NME Heat
domaz 2009-08-02
Titatrone ir TV ekranuose rodomas šis, Heat pristatantis klipas:
Spoiler'is
Žmonės visi susikaupę laukia kas gi čia bus. Ir tada pro įėima ateina visiems puikiai pažįstamas žmogus, kuris visas sužalotas. Tai Damane, jo galva visa apvyniota tvarsčiais. Visas šitas poveikis buvo po praeitos Battle Royal kovos, kai Šeškius su Highwayman jį negyvai uždaužė. Jisai lėtai eina ringo link, vis suraukdamas kaktą iš skausmo kuris dar nepraėjo po praeitos savaitės. Damanė laiko mikrofoną rankoje, ir, dėl ko daugelis stebisi, kažkokį laišką savo rankoje. Damane taria:
- Uzpraeita savaite mane išdavė žmogus, su kuriuo man teko dirbti ilgiau negu su bet kuriuo kitu. Šeškius Pyzdeškius ir aš, mes buvome patys artimiausi sąjungininkai. Mes tarsi Norvegai su Švedais. Mes buvom kaip kokie Rusai su Baltaruskiais. Tačiau praeita savaite jis man įbedė į nugarą peiliu. Įsivaizduojate? Man žmogui kuris jį užaugino. Kuris jį padarė populiariu. Po šitiek patirties kuria mes abudu patyrėme. Jis taip pasielgė tada, kai šalia manęs jis tapo BFZ čempionu, ICW čempionu, o aš tapau FEE čempionu. Koks kiaulė gali taip pasielgti. Aš nemaniau, kad tokių pabaisų egzistuoja, tol kol negavau iš jo į galva su kėde.
Tiesa, čia jau norėčiau tarti kai ką kita. Pasirodo, kad Šeškius Pyzdeškius ne tik mane išdavė, bet ir naują auką surado, kuris save Highwaymanu vadina. Pyzdeškiau, Highwayman, kreipiuosi į jus. Jūs abu padarėte didelę klaidą, kad taip su manimi pasielgėte. Aš atsakau, jūs ne ant to užsirovėt. Manot, kad aš paprastas gerietis, kuris negali pasipriešinti, kai ant jo užsirauna blogis? Žiauriai klystat, nes kas jau kas, bet aš žinau, kad gyvenime ateina laikas kai reikia kovoti už save ir pasipriešinti. Dabar ir atėjo tas laikas, ir vienas dalykas kuris tai paliudija yra... Štai čia ( Damane parodo visiems laišką Matote, gėris už blogi pranašesnis tuo, kad geri žmonės nuoširdžiai padeda vieni kitiems. Na o aš turiu draugą, kuris pamatęs kaip su manimi buvo pasielgta įstojo į mano pusę. Jisai man perdavė šitą raštelį ir paprašė, kad garsiai perskaityčiau jums. Regis jisai skirtas tau, Highwayman: (Damane laišką atplešia ir garsiai skaito)
Mano brangusis Highwayman,
Turbūt tu kaip ir kiekvienas NME kovotojas iki pat šios dienos galvoji, kas tas paslaptingasis laiškų rašytojas. Turiu tave nuvilti, kadangi aš nesu Šeškius ir tu nesužinosi kas aš esu. Tačiau turiu tau ir labai puikią naujieną. Tave tai labai liečia. Žinai tas pastarasias dvi savaites NME buvo informuojama manęs, kad aš rengiuosi sužaloti vieną iš NME kovotojų. Turbūt tu galvojai irgi kas tai galėtų būti. Turbūt net meldei aukščiausiojo, kad manęs nepasiųstų pas tave. Turiu tau gerą ir blogą naujienas. Geroji ta, kad aš nesiruošiu tavęs mušti. Taip.. Turbūt itin nudžiugai ar ne taip? Sveikinu tu nesi mano taikinys. Na, bet yra ir blogoji naujiena. O blogoji yra tokia, kad aš iš tikrųjų tau pamelavau dėl geros naujienos. Aš nesiruošiu tavęs mušti, aš ruošiuos tave sunaikinti!! Iki to laiko linkiu tau ramybės, kurios tu neturėsi. Žinok mano veide dabar šypsena, kuri dings kai vos tave išvysiu ir suduosiu pirmuosius smūgius tau. Aš atvykstu ir jau šį vakarą , mane tu pamatysi...
Iki tol laikykis.
Damane taria: Kaip supratai, greitkelio darbuotojau, kad tas kas įvyko praeita savaite tarp manęs ir Šeškiaus visiškai nesusiję su šituo paslaptinguoju laišku rašytoju. O tu to nežinodamas tik įpylei žibalo į ugnį. Turėtum tikrai sunerimti, Highwayman. Nes aš jau atsigavau po savo sužalojimo ir planuoju eiti keršyt. Na o tu, Highwayman, tavęs žala tiktais dar laukia. Ir patikėk manim, atpildo tu tikrai sulauksi.
Damane nustoja šnekėt ir šou prasideda.
- Uzpraeita savaite mane išdavė žmogus, su kuriuo man teko dirbti ilgiau negu su bet kuriuo kitu. Šeškius Pyzdeškius ir aš, mes buvome patys artimiausi sąjungininkai. Mes tarsi Norvegai su Švedais. Mes buvom kaip kokie Rusai su Baltaruskiais. Tačiau praeita savaite jis man įbedė į nugarą peiliu. Įsivaizduojate? Man žmogui kuris jį užaugino. Kuris jį padarė populiariu. Po šitiek patirties kuria mes abudu patyrėme. Jis taip pasielgė tada, kai šalia manęs jis tapo BFZ čempionu, ICW čempionu, o aš tapau FEE čempionu. Koks kiaulė gali taip pasielgti. Aš nemaniau, kad tokių pabaisų egzistuoja, tol kol negavau iš jo į galva su kėde.
Tiesa, čia jau norėčiau tarti kai ką kita. Pasirodo, kad Šeškius Pyzdeškius ne tik mane išdavė, bet ir naują auką surado, kuris save Highwaymanu vadina. Pyzdeškiau, Highwayman, kreipiuosi į jus. Jūs abu padarėte didelę klaidą, kad taip su manimi pasielgėte. Aš atsakau, jūs ne ant to užsirovėt. Manot, kad aš paprastas gerietis, kuris negali pasipriešinti, kai ant jo užsirauna blogis? Žiauriai klystat, nes kas jau kas, bet aš žinau, kad gyvenime ateina laikas kai reikia kovoti už save ir pasipriešinti. Dabar ir atėjo tas laikas, ir vienas dalykas kuris tai paliudija yra... Štai čia ( Damane parodo visiems laišką Matote, gėris už blogi pranašesnis tuo, kad geri žmonės nuoširdžiai padeda vieni kitiems. Na o aš turiu draugą, kuris pamatęs kaip su manimi buvo pasielgta įstojo į mano pusę. Jisai man perdavė šitą raštelį ir paprašė, kad garsiai perskaityčiau jums. Regis jisai skirtas tau, Highwayman: (Damane laišką atplešia ir garsiai skaito)
Mano brangusis Highwayman,
Turbūt tu kaip ir kiekvienas NME kovotojas iki pat šios dienos galvoji, kas tas paslaptingasis laiškų rašytojas. Turiu tave nuvilti, kadangi aš nesu Šeškius ir tu nesužinosi kas aš esu. Tačiau turiu tau ir labai puikią naujieną. Tave tai labai liečia. Žinai tas pastarasias dvi savaites NME buvo informuojama manęs, kad aš rengiuosi sužaloti vieną iš NME kovotojų. Turbūt tu galvojai irgi kas tai galėtų būti. Turbūt net meldei aukščiausiojo, kad manęs nepasiųstų pas tave. Turiu tau gerą ir blogą naujienas. Geroji ta, kad aš nesiruošiu tavęs mušti. Taip.. Turbūt itin nudžiugai ar ne taip? Sveikinu tu nesi mano taikinys. Na, bet yra ir blogoji naujiena. O blogoji yra tokia, kad aš iš tikrųjų tau pamelavau dėl geros naujienos. Aš nesiruošiu tavęs mušti, aš ruošiuos tave sunaikinti!! Iki to laiko linkiu tau ramybės, kurios tu neturėsi. Žinok mano veide dabar šypsena, kuri dings kai vos tave išvysiu ir suduosiu pirmuosius smūgius tau. Aš atvykstu ir jau šį vakarą , mane tu pamatysi...
Iki tol laikykis.
Damane taria: Kaip supratai, greitkelio darbuotojau, kad tas kas įvyko praeita savaite tarp manęs ir Šeškiaus visiškai nesusiję su šituo paslaptinguoju laišku rašytoju. O tu to nežinodamas tik įpylei žibalo į ugnį. Turėtum tikrai sunerimti, Highwayman. Nes aš jau atsigavau po savo sužalojimo ir planuoju eiti keršyt. Na o tu, Highwayman, tavęs žala tiktais dar laukia. Ir patikėk manim, atpildo tu tikrai sulauksi.
Damane nustoja šnekėt ir šou prasideda.
David "The Winner" Hartnett - Mr. Hardcore - H'edge - Spencer Webster
Fatal Four Way match
Spoiler'is
Medicinos punktas: Pasigirsta Korn - Evolution dainos žodžiai "It`s Evoolluutionn" ir pasigirdus priedainiui pasirodo Spencer Webster. Jis patauntina prie titantrono, peržvelgia publiką ir pradeda eiti rampa. Eidamas duoda "penkis" keliems fanams, sustoja prie ringo. Spencer giliai įkvepia, pamankština rankas ir įšliuožia į ringą. Atsistojęs bėga ir užšoka ant vieno turnbuckle ir iškelia rankas, paskui padaro taunt, o tiesiai prieš jį iššauna konfeti, nušoka nuo turnbuckle ir taip pat padaro ant kito turnbuckle, galiausiai nulipa ir dar pamankština rankas, kojas... Uzgroja Limp Bizkit - Gimme The Mic .I arena letai iseina David Hartnett ir atsistoje vidury rampos letai iskelia 2 rankas i virsu,o veliau letai, megaudamasis sevimi zengia link ringo. Sustoja prie jo. Pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon pasirodo Mr.Hardcore jis letai arteja, prirejus prie ringo jis pasiziuri i kaire, poto i desnia puse ir nusisypso. Jis taip pat sustoja prie ringo. Prasideda pirmieji muzikos akordai ir kai pragrojama sprosta fejerverkai isena Hedge, einant iki ringo ziuri i oponenta arba jei iseina pirmas yra susikaupes ir pasiruoses artejanciai kovai. Jis prisijungia prie mr. Hardcore ir David Hartnett.
Sekantis veiksmas
Spencer Webster rodo visiems lipti į ringą.
