NME Heat
Valhalas 2009-08-30
Didžiajame ekrane rodomas vienas iš operatorių.
Spoiler'is
Spoiler'is
FnT vs. Michael Truth vs. Jimmy Bean
Three Way match
Spoiler'is
Rodomas Lord of Darkness persirengimo kambarys.
Spoiler'is
Rodomas Marcus Ulivieri kabinetas.
Spoiler'is
Pirmasis interviu:
Spoiler'is
Rodomas persirengimo kambarys:
Spoiler'is
Sin vs. The Shadow
Singles match
Spoiler'is
Antrasis interviu:
Spoiler'is
Rodomas koridorius.
Spoiler'is
Trečiasis interviu:
Spoiler'is
Rodomas Jason Speed persirengimo kambarys.
Spoiler'is
The Answer vs. Jason Speed
Singles match
Spoiler'is
Infest 2009-08-30
Pati pradzia su tuom operatorium - NEREALIAI! Niekada gyvenime skaitant efed nesu tikrai dares 'laugh out loud', tai pirmas toks ivykis. Taigi good job, linksma pradzia. Taciau kas seka toliau?..
Ka galiu pasakyti apie pirmaja kova - Trumpa, nelabai idomi, cia tikrai smuko NME standartas, visos preitos kovos tikrai geresnes buvo. Next, antra kova man pasirode nebloga, viskas daugmaz patiko. ME tapo geriausiu show matchu, nors pernelyg daug pasipriesinimo jis ir neturejo. Kova mane visai suintrigavo, viskas ok. Gaila, kad toks ilgas Jason Speed losing streak'as. Taciau laimetojas tenkina.
Dabar del BS, cia show above average, tikrai daug suzinojome siame show. Paaiskejo, kad sekancio PPV ME bus triju asmenu kova, uzsimezge keli fjudai, dar vienas matomai turbut paaiskes kitame show, kai LOD issirinks priesininka. Atsirado keli nauji tag team'ai, to senai reikejo, vel bus nauda is tag team dirzu. Taigi fjudu vystymo poziuriu cia padirbeta is peties, sunku kur ir prikibti. O bendras vaizdas visai neblogas, show buvo geras, taciau tikrai netobulas. Taigi tobulekit!!! That's fkng right, islepinot mane su nerealiais show, dabar vis noris daugiau O ir pati 'tobulybe' ne uz kalnu.
BIG edit: Perskaicius zygio komentara prisiminiau, kad uzmirsau viena svarbiausiu dalyku - pedekoti! Taigi aciu visiems prisidejusiems prie sio show.
Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-30, 21:07
Ka galiu pasakyti apie pirmaja kova - Trumpa, nelabai idomi, cia tikrai smuko NME standartas, visos preitos kovos tikrai geresnes buvo. Next, antra kova man pasirode nebloga, viskas daugmaz patiko. ME tapo geriausiu show matchu, nors pernelyg daug pasipriesinimo jis ir neturejo. Kova mane visai suintrigavo, viskas ok. Gaila, kad toks ilgas Jason Speed losing streak'as. Taciau laimetojas tenkina.
Dabar del BS, cia show above average, tikrai daug suzinojome siame show. Paaiskejo, kad sekancio PPV ME bus triju asmenu kova, uzsimezge keli fjudai, dar vienas matomai turbut paaiskes kitame show, kai LOD issirinks priesininka. Atsirado keli nauji tag team'ai, to senai reikejo, vel bus nauda is tag team dirzu. Taigi fjudu vystymo poziuriu cia padirbeta is peties, sunku kur ir prikibti. O bendras vaizdas visai neblogas, show buvo geras, taciau tikrai netobulas. Taigi tobulekit!!! That's fkng right, islepinot mane su nerealiais show, dabar vis noris daugiau O ir pati 'tobulybe' ne uz kalnu.
BIG edit: Perskaicius zygio komentara prisiminiau, kad uzmirsau viena svarbiausiu dalyku - pedekoti! Taigi aciu visiems prisidejusiems prie sio show.
Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-30, 21:07
The1andOnly 2009-08-30
Puikus NME kaip visada. Kas su tais pc error'ais ten? ;o nesuprantu. Cia kazkoks storyline pagal mane ar ne? ;D NME pristatomasis video. Nu kiek beskaityciau visus NME show visada pasiklausau dainos ir paziuriu video pristatyma, nes jis ziauriai daug hype'o suteikia. Tiesiog nuostabiai padarytas Na kaip visada Marcus Uliveri ir ziurim ka turim. Tag team dvikova pagaliau del komandiniu titulu. Smagu, kad tag team divizija pleciasi, taciau butent JC komanda manau yra favorite sioje dvikovoje Toliau eina kaip visada idomus backstage'ai, kurie man visada patinka NME man labiausiai del savo backstage'u ir patikdavo ir patinka. Ypac labai grazei pavaizduotas Answer per Backstage ir tas ritualas su moneta. Jus ji sugalvojote, taciau dabar butent si rituala prikabinsiu prie Answer charo. Dekui uz ideja Man itin patinka kaip vaizduojat Jason'a kaip heel'a. Beje kalbant apie Main Event. Jis buvo itin tvarkingai parasytas, sveikintina buvo malonu skaityti, o no contest pabaigos ir tikejaus. Puiki is tikruju pabaiga. Jason'as puikiai savo kalboje pasake, kad siek tiek dar turi pagarbos Answer ir tai buvo puikiai atvaizduota, nes Jason nepuole po kovos Answerio. Smagu jog atsizvelget i profili kovotojo ir naudojat veiksmus kurie movelist'e, nickname ir pan. Show kaip visada gero lygio ir laukiame sekancio NME. Beje manau visiems rasiusiems reikia padekoti. Tad ACIU.
BoXiX 2009-08-30
Bendrai show visas patiko. Backstage buvo neblogi ir idomus, (neskaiciau tik Maniac interviu, nes tingejau isijunkt Dark Skina ). Apie kovas, tai nepatiko, kad pirma labai buvo trumpa. Sveikinu FnT, taip ir maniau, kad jis laimes. Antra kova patiko. Main Eventas irgi neblogas buvo, pabaiga primine TNA . 8/10
Duncan 2009-08-30
Na siame show IMO geras buvo tik vienas match'as be abejo,tai main eventas,bet show buvo labai daug enterteinmento-puikus backstage interviu,bei darosi labai idomu tag team divizone.Zodziu labiau toks pramoginis HEAT kuriame daug info apie naujus feudus,titulus ir angle'us.Thumbs up!
Unbroken 2009-08-30
Labai geras šou . Na, pirmas mačas nebuvo labai įdomus, antrą aš rašiau pats, na o ME, buvo tikrai geras. Backstage irgi buvo superiški, ypač tas su error'ais , tik jų buvo labai labai daug. Labai panašu į TNA, kai mačų nedaug, o bs užima beveik visą eterį . Šiaip awesome!
Šnypas 2009-08-30
Šis NME Heat man pasirodė vidutinis, Kovos ). Tag team divizionas gaivinamas, kas yra puiku. Pradžia šou - vos ne angry german kid vienas juokingiausių segmentų kuriuos kada nors esu skaitęs.
Prisidedu prie Infest ir The1AndOnly, ir dekavoju už šį tikrai gerą šou, tačiau iki labai gero šou - jam tolokai.
Prisidedu prie Infest ir The1AndOnly, ir dekavoju už šį tikrai gerą šou, tačiau iki labai gero šou - jam tolokai.
Sin 2009-08-30
Pirma kova buvo labai trumpa, pradejau skaityti ir jau baigesi:D nors parasyta tikrai kokybiskai. Mielai buciau paskaites siek tiek daugiau. Antra kova gera velgi trumpoka, cia aisku pergale galejote duoti ir middcarderiui kuris keliauja i shockwave main eventa kad bent siek tiek pusho butu, na nors promo parasiau tikrai prasta, del laiko trukumo, todel labai nepykstu ME geras, cracky isjobbintas per visus galus... bet gerai. Tie, kas yra pasyvus, gali bent taip pasitarnauti NME. Labiausiai istrigo Answer bs su moneta.
