←  Diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Dovanos

nuotrauka The1andOnly 2009-09-14

Sveiki, einu i 18-a draugo gimtadieni ir nezinau visiskai ka reiketu padovanoti. Siuo metu pinigais nekakoju, bet noris kazka originalaus. Neprabangaus, kazka tokio na nezinau padaryti, kad liktu atsiminimas jam ilgam. Reikia jusu patarimu. Gal patys kada dovanojote ka nors neiprasto, gal patys gavote. Patarkite. Manau tema pravers ne tik man :)
Cituoti

nuotrauka real_deal 2009-09-14

Jei neturi antros puses - pripuciama merga. :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2009-09-14

Nu cia reik spresti pagal zmogaus pomegius, bet tarkim man tai gera dovana = maza ir praktiska dovana. Pas mane mazam bute ner kur deti daiktu, tai visokius sudus, kurie uzima vieta reik iskarto ismesti. Pinigais dovanot draugeliui gal nelabai grazu, bet koki ceki tikrai galima, o gal kokius originalius marskinelius ar siaip daiktas, kuris butu naudingas, o ne tik "prikolas uzimantis vieta" :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-09-15

as paprastai dovanoju, tuoletini popieriu, lemputes ir siemkas ;) i siuos daiktus sugrudu pinigus. :))
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-09-15

Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga ;)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-09-16

Rodyti pranešimąBottom, 2009-09-15, 19:00, pasakė:

Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga ;)
As ir panasiai buvau padares tik, kad viska dejau ne y irankiu deze, o dovanu deze :)
Cituoti

nuotrauka lazy 2009-09-18

Lieva dovana, bet jubiliatas pats norėjo pinigų - keliese susimetėm iki trijų kupiūrų po šimtą litų. Dvi kupiūras sulenkėm, kad liktų tik du nuliai vietoj šimto ir pridėjom prie pirmos, kad skaičius gautųsi 100 00 00. Na ir ten kažką maždaug "tavo pirmas milijonas" parašėm ir įrėminom. Tas patas reikalas tik pigesnis būtų su 6 po 10lt.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2009-09-18

Na man per 18ta padovonojo gumine motery ir nuostabu rinkinuka draugas padare, atvirute pats parase, ant pacios atvirutes nubrauke 60 ir 16 parase ir pridejo visokiu daiktu, centu bisky kvapa y masina bananu batu tepalo zibalo ir pns ;D
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-09-18

Jo as kazka panasaus pats darau. I dezute sudedu visokius prikolnus daiktus ir prierasus prie ju, o del to milijono tai mano sesuo taip savo baxurui padare :) "pirma milijona dovanoju as, antra uzsidirbsi pats"
Cituoti

nuotrauka SmS 2010-03-21

Sveiki, dabar prireikė pagalbos man. Reikia dovanos draugei 18-o gimtadienio proga. Čia ne bachūras, tai negaliu įrankių dėžės pririnkt.. :o Kas ką patartų?
Cituoti

nuotrauka Soul Stealer 2010-03-21

Ash tai tradiciskai jei reikia dovanot dovanas, moterims, tai dovanoju kvepalus. :o
Cituoti

nuotrauka SmS 2010-03-21

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-03-21, 21:28, pasakė:

Ash tai tradiciskai jei reikia dovanot dovanas, moterims, tai dovanoju kvepalus. :o

O kokių gal labai skanių parekomenduotum tada? :D
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2010-03-21

Jau lekstesnes dovanos uz kvepalus tai nesugalvociau :D o kurie skanesni, tai bomziuku paklausinek, jie isragave turi but nemazai :o
Cituoti

nuotrauka SmS 2010-03-22

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-03-21, 22:39, pasakė:

Jau lekstesnes dovanos uz kvepalus tai nesugalvociau :D o kurie skanesni, tai bomziuku paklausinek, jie isragave turi but nemazai :o

Gerai, nelėkštinę dovaną pasiūlyk :D
Cituoti

nuotrauka SmS 2011-04-06

Žiūriu man vienam įdomi ši tema :? Vėlgi artėja geriausio draugo 18-as. Šventė tiek man, tiek jam. Kadangi visus tuos aštuoniolika metų ir esame draugai, tai norėtųsi kažko įdomesnio, o ne kupono į kartingus. Esu keletą small įdėjų pagalvojęs, bet praverstų jūsų pagalba - gal ką matėt, girdėjot įdomesnio ar pan.?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2011-04-06

As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.:?
Cituoti

nuotrauka SmS 2011-04-06

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-04-06, 20:57, pasakė:

As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.:)

Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę :? Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..
Cituoti

nuotrauka Bottom 2011-04-06

Rodyti pranešimąSmS, 2011-04-06, 21:59, pasakė:

Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę :? Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..
Jei galvoji apie maikę, nedaryk tokios, kurios jis negalėtų ramiai kasdien nešiot. Pavyzdžiui su daug vaikų fotkių :) Jei tokio tipo dovana, tai kažkokiu popieriniu formatu, kad ant sienos namuose pasikabintų ar pnš. Maikėj turi būt kažkoks prikolas originalus.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2011-04-07

Jei jau nuo vaikystes buvot draugai tai padaryk koki nuotrauku koliaza ar kazka tokio. Jei yra jusu didesnis draugu ratas tai padaryk koliaza su daugiau draugu.
Arba pagalvok, ka jis megsta, pavydziui vienas mano draugas labai megsta muzika, groja su gitara tai jam dovanojom vinylu.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2011-04-07

Va MarkaL labai gerai pasake. Tokie dalykai kaip vinylai zmogui megstanciam muzika yra labai gera dovana.. gal jis koks sportininkas ar arciau meno.. tai tokia dovana ir dovanok:)
Cituoti