Sekantis veiksmas
Trijulė ruošiasi tam.
Sekantis veiksmas
Visi vienu metu įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
Įlenda į ringą.
Sekantis veiksmas
Ne, Hartnett sustoja.
Sekantis veiksmas
O H'edge ir Mr. Hardcore atakuoja Spencer Webster.
Sekantis veiksmas
H'edge pargriaunamas.
Sekantis veiksmas
Spencer spiria Mr. Hardcore į galvą.
Sekantis veiksmas
Tačau šis išvengia smūgio.
Sekantis veiksmas
Ir pats atakuoja.
Sekantis veiksmas
Alkūne smūgiuoja į Spencer veidą.
Sekantis veiksmas
Pastarasis suklumpa.
Sekantis veiksmas
H'edge atsistoja.
Sekantis veiksmas
Ir su MH pradeda daužyti bejėgį The Handgranade.
Sekantis veiksmas
David Hartnett patyliukais įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Ir laukia kol MH ir H'edge nuvargins Webster.
Sekantis veiksmas
Smūgis po smūgio ir Webster "nukenksmintas".
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore griebia jį už kaklo.
Sekantis veiksmas
Liepia H'edge padaryti tą patį.
Sekantis veiksmas
Double DDT!
Sekantis veiksmas
Abu blogiukai iš kart keliasi.
Sekantis veiksmas
H'edge dalina Spencer'iui Stomp'us.
Sekantis veiksmas
O Mr. Hardcore lipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Jis jau vietoje.
Sekantis veiksmas
Parodo H'edge, kad jis pakeltų Webster'į.
Sekantis veiksmas
Pastarasis pakelia.
Sekantis veiksmas
Laiko.
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore šoka.
Sekantis veiksmas
Missile Dropkick!
Sekantis veiksmas
Tačiau Spencer pasitraukia.
Sekantis veiksmas
O H'edge to padaryti nespėja.
Sekantis veiksmas
Ir gauna saldų Missile Dropkick!
Sekantis veiksmas
H'edge nuskinamas.
Sekantis veiksmas
Spencer Webster kampe sėdi ir ilsisi.
Sekantis veiksmas
Hartnett naudojasi tuo.
Sekantis veiksmas
Pribėga prie Spencer Webster.
Sekantis veiksmas
Spyris!
Sekantis veiksmas
Dar vienas!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore nueina jam į pagalbą.
Sekantis veiksmas
Abu kažką susitaria.
Sekantis veiksmas
Ir abu įremia po koją į Webster'io kaklą.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda smaugti jį.
Sekantis veiksmas
H'edge atsistoja.
Sekantis veiksmas
Jis įpykęs prieina prie Mr. Hardcore.
Sekantis veiksmas
Ir smūgis į koją su kuria MH stovi.
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore griūna.
Sekantis veiksmas
Hartnett į tai nekreipia dėmesio.
Sekantis veiksmas
Jis toliau kankina Spencer.
Sekantis veiksmas
Pradeda jį spardyti.
Sekantis veiksmas
Spyriai į krūtinę.
Sekantis veiksmas
Vyriausias mačo dalyvis pradeda kosėti.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu H'edge daužo gulintį MH.
Sekantis veiksmas
H'edge atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pakelia varžovą.
Sekantis veiksmas
Griebia jį už kaklo.
Sekantis veiksmas
Bando atlikti Tornado DDT.
Sekantis veiksmas
Tačiau MH greitai atlieka counter'į.
Sekantis veiksmas
Spinebuster!
Sekantis veiksmas
Jis greit atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
H'edge staigiai atsistoja.
Sekantis veiksmas
MH atlieka Bicycle Kick!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Gražus spyris.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Hartnett Spencer'iui atlieka Suplex.
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Hartnett iš kart kelia jį.
Sekantis veiksmas
MH spardo gulintį H'edge.
Sekantis veiksmas
Hartnett užsikelia Spencer'į ant peties.
Sekantis veiksmas
Įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
Powerslam!
Sekantis veiksmas
Pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
MH nutraukia pin'ą.
Sekantis veiksmas
Hartnett iš kart atsikelia.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda rėkti ant Mr. Hardcore.
Sekantis veiksmas
O MH "ūkiškai" į tai atsako Spear'u!
Sekantis veiksmas
Hartnett nuskinamas!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore pradeda spardyti gulintį varžovą.
Sekantis veiksmas
H'edge atsistoja.
Sekantis veiksmas
Tą patį padaro ir Webster.
Sekantis veiksmas
Webster trenkia Mr. Hardcore.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda kumščiais aiškintis santykius.
Sekantis veiksmas
H'edge pradeda spardyti gulintį Hartnett.
Sekantis veiksmas
Webster atlieka staigų Enzuigiri!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Tačiau Mr. Hardcore negriūna.
Sekantis veiksmas
Webster keliasi.
Sekantis veiksmas
Ir atlieka Bulldog'ą!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Iš kart seka pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Shoulder's up!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu H'edge Hartnett'ui atlieka Sharpshooter.
Sekantis veiksmas
Hartnett nepasiduoda.
Sekantis veiksmas
Webster atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pakelia Mr. Hardcore.
Sekantis veiksmas
Ir jie pradeda daužytis.
Sekantis veiksmas
Spencer smūgis.
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore smūgis.
Sekantis veiksmas
Spencer.
Sekantis veiksmas
Vėl MH.
Sekantis veiksmas
MH perima iniciatyvą.
Sekantis veiksmas
Smūgis.
Sekantis veiksmas
Smūgis.
Sekantis veiksmas
Smūgis.
Sekantis veiksmas
Running DDT!
Sekantis veiksmas
Webster'io galva įsimūrija į žemę!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Hartnett reverin'a Sharpshooter'į.
Sekantis veiksmas
Staigus pin!
Sekantis veiksmas
1, 2!
Sekantis veiksmas
Nėra!
Sekantis veiksmas
H'edge spėja išsisukti.
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore prieina prie H'edge.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda jį daužyti.
Sekantis veiksmas
David Hartnett išsiridena iš ringo.
Sekantis veiksmas
Tą patį tik į kitą pusę padaro H'edge.
Sekantis veiksmas
Jam pavyko pabėgti nuo MH.
Sekantis veiksmas
MH atisuka.
Sekantis veiksmas
O ten jau atbėga Spencer Webster!
Sekantis veiksmas
Flying Knee!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore is K.O.!
Sekantis veiksmas
Wow!
Sekantis veiksmas
Tačiau Webster'iui to negana.
Sekantis veiksmas
Jis stojasi.
Sekantis veiksmas
Pakelia be samonės esantį MH.
Sekantis veiksmas
Padeda ranką šiam už kaklo.
Sekantis veiksmas
O jo ranką padeda sau už kaklo.
Sekantis veiksmas
Iškelia į viršų.
Sekantis veiksmas
Jackhammer!
Sekantis veiksmas
Wow!
Sekantis veiksmas
Pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
H'edge įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Ir nutraukia pin'ą!
Sekantis veiksmas
Spencer iš kart atsistoja.
Sekantis veiksmas
Jis gaudo H'edge.
Sekantis veiksmas
Tačiau pastarasis ištrūksta iš ringo.
Sekantis veiksmas
Spencer susierzinęs rėkia ant jo.
Sekantis veiksmas
Jis rodo, kad H'edge laukia mirtis.
Sekantis veiksmas
H'edge pradeda juoktis.
Sekantis veiksmas
Spencer įsiaudrinęs dar labiau rėkia.
Sekantis veiksmas
MH atlieka School Boy!
Sekantis veiksmas
1, 2!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Spencer iš kart atsistoja.
Sekantis veiksmas
Tačiau H'edge įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
Small Package webster'iui!
Sekantis veiksmas
1, 2!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore kyšteli koją Webster'iui.
Sekantis veiksmas
Webster iš inercijos persiverčia per antrą ringo virvę.
Sekantis veiksmas
Ir iškrenta iš ringo.
Sekantis veiksmas
MH šoka jam iš paskos.
Sekantis veiksmas
Jie pradeda daužytis.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu H'edge stebi kai jie taip daro.
Sekantis veiksmas
Tačiau kas gi čia?
Sekantis veiksmas
Hartnett!
Sekantis veiksmas
Small Package H'edge'ui!
Sekantis veiksmas
1, 2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
Hartnett laimi šią kovą.
Sekantis veiksmas
Spencer Webster ir Mr. Hardcore nepastebėjo to.
Sekantis veiksmas
Jie jau nebegalėjo nieko padaryti.
Sekantis veiksmas
Suskamba Limp Bizkit - Gimme The Mic!
Sekantis veiksmas
David Hartnett laimingas pabėga iš ringo.
Sekantis veiksmas
H'edge atsikelia.
Sekantis veiksmas
Jis negali patikėti tuo kas įvyko.
Sekantis veiksmas
Už galvos susiėmę ir Mr. Hardcore su Webster'iu.
Sekantis veiksmas
Hartnett kovos triple threat mače!
Sekantis veiksmas
Kokia pergalė.
Sekantis veiksmas
Hartnett paskubomis išeina.
Sekantis veiksmas
Jis žino, auksas jau ranka pasiekiamas.
Spoiler'is
Šeškius ginčijasi su mediku, kad jis nevartoja jokių steroidų, o gautas teigiamas atsakymas, neleistinų preparatų teste, yra tik damanes suktybė.
Aš tau sakau šundaktari čia įsivėle kažkokia kanciliarinė klaida, as niekada gyvenime jokio mėšlo į savo organizma nesileidau. Čia turbūt damane sufalsifikavo dokumentus, kad išvengtu kovos su manim per masters of war II.
Bet pone šeškiau, mes niekada nebuvome suklydę, suklastoti testo rezultatus yra neįmanoma.
Klausyk šundaktarį, pasaulyje klysta visi, ir tavo padaryta išvada yra klaidinga ir taškas. Šeškius vaizdžiai suplėso testo rezultatus.
Beneigiant šeškiui šimtaprocentinę tiesą į medicinos punktą ateiną Highwayman, jis smogia medikui, išmetą ji iš medicinos punkto, ir užsirakina jame.
Ko tau čia reikia? Nereikėjo man tavo pagalbos, aš žinau kokiu tonu su šundaktariais kalbėti.
Šeškiau aš čia gyvensiu iki masters of war II, jis, jis ateina susidoroti su manimi, visi tie laiškai buvo skirti man. Visas drebantys šneka Highwayman.
Ne duok Dieve, mano mokinys yra viščiukas. Šeškius persižegnuoja.
Seni tas žmogus labai rimtas, jis ką žadą ta ištesi, mano dienos šiame pasaulyje suskaičiotos.
