←  Wrestler'ių diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Damane ir Seskius

nuotrauka domaz 2009-08-13

Damane ateina pranešti savo kalbos:
Papasakosiu jums istorija apie vieną žmogų. Jisai pradėjo kaip paprastas, nieko neturintis individas. Jisai neturėjo turtų, neturėjo šlovės, buvo paprastas žmogus šiame paprastame pasaulyje. Vienintelis dalykas ką jisai turėjo buvo jo liežuvis ir apsukrus mąstymas. Jisai naudodamasis šitais dalykais pasiekė to, ko niekas kitas nebuvo pasiekęs. Jisai iškilo į viršų, visi žmonės jį žinojo, visi jį garbindavo, bijodavo jo. Tie, kurie jam pavydėdavo, sakydavo, kad jis yra niekas, tiesiog paprastas kvailas senis. To žmogaus pavardė yra Šeškius Pyzdeškius. Jisai buvo nulis. Dabar jisai įsivaizduoja esąs Dievas. Šeškius Pyzdeškius, nors ir daug turi, tačiau nieko nėra padaręs. Jeigu kam idomi mano nuomonė, tai jis tiesiog yra žmogus, kuris kaip ir daugelis nenusipelniusiu turtuoliu, turėjo savybę atsidurti reikiamu laiku, reikiamoje vietoje. Kyla klausimas, nejaugi jis iš tiesų toks geras, kad nusipelnė gauti, tai ką jis dabar turi? Atsakymas: NE. Ar žinote kas yra karma? Tai yra filosofija, kuria vadovaujantis galime teigti, kad kiekvienas veiksmas turi atitinkama atoveiksmį. Kiekvienas geras darbas atsiperka geru atlygiu, kiekvienas blogas darbas atsiperka kažkuo blogu. Šeškiaus Pyzdeškiaus pagrindinis negeras darbas, yra tai, kad jisai gavo per daug nieko nedarydamas. Aš esu labai tikintis žmogus, labai prietaringas. Aš tikiu karma, ir aš tikiu, kad Šeškius Pyzdeškius neatidavė to, ką turėjo atiduoti, norint gauti, tai ką jis dabar buvo gavęs. Šešiasdešimt devynios merginos. Visokios rezidencijos Zapyškyje. Populiarumas didžiausiose federacijose. Pergalės prieš galingiausius kovotojus. Visų žmonių pagarba. Už ką? Už tai, kad jis ateina čia, ir pasako kažkokias nesąmones, kaip antai:“ Damane tėra nevykėlis, kuris nepasiekia nieko gero“.
Šeškiau, Šeškiau... Kad tu žinotum. Kad tu žinotum, kiek aš esu daug padaręs šitame versle. Kad tu žinotum, kiek aš turėjau atiduoti savęs, kad ne tik tokie kaip tu, kad visi apskritai kovotojai galėtu gauti tai ką jie buvo gavę. Kad tu žinotum kiek bemiegių naktų, kiek daug kančių, kiek daug prarastų džiaugsmų gyvenime mano buvo. Jei tu tai žinotum, tai tu gyvenime nedrįstum taip su manim kalbėti. Tu nebūtum drįsęs prie manęs prisiliesti. Na, o dabar tu tiesiog susimovei. Tu susimovei kaip reikiant, drauguži. Žinai kas yra susimovimas? Aš gyvenime esu irgi padaręs daug negerų dalykų, ir visada užmokėdavau už tai kančiomis, nuostoliais. Na o tu, tu dar ne karto nesi patyręs nieko blogo savo gyvenime, nepaisant to, kad tu tiek daug gauni veltui ir tiek mažai atiduodi. Tu galėjai ir toliau gulėti savo Zapyškyje prie 69 merginų, galėjai džiaugtis. Tačiau tu per ne lyg gobšus. Tu norėjei per daug. Tu užsirovei ant manęs... Va tai aš ir vadinu susimovimu. Tu galėjai laikytis, galėjai išsisukti. O dabar, tu patekai į situacija, kur tavęs laukia atpildas už viską. Už visą iškreipta pusiausvyrą, už tai, kad tu gavai per daug nieko neatidavęs, už tai, kad tu užsinorėjai visko. Leisk tau pasakyti štai ką: Tą dieną kai tu mane išdavei, tavo likimas pasisuko tą linkme, kaip karaliaus Mido, kai jis užsinorėjo viską kas yra aplinkui jį paversti auksu. Tai jį ir pražudė, nes jis negalėjo atsigert vandens, jis negalėjo pavalgyt. Jis negalėjo su niekuo bendraut. Jis tiesiog numirė. Tu niekuo nuo jo nesiskyri, Šeškiau. Tu esi toks pat gobšuolis, kuris nieko nepadarė. Todėl aš tau sakau, tavęs laukia tiktais kančios, pragaras ir lėta mirtis. Tavo atpildo valanda atėjo, vos tiktais tu susimovei. Tu peržengei ribas, o kelio atgal nėra. Seni, aš tau sakau, jau taip kaip tu pažeidei visus sąžiningumo principus, jau taip kaip tu tiek daug nuodėmių esi pridaręs, tavo bausmė gali būti tiktais viena – Mirtis. Tu jau esi senas, tu nieko nepadarei. Aš esu Damane – aš kovoju už teisingumą, aš kovoju prieš tokius kaip tu. Todėl ruoškis, Šeškiau. Tavo atpildo valanda atėjo.
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-08-13

