←  Wrestler'ių diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Bottom vs. David Hartnett

nuotrauka Bottom 2009-09-03

Suskamba Bloodhound gang - UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby ir visi sedėję arenoje pašoka nuo kėdžių. Į areną įeina Bottom. Jis dėvi baltą kostiumą ir juodus, prasagstyta apykakle baltinius. Jam ant juosmens blizga NME Sunkiasvorių titulas. Einant link ringo sumuša rankom su fanais, kurie jam šūkauja sveikinimus. Pasiėmęs mikrafoną Bottom įlipa į ringą, bet neskuba kalbėti. Nustojus skambėti muzikai, fanų ošimas dar labiau pagarsėja ir Bottom tuo žinoma patenkintas. Bet atėjo laikas prabilti:

- Kaip greit bėga laikas... Atrodo dar vakar aš buvau dar vienas eilinis vaikis, atėjęs į NME laimės ieškoti. Tebuvau pilka dėmė, bandanti prasimušti į aukštumas. Ir pasirodo, "didžioji sistema" tikrai veikia. Pagaliau mano darbas, vargas ir atsidavimas NME atsipirko. Kaip matote, - užkiša laisvą ranką už nugaros ir atsisega diržą. Tada pakelia jį prie akių ir pažiūri į jį. - mano rankose ne kas kitas, o didysis auksas, kurio aš siekiau nuo pat tų dienų, kai pirmą kart įžengiau į šį ringą. Ir galiu pasakyti, kad tai duoda nežemišką jausmą viduje. Ir dar nespėjus priprasti prie šios minties, jau išgirdau apie artėjančią PPV kovą. Marcus, sakiau senai, kad remačas bet kokiu atveju turės būti ir štai jis. Sin, gal ir graži idėją, gryninti lagaminą "oriai" ir "išdidžiai", bet nežinau, tavo vietoje turbūt daug kas, įskaitant mane, būtų pasielgę kitaip. Tačiau čia tavo reikalas ir problema. Ir ji ne viena. Kita įvyks šį Sekmadienį, kai man teks garbė susiremti vienas prieš vieną su tavo naujuoju draugu, David Hartnett. Taip, mačiau, mačiau Heat... Nežinau kas per sąjunga čia išsivystę, bet abejoju ar ji duos naudos. Nepriklausomai, vienas klaunas ar du, jums vieta cirke. Bet nieko baisaus, po PPV, įsitikinsi kad šis sportas ne tau ir galėsiu asmeniškai parašyti kokiam nors cirko savininkui rekomendaciją dėl mūsų mažojo Sin. Toks yra vienas kelias tau. Kitas, kuris turbūt turi didesnę tikimybę išsipildyti, yra tai, kad po pralaimėjimo suprasi, kad esi dar įžūlus naujokas, visko norintis patiekto ant lėkštutės. Ne, Sin, viskas yra ne taip. Gal tau ir pasisekė laimėti per MOW šį kontraktą, tačiau tuo ir baigėsi tavo karjeros aukštumos. Visada reikia žinoti, kada sustoti. Į ringą teks lipti su manimi ir MJ, o galiu pasakyti, kad mes su MJ norėsime išsiaiškinti santykius tarpusavyje, be tavęs. Ir negalvok, tai nebus situacija, kur du pešasi, o trečias laimi. Čia pešis du, vienas iš jų laimės, o trečias nuliūdęs ir atskirtas eis į užkulsius iš depresijos sukti lankų.