Klausyk Highwayman, aš gaunu grasinačius laiškus kiekvieną dieną, ir jos naudojų vietoi sikpopierio, ir pažiūrėk į mane, aš kaip buvau taip ir likau sveikas, visi nevykeliai slepiasi už laiškų, tad nesedėk rankų sudėjas, o atrask tą slunkių, ir suduok jam pirmajį smūgi.
Teisingai tu sakai, mes surasime ta šudžių ir suduosime jam pirmaji smūgi, žinos kad su greitkelinku psichologinių žaidimų nepažaisi!
Palauk palauk, kokie mes? Juk jis grasina tau, o ne man.
Šeškiau, tik nesakyk man kad vėl išsigandai? aną kartą iki galo lenkti nenorėjai, na o dabar bijai ieškoti kažkokio vaikėzo?
Ne aš neišsigandau, aš tik šeip, nu kaip čia pasakius, ai nu gerai einam ieškoti mes tuo teroristo.
Rodomas vaizdo įrašas iš penktadienio Jūros šventės visas veiksmas vykstą apie 1 valandą nakties.Šeškius ginčijasi su mediku, kad jis nevartoja jokių steroidų, o gautas teigiamas atsakymas, neleistinų preparatų teste, yra tik damanes suktybė.
Aš tau sakau šundaktari čia įsivėle kažkokia kanciliarinė klaida, as niekada gyvenime jokio mėšlo į savo organizma nesileidau. Čia turbūt damane sufalsifikavo dokumentus, kad išvengtu kovos su manim per masters of war II.
Bet pone šeškiau, mes niekada nebuvome suklydę, suklastoti testo rezultatus yra neįmanoma.
Klausyk šundaktarį, pasaulyje klysta visi, ir tavo padaryta išvada yra klaidinga ir taškas. Šeškius vaizdžiai suplėso testo rezultatus.
Beneigiant šeškiui šimtaprocentinę tiesą į medicinos punktą ateiną Highwayman, jis smogia medikui, išmetą ji iš medicinos punkto, ir užsirakina jame.
Ko tau čia reikia? Nereikėjo man tavo pagalbos, aš žinau kokiu tonu su šundaktariais kalbėti.
Šeškiau aš čia gyvensiu iki masters of war II, jis, jis ateina susidoroti su manimi, visi tie laiškai buvo skirti man. Visas drebantys šneka Highwayman.
Ne duok Dieve, mano mokinys yra viščiukas. Šeškius persižegnuoja.
Seni tas žmogus labai rimtas, jis ką žadą ta ištesi, mano dienos šiame pasaulyje suskaičiotos.
Klausyk Highwayman, aš gaunu grasinačius laiškus kiekvieną dieną, ir jos naudojų vietoi sikpopierio, ir pažiūrėk į mane, aš kaip buvau taip ir likau sveikas, visi nevykeliai slepiasi už laiškų, tad nesedėk rankų sudėjas, o atrask tą slunkių, ir suduok jam pirmajį smūgi.
Teisingai tu sakai, mes surasime ta šudžių ir suduosime jam pirmaji smūgi, žinos kad su greitkelinku psichologinių žaidimų nepažaisi!
Palauk palauk, kokie mes? Juk jis grasina tau, o ne man.
Šeškiau, tik nesakyk man kad vėl išsigandai? aną kartą iki galo lenkti nenorėjai, na o dabar bijai ieškoti kažkokio vaikėzo?
Ne aš neišsigandau, aš tik šeip, nu kaip čia pasakius, ai nu gerai einam ieškoti mes tuo teroristo.
Spoiler'is
Maniac su 69 pavoktom merginom Merdijano laive švenčią penkiasdešimtąją jūros šventę.
Impactas eidamas pro šalį pamato pulką gražių panelių, nieko nelaukdamas, jis įsiveržia į Merdijano laivą ir pradedą šnekinti paneles.
- Sveikos grąžuolės, kodėl toks pulkas panelių sėdi vienišos?
Atsiprašau ar aš nematomas ar ką? Piktu balsu tarią Maniac.
- O net nepastebėjau tavęs, tarp tokio pulko gražuolių gali kartais tapti ir nematomas. Impact apsimeta durneliu.
- Na dabar tapau matomas, tai būtų malonu, kad tu dingtum iš čia, kitaip ši šventė tau baigsis nekaip. Marozo tonu taria Maniac.
- Ramiau vyruti, suprantu, kad pasielgiau negražiai, tad norėdamas išvengti nemalonumų norėčiau tau nupirkti alaus. Ką pasakysi išgeriam po draugystės bokalą?
- Na būtų negražu jai pasakyčiau ne. Tik greičiau nešk tą bokalą, negadink romatiškos aplinkos su savo snukiu.
Impact nueina iki baro užsako du bokalus alaus, paslapčia pasižiūri į Maniac puse, bando įsitikinti ar jis jo nestebi. Kai tai padaro iš kišenės jis išsitraukia kažkokių vaistų. Vaistus suberia į bokalą paprašo barmeno išmaišyti, kai viskas atliekama Impact keliauja atgal prie Maniac staliuko.
- Štai tavo bokalas, tai pat norėčiau, prieš jumis visus palikdamas, pasakyti tostą, žinoma jai šio vakaro džentelmenas neprieštarauja?
- Eik tu na...- Maniac nori sakyti, tačiau panelės neleidžia to padaryti nes visos šaukia: tosta tosta tosta.
- Gerai, skelk ta tostą ir greičiau ding iš čia. Pasidavęs merginų spaudimui tarią Maniac.
- Valio, valio! šukauja panelės
Visų brangiausia dovana patikimas draugas, tad pakelkime mes savo taures už visus patikimus draugus!
Visi išgeria po taurelę, po kelių akimirku Maniac snukis atsiduria duonos su surių lėkštėja, maniac miegą kaip užmuštas.
Kas jam atsitiko, gal reikia greitajai paskabinti ar ką? Sunerimusi viena iš 69 merginų
Ne jis tik padaugino ir tiek, visada taip būną, nekreipkime dėmesio, manau kad pats laikas iš čia pasišalinti, kaip tik esu vietinis, galiu jums parodyti gražiausias šio miesto gatves? Kaip panelės nevylioja šis pasiūlymas? Mirkteli aki Impact.
Liuks, kaip tik čia nuobodu buvo pasidare.
Po 8 valandų pabunda Maniac ir ant savo krutinės randa užraša:
Cock Blocking bitch! 1-0 Impact naudai.
Impactas eidamas pro šalį pamato pulką gražių panelių, nieko nelaukdamas, jis įsiveržia į Merdijano laivą ir pradedą šnekinti paneles.
- Sveikos grąžuolės, kodėl toks pulkas panelių sėdi vienišos?
Atsiprašau ar aš nematomas ar ką? Piktu balsu tarią Maniac.
- O net nepastebėjau tavęs, tarp tokio pulko gražuolių gali kartais tapti ir nematomas. Impact apsimeta durneliu.
- Na dabar tapau matomas, tai būtų malonu, kad tu dingtum iš čia, kitaip ši šventė tau baigsis nekaip. Marozo tonu taria Maniac.
- Ramiau vyruti, suprantu, kad pasielgiau negražiai, tad norėdamas išvengti nemalonumų norėčiau tau nupirkti alaus. Ką pasakysi išgeriam po draugystės bokalą?
- Na būtų negražu jai pasakyčiau ne. Tik greičiau nešk tą bokalą, negadink romatiškos aplinkos su savo snukiu.
Impact nueina iki baro užsako du bokalus alaus, paslapčia pasižiūri į Maniac puse, bando įsitikinti ar jis jo nestebi. Kai tai padaro iš kišenės jis išsitraukia kažkokių vaistų. Vaistus suberia į bokalą paprašo barmeno išmaišyti, kai viskas atliekama Impact keliauja atgal prie Maniac staliuko.
- Štai tavo bokalas, tai pat norėčiau, prieš jumis visus palikdamas, pasakyti tostą, žinoma jai šio vakaro džentelmenas neprieštarauja?
- Eik tu na...- Maniac nori sakyti, tačiau panelės neleidžia to padaryti nes visos šaukia: tosta tosta tosta.
- Gerai, skelk ta tostą ir greičiau ding iš čia. Pasidavęs merginų spaudimui tarią Maniac.
- Valio, valio! šukauja panelės
Visų brangiausia dovana patikimas draugas, tad pakelkime mes savo taures už visus patikimus draugus!
Visi išgeria po taurelę, po kelių akimirku Maniac snukis atsiduria duonos su surių lėkštėja, maniac miegą kaip užmuštas.
Kas jam atsitiko, gal reikia greitajai paskabinti ar ką? Sunerimusi viena iš 69 merginų
Ne jis tik padaugino ir tiek, visada taip būną, nekreipkime dėmesio, manau kad pats laikas iš čia pasišalinti, kaip tik esu vietinis, galiu jums parodyti gražiausias šio miesto gatves? Kaip panelės nevylioja šis pasiūlymas? Mirkteli aki Impact.
Liuks, kaip tik čia nuobodu buvo pasidare.
Po 8 valandų pabunda Maniac ir ant savo krutinės randa užraša:
Cock Blocking bitch! 1-0 Impact naudai.
The Maniac - The Chain - John Garret - Sick Extreme
Fatal Four-Way match
Spoiler'is
Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe. Pasisuka įėjimo rampos link.
Suskamba Eminem: We just came to party sproginėja fejerverkai ir į arena įžengia Sick Extreme jis priena prie ringo ir nusimeta švarką. Įčiuožia į ringą ir jam patauntinus sproginėja fejerverkai. S-E pasisuką į Maniac, šis kiek dvejodamas žiūri į jį S-E kalba, pasakyta praėjusį vakarą buvo gana gruboka Maniac atžvilgiu, bet dabar jis teisinasi, kad praėjusį vakarą į areną atėjo girtas. Atsižvelgiant į nerišliai dėstytas mintis ir keistą kalbos pabaigą Maniac neypatingai sunku tuo patikėti. Jis nusišypso.
-Na ką, ir vėl viename ringe.
Abu kovotojai susidaužia delnais.
Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoje pasipila dūmai, į areną iš lėto įžengia "Destroyer" John Garret, iškelia dvi rankas į viršų ir juda link ringo, įlipęs į ringą užlipa ant ringo kampo ir dar kartą iškelia dvi rankas i viršų.
Neilgai trukus užgroja Needles. Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain paskutinis šios kovos dalyvis. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink. Praeidamas pro Maniac spjauna jam po kojom. Šio veidas apsiniaukia.
Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe. Pasisuka įėjimo rampos link.