Ne į temą
geras parasas :D Gaila kad seskiaus anglu kalbos zinios prastos :D
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-08-13

Cia nereik anglu moket, kad suprastum, jog ne ant to uzsirovei :D
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-08-13

Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" seskius iseina i arena su 69 buvusiomis, esamomis ir busimomis olialia mergaitemis. 68 merginos sustoja aplink ringa, na o viena laimingoji atsistoja kartu su seskiumi ringo viduryje, seskius rodydamas publikai kad ne jums toksai kasnelis pasilaizo su panele, na o likusios merginos apsilaisto savo krutintines su vandeniu. po sios krauja kaitinacios ceremonijos amzinasis cempijonas prabyla:

Laikas – brangi dovana, duota mums, kad taptume protingesni, geresni, brandesni ir tobulesni. Taciau nera pasaulyje zmoniu, kurie brangintu dovanas vienodai. Vieni laiko dovana pasinaudoja ir su metais tampa vis geresni, iskovoja daugybe titulu, uzsitarnauja legendos statusa, ir savo banko saskaitose kaupia milijonus. Na o kiti nepasinaudoja laiko dovana, ir su kiekvienais metais vis ritasi zemyn, praranda federacijas, pralaimi gyvenimo kovas ir del savo nesekmiu kaltina kitus.
Oi jis atsidure laiku ir vietoi, oi jis turejo tik liezuvi ir stipru charakteri, oi jis yra pervertintas, oi jam karma atkersys. Oi sis pasaulis yra netobulas, jame dominuoja neteisybe. Jai jus nenorite buti tokie bejegiski kaip Damane tai nesilaikykite isikibe savo trukumu teisindamiesi, kad sis pasaulis labai netobulas. Paziurekite i mane, ar AS buciau pasiekias siame versle aukstumas jai skusciausi gyvenimu, kaip mano bendraamziai, pensininkai, ir rengciau bado akcijas prie seimo rumu? Ar as galeciau pasigirti 69 pupomis jai plaukciau pasroviui, kaip mano varzovas Damane? Zmones supraskite esminis skirtumas tarp manes ir Damanes nera tas, kad as esu didziausias siknius sio verslo istorijoje, o jis didziausias kovotojas uz teisybe sio verslo istorijoje. Tikrai ne tai, pagrindinis skirtumas tas, kad as savo trukumus paverciu privalumais ir kategoriskai atsisakau gyventi su trukumais, o Damane susitaiko su savo trukumais ir bando su jais gyventi. Visai kaip jus, istikimi jo fanai, jus megstate Damane vien del to, kad jis nera nei trupucio geresnis uz jumis, jis jusu gyvenimo veidrodis. Jus nekenciate manes nes izvelgiate manyje zmogu, kuris ateme is jusu didziaja galimybe. Palei jusu logika as esu tas zmogus, del kurio jumis ismete is koledzo, as esu tas zmogus, del kurio jus negavote paaukstinimo, as esu tas zmogus, del kurio jumis paliko mergina. Taciau didzios galimybes pasitaiko visiems, bet daugelis ju net nepastebi. Jus nesugebejote pastebeti, kaip jusu virsininkas barskina sekreteore, ir to kaip tikri lietuviai nepasinaudojote, kad gautume paaukstinima. Jus nepasinaudojote galimybe isduoti savo drauga, kuris pardavinejo narkotikus universiteto miestelije, ir deka to uzsitikrinti pagarba dekane. Jus kaip ir Damane praziobsot galimybes. Damane galejo pasinaudoti vienu mano firminiu triuku ir per Unforgetable iskovoti cempijono dirza, Damane tai pat galejo pasinaudoti vienu is alternatyviuju mano kovos taktiku ir garbingai laimeti karaliska kova, bei keliauti i Masters of war II main eventa, taciau ir vel jis susimove. Siame pasaulyje tu privalai ismokti gauti tai ka megsti, nes priesingu atveju teks pamegti ta ka gavai. Speju Damane tu jau pratiniesi prie pralaimejimo kartelio, tu turbut jauti orgazma, kai tau pritruksta siek tiek iki pergales, tu tiesiog negali gyventi be nesekmiu. Gali tu man sakyti, kad si karta viskas yra kitaip, as parodysiu pasauliui, kad mano kova uz tiesa yra kur kas rimtesnis dalykas nei Donkichoto kova su vejo malunais. As parodysiu pasauliui, kad visi mano netiketi pralaimejimai buvo tik nesekmiu serija, taciau tu meluosi sau, man ir kas svarbiausia savo fanams. Zinoma jai tauta nori buti mulkinama, tebunie mulkinama, taciau as ir tu puikiai zinomem, kad geriausias ateities pranasas yra praeitis. Tavo paskirtis Damane siame pasaulyje yra buti uzpakaliniu, ir tu nieko nepakeisi per Masters of war II eilini karta isitikinsi, kad ne tau Martynai melynas dangus :D
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-08-13, 23:09
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-08-14