P.S. Nice video
P.S. Nice video
Valhalas 2009-08-30
Kakashin, 2009-08-30, 22:55, pasakė:
Antra kova gera velgi trumpoka, cia aisku pergale galejote duoti ir middcarderiui kuris keliauja i shockwave main eventa kad bent siek tiek pusho butu, na nors promo parasiau tikrai prasta, del laiko trukumo, todel labai nepykstu
Na jei praktiškai pašokimas ant kojų po finisher'io tau nėra pakankamas push'as tai nžn... Ir tikiuosi supranti, kad su ta kalba tu nei pro kur negalėjai laimėti, so, manau gavai praktiškai max, ką galėjai pagal aplinkybes gauti
Kzkas 2009-08-30
Kakashin, 2009-08-30, 22:55, pasakė:
Pirma kova buvo labai trumpa, pradejau skaityti ir jau baigesi:D nors parasyta tikrai kokybiskai. Mielai buciau paskaites siek tiek daugiau. Antra kova gera velgi trumpoka, cia aisku pergale galejote duoti ir middcarderiui kuris keliauja i shockwave main eventa kad bent siek tiek pusho butu, na nors promo parasiau tikrai prasta, del laiko trukumo, todel labai nepykstu ME geras, cracky isjobbintas per visus galus... bet gerai. Tie, kas yra pasyvus, gali bent taip pasitarnauti NME. Labiausiai istrigo Answer bs su moneta.
P.S. Nice video
P.S. Nice video
Ne į temą | Parasai prasta kalba ir poto reiski emocijas ir klausi kodel as buvau sujoobintas? Tu tikriausiai manai, kad laimejas ta kontrakta tapai Main Eventeriu kuriam turi net parasius prasta kalba visi pralaimet. |
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-08-30, 22:22
Sin 2009-08-30
Kzkas, 2009-08-30, 23:21, pasakė:
Ne į temą | Parasai prasta kalba ir poto reiski emocijas ir klausi kodel as buvau sujoobintas? Tu tikriausiai manai, kad laimejas ta kontrakta tapai Main Eventeriu kuriam turi net parasius prasta kalba visi pralaimet. |
Ne į temą | Kas jum yra? Juk parasiau kad nepykstu, tik isreiskiau savo nuomone, o jus puolat mane lyg buciau izeides jus iki sielos gelmiu. |
Šį pranešimą redagavo Kakashin: 2009-08-30, 22:26
Walleris 2009-08-31
Nice! Gana geras show, tikrai turejau geru akimirku ji skaitydamas. Is dalies sutinku su mintim, kad sis show primine iMPACT!, nes mazai veiksmo ringe ir daug backstage stuff. Taciau tai nera blogai. Nes pagrindinis skirtumas siuo atzvilgiu tarp TNA ir NME musu naudai yra tas, kad TNA per savo iMPACT'us su nesibaigianciais skit'ais atima eterio laika, kurio nelieka matchams. O NME yra kitaip, cia tu jokio laiko ar ilgio limito show neturi, tai papildomi keli segmentai nieko neuzgauna. Todel nesutinku su nuomone, kad buvo per daug segmentu. Taip, ju buvo labai daug, taciau mano nuomone, taip atrode todel, kad match'u buvo mazai. Jei sis Heat butu turejes 4 kovas (o toks mano nuomone ir turetu buti sio show formatas), tai manau, kad ta kruva segmentu butu puikiai pasiskirste ir viskas butu buve ciki. Pradzioje ta vieta su error ir darbuotojo kova su kompiuteriu buvo epic Tikrai juokiausi, turbut tai buvo parasyta apsidraudziant jei dar nebutu video, nes tas video pasirode tik paskutine minute, tai viskas issisprende puikiai. O pats video ganetinai geras, tikrai ne bomba, taciau geresnis uz praejusi ir man to uztenka. Aciu Nervui! Opening segmentas buvo labai geras, vienas geriausiu lyginant su kitais sio sezono Heat'ais, viskas jame buvo, ir Ulivieri, ir Conqueros, ir