Suskamba Eminem: We just came to party sproginėja fejerverkai ir į arena įžengia Sick Extreme jis priena prie ringo ir nusimeta švarką. Įčiuožia į ringą ir jam patauntinus sproginėja fejerverkai. S-E pasisuką į Maniac, šis kiek dvejodamas žiūri į jį S-E kalba, pasakyta praėjusį vakarą buvo gana gruboka Maniac atžvilgiu, bet dabar jis teisinasi, kad praėjusį vakarą į areną atėjo girtas. Atsižvelgiant į nerišliai dėstytas mintis ir keistą kalbos pabaigą Maniac neypatingai sunku tuo patikėti. Jis nusišypso.
-Na ką, ir vėl viename ringe.
Abu kovotojai susidaužia delnais.
Suskamba Leonido Rudenko - Destination ir rampoje pasipila dūmai, į areną iš lėto įžengia "Destroyer" John Garret, iškelia dvi rankas į viršų ir juda link ringo, įlipęs į ringą užlipa ant ringo kampo ir dar kartą iškelia dvi rankas i viršų.
Neilgai trukus užgroja Needles. Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain paskutinis šios kovos dalyvis. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink. Praeidamas pro Maniac spjauna jam po kojom. Šio veidas apsiniaukia.
Sekantis veiksmas
Ir pagaliau!
Sekantis veiksmas
Laukimas baigėsi!
Sekantis veiksmas
Beveik...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
Visi žiūri į ringo teisėją.
Sekantis veiksmas
O šis snaudžia.
Sekantis veiksmas
Vakar šventė gimtadienį.
Sekantis veiksmas
Jonas Radzevišius piktas pribėga prie jo ir tvoja mikrofonu per galvą.
Sekantis veiksmas
Pagaliau skamba gongas.
Sekantis veiksmas
Kova prasideda.
Sekantis veiksmas
Maniac iškart puola Chain.
Sekantis veiksmas
S-E nusprendžia prisijungti.
Sekantis veiksmas
Abu apipila Chain rankų ir kojų smūgiais.
Sekantis veiksmas
Šis bando priešintis bet bergždžiai.
Sekantis veiksmas
Ir po Maniac High kick skrieja iš ringo.
Sekantis veiksmas
Ten lieka gulėti be sąmonės.
Sekantis veiksmas
S-E ir Maniac patenkinti iškelia rankas į viršų.
Sekantis veiksmas
Pradeda garbės žygi ringu.
Sekantis veiksmas
Ir gauna double Clothelsine iš Garret.
Sekantis veiksmas
S-E susiima už galvos ir ridenasi iš ringo.
Sekantis veiksmas
Destroyer prieina prie Maniac.
Sekantis veiksmas
Suima jį už pečių ir kelia.
Sekantis veiksmas
Bando užsimesti ant nugaros.
Sekantis veiksmas
F-U?
Sekantis veiksmas
Vargu...
Sekantis veiksmas
Garret gauna alkūnę į smilkinį.
Sekantis veiksmas
Dar vieną.
Sekantis veiksmas
Paleidžia Maniac.
Sekantis veiksmas
Šis užsimoja.
Sekantis veiksmas
Iš visų jėgų tvoja Destroyer į marmūzę.
Sekantis veiksmas
Garret svirduliuoja.
Sekantis veiksmas
Ir susmunka ringo kampe.
Sekantis veiksmas
Maniac patenkintas žiūri į jį.
Sekantis veiksmas
Bet supranta, kad pinninti dar per anksti.
Sekantis veiksmas
O šalia ringo ima gaivelėtis Chain ir S-E.
Sekantis veiksmas
Chain grabalioja kažką pažeme.
Sekantis veiksmas
Maniac pasisuka į jį.
Sekantis veiksmas
Eina link ringo virvių.
Sekantis veiksmas
Pasilenkia ir...
Sekantis veiksmas
BAM!
Sekantis veiksmas
Gauna su riedlente per galvą.
Sekantis veiksmas
Ir be sąmonės susmunka ant virvių.
Sekantis veiksmas
Kažkas publikoje šaukia 619!
Sekantis veiksmas
Bet jo deja neišvysime ;(
Sekantis veiksmas
Chain lipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Bet prie jo pripuola S-E.
Sekantis veiksmas
Tranko kumščiu į nugarą.
Sekantis veiksmas
Kaip piktas kaimynas į duris.
Sekantis veiksmas
Ir gauna iš staktos(riedlentės) į galvą.
Sekantis veiksmas
Atgula pratęsti poilsio.
Sekantis veiksmas
Chain patenkintas lipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Ten jį pasitinka Garret.
Sekantis veiksmas
Chop.
Sekantis veiksmas
Chop.
Sekantis veiksmas
Chop.
Sekantis veiksmas
Riedlentė iškrenta iš Chain rankų.
Sekantis veiksmas
Destroyer suima jį už gerklės.
Sekantis veiksmas
Chokeslam!
Sekantis veiksmas
Chain guli nejudėdamas.
Sekantis veiksmas
Garret patenkintas dairosi aplinkui.
Sekantis veiksmas
Maniac ir S-E dar tik gaivelėjasi po smūgių riedlente.
Sekantis veiksmas
Publika klykia iš pasitenkinimo.
Sekantis veiksmas
Pergalė jau beveik jo rankose.
Sekantis veiksmas
Garret suima Chain ir kelia.
Sekantis veiksmas
Užsimeta ant nugaros.
Sekantis veiksmas
F freak-in U!!!!
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
Destroyer paslysta ant riedlentės ir pakaušiu tvojasi į ringo kampą.
Sekantis veiksmas
Chain šiaip taip atsistoja.
Sekantis veiksmas
Pasitempia Garret į ringo vidurį.
Sekantis veiksmas
Pakelia jį.
Sekantis veiksmas
Šis svirduliuoja ir nelabai gaudosi aplinkoje.
Sekantis veiksmas
Chain žengia kelis žingsnius atgal.
Sekantis veiksmas
Corkscrew Axe Kick!
Sekantis veiksmas
Destroyer krenta kaip bulvių maišas.
Sekantis veiksmas
Chain pripuola prie jo.
Sekantis veiksmas
pin:
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
Maniac griūdamas tvoja kumščiu Chain per galvą.
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai pakyla nuo žemės.
Sekantis veiksmas
Įsmeigia neapykantos kupinus žvilgsnius vienas į kitą.
Sekantis veiksmas
Maniac pasisuka į prie ringo stovintį S-E
Sekantis veiksmas
-Nesikišk, jis mano!
Sekantis veiksmas
Chain išspiria iš ringo apsvaigintą Garret.
Sekantis veiksmas
Kovotojai kuris laikas stovi nejudėdami.
Sekantis veiksmas
Tada abu žengia link ringo vidurio.
Sekantis veiksmas
Ir susikimba.
Sekantis veiksmas
Chain lenkia Maniac prie žemės.
Sekantis veiksmas
Šis paleidžia Chain
Sekantis veiksmas
Smogia kumščiu į pilvą.
Sekantis veiksmas
Kartą.
Sekantis veiksmas
Dar vieną.
Sekantis veiksmas
Chain susiriečia iš skausmo.
Sekantis veiksmas
Jawbreaker!
Sekantis veiksmas
Chain apsiverčia ant pilvo.
Sekantis veiksmas
Šliaužia link ringo virvių.
Sekantis veiksmas
Maniac pripuola prie jo.
Sekantis veiksmas
Suima už kojų.
Sekantis veiksmas
Chain bando priešintis.
Sekantis veiksmas
Bet bergždžiai.
Sekantis veiksmas
Boston crab applied!
Sekantis veiksmas
Chain rėkia iš skausmo.
Sekantis veiksmas
Teisėjas klausia Ar pasiduodi?
Sekantis veiksmas
Bet Chain purto galvą.
Sekantis veiksmas
Jis greičiau mirs nei pasiduos savo priešui.
Sekantis veiksmas
Taigi Chain klykauja.
Sekantis veiksmas
O S-E nuobodžiaudamas žiūri į ringą.
Sekantis veiksmas
Nusprendžia patikrinti kaip laikosi Garret.
Sekantis veiksmas
Pakeliui iš kišenės išsitraukia kastetą.
Sekantis veiksmas
Destroyer bando stotis.
Sekantis veiksmas
Bet jo kojos pinasi.
Sekantis veiksmas
Įsitveria ringo krašto.
Sekantis veiksmas
S-E palinksta virš jo.
Sekantis veiksmas
-Tau viskas gerai?
Sekantis veiksmas
Garret kažką neaiškiai murma.
Sekantis veiksmas
Painful Punch!
Sekantis veiksmas
Destroyer griūna žemėn.
Sekantis veiksmas
Jam iš kaktos teka kraujas.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu ringe Chain šiek tiek aprimo.
Sekantis veiksmas
Jis nejuda.
Sekantis veiksmas
Akys užmerktos.
Sekantis veiksmas
Teisėjas kelia ranką.
Sekantis veiksmas
Paleidžia.
Sekantis veiksmas
Ji nukrenta ant žemės.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
Kelia dar kartą.
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
S-E įdėmiai stebi ringą.
Sekantis veiksmas
Maniac fanai, o ypač fanės jau pasirengę švęsti.
Sekantis veiksmas
Bet jis paleidžia Chain.
Sekantis veiksmas
Publikoje aidi nusivylimo šūksniai.
Sekantis veiksmas
Bet jie tęsiasi neilgai.
Sekantis veiksmas
Maniac pasisuka į S-E.
Sekantis veiksmas
-Bring the tables!
Sekantis veiksmas
Arena tarsi sprogsta.
Sekantis veiksmas
Gerbėjai klykia iš pasitenkinimo.
Sekantis veiksmas
S-E traukia iš po ringo didelį medinį stalą.
Sekantis veiksmas
O Maniac traukia iš ringo sumedėjusį Chain.
Sekantis veiksmas
Paniekinamai numeta ant žemės.
Sekantis veiksmas
Pats išlipa.
Sekantis veiksmas
Ir deda Chain ant stalo.
Sekantis veiksmas
Vis dar palinkęs virš jo pasisuka pažiūrėti ką daro S-E.
Sekantis veiksmas
O šis stovi ant ringo krašto.
Sekantis veiksmas
Whisper in the wind!
Sekantis veiksmas
Stalas lūžta.
Sekantis veiksmas
Chain susminga į jį.
Sekantis veiksmas
Maniac guli be sąmonės.
Sekantis veiksmas
Suspaustas į vyrišką sumuštinį.
Sekantis veiksmas
Publika trumpam nuščiūva.
Sekantis veiksmas
Tada pratrūksta nepasitenkinimo šūksniais.
Sekantis veiksmas
O S-E pamažu stojasi.
Sekantis veiksmas
Jis laikosi už nugaros, bet veide šviečia šypsena.