Lietuvos Televizijos studija, laida be pykčio:
- Masters of War II – vieta kur susitiks dviejų skirtingų pažiūrų kovotojai. Tai Šeškius Pyzdeškius, kuris mano, kad gyvenime neegzistuoja jokia pusiausvyra tarp gėrio ir blogio, ir Damane, kuris tiki, kad gėris visada nusvers blogį. Kuo tai susiję su mūsų socialine padėtim Lietuvoje, kuo tai svarbu mūsų visuomenei? Šį vakarą apie tai bandys pasakyti mums gėrai žinomas kovotojas –Damane. Labas vakaras.
- Labas vakaras. Esu jums visiems paruošęs ypatingą medžiaga, kuria sieksiu įrodyti, kad Šeškius Pyzdeškius yra neteisus dėl savo blogų darbų. Suprantate, mes ir Šeškius Pyzdeškius esame dviejų skirtingų religijų išpažintojai. Aš, kaip koksai krikščionis, na kaip daugelis žmonių, kurie tiki kažkuo, kas yra aukščiau už juos, manau, kad gyvenime reikia elgtis su kitais žmonėmis taip, kaip norėtum, kad su tavimi būtu elgiamasi. O Šeškius tuo tarpu mano, kad gyvenime reikia būti kuo didesne rakštimi subinėje ir kuo daugiau blogo nuveikti, jisai mano kad taip darydamas jisai bus galingesnis žmogus už visus kitus. Manau mūsų visuomenės bėda ir yra ta, kad šitas stereotipas pernelyg įsigalėjo mumyse. Lietuvoje savanaudiškiausi ir pikčiausi politikai gyvena geriausiai, o tarkime sunkiai dirbantys mokytojai uždirba tiktais smulkius grašius. Viskas, kas šioje šalyje teršia mūsų mąstysena. Žmonės pradeda nuvertinti geraširdiškumą ir sąžiningumą kaip vertybes, o tai reiškia, kad jie pradeda nuvertinti tokius žmonės kaip aš, kurie stengiasi, kad visiems būtu geriau. Jie žiūri į Šeškių Pyzdeškių ir sako: „Šitas senbezda yra toks turtingas, toks galingas, nors jisai net piršto nepajudino, tol kol aš 8 valandas turėjau dirbti, kad mėsos nusipirkčiau“... Jie pradeda netikėti savimi, jie pradeda galvoti, kad pasaulis yra bjauri vieta. Tokie žmonės kaip Šeškius Pyzdeškius, jie daro blogą įtaką visiems aplinkiniams. Mūsų valstybė išleido įstatymą, vaikam draudžianti žiūrėti Simpsonus, nes esą tai labai blogas pavyzdys jaunimui. Tačiau jie turėtų verčiau susimąstyt ar nederėtų uždrausti tokiems kaip Šeškius pasirodyti televizijoje. Vis dėlto jisai kenkia ne jaunimui. Jisai kenkia visiems žmonėms, kurie turi gerą širdį. Jeigu žmonės ir toliau matys, kaip jisai gyvena, ką jisai