←  Informacija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat kovos

nuotrauka Walleris 2009-08-19

Nuotrauka

Marcus Jamison vs. Šeškius Pyzdeškius vs. The Highwayman vs. Jason Clue
Four-Way Elimination match
The winner gets a NME World Heavyweight titleshot

Michael Truth vs. The Shadow
Singles match

John Garret vs. Markas vs. Kyo vs. FnT.
Fatal Four-Way match

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-08-31, 09:45
Cituoti

nuotrauka Infest 2009-08-19

Na, titleshotas galetu buti visai neblogu paguodos prizu. :lol:
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-08-19

O čia tas title-shot'as kada būtų išgrynintas? Per sekantį Heat, PPV, ar nenuspręsta dar?
Cituoti

Rodyti pranešimąBottom, 2009-08-19, 17:46, pasakė:

O čia tas title-shot'as kada būtų išgrynintas? Per sekantį Heat, PPV, ar nenuspręsta dar?
Kantrybės, bičiuli. Sužinosi, kada reikės :lol:
Cituoti

UPDATE: Keiciamas anonsas. I paskutiniaja kova yra itraukiamas naujokas Markas! Sekmes debiute!
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-08-19

Kalbas galite rašyti iki rugpjūčio 22 dienos(šeštadienio) 23:59, bet būtų malonu jeigu jas pateiktumėte kuo anksčiau.

Šou vyks sekmadienį ~ 20:00 vakaro.

Visi klausimai dėl šou MAN į PM.
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-08-19

Klausimu tauta neturi, arba Seskius arba greitkelinkas laimes tileshota, cia net durniui aisku (H)
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-08-22

H'edge kovoje prieš Shadow keičia Michael Truth.
Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-08-22, 19:09
Cituoti

nuotrauka Shadow 2009-08-23

Truputi nesupratau pagrindinio bokerio keiciama kova paskutine kalbu diena ir dar sestadieni ? Nepagalvojot, kad gal zmogus isvaziaves savaitgaliui? Dabar tokia kiaulyste padarot zmogui pakeiciat kitu kovotoju paskutine diena.Kalba net nebuvo paruosta geram kovotojui neisizeisk H'edge. As nenoriu pyktis ,bet kita karta greiciau praneskit. Michael Truth sveikinu su pergale.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-08-23

Ne į temą

Rodyti pranešimąShadow, 2009-08-23, 14:07, pasakė:

Truputi nesupratau pagrindinio bokerio keiciama kova paskutine kalbu diena ir dar sestadieni ? Nepagalvojot, kad gal zmogus isvaziaves savaitgaliui? Dabar tokia kiaulyste padarot zmogui pakeiciat kitu kovotoju paskutine diena.Kalba net nebuvo paruosta geram kovotojui neisizeisk H'edge. As nenoriu pyktis ,bet kita karta greiciau praneskit. Michael Truth sveikinu su pergale.
čia nors ir ne mano reikalas, bet jei rašai kalbą atsižvelgdamas į varžovo pajėgumą, tai su tokiu požiūriu tikrai toli neisi... neatsižvelgiant į tai, kad Tavo nuomonė gali būti ir klaidinga apie varžovą :D
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-08-23

Rodyti pranešimąShadow, 2009-08-23, 14:07, pasakė:

Kalbas reikia bent jau vidutinio lygio visada rašyti, nes geresnė kalba visada suteikia writeriui daugiau entuziazmo parašyti geresnę kovą ir bookeriams pushinti wrestler'į ateityje. Jei šiuo atveju galėjai pasiūlyti geresnį sprendimą - su malonumu jį išklausysiu. Siūlau dar kartą viską perskaityti ir manau pats įsitikinsi, kad aš neturiu ekstrasensinių galių ir negalėjau šito iš anksto suplanuoti ar kažkaip tau iš anksto pranešti. Ateityje panašias pretenzijas paprašysiu reikšti man į PM.
Cituoti

nuotrauka Infest 2009-08-23

Na cia be zodziu likt galima. Absoliuciai pritariu lyncui ir valhalui, reikejo iskart rasyti 'gera' kalba, oponento pajegumas neturi to itakoti. Ir kai kalba parasyta kitam resleriui, ir jis paskutine 'minute' pakeistas, tai bukeriai manau tikrai atsizvelgs i tai, vertindami tiesiog kalbos geruma, o ne tai, kam ji skirta.... O cia dar kyla priekaistu, kai bukeriai tiesiog nori visiems gero, ir nori padaryti gera, pilnavertiska show..
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-08-23

Sveiki, rasau is telefono! Is tiesu as pritariu shadow ir manau kad taip pasielgti (tiksliau taip pasielgti taip velai) yra neteisinga jo atzvilgiu. Nepaisant to, kas tai per varzovas, vis tiek tu rasai kalba, adresuota jam. Tarkim as rasyciau skirtingas kalbas jei mano varzovas yra pvz answer ar damane ir tai nieko bendro neturi su ju gerumu, tiesiog ziuri i situacija. Jei butu mano valia, as tiesiog squashinciau hedge, nes mauglis pats kaltas kad apie savo nebuvima nepranese.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-08-23, 19:01
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-08-23

Manyciau, kad Hedge sujobbint irgi prastas sprendimas. Jeigu jis negali, ar is tikro problema yra. Duodu 100%, jeigu vietoj Hedge butu koks Seskius, tai squasho tikrai nebutu.
Cituoti

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-23, 19:57, pasakė:

Sveiki, rasau is telefono! Is tiesu as pritariu shadow ir manau kad taip pasielgti (tiksliau taip pasielgti taip velai) yra neteisinga jo atzvilgiu. Nepaisant to, kas tai per varzovas, vis tiek tu rasai kalba, adresuota jam. Tarkim as rasyciau skirtingas kalbas jei mano varzovas yra pvz answer ar damane ir tai nieko bendro neturi su ju gerumu, tiesiog ziuri i situacija. Jei butu mano valia, as tiesiog squashinciau hedge, nes mauglis pats kaltas kad apie savo nebuvima nepranese.