Na bet surimtėkime. Shockwave bus sunkus vakaras, nes tai bus pirmasis mano titulo ginimas. Ir aš tikrai nežadu būti iš tų čempionų, kurie laimėjo "per fuksą" ir po mėnėsio būna pamiršti. Aš spėsiu gal ir net pabosti, bet taikykitės su tuo, nes planuoju šį mažylį šildyti ant savo juosmens kol jis pradės rūdyti. Tiesa, šis titulas yra, galėčiau pasakyti, "užkeiktas". Pažiūrėkite, kas buvo praėjusiems čempionas. Kunigėlis Silencer nebesugeba pats laimėti svarių pergalių, taigi ieško pagalbos komandoje. Impaler. Žmogus buvo žvėris! O kur išvis jis dabar? Dingo kaip į orą. Paskutinį kart jį mačiau, kai jį nupin'inau per pirmąjį šio sezono Heat. Ar tokia "po-titulinė" lemtis laukia ir manęs? Tikiuosi, ne. Dėl to ir stengiuosi net negalvoti apie tai. Sėdėsiu savo soste ir vesiu diktatūrą. Žinoma, nepalaikykit manęs komunizmo šalininku ar kuo tai, tačiau čia demokratijos taip pat nebus. Jokių balsavimų ir lygių teisių. Ringe tėra viena, visiems lygi teisė, kurią vadinu "Visi po vieną". Tai reiškia, kad kiekvienas gaus šansą į mano titulą, tačiau savu laiku. Dabar deja teks padaryti išimtį ir užleisti į eilę taip naglai įsikišųsį Sin, bet ką padarysi, toks jau tas jaunimas šiomis dienomis. Ir.. O! Supratau, kuo jūs, Sin ir David, esate panašūs. Abu esate per daug savimi pasitikintys, manantys, kad užtenka vien būti kažkokiu prisipumpavusiu atletu, kuriuos aš vadinu kotletais. Juk jie iš esmės ir tėra mėsa. Mėsa patrankoms. Ir jei toliau būsite tokie buki ir akli-man nuo to tik geriau, tačiau taip tik kasate duobę sau. David, turi progą Ulivieriui įrodyti, kad tu ringe gali atsilaikyti, o gal net ir laimėti prieš dabartinį čempioną. Sin, tavo proga per PPV yra neįkainojama. Turbūt net nežinai, koks tu laimės kūdikis. Ir jei jūs abu toliau taip aklai sieksite pergalės, nežiūrėdami į aplinkybes, stipriai sudegsite. O po to bus tik dar baisiau. Nepajusite, kaip nebesugebate nugalėti eilinio jobber'io, jums mažinama alga, o vieną dieną prie pašto dežutės... Kas gi čia? Ogi tai atleidimo iš NME laiškelis. Taigi pagalvokite apie tai. Nuoširdžiai patarčiau keisti požiūrį, nes jūs išties galite siekti aukštumų. Svarbiausia dabar yra pasirinktį kelią. Ar tai bus tvirtas, bet ilgas kelias per aplinkui, ar tiesus, trumpas, bet siauras ir tamsus takelis. Mintį šiai situacijai, manau visi supratote.
O dabar, man jau laikas. - Bottom pradeda lipti iš ringo.
- Po Masters Of War, esu primą kart gyvenime taip užimtas. Negaliu net ramiai praeiti gatve be kokio paparaco, lendančio į akis. Bet nebijokit. Sin, David, jums išskirtinai visad surasiu laiko. - Ištaria pasitvarkęs kaklaraištį. Pasitaiso titulą ir numeta mikrafoną. Užgroja muzika ir champ'as palieka areną.
Cituoti