veikia, ką jisai turi, nors aš jums vėl priminsiu, jisai nieko dėl to gero nepadarė kad tai gautu, tai tie žmonės pradės nustoti tikėti gyvenimu ir kas žino, galbūt jie pasuks kita gyvenimo linkme. Daugiau gers, padidės nusikaltimų skaičius, tėvai nesirūpins jaunimu, todėl jaunimas pradės gerti. Tai yra siaubingi dalykai, ir tiesa sakant, jau dabar remiantis statistika galime teigti, kad kuo toliau, tuo Lietuvoje tokios problemos vis didėja. Kai kurie kaltina dėl to krizę, na o aš manau, kad krizė tėra pretekstas taip manyti. Manau, kad dėl to reikia kaltinti tik vieną žmogų – Šeškių Pyzdeškių.
- Kaip manote, ponas Damane, ar jūs tikrai ne per žiauriai apibūdinate Šeškių Pyzdeškių?
- Iš tiesų, aš tikrai taip nemanau. Suprantate, Šeškius Pyzdeškius turi būti pripažintas kaip grėsmė Lietuvos visuomenei. Dabar noriu jums užduoti klausima: Kaip vadinasi sistema, kai kiti turi sunkiai dirbti, kad tokie kaip Pyzdeškius būtu turtingi? Atsakysiu: Komunizmas. O Šeškius Pyzdeškius yra ne kas kita kaip purvinas komunistas. Tokiu buvo, ir toks stengiasi išlikti.
- Ar jūs teigiate, kad Šeškius Pyzdeškius buvo tiesiogiai ar netiesiogiai susijęs su komunizmu?
- Be abėjo. Aš ne tik tai teigiu, bet turiu ir įrodymų. Gal malonėtumėt pažiūrėti į štai šitą nuotrauką, kuria mano pasamdyti žmonės aptiko senuosiuose KGB archyvuose. Štai čia matote Šeškiu Pyzdeškiu maždaug 1917 metais, kai jis dar buvo jaunas ir reiklus žmogus, norėjęs įsteigti savo mąstysena vienoje didelėje visuomenėje:
Spoiler'is
- Šeškius Pyzdeškius nėra paprastas komunistas, jisai yra kiaulė kuri išrado komunizmą. Ar mes privalome pakęsti tokį žmogų? Net kai jis yra padaręs šitiek blogo mūsų visuomenėje? Pasakysiu jums štai ką, šalies socialinės problemos didėja, žmonių mąstysena kenčia, ir dėl visko kaltas yra šitas prakeiktas senis, kuris jau seniai turėjo nudvėsti. Tačiau aš turbūt vienintelis būsiu toks žmogus, kuris turės progą jį sustabdyti. Todėl laukite mano ir Šeškiaus kovos per Masters of War. Ir pamatysite kaip teisingumas nugali blogi.
- Dekui ponas Damane. Buvo labai malonu su jumis šnekėti. Čia buvo laida „Be pykčio“
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-08-14, 11:48
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-08-15