naujoji komanda ir pradetas feud'as tarp ju. Super! Tikiu, kad bus geras feud'as, nes kiek teko kalbeti su komandu nariais, tiek vieni, tiek kiti is pirmo zvilgsnio i visa tai ziuri tikrai rimtai. Tik pavadinimai abieju komandu man atrodo kvailoki, bet ne visiem lemta suprasti, kad wrestlinge turi dominuoti paprastumas, kas liecia tokius dalykus kaip vardas (akmuo i Conqueros darza) ar gimmickas (akmuo i LOD char'o darza). Bet siaip segmentas puikiai suejo, tik plutoniui turiu priekaista, kad jo rasymo struktura yra gana nepatogu skaityti kai jis paraso "as jus myliu *sako silencer* tikrai myliu", toks tavo skyrimas yra labai nepatogus skaityt, siulyciau autoriaus ir savo zodzius rasyt i skirtingas eilutes, taip butu kitiem tikrai patogiau. Pirmas match'as buvo....peace of crap, bukim atviri. Si match'a skaitydamas as jauciausi lyg laiko masina buciau nukeliaves keliais menesiais atgal ir skaityciau BWE show. Yeah, it was that bad. Sis match'as ikunija visus minusus, del kuriu as kritikuodavau BWE matchus. Trumpas, non stop action, be jokios esmes/story/psichologijos ar pan., finishas neatidirbtas "out of nowhere" ir po matcho - jokio sventimo...Tokia matcho trukme butu tinkama, jei butu vienas kovotojas parases kalba ir pasiemes squash'a, o dabar...Pirma, sioje kovoje buvo net 2 NME debiutai, o tikram PW debiutas visada turi buti "big impact", jei nori kad tas wrestleris butu over su publika, tai galima sakyti, kad kovotoju debiutai jau sugadinti. Ir antra, visi kovotojai parase kalbas! Tai po velniu, jie gavo spyga uz tai, kad visi parase kalbas. Nu absurdas. Si kova butu leva net BWE standartais, o ka jau kalbeti apie NME. Bad, bad, bad. Way worse than "bad"...Gerai, kad tai buvo vienintele tikrai bloga vieta siame show, nes kitaip butu buve tikrai liudna. Po to seke kruva neblogu backstage. Tas su Answer monetos ritualu ir t.t. yra mano rasytas, jis yra priezastis, kodel sis Heat taip velavo, nes as ji rasiau paskutinemis minutemis ir vargsas Valhalas manes lauke, tai labai skubejau, nesudejau nosiniu, bet nepaisant to, manau, kad gavosi neblogai. Tada tas LOD angle. As aisku nebusiu kuklus ir pasigirsiu, kad tai mano ideja Taciau Valhalas, to his credit, padirbejo nuostabiai su siais segmentais. Klausimai labai geri uzduoti, ypac patikdavo ta vieta, kur LOD palydove vis uzduodavo koki nors non-sense klausima ir budavo idomu paziuret, kaip wrestleriai issisukdavo is situacijos. Zodziu, big thumbs up. Ir kaip buvo parasyta, antros siu kamantinejimu dalies laukite kitame Heat, nes i viena visi netilpo. Dar vienas segmentas su Damane ir Ulivieri. Jis nebuvo labai geras, galejo but geresnis ir ilgesnis, taciau savo paskirti daugiau-maziau manau, kad atliko. Antroji kova taip pat nebuvo labai gera, taciau tikrai nebloga ir ja nebuvo nuobodu skaityti ir ji savo pareiga atliko. Kakashin pazere priekaistu del to, kaip ji bookina pries title matcha, tai galiu nuo saves prideti tik tiek - kaip pasiklosi, taip issimiegosi. Cia e-fed'as, o ne tikras PW ir tokie dalykai turi buti daromi pagal kalbas, o ne pagal tai, ko praso pats storyline. Cia, mano nuomone, viskas buvo puikiai subookinta - vienas wrestleris isejo stiprus kaip kovos nugaletojas, o kitas isejo