Kaip tu squashinsi žmogų, kuris yra traumuotas? Sulaužyčiau keyfabe, kas PW yra vienas iš didžiausių NO. Ir tos kovos vertė tada nulinė būtų buvus - galima apskritai jos nedėt būtų buvę. Šios kovos paskirtis - leisti pasireikšti mažiau pastebimiems žmonėms/naujokams, o ne ieškoti kažkokios įstatiminės teisybės. Aš stoviu prie savo sprendimo ir jokiu būdu nesutiksiu, kad jis buvo klaidingas.
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-08-23

Nesutinku su Walleriu,ne del to,jog manau,kad as ne kaltas.Taip as kaltas ir pats pasielgciau taip pat kitokioje situacijoje,bet lauzyti kayfabe irgi durna.Man negaila,del manes squashinkite mane,bet tai butu SUPER nelogiska.O shadow pats kaltas jei mane,kad laimes parases menkaverte kalba del to,jog as ilgai nebuves NME neparasysiu jokios kalbos.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-08-23, 19:17
Cituoti

Na jeigu mauglis kazkur isvykes buvo ar pan ir jis is anksto apie tai nepranese traumu/atostogu temoje, tai niekas nekaltas, tik jis pats tai ir elgtis IMO reikia atitinkamai. As asmeniskai ji nuo pralaimejimo atleisciau tik ligos ar traumos atveju, nes tokiais atvejais pranesti avansu jau neimanoma. Bet sie postai tik mano nuomone, viska sprendzia valhalas.
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-08-23

Baikit čia teisybių ieškot. Valhalas pasirinko optimaliausią kelią. Tai bus gera pamoka Shadow ir kitiems.
Cituoti

Maugli jai skaitei mano kalba as irgi senai buvau rases kalba, nes negavau kovos.Ir tikrai negalvojau kad tu nerasysi kalbos,kaip tik maniau kad tu parasysi.O stiprios kalbos nerasiau, nes paziurejau kokias tu kalbas rasai mazdaug.Bet tu maugli jau esi praeitis ,nes ivyks kita kova su boxix.As padariau klaida ir dabar turesiu pralosti. :D
Cituoti

Valhalai, what? Hedge traumuotas? NME wrestleris yra traumuotas tik jei apie tai is anksto pranese (t.y. Pries anonsa). Kiek man zinoma, jis to nepadare. O apie 'trauma' pranesti vidury savaites, priesininkui jau parasius kalba jau yra neteisinga. Taip kad kayfabe lauzymo priezasti gali atmest. Vienintelis zmogus, kurio atveju butu neteisinga daryt spuasha yra algirduhas, bet as pirmenybe teikciau shadow, nes originaliai jis ir buvo subookintas ten kovot.
Cituoti

Niekur nemačiau tokios taisyklės. Ir dar kartą kartoju, kad jokių "tiesų" aš čia neieškau. Anyways, diskusijos šia tema baigiasi čia --> . <--
Cituoti

Gi viskas gerai zinau kad as pralosiau ir viskas.Man tik truputi pyktis paeme,kad kova keiciama pries pat NME idejima ir dar sestadieni ,kai pavyzdziui as bunu isvaziaves i sodyba ir toki zapadlo padarot man.Net negalejau atrasyti Boxix.
Šį pranešimą redagavo Shadow: 2009-08-23, 20:11
Cituoti

Valhalai, tavo tikslas turetu buti stengtis priimti teisingus sprendimus. Tai nereiskia kad turi manes klausyti, bet tu tikrai neturetum ignoruoti mano posto dedamas taska diskusijose ir ignoruodamas mano argumentus ('as neieskau tiesu nera' argumentas). Na as tik pabaigai noreciau paskakyt, kad tokioje situacijoje neisvengiamai ka nors nuskriausi. Tai IMO geriau yra skriausti kalbos neparasiusi ir apie savo nebuvima laiku nepranesusi maugli nei tvarkingai kalba parasiusi shadow. Kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-08-23

Walleri, ar Shadow nuskriaustas? Jis parase kalba adresuota Hedge, as tiesiog pakeiciau Hedge vieta, Shadow kalba bus uzskaityta taip pat, kaip ir butu kovojes su Hedge. Tai jei Hedge butu parases kalba, pagal tave Shadow butu nuskriaustas? Nenoriu pyktis, tiesiog sakau savo nuomone.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-08-23

šiokia tokia mažytė neteisybė čia yra, bet dėl (tikriausiai) pralaimėtos kovos yra kaltas tik pats Shadow. Kaip jau sakiau, reikia kalbas rašyti ne tokias, kad būtų 0,1 kalbų gerumo matavimo vienetu geresnė už varžovo, o tokias, kad parodytum kiek sugebi. o jei jau "taupaisi", tai anksčiau ar vėliau iš Tavęs liks tik šlapia vieta e-fed ringe. Kodėl pvz TNZ nė necyptelėjo, kai irgi paskutinę akimirką jam buvo pakeistas varžovas?
Cituoti