ble Domai tu mane zudai, per tave teks rasyt atsaka :?
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-08-17

Visu pirma noreciau padekoti misteriui Damanei uz orginaluma, Leonidas Donskis, komunizmas ir pasauline finasu krize, tai tikrai buvo super. Pasijauciau taip, kaip ziureciau LNK televizijos zinias, kuriose sneketu apie krize ir pona X kaltintu, kad jis bendradarbiavo su KGB, tik si karta vietoi abonento, kirkilo, brazausko – pavardziu, puikavosi mano vardas. As nezadu neigti fakto, kad del manes prasidejo pasauline finansu krize, tai pat, kaip nezadu neigti fakto, kad as esu senis ir zinoma as nezadu neigti fakto, kad as esu geriausias visu laiku imtyninkas, kada nors izenges i si ringa. Tiesiog kas neturi vieno ir pastovaus gyvenimo tikslo, tas ir pats negali gyvenime islikti vienas ir toks pat. Na o mano gyvenimo ismintis sako pasitikeketi gali tik vienu zmogumi, na ir tas zmogus esi pats tu. Buvo dienu, kai mazasis seskius pazindinosi su sio pasauliu, jis pasitikejo visais, nuo mandagiu dedziu su plosciais nudistu pleze iki mazu vaiku su skustomis galvomis ir Abibas iseiginiais kostiumais. Zinoma as tikejau ir komunizmo tiesomis, as buvau spalinuku pirmininkas, agituodavau uz sio pasaulio gelbetoja Lenina, suauges isirasiau i kgb rezerva ir zinoma smerkdavau kapitalizma. Tai pat as tikejau Damane tavo jegomis, galvojau, kad tu busi naujasis sio verslo simbolis, taciau gyvenimas yra toks dalykas, kad visi zmones klysta, bet didieji zmones ir prisipazysta klyde. As prisipazystu, kad aktivus dalivavimas KGB veikloje buvo klaida, as pripazystu, kad mano spekuliavimas akciju rinkoje buvo klaida ir zinoma as pripazystu, kad detos viltis i tave, damane, buvo didziausia mano gyvenimo klaida. Tu esi pats nerystingiausias zmogus pasaulyje, tu visada slepiesi uz siu fanu, ir visada stengsiesi pasinaudoti zmogaus klaidomis. Tu neriesi is kailio, kad patiktum siems egoistiskiems fanams, tu net drysti pasinaudoti savo mokytojo achilo kulnu – praeitimi. Beabejones fanams visa tai patiks, jie laukia nesulaukai, kad suzinotu mano gyvenimo klystkelius, kad pasijaustu bent siek tiek geresni uz mane, kad galetu nusipirkti zurnala “zmones” ir perskaityti antraste “seskius vaikystei buvo toks pats mulkis, kaip ir jus dabar” bet visas sis tavo cirkas su europarlamentaru, Leonidu Donskiu, yra juokingas. Tarkim mano nenoras trauktis is sio verslo yra juokingas visai tautai, mano suglezes kunas yra juokingas didziajai daliai merginu, na ir mano vardas ir pavarde yra juokinga 99% NME kovotoju, taciau visu juokingiausias dalykas – noras visiem patikti. Tiesiog visa tai fiziskai nera imanoma, tu negali patikti visiem, siame pasaulyje yra daugybe paviduoliu, daugybe sukciu ir daugybe zmoniu laukianciu progos subesti durkla i sirdi is pasalu. Sis pasaulis nera purpurinis, cia islieka stipriausi ir gudriausi. Savo ispuoliu as nenorejau nutraukti tavo karjeros, as tik norejau, kad tu misteris, kuris zada “nugaleti” pervertinta, suprastu, kad norint nugaleti geriausia neuztenka, vadovautis dvejomis kvailiu taktikomis – visus girti ir visus kaltinti. Reikia ir ideti siek tiek proto, su girimu ir smeistu prieso neuzmygdysi, taiciau su pora tevisku kedziu smugiu gali priesa suzaloti. Geriau pragare valdyti, nei danguje patarnauti, auksine taisykle besistengiant prasimusti i sio verslo aukstumas, ismok ja Damane, ir gal, pabreziu, gal tu mane pajegsi nugaleti per Masters of war II. Kova kaip tik ir yra geriausias pazinimas. Tu turi dvi galimybes laimeti arba pralaimeti ir vienu, ir kitu atveju kovos rezultatas bus vienas: pazinimas. Likus keliom valandom iki Masters of war II noreciau tau palinket, kad suprastum jog du kartus negyvenam, bet yra daug zmoniu, kurie ir viena karta gyventi nemoka. Kam ginti teisybe, jai neteisybe visada siame pasaulyje laimi? As visada palaikiau ir palaikysiu laiminciu komanda, priesingu atveju tureciau pamegti pralaimejimo skoni. Na o gyvenimas per trumpas, kad as sedeciau sofkutei ir per telka ziureciau i laimetojus. Man neuztenka degtines litro, man neuztenka monotoniskos seimos, man reikia pergaliu ir sloves , ir jai del sios aistos as turiu atiduoti siela, prasom parodykite kur turiu pasirasyti :o
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-08-17, 00:20
Cituoti