pasakė:

Manau nesamone su tais PPV keitimais. Is naujo sarasiuko tai tik tas "Wild Card" atrodo idomiau. MITB manau nesamone bus + kaip suprantu neliks sito matcho tipo per WM, o tai reiskia nebus idomios dalies. Fatal four way vel nieko gero. Galejo Backlash palikti manau sitas PPV buvo geras WM re-match atzvilgiu.

Per WM bus MITB nes kvalifikacines kovos jau sios savaites raw ar sd turetu but, bet manau, kad cash-in bus dar iki MITB PPV.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-02-20

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-02-19, 21:21, pasakė:

Per WM bus MITB nes kvalifikacines kovos jau sios savaites raw ar sd turetu but, bet manau, kad cash-in bus dar iki MITB PPV.
Sio metu Money in the Bank matchas nera planojamas WrestleMania XXVI vakarui.
Nuo saves galiu prideti, kad man asmeniskai labai gaila grinai Survivor Series vardo, nes jis turi daug istorijos, bet kaip pay-per-view formatas jie ir taip seniai palaidojo sio show koncepcija, t.y. elimination match'ai jau seniai nera tokie kokie buvo anksciau. Pastaroju metu tai buvo pakankamai nevieningos komandos, kur buvo daug "as", o ne kaip senais WWF laikais, kur komandos sukurdavo ir savo pavadinimus ir sieke kartu laimeti savo matcha. Be to jie suverte visa kalte 2009 metu buyrate'ui, kas yra absurdas atsizvelgiant i tai kaip jie state si PPV: HBK vs. Cena vs. HHH matchas buvo kvailyste, statoma su Hornswoggle komedija, matyt versle zmones pradeda pamirsti sena patarle "Funny equals no money". Taigi del Survivor Series pirkimu ji turi kaltinti tik save. Geriausiai to storyline bukuma apibreze Dave Meltzer praeitame LAW eteryje: "I beat you, you beat me, we all beat each other! Ha Ha Ha!" Dameskim ir tai, kad vakara pries SS'09 ivyko UFC 106: Ortiz vs. Griffin 2, kuris gal ir nebuvo vienas sekmingesniu UFC renginiu, bet vistiek turejo duoti smugi WWE pardavimams.
O Money in the Bank padaryti atskiru pay-per-view yra nuostabi ideja - WrestleMania yra WrestleMania ir man asmeniskai vien tas faktas, kad jie perkele MITB matcha nepadaris didelio skirtumo, nes zinau, kad jie vistiek prikraus sudeti (arba bent pasistengs), jau nekalbant apie tai, kad matcho perkelimas niekaip neitakos WMXXVI pirkimu, nes sis vardas savarankiskai parduoda PPV su headlineriu pagalba. To paciu metu, MITB koncepcija yra pakankamai originali ir idomi, kad padeti naujam teminiam show pardavimuose.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2010-02-20

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-02-20, 14:40, pasakė:

Sio metu Money in the Bank matchas nera planojamas WrestleMania XXVI vakarui.
Nuo saves galiu prideti, kad man asmeniskai labai gaila grinai vardo, nes jis turi daug istorijos, bet kaip pay-per-view formatas jie ir taip seniai palaidojo sio show koncepcija, t.y. elimination match'ai jau seniai nera tokie kokie buvo anksciau. Pastaroju metu tai buvo pakankamai nevieningos komandos, kur buvo daug "as", o ne kaip senais WWF laikais, kur komandos sukurdavo ir savo pavadinimus ir sieke kartu laimeti savo matcha. Be to jie suverte visa kalte 2009 metu buyrate'ui, kas yra absurdas atsizvelgiant i tai kaip jie state si PPV: HBK vs. Cena vs. HHH matchas buvo kvailyste, statoma su Hornswoggle komedija, matyt versle zmones pradeda pamirsti sena patarle "Funny equals no money". Taigi del Survivor Series pirkimu ji turi kaltinti tik save. Geriausiai to storyline bukuma apibreze Dave Meltzer praeitame LAW eteryje: "I beat you, you beat me, we all beat each other! Ha Ha Ha!" Dameskim ir tai, kad vakara pries SS'09 ivyko UFC 106: Ortiz vs. Griffin 2, kuris gal ir nebuvo vienas sekmingesniu UFC renginiu, bet vistiek turejo duoti smugi WWE pardavimams.
O Money in the Bank padaryti atskiru pay-per-view yra nuostabi ideja - WrestleMania yra WrestleMania ir man asmeniskai vien tas faktas, kad jie perkele MITB matcha nepadaris didelio skirtumo, nes zinau, kad jie vistiek prikraus sudeti (arba bent pasistengs), jau nekalbant apie tai, kad matcho perkelimas niekaip neitakos WMXXVI pirkimu, nes sis vardas savarankiskai parduoda PPV su headlineriu pagalba. To paciu metu, MITB koncepcija yra pakankamai originali ir idomi, kad padeti naujam teminiam show pardavimuose.

Na pries keturias dienas Wrestlezone skaiciau, kad bus per RAW kovos del patekimo i MITB, bet gal dabar ir pasikeite planai, tiksliai atsakyti negaliu :) Bet jeigu atsitiktu taip, kad nebus MITB per Wrestlemania labai nuliuzciau nes labai laukdavau to maco :) O siaip tikiuosi ta MITB PPV nepavers tokiu, darykim viena maca WWE Championship MITB, kita WH MITB ir t.t.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-02-20, 16:39
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2010-02-20

Suprantu,kad logiska MITB padaryt atskiru PPV,bet man vistiek gaila. Man labai patikdavo,kad buvo Wrestelamijoj ne tik high-profile matchai bet ir vienas matchas,kuris tik jai budingas. O siaip idomu,kaip ta koncepcija isnaudos. Jei MITB,kaip main eventas tai iseis taip,kad ME bus zmones, kurie dar nebuvo laimeje World Championship'o arba kurie paskutiniu metu buvo depushint. Kita vertus, nejaugi WWE nors tokiais zmonem pasikliauti parduodama PPV? Tai gal tada MITB taps labiau main-eventeriu lygio matchas,kur visokie HBK,Edge,CM Punk ir panasaus lygio zmones dalyvaus?
Cituoti

nuotrauka Virmantas 2010-02-20

Kiek skaičiau tai per WM tikrai nebeliks MITB. Man tai liūdna žinia, nes tai buvo vienas geriausių WM traukos objektų. O pats PPV planuojamas daryti kaip turnyras. Na bus panašiai kaip play off' ai, ti tiek, kad per vieną vakarą. Bet aš mana, kad tai bus didelis nusivilimas, nes WWE nedarys PPV remdamiesi vien MID card'u, kai MITB buvo ikišiol. Tai reiškia, kad MITB laimės visokie Cenos ir Triple H.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2010-02-23

Spoiler'is
(SPOILER: WWE RAW 2010-02-22)
Cituoti

nuotrauka seimas2 2010-02-27

Atrodo WWE vis neapsiprendžia dėl PPV vardų, naujai išleistam sąraše, "Wild Card" pakeistas į "Over The Limit"
Spoiler'is
Cituoti