nuotrauka Duncan 2009-09-03

Uzgroja LimpBizkit-Gimme The Mic.Arenoje pasirodo David Hartnett-jo veide plati sypsena.Neskubedamas jis priarteja prie ringo,paima mikrofona ir pradeda sneketi:

-Mokydamasis mokykloje,labai zavejausi graiku mitologija.Man labai patiko ju senoviniai mitai ir legendos,ivairus padavimai bei pasakos.Mane zavejo graiku mitologijos personazai,ju poelgiai ir ismintis.Nors visa,tai ir buvo tik isgalvotos istorijos,taciau kiekviename ju mite buvo galima izvelgti kazkokia uzslepta minti ar pamoksla.Kiekvienas ju mitas aiskino kazkokia istorija ar ivairiu dalyku atsiradima.Namie,savo placioje bibliotekoje turiu kruva graiku mitologijos knygu ir viena vakara skaitydamas viena is ju kai ka supratau.Graiku mitologija ir NME turi labai daug bendro.Visu pirma-daugybe NME imtynininku galima butu palyginti su mitiniais graiku personazais.Maniac man primena Apolona-sviesos ir meno dieva,pasiputusi ir arogantiska dieva kuris troksta moteru demesio.Impaler-tikras Heraklis,personazas pasizymintis zveriska jega ir nugalintis visus monstrus,bei pabaisas.Seskius yra lyg Poseidonas-juru dievas turejes dideli autoriteta ir visa laika buvo vaizduojamas kaip senas,raumeningas vyras su prazilusia barzda.Marcus Jamison panasus i Areja-karo dieva kuris niekada nesitraukdavo nuo sau mestu issukiu ir buvo tikras karys.Bottom man primena Achila-Trojos karo didvyri,tikra,narsu kovotoja kuri graikai labai gerbe uz jo sugebejimus musio lauke.Kaip turbut daugelis kurie yra bent jau susipazine su graiku mitologija zino,kad ko gero svarbiausia vieta buvo Olimpo kalnas kuriame gyveno galingiausi dievai.Olimpa valde Dzeusas-vyriausias graiku dievas kurio rankose buvo didziausia valdzia ir kuriam visi turejo paklusti.Kita svarbi vieta-pozemio karalyste,kitaip tariant pragaras i kuri patekdavo mirusios sielos ir ivairias bausmes atlikdavo prasikalte personazai.Pozemio karalyste valde Hadas-Dzeuso brolis,dievas turejes taip pat viena is didziausiu autoritetu Graikijoje.Kitaip butu sias dvi vietas galima pavadinti tiesiog sviesos karalyste ir tamsos karalyste.Ir cia velgi galima butu isvysti panasuma.Panasuma tarp David Hartnett ir Sin,bei siu dvieju pasauliu.Sin yra tarsi Hadas-tamsos pasaulio valdovas,o as-tikras Dzeusas,sviesos pasaulio valdovas.(Publika siek tiek boo’ina Hartnett’a).Dzeusas ir Hadas nors ir nepanasus vienas i kita,bei valdo skirtingus pasaulius yra tikri broliai.Vienas sedi Olimpo kalno virsuneje,o kitas diktuoja savo taisykles pozemio karalysteje.Lygiai tokie patys esam ir mudu su Sin-vienas sviesus,kitas tamsus,taciau kartu mes lyg grandis tarp siu dvieju pasauliu.Grandis kuri susijungs ir apims abu pasaulius,bei nuleis visus i apacia,nes virsuje busime tik mes dviese.Bottom-kad ir koks tu panasus butum i narsuoli Achila,visgi tu turi savo silpnaja vieta kaip anot legendos turejo ir Achilas.Achila buvo galima uzmusti tik pataikius jam i kulna ir,kad ir kaip,tai butu sunku padaryti visgi Trojos kare kai kam tai pavyko ir Achilas zuvo.Toks pat likimas Bottom,laukia ir taves.Si Sekmadieni as surasiu tavaji Achilo kulna ir iveiksiu tave,o veliau,kaip ir visi mire graiku personazai tu iskeliausi i pozemio karalyste,kurioje tave pasitiks sios karalystes seimininkas Sin ir paskandins tave pragaro liepsnose,bei pasiims ta daikta kuri tu nesioji ant savo liemens.Tik si karta matau viena skirtuma-graiku mitai yra tik isgalvotos istorijos,o si sekmadieni jokiu mitu nebus-bus tik tikra realybe,kurioje taves laukia tikras kosmaras is kurio tu tikrai nepabegsi.

Hartnett iskelia 2 rankas i virsu,uzgroja jo muzika ir jis letai palieka ringa,o ziurovai skanduoja YOU SUCK!
Cituoti