stipriai po stiprios kalbos. O ta kalba man irgi patiko, buriasi, buriasi komandos, tikrai puiku tai matyti. Is tiesu, kol kas ta Hartnett ir Sin pora neatrodo labai logiskai, taciau tikekimes kad patys kovai suteiks tam prasmes ir gerai paaiskins viska savo kalbomis. Po sios kovos dar buvo pora segmentu su MJ ir MH bei su Speed ir Crack. Ne patys stipriausi segmentai, taciau abu atliko savo pareigas, vienas paruosti kitos savaites matchui, o antras paklojo dirva dar siam main eventui. O main eventas buvo geras. Tikrai smagiai parasytas, smagiai skaitesi, tikrai stiprus TV matchas. Tik priekaista turiu kovos pradziai, ji man neatrode labai gera, nes tokie veiksmai kaip Spinebuster yra budingi kovai ipusejus, o pacioj pradzioj kreivai atrodo. Finish'as buvo gana geras, vienas is tokiu atveju, mano nuomone, kai non-finish suveike, turbut buvo nenorima kazkuri kovotoja pavaizduot blogesni. Ir Cracky puikiai ikistas kaip jobberis. Tikrai smagiai subookinta. Na, bendrai tikrai keliu nykscius i virsu ir sis show buvo tikrai geras. Pirma kova buvo tragedija, taciau prie likusios show dalies sunku prikibti, nes viskas buvo tikrai labai gerai. Bendrai vertinu 8/10 kaip savaitiniui show tikrai pavykes Heat, tiesiog negaliu daugiau duoti renginiui, kuris turejo 3 kovas ir viena is ju buvo tokia prasta.
Valhalas 2009-08-31
Na, kad visi kritikuoja gal šitą dalyką pakomentuosiu plačiau: aš kai man pasiuntė tą pirmą kovą irgi pagalvojau "WTH?" , bet žmogui matomai artėjant mokslams yra smarkus laiko trūkumas, so jo už tai neteisiu, pats planavau ją perrašyti nuo nulio, bet iškilo visokių neatidėliojamų ir man svarbesnių darbų ir galutinėje stotelėje gavosi, kad būčiau galėjęs prie šios kovos prisėsti tik ME sąskaita, kas daryti būtų buvę kvaila. So, neišsigąskit - šitokio tipo kovos netaps "madingos"
The1andOnly 2009-08-31
Ne į temą | Walleris ir vel apie BWE kalba ;DD dabar jau juokas pradejo imti. Kazkada jau buvo sakes, kad nebemines BWE ir, kad atsipraso ir pan. Bet kai tik kiekvienas show taip turi buti pamineta BWE ;D As nesuprantu tai NME lygiuojas i BWE? Ka jus bandot irodyt? Ar savo ilgesni komentara norima padaryti irasant tas tris raides? |
Walleris 2009-08-31
The1andOnly 2009-08-31
Ne į temą | Tu viska taip giliai imi i sirdi ar man taip atrodo? Netgi po sitos zinutes tu kaip puolei aiskintis, kad dieve zino ka as pasakes buciau. Esi ka nors apskritai gyvenime ignoraves? Nemoki numot ranka? Ir netgi i sita zinute mano nebutina atrasyti. O del BWE kiek as sugebejau tiek as padariau, ja kuriant as net nebuvau numatytas kaip GM as ten turejau but tik kovotojas tik manes buvo paprasyta pagalbos, o pt ir taip kelbejau skestanti laiva. |
Walleris 2009-08-31
Ne į temą | Kokia isvis tada prasme rasyti, jeigu tu nori kad tave ignoruotu... |
TheFan 2009-08-31
Ne į temą | Walleri mano pasiulymai tau : Maziau sedeti prie PC kitaip sakant dazniau iseiti i lauka Susirasti draugu (neskaitant klasioku) Eiti chiesint panu Pradet tusintis Nueiti pas daktara del nervu Gal tada pasidarysi normalus ir zmones taves nevadins isteriku Peace |
Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-08-31, 21:09
Redagavimo priežastis: I lol'd :D Bet taisykles yra taisykles. +20% ispejimas.