Sekantis veiksmas
Pasisuka į Maniac.
Sekantis veiksmas
Kuris ramiai guli apglėbęs Chain.
Sekantis veiksmas
S-E nusijuokia.
Sekantis veiksmas
-Screw you, bukas pasipūtęs ožį!
Sekantis veiksmas
S-E patenkintas pritūpia ir demonstratyviai sukryžiuoja rankas.
Sekantis veiksmas
Trumpam dar gėrisi riksmais publikoje.
Sekantis veiksmas
Tada paima Maniac už kojos.
Sekantis veiksmas
Ir tempia į ringą.
Sekantis veiksmas
Teisėjas tuo tarpu tikrina Chain.
Sekantis veiksmas
Šis nejuda.
Sekantis veiksmas
Iš burnos maža srovele teka kraujas.
Sekantis veiksmas
Teisėjas kviečia medikus.
Sekantis veiksmas
O S-E su Maniac jau ringe.
Sekantis veiksmas
Maniac vis dar be sąmonės.
Sekantis veiksmas
S-E piktas moja teisėjui grįžti.
Sekantis veiksmas
Apsidairo.
Sekantis veiksmas
Pamato į ringą sunkiai besiropščiantį Destroyer.
Sekantis veiksmas
Visas jo veidas apibėgęs krauju.
Sekantis veiksmas
Jis beveik nieko nemato.
Sekantis veiksmas
S-E pritūpia.
Sekantis veiksmas
Spear!
Sekantis veiksmas
Garret lekia žemyn ir galva tvojasi į apsauginę sienelę.
Sekantis veiksmas
Kokia nesėkminga diena Destroyer.
Sekantis veiksmas
Tikriausiai dar kelias dienas po kovos vaikščios kaip apgirtęs.
Sekantis veiksmas
Bet ne tokia nesėkminga kaip Chain.
Sekantis veiksmas
Medikai jį kaip tik dabar kelia ant neštuvų.
Sekantis veiksmas
Ir išgabena iš arenos.
Sekantis veiksmas
O S-E grįžta prie Maniac.
Sekantis veiksmas
Šis vis dar nejuda.
Sekantis veiksmas
S-E jį paspiria.
Sekantis veiksmas
Nusišypso.
Sekantis veiksmas
Publika staugia iš nepasitenkinimo.
Sekantis veiksmas
S-E uždeda koją ant Maniac.
Sekantis veiksmas
Sukryžiuoja rankas ant krūtinės ir iškelia galvą į viršų.
Sekantis veiksmas
pin!
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
S-E didžiuodamasis savimi iškelia ranką į viršų.
Sekantis veiksmas
Bet kas gi čia?
Sekantis veiksmas
Teisėjas rodo, kad 3-jų nebuvo.
Sekantis veiksmas
S-E puikuodamasis savimi net nepastebėjo kaip Maniac pakėlė petį nuo ringo.
Sekantis veiksmas
Jis netikėdamas žiūri į teisėją.
Sekantis veiksmas
Tada į pradėjusį krutėti Maniac.
Sekantis veiksmas
S-E akys dega pykčiu.
Sekantis veiksmas
Jis graibosi savo kasteto.
Sekantis veiksmas
Bet jo nėra.
Sekantis veiksmas
Greičiausiai iškrito darant Whisper in the wind.
Sekantis veiksmas
S-E nepatenkintas lipa iš ringo.
Sekantis veiksmas
Ir traukia iš po jo kopėčias.
Sekantis veiksmas
Meta jas į ringą.
Sekantis veiksmas
Pats įlipa.
Sekantis veiksmas
Prieina prie kaip apverstas vabalas galūnėmis mosikuojančio Maniac.
Sekantis veiksmas
Pakelia jį.
Sekantis veiksmas
Twist of Fate connects!
Sekantis veiksmas
S-E pasistato kopėčias.
Sekantis veiksmas
Jos tokios aukštos, kad beveik siekia arenos lubas.
Sekantis veiksmas
S-E lipa.
Sekantis veiksmas
Lipa.
Sekantis veiksmas
Lipa.
Sekantis veiksmas
Pasiekė viršų.
Sekantis veiksmas
-Screw you all,- rėkia S-E.
Sekantis veiksmas
Ir parodo publikai vidurinįjį.
Sekantis veiksmas
Pasižiūri ar Maniac vis dar vietoje.
Sekantis veiksmas
Giliai įkvėpia.
Sekantis veiksmas
Frog Splash nuo kopėčių!
Sekantis veiksmas
Bet Maniac paskutinę akimirką pasitraukia.
Sekantis veiksmas
S-E tvojasi į ringą baisinga jėga.
Sekantis veiksmas
Ir iškart griebiasi už nugaros.
Sekantis veiksmas
Jo veide aiškiai matomas baisingas skausmas.
Sekantis veiksmas
Maniac tuo tarpu šliaužia link ringo virvių.
Sekantis veiksmas
Įsikabina į jas ir pamažu stojasi.
Sekantis veiksmas
S-E irgi raukydamasis po truputį kyla.
Sekantis veiksmas
Kovotojai pasisuka vienas į kitą.
Sekantis veiksmas
Abu sunkiai alsuoja.
Sekantis veiksmas
Veidais teka prakaitas.
Sekantis veiksmas
Maniac purto galvą.
Sekantis veiksmas
-Tu... Tu šunsnuki...
Sekantis veiksmas
Abu tarsi pajutę antrą kvėpavimą puola.
Sekantis veiksmas
Sugriebia vienas kitą už gerklės.
Sekantis veiksmas
Ir iš visų jėgų daužo vienas kitam į marmūzę.
Sekantis veiksmas
Smūgis po smūgio.
Sekantis veiksmas
Į šalis tiesiog purslais trykšta seilės, ašaros ir kraujas.
Sekantis veiksmas
O jie nesiliauja.
Sekantis veiksmas
Bet S-E pamažu lyg ir lėtėja.
Sekantis veiksmas
Jis sukriokia.
Sekantis veiksmas
Iš visų jėgų stumia Maniac į kopėčias.
Sekantis veiksmas
Šis rikteli iš skausmo ir tuo pačiu neapykantos.
Sekantis veiksmas
Kopėčios pajudintos krenta iš ringo.
Sekantis veiksmas
Ir ne kur kitur, kaip ant eilinį kartą bandančio stotis Destroyer galvos.
Sekantis veiksmas
Ouch!
Sekantis veiksmas
S-E tuo tarpu giliai alsuoja.
Sekantis veiksmas
Jėgos ima jį apleisti..
Sekantis veiksmas
Jis vos nulaiko rankas pečių lygyje.
Sekantis veiksmas
Žiūrovai klykia kaip išprotėję.
Sekantis veiksmas
-Tau galas, išdavike,-iškošia Maniac pro dantis.
Sekantis veiksmas
Stipriai atsispiria kaire koja.
Sekantis veiksmas
Dešinė tuo tarpu baisingu greičiu lekia S-E į dantis.
Sekantis veiksmas
Šis bando gintis, bet rankos jo neklauso.
Sekantis veiksmas
And it connects!
Sekantis veiksmas
S-E suklumpa.
Sekantis veiksmas
Maniac nieko nelaukęs prišoka prie jo.
Sekantis veiksmas
Užsimeta sau ant nugaros.
Sekantis veiksmas
M-Buster!
Sekantis veiksmas
Maniac pinnina.
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Pagaliau.
Sekantis veiksmas
Maniac iškelia rankas į viršų.
Sekantis veiksmas
Gerbėjai klykia.
Sekantis veiksmas
Jis išlipa iš ringo ir grojant Liquido Narcotic laimingas palieka areną.
Sekantis veiksmas
Po kurio laiko juo paseka ne taip gerai nusiteikę Destroyer ir S-E.
Sekantis veiksmas
Savo šansą galimybei sužibėti Masters of War jie praleido.
Šeštadienio vakaras
Spoiler'is
Impact su viena iš 69 merginų važioja autostradą atgal i Vilnių.
Žinok mergyt tu važioji su būsimų NME tarpžemyninių čempijonų. Nesikuklindamas tarią Impact.
O, aš mėgstų čempijonus jie mane užveda.
Būdama su manim, tu jausies daug geriau nei 9 danguje. Aš vilniuja žinomas kap Mr magic stick. Didžiodamasis savimi taria impact.
O tu netik čempijonas, bet dar ir burtininkas, man patinką, gal užsukam į koki motelį? Parodysi tu man kelis triukus. Raustelėjusi tarią mergina.
O man tai patinka, Impact jau nori sukti į artimiausia motelį, tačiau pasigirsta garsas iš automobilio galo..
Ar tu girdi tai? Klause panele
Jo girdžiu, negi vėl nuleido padangą.
Man atrodo kad tas garsas sklinda iš bagažinės
Gal tu ir teisi reikia sustoti pažiūrėti kas nutiko. Impact įjungia avarinį signalą ir sustabdo mašiną. Išlipa iš automobilio kartu su panele. Pasižiūri ar nėra sprogusios padangos, viskas tvarkoi. Girdis vis stipresnis garsas iš bagažinės.
Man atrodo kad kažkas bagažinėja guli. Su nerimu sako blondinė.
Impactas atidaro bagažinę o ten gulį Maniac, surakintas su purpuriniais antrakiais ir asirengęs moteriškais rūbais.
Impai, ko tu mane taip kankini, gi žinai kad aš tavęs laukių? Maniac gėjišku balsu prabilo.
Kas čia per velnias, tai tokia ta tavo magija? Pasipiktunis taria panelė.
Ne pupyt, čia kažkoks nesusipratimas, aš nieko apie tai nežinau. Mikčioja Impactas.
Zuiki, ko tu man nesakiai, kad žadi paivairinti šio vakaro pasilinksminimą? Turbūt mane nustebinti norėjai. Isiterpia Maniac.
Aš nežinau ka tu darai su šio kaukėtų manjaku, bet aš tikrai nenoriu būti jūsų linsmybių dalimi. Mergina spiria Impactui į giminės riešutus ir po keliu akimirku susitranzuoja kitą automobilį.
Maniac žvengia be sustojimo, ir šeip ne taip ištarią Cock blocking bitch 1-1, kaip šauksi taip atsilieps.
Žinok mergyt tu važioji su būsimų NME tarpžemyninių čempijonų. Nesikuklindamas tarią Impact.
O, aš mėgstų čempijonus jie mane užveda.
Būdama su manim, tu jausies daug geriau nei 9 danguje. Aš vilniuja žinomas kap Mr magic stick. Didžiodamasis savimi taria impact.
O tu netik čempijonas, bet dar ir burtininkas, man patinką, gal užsukam į koki motelį? Parodysi tu man kelis triukus. Raustelėjusi tarią mergina.
O man tai patinka, Impact jau nori sukti į artimiausia motelį, tačiau pasigirsta garsas iš automobilio galo..
Ar tu girdi tai? Klause panele
Jo girdžiu, negi vėl nuleido padangą.
Man atrodo kad tas garsas sklinda iš bagažinės
Gal tu ir teisi reikia sustoti pažiūrėti kas nutiko. Impact įjungia avarinį signalą ir sustabdo mašiną. Išlipa iš automobilio kartu su panele. Pasižiūri ar nėra sprogusios padangos, viskas tvarkoi. Girdis vis stipresnis garsas iš bagažinės.
Man atrodo kad kažkas bagažinėja guli. Su nerimu sako blondinė.
Impactas atidaro bagažinę o ten gulį Maniac, surakintas su purpuriniais antrakiais ir asirengęs moteriškais rūbais.
Impai, ko tu mane taip kankini, gi žinai kad aš tavęs laukių? Maniac gėjišku balsu prabilo.
Kas čia per velnias, tai tokia ta tavo magija? Pasipiktunis taria panelė.
Ne pupyt, čia kažkoks nesusipratimas, aš nieko apie tai nežinau. Mikčioja Impactas.
Zuiki, ko tu man nesakiai, kad žadi paivairinti šio vakaro pasilinksminimą? Turbūt mane nustebinti norėjai. Isiterpia Maniac.
Aš nežinau ka tu darai su šio kaukėtų manjaku, bet aš tikrai nenoriu būti jūsų linsmybių dalimi. Mergina spiria Impactui į giminės riešutus ir po keliu akimirku susitranzuoja kitą automobilį.
Maniac žvengia be sustojimo, ir šeip ne taip ištarią Cock blocking bitch 1-1, kaip šauksi taip atsilieps.
Spoiler'is
Šeškius ir Highwayman eina kartu
Highwayman visas pabalęs, jį kamuoja stipri paranoja.
- O jėzau, o jėzau... Bus bėdos, bus bėdos.
- Nusiramink, del Dievo meilės. Viskas bus gerai.
Jie prieina prie tualeto. Šeškius taria:
- Kažkodėl nuojauta man kužda, kad tas laiškų rašytojas ten. Einam, patikrinsim.
- Na... Aš geriau pažiūrėsiu čia, jeigu kartais jis eitu koridoriumi, išsigandęs taria Highwayman.
- Viščiukas.
Šeškius įeina į tualetą. Highwayman laukia. Praeina minute, dvi, trys, galiausiai ir dešimt, tada jam atsibosta laukti ir jis eina patikrint.
- Seni, tu ten? Alio... Šeškiau! Kur dingai?
Niekas neatsiliepia. Highwayman su baimės kupinu veidu eina ir tikrina kabinas. Atidaro viena tuščia. Kita taip pat.
- Ššššeškiau?
Highwayman atidaro paskutine kabina ir garsiai suspiegia!!
- AA!!!
Šeškius, laikąs laikraštį ir dar kai ką jį pamatęs irgi:
- AAA!!!
Jie abu šokiruotais veidais žiūri vienas į kitą, Šeškius susigėdijęs greit uždaro duris. Po žeme nusiridena jo firminis lubrikanto buteliukas.
- DAUGIAU NIEKADA NEUŽKLUPINĖK MANĘS SLAPČIA TUALETE! NIEKADA!
- Jėzau, praėjo tiek nedaug laiko kai tu praradai tas bobas, o tu jau dabar malšini alki...
- Eik tu pats žinai kur, gerai?
STAIGA KAŽKAS ATIDARO DURIS, HIGHWAYMAN GREITAI ATIDARO ŠEŠKIAUS KABINA IR IŠ IŠGASČIO VĖL APSIKABINA JĮ! JIE ABU KALENA DANTIMIS IŠ BAIMĖS. Girdisi kaip žmogus eina arčiau. Jisai jau tuojaus pasieks juos abu. Paslaptingas žmogus sustoja ir kažkodėl pasilenkia... Šeškius su Highwayman labai labai bijo. Jie įtemptai žiūri ir laukia savo likimo. Žmogus lenkiasi, lenkiasi ir... Žmogus, kuris pasirodo esąs The Maniac, pagriebia nukritusį žurnalą ir atsisuka į du susikabinusius žmones.
- Eik tu nx! teištaria apakintas Maniac
Highwayman visas pabalęs, jį kamuoja stipri paranoja.
- O jėzau, o jėzau... Bus bėdos, bus bėdos.
- Nusiramink, del Dievo meilės. Viskas bus gerai.
Jie prieina prie tualeto. Šeškius taria:
- Kažkodėl nuojauta man kužda, kad tas laiškų rašytojas ten. Einam, patikrinsim.
- Na... Aš geriau pažiūrėsiu čia, jeigu kartais jis eitu koridoriumi, išsigandęs taria Highwayman.
- Viščiukas.
Šeškius įeina į tualetą. Highwayman laukia. Praeina minute, dvi, trys, galiausiai ir dešimt, tada jam atsibosta laukti ir jis eina patikrint.
- Seni, tu ten? Alio... Šeškiau! Kur dingai?
Niekas neatsiliepia. Highwayman su baimės kupinu veidu eina ir tikrina kabinas. Atidaro viena tuščia. Kita taip pat.
- Ššššeškiau?
Highwayman atidaro paskutine kabina ir garsiai suspiegia!!
- AA!!!
Šeškius, laikąs laikraštį ir dar kai ką jį pamatęs irgi:
- AAA!!!
Jie abu šokiruotais veidais žiūri vienas į kitą, Šeškius susigėdijęs greit uždaro duris. Po žeme nusiridena jo firminis lubrikanto buteliukas.
- DAUGIAU NIEKADA NEUŽKLUPINĖK MANĘS SLAPČIA TUALETE! NIEKADA!
- Jėzau, praėjo tiek nedaug laiko kai tu praradai tas bobas, o tu jau dabar malšini alki...
- Eik tu pats žinai kur, gerai?
STAIGA KAŽKAS ATIDARO DURIS, HIGHWAYMAN GREITAI ATIDARO ŠEŠKIAUS KABINA IR IŠ IŠGASČIO VĖL APSIKABINA JĮ! JIE ABU KALENA DANTIMIS IŠ BAIMĖS. Girdisi kaip žmogus eina arčiau. Jisai jau tuojaus pasieks juos abu. Paslaptingas žmogus sustoja ir kažkodėl pasilenkia... Šeškius su Highwayman labai labai bijo. Jie įtemptai žiūri ir laukia savo likimo. Žmogus lenkiasi, lenkiasi ir... Žmogus, kuris pasirodo esąs The Maniac, pagriebia nukritusį žurnalą ir atsisuka į du susikabinusius žmones.
- Eik tu nx! teištaria apakintas Maniac
Lord of Darkness vs. Impact vs. Jason Clue vs. Sin
Fatal 4 way match
Spoiler'is
Arenoje išjungiamos šviesos. Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. the Freak lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas užlipa ant top turnbuckle ir pažiūri į kamerą.
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda LOD, į akis iš karto krenta juodas apsiaustas ir prie juosmens prikabintas kardas. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį, ramiai apžvelgia žiūrovus/priešininkus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko".
Suskamba pirmieji Killswitch Engage - The Forgotten akordai. Į areną įsiveržia kupinas charizmos Jason Clue! Jis lyg atgimęs. JC nueina žemyn rampa, tačiau į aplinkui esančius fanus nereaguoja. Jis sutelkęs dėmesį į ringą. Nueina prie jo, užlipa ant apron'o. Master Of DDT įsitveria į virves ir jas peršoka. Iškart lipa ant turnbuckles. Skambant priedainiui "This is the last time, you are the forgotten!" JC ją dainuoja, tą patį daro ir aplinkiniai fanai. JC nulipa nuo turnbuckles, fanai toliau skanduoja priedainį. Master Of DDT ringo viduryje pažiūri į viršų, ištiesia rankas. Daugybė baltų fejerverkų. The Prison nusiima maikę ir ją numeta į tribūnas. Muzika nutyla.
Po 15 sekundžių PR-Blood dainos įeina IMP. Su šypsena nužingsniuoja link ringo, ilipęs į ringą paploja sau ir žiūrovam.
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] NE! Sin neleidžia to padaryti! [/action]
[action] Clue ir Freak atsistoja [/action]
[action] susiremia kaktomis
[action] kad jūs matytumėt, kaip jie susiraukę [/action]
[action] šimtametė bobutė ne tokia susiraukšlėjus [/action]
[action] jie abu kažką murma vienas kitam [/action]
[action] Bet Impact iš nugaros stipriai pastumia Siną [/action]
[action] šis dar stipriau stumia Clue į virves [/action]
[action] Ir Clue persiverčia per jas! [/action]
[action] Sin atsisuka į Imact [/action]
[action] ir gauna PELE!!! Sin virsta ir atsiranda po virvėmis [/action]
[action] Impact pamato geroj vietoj gulintį LOD [/action]
[action] jis lipa ant TB [/action]
[action] paprašo fanų palaikymo! [/action]
[action] Fanai ritmiškai ploja [/action]
[action] Impas pasiruošia [/action]
[action] Šuolis [/action]
[action] Spiral tap! [/action]
[action] Bet Tamsos valdovas pasitraukia!!! Impact plojasi su trenksmu! [/action]
[action] Bet pats LOD dar nėra visai atsigavęs jis negali pasinaudoti šia unikalia galimybe nupinint varžovą [/action]
[action] tačiau Jason Clue gali tai padaryti! Jis viso labo tik iškritęs iš ringo buvo, tai nieko baisaus [/action]
[action] Jis vikriai įšliuožia į ringą ir užgula Impacto pečius [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] [/action]
[action] NE!!! Kick out! Wow, what a nearfall! [/action]
[action] Girdisi kaip šalia ringo sėdintis Jason Speed rėkia kažką panašaus į Netikėlis
[action] Clue tai išgirsta ir priėjęs prie virvių šaukia Speedui: Ateik čia ir išsiašikinsim kas čia nevykėlis! [/action]
[action] Tuo naudojasi LOD [/action]
[action] jo mokyklinukas jasonui [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] Kick out! Clue turėtų būt atsargesnis, kitą kartą gali ir nepasisekti [/action]
[action] Bet jis greitai atsistoja [/action]
[action] taip pat ir Lod [/action]
[action] jie susikimba
[action] tačiau ir Impact su Sin jau stojais po biškį [/action]
[action] Clue irish whipina lod į ringo kampą [/action]
[action] OBA! Kaip stipriai nugara įkala LOD į kampą [/action]
[action] Clue įsbėgėja [/action]
[action] Shining Wizard! [/action]
[action] LOD apsivaigsta [/action]
[action] ir svirduliuodamas pajuda toliau nuo kampo [/action]
[action] Implant DDT! Nuo DDT meistro! [/action]
[action] Clue puikuodamasis savo darbu atsistoja ir paniekinamai žiūri į skausmą kenčiantį LOD [/action]
[action] tačiau jam užnugaros Impact! [/action]
[action] Tiger Suplex!!! [/action]
[action] kartu su pinu [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] [/action]
[action] NE! šįkart sin nutraukia piną [/action]
[action] Jis stipriai spyrė Impactui į nugarą [/action]
[action] Sin pasikelia Jason Clue [/action]
[action] apakbina jį per kaklą
[action] o-ou [/action]
[action] kaip pasakytų Jerry Lawler I know whats coming [/action]
[action] tai Chaos Theory! [/action]
[action] Sin kelia Jasoną [/action]
[action] Bet nepakelia! Kas čia dabar? [/action]
[action] taigi šalia gulėjęs LOD sugriebia JC koją ir taip neleidžia jo nuplėšti nuo žemės paviršiaus! [/action]
[action] Jis galbūt išsaugojo mačą! Po Chaos Theory Clue būtų buvęs nupinintas! [/action]
[action] Sin pamato kame reikalas [/action]
[action] paleidžia Clue [/action]
[action] ir jį grubiai nustumia į šalį [/action]
[action] ir pasikelia LOD [/action]
[action] Clue lėkdamas vaikiškai užkliūva už gulinčio Impact [/action]
[action] ir pargiūva [/action]
[action] o Sin suima LOD už kaklo [/action]
[action] ir ruošiasi savo finišeriui [/action]
[action] Bet LOD reversina! [/action]
[action] Darkness Falls!!! (double knee facebuster) [/action]
[action] LOD badno pinint Nuodėmę [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] 3! [/action]
[action] NEEEEEEE! Likus gal milisekundei iki trijų Sin pakėlė petį!!! OMFG! [/action]
[action] LOD griebiasi už galvos pergalė buvo čia pat [/action]
[action] Tuo tarpu Jason Clue ir Impact stojasi
[action] jie abu kaip susitarę prieina prie LOD [/action]
[action] ir jis dar keliaklūspčiauja [/action]
[action] IMP ir JC abu jį spakbina per kaklą [/action]
[action] DOUBLE DDT! Koks gražus veiksmas [/action]
[action] IMP ir JC pagarbiai žiūri vienas į kitą [/action]
[action] jie persimeta pora žodelių [/action]
[action] abu pirštais parodo į Sin [/action]
[action] negi dar vienas komandins veiksmas bus? [/action]
[action] jie eina prie Freako [/action]
[action] pasikelia jį [/action]
[action] taip pat abu apkabina per kaklą [/action]
[action] šį kart double SUPLEX!!! [/action]
[action] negi šie vyrukai susikūkavo? [/action]
[action] publika jiems ploja [/action]
[action] bet jiems to nepakanka! [/action]
[action] jie patys pradeda ploti ir prašyti dar daugiau triukšmo iš fanų [/action]
[action] Fanai tai jiems duoda [/action]
[action] Impact taip bendrauja su rytine arenos puse, JC su vakarine [/action]
[action] Bet reikia kovoti, o ne katučių ploti! Susiimkit vyrai! [/action]
[action] panašu kad jie susiprotėjo [/action]
[action] Impas atsisuka į Clue [/action]
[action] Bet Clue jau buvo atsisukęs [/action]
[action] Steping side kick! Tiesiai Impui į veidą! [/action]
[action] Impas susiima už žando [/action]
[action] o JC priduria gražų Dropkick! [/action]
[action] Ir Impact atsiremia į virves [/action]
[action] Clue nutaria išmesti Impą iš ringo [/action]
[action] kad įgautų didesnį pagreitį jis nutaria atsimušti nuo prišingos ringo pusės [/action]
[action] atšoka [/action]
[action] bėga [/action]
[action] Tačiau prieš jį ŽIAURIAI stagiai iššoka Sin ir LOD! [/action]
[action] ir pagauna Clue [/action]
[action] dabar jie atlieka Jasonui Double suplexą!!! [/action]
[action] čia gi fatal 4-way mačas, o ne tag team, ką jie sau galvoja? Blia [/action]
[action] LOD su Sin susižvalgo [/action]
[action] ir abu pažiūri į Impact [/action]
[action] jis vis dar atsirėmęs į virves [/action]
[action] LOD jau eina link Impacto [/action]
[action] bet pamato, kad su juo Sin neina [/action]
[action] LOD atsisuka į klouną [/action]
[action] sako: ė gudruoli, ką tai reiškia? [/action]
[action] Sin sako: eik, išmesk jį, paskui mes išsiaiškinsim tarpusavy [/action]
[action] LOD nesutinka [/action]
[action] ir bėga į Sin [/action]
[action] tačiau Sin pasitinka Lod gražiu armdragu! [/action]
[action] Impact pailsėjas mato, kad daug gulinčių ringe [/action]
[action] ir užlipa ant TB [/action]
[action] bet jį pamato ir Sin [/action]
[action] ir kol nevėlu pribėga ir pats užšoka ant TB! [/action]
[action] kvepia pavojum . [/action]
[action] Lod taip pat atsikelia [/action]
[action] jis prieina prie o paties ringo kampo [/action]
[action] o Sin ir Impact jau susikabinę per kaklą [/action]
[action] Panašu, kad jie nori atlikti superplex! [/action]
[action] LOD išlenda iš ringo [/action]
[action] jis ant aprono [/action]
[action] OMG! Jis įkiša galvą Sin į klyną! [/action]
[action] rankom suima už jo jusomens [/action]
[action] NEEE! Nedaryk to! YOU ALL GONNA DIE!!! [/action]
[action] NEEE! Sin pasinaudodamas LOD jėga pakelia Impactą! [/action]
[action] jis stovi ant TB ir dar laiko pakeltą Impactą! [/action]
[action] o Lod powerbombina Siną laikantį Impą [/action]
[action] į ringo išorinę pusę!!! [/action]
[action] Čia jau visas SUPERsuperplex! [/action]
[action] Impactas krenta ant komentatorių stalo! [/action]
[action] Sin šalia, bet jis kartu nusitempė ir LOD!!! Visi trys guli už ringo, komentatorių [/action]stalas sulaužytas!
[action] o minia skanduoja: [/action]
[action] HOLLY SHIT!!! HOLLY SHIT!!! HOLLY SHIT!!! [/action]
[action] NME!!! NME!!! NME!!! [/action]
[action] O ringe atsigauna Jason Clue [/action]
[action] jis pamato, kad už ringo guli trys lavonėliai [/action]
[action] jam tereikiai tik vienų jų įsitempti į ringą ir nupinint [/action]
[action] Jis išlpia iš ringo [/action]
[action] dar sekundę pagalvoja kurį čia imt, ku ris labaiusiai sužesitas [/action]
[action] BOOOM!!! [/action]
[action] Jason Speed kerta su kėde per galvą savo draugui! [/action]
[action] Clue iškart priklaupia [/action]
[action] Bet Speed nori, kad visi matytų šitą pažeminimą [/action]
[action] jis įridena Clue į ringą! [/action]
[action] įsisridena pats [/action]
[action] pakelia JC [/action]
[action] užeina jam už nugaros [/action]
[action] FAST DEATH! [/action]
[action] bet Speedui to negana [/action]
[action] jis išlipa iš ringo ir pasiima kėdę [/action]
[action] grįžta į ringą [/action]
[action] o kas čia dabar? [/action]
[action] Tai Marcus Jamison! Jis atbėga padėti Clue [/action]
[action] Speed nespėja trenkti Clue, nes MJ jau ringe [/action]
[action] Kaip žaibiškai MJ atsirado ringe [/action]
[action] spyris Speedui į pilvą [/action]
[action] ir BLOOD HOUND!!! [/action]
[action] Jamison paima tą pačią kėdę [/action]
[action] minia tiesiog šėlsta [/action]
[action] MJ užsimoja [/action]
[action] jis trenks Speedui [/action]
[action] Bet suskamab AC/DC daina Thunderstruk!!! [/action]
[action] tai reiškia tik viena! [/action]
[action] Tai Highwayman!!! Jis irgi staigiai įbėga į ringą! [/action]
[action] MJ atšaukia savo planus trenkti Speedui [/action]
[action] jis atsisuka į Highwayman [/action]
[action] Jie susiremia [/action]
[action] MJ Irish whipina Higwaymaną į virves [/action]
[action] THE BRAINSHAKER!!! Firminis Highwaymano veiksmas! Jam to ir reikėjo!!! [/action]
[action] MJ patiestas! [/action]
[action] Highwayman kažką piktai burnoja Marcusui [/action]
[action] o publika jį garsiai nušvilpia [/action]
[action] Tačiau jau atsigavęs po fantastiško kritimo Impact [/action]
[action] jis lipa į ringą [/action]
[action] ir sėlina prie Jason Clue iš už nugaros [/action]
[action] DAYLIGHT DIES!!! a.k.a. 540 kick! Tai naujasis Jasono finisheris! [/action]
[action] Marcus Jamison nugriuvęs, o Highwayman pasišalina iš ringo [/action]
[action] O gavęs Clue spyrį Impactas griūna aukštielinkas [/action]
[action] Clue jau nori pinint [/action]
[action] Bet jam už nugaros Sin! [/action]
[action] jis apsuka JC į save [/action]
[action] suima jį už kaklo [/action]
[action] PSYCHO DRIVER!!! [/action]
[action] reikia pinint [/action]
[action] Tačiau lyg iš niekur nieko jam už nugaros atiranda Lord of Darkness! [/action]
[action] quick roll-up [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2... [/action]
[action] 3..! [/action]
[action] Viskas! Tai yra viskas! LOD laimi šią kovą! [/action]
[action] Skamba Children of the Corn theme [/action]
[action] ir Lod truimfuoja! [/action]
[action] jis iškankintas šios kovos nori greičiau palikti ringą [/action]
[action] Sin nusminęs pralaimėjimu, negali su tuo susitaikyti [/action]
[action] Tačiau ir jis palieka areną [/action]
[action] Tačiau už ringo jau matome kaip talžosi Jasonai! Speed vs Clue! [/action]
[action] kitoj ringo pusėj Highwayman [/action]
[action] bet tai dar ne viskas [/action]
[action] Skamba Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Baby [/action]
[action]Highwayman pasižiūri į įėima ir šypsosi[/action]
[action]Vaizdas arenoje pasidaro labai tamsus ir mirkčioja ties akordais[/action]
[action]Žmonės laukia Bottom, o jisai nesirodo norėdamas sužadinti didesnį susidomėjimą[/action]
[action]Highwayman biški nusibosta laukt, todėl[/action]
[action]N-GIGA FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/action]
[action]WTF?!![/action]
[action]ATSIRANDA ŠVIESOS, HIGHWAYMAN KĄ TIK BUVO SUŽEISTAS N-GIGA FACE (CUTTER)[/action]
[action]TAIGI TASAI PASLAPTINGAS ŽMOGUS BUVO [/action]
[action]ANSWER!! ANSWER!! ANSWER!![/action]
[action]ĮSIDEMĖKITE ŠITO ŽMOGAUS ASMENYBE, TAI JUODAODIS KURIS GRĮŽO ATKERŠYTI HIGHWAYMAN[/action]
[action]Jisai nulipa žemyn ir iš po dangos išsitraukia stalą verta paminėti kad šitas stalas buvo jo mėgstamas ginklas [/action]
[action]Padeda jį į ringą[/action]
[action]Užtempia Highwayman[/action]
[action]Ir pasiima iš Jono Radzevičiaus[/action]
[action]kėde... O jėzau, ar jūs tikite šiuo vyruku. Koks jis kupinas pykčio[/action]
[action]Kėdė užedama ant Highwayman kūno, o Answer lipa ant Turnbuckle[/action]
[action]PATARDA!!! PATARDA!!! OMFG[/action]
[action]Visa publika šėlsta, Answer skaudėjo tačiau iš pykčio jisai turi dar daug energijos. Jisai liepia paduoti jam mikrofoną. Jį gavęs jis kalba![/action]
[action] Zmones greiciausiai klausineja, kodel tokie zmones kaip Sheskius, kaip Answer. Gyvos legendos niekaip negali pasitraukti is wrestlingo. Kodel jie taip elgiasi. Kodel jie mus skaudina. Kodel palieka mus ir si sporta, o poto grizta ir vel rodo savo senus, rauksletus veidus ringe. Zinot klausimu yra daug, taciau yra zmogus kuris zino ir atsakymus.
Kai palikau wrestlinga zinojau, kad palikau ne taip kaip norėjau ji palikti. Tai nebuvo show dalis, neplanavau grizti. As ji palikau nes norėjau palikti. Wrestlingui vietos mano gyvenime jau nebebuvo. Norejau leisti laika su sunumi ir gyventi paprasto žmogaus gyvenima, taciau kodel as grizau?: Naktimis sapnuodavau savo kovas ringe. Sapnuodavau kaip Fujin Dembel man kalba i ausi ir vis sako:
- Tu neatlikai ka reikėjo atlikti. Tu nepadarei visko ka turėjai padaryti.
O ka man daugiau nuveikti. Esu sesis kartus tapes ivairiausiu čempionu, esu vienas is nedaugelio, kuriam pavyko laimeti Elimination Chamber dvikova.
Kiekviena vakara as prisimindavau ta sapna. Kiekviena vakara bijodavau užmigti, nes zinojau, kad Fujin girdesis mano galvoje dar ir dar. O taip ir buvo. Kiekviena diena sunus manes klausdavo kas man blogai, kodel as lyg ne savas. Gyvenau ramiai vos pora menesiu. Laikrasciai, televizija, radijas eme aptarinėti mano pasitraukimo priežastis. Sukurta net keletas klipu is kai kuriu sporto laidu ar aistruoliu klubu. Klipuose vis klausiama kodel? taip staiga lyg is giedro dangaus palikau sporta.
Tada prasidejo visa tai. Paslapcia... paslapčia nuo sunaus as, musu rusyje trankiau bokso kriause. Kai jis mane užklupdavo jam sakydavau, kad del pramogos seip atejau pamusineti, taciau jis suprato, kad visa tai nepramoga. Nuo manes bego didžiuliai lasai prakaito, kurie buvo lyg ir pykčio. Pykcio galbut ant saves, kad isejau ir jau dabar mane prisimins toki kaip, kad pralaimėjusi pastarias pora dvikovu, paluzusi ir nebepajėgianti kovoti wrestleri. Sunus suprato kam as pasirenges. Jam nereikėjo klausti ar as grisiu i sporta, jam nereikėjo klausti ir kodel grisiu. Uzteko jam pamatyti žmogaus nuotrauka priklijuota rusyje. To žmogaus nuotrauka... Highwayman. Man uzteko pamatyti paskutini irasa kai Highwayman mane megino išprovokuoti ateiti kautis. Turiu pripazinti. Tada, kai as neturėjau savo sirdyje noro. Neturejau valios kautis buciau buves sutriuškintas. Tada as buvau vienas silpniausiu BWE kovotoju. O kaip yra dabar? Butent treniruotes. Paprastos, elementarios treniruotes musu rusyje galvojau, kad gali numalsinti mano nora grizti, taciau as igavau forma. O su sia forma noriu išbandyti save ir gauti rezultatu. O geriausias rezultatas iveikti Highwayman.
Taigi butent kodel Answer grizta? Zinote sakoma zmogus veda arba mylima zmogu arba veda savo karjera. Turbut Answer is tu zmoniu, kurie vede karjera. Taip as norėjau tureti seima, tureti zmona, taciau po tu keliu menesiu atostogų emiau suprasti, kad as nesu seimos zmogus. Taip as turiu sunu kuri myliu, taciau net ir jis supranta, kad as nesu toks zmogus. Taigi Answer vede karjera. Ir zinote kai zmogus myli o ji palieka jo mylima puse is jo vidaus isplesiama minimum puse sirdies. Taip ir Answer. Man teko palikti savo karjera tukstancius myliu toli nuo saves. As palikau viska kas buvo ringe. Meginau pamirsti pergales, pralaimėjimus, visus girdetus zodzius tame versle ir pradeti gyventi kitaip, taciau kiekviena naktis, kiekvienas praeivis gatveje kartojantis:
- Answer taves wrestlingo pasaulis laukia.
- Mes taves pasiilgom.
- Tavo vieta ringe.
- Wrestlingas be taves ne toks.
Visa tai tave užvaldo. Net po tu visu girdetu zodziu vis dar sau kartojau, kad as galiu gyventi ir be sporto, taciau meile siam ringui nugalėjo mane. Galbut as aklas ir nematau, kad esu per senas tam sportui. Galbut mano galva jau tiek daug kartu atitrankyta, kad as nesuprantu jog neturiu sansu nei pries viena NME kovotoja, taciau mano SIRDIS zino, kad Highwayman neturi nei menkiausio sanso palauzti ringo karaliu, didžiausia sio sporto mylėtoja Answer. Viskas ne tame kiek tu jegos, proto turyje savyje kovos metu, o tame kiek dar turi noro ir tikėjimo savo sirdyje, kad tu gali nugaleti...
[/action]
[action]Tai bent kalba, kalba žmogaus kuris svajojo sunaikinti Highwayman. Būtent tą jisai dabar padarė. Answer grįžo, Answer imasi darbų. Highwaymanui nepavyko išsigelbėt. Tai bent šou, tikiuosi jums buvo smagu. Viso gero.[/action]
[action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action]
Arenoje išjungiamos šviesos. Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. the Freak lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas užlipa ant top turnbuckle ir pažiūri į kamerą.
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda LOD, į akis iš karto krenta juodas apsiaustas ir prie juosmens prikabintas kardas. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį, ramiai apžvelgia žiūrovus/priešininkus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko".
Suskamba pirmieji Killswitch Engage - The Forgotten akordai. Į areną įsiveržia kupinas charizmos Jason Clue! Jis lyg atgimęs. JC nueina žemyn rampa, tačiau į aplinkui esančius fanus nereaguoja. Jis sutelkęs dėmesį į ringą. Nueina prie jo, užlipa ant apron'o. Master Of DDT įsitveria į virves ir jas peršoka. Iškart lipa ant turnbuckles. Skambant priedainiui "This is the last time, you are the forgotten!" JC ją dainuoja, tą patį daro ir aplinkiniai fanai. JC nulipa nuo turnbuckles, fanai toliau skanduoja priedainį. Master Of DDT ringo viduryje pažiūri į viršų, ištiesia rankas. Daugybė baltų fejerverkų. The Prison nusiima maikę ir ją numeta į tribūnas. Muzika nutyla.
Po 15 sekundžių PR-Blood dainos įeina IMP. Su šypsena nužingsniuoja link ringo, ilipęs į ringą paploja sau ir žiūrovam.
Sekantis veiksmas
Visi kovotojai ringe, galima pradėti šio vakaro pagrindinę kovą!
Sekantis veiksmas
Teisėjas duoda ženklą ir skamba gongas!
Sekantis veiksmas
kovotojai prasimankština ir jau kuria planus ką ir kaip daryti
Sekantis veiksmas
bet!
Sekantis veiksmas
skamba Fozzy Enemy!
Sekantis veiksmas
Tai Jason Speed! Jis stovi ant rampos!
Sekantis veiksmas
ką jis čia veikia? Juk jis šiandien nekovoja!
Sekantis veiksmas
Jis ateina link ringo
Sekantis veiksmas
Jason Clue prie virvių šūkauja jam kažką
Sekantis veiksmas
Speed prieina prie ringo ir kažką sako Clue
Sekantis veiksmas
tuo naudojasi LOD
Sekantis veiksmas
jis prieina prie Clue šiam iš nugaros
Sekantis veiksmas
Deadly Combination!!!
Sekantis veiksmas
LOD kovą pradeda savo finisheriu!!!
Sekantis veiksmas
Speed patenkintas reginiu
Sekantis veiksmas
jis nueina ir atsisėda prie komentatorių stalo stebėti tolimesnių įvykių
Sekantis veiksmas
O ringe Sin susikibęs su Impact
Sekantis veiksmas
Clue tuo tarpu guli po virvėmis pasiridenęs
Sekantis veiksmas
o LOD žiūri kaip sekasi Sin ir IMP
Sekantis veiksmas
o SIN sekasi geriau!
Sekantis veiksmas
jis atlieka gražų suplexą Impui
Sekantis veiksmas
bet Impas stojasi
Sekantis veiksmas
ir gauna Spear nuo LOD!!!
Sekantis veiksmas
SIN paploja už gražų veiksmą savo varžovui
Sekantis veiksmas
LOD įtartinai pažiūri į Sin
Sekantis veiksmas
ir nebereikalo! Sin sugriebia LOD ir atlieka jam Edge Omatic!
Sekantis veiksmas
Wohohoow! Gražus is skausmingas veiksmas!
Sekantis veiksmas
Sin apsidairo jis vienintelis stovintis
Sekantis veiksmas
pinas ant LOD
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
ne! bet trūko nedaug!
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness spėjo pakelti petį
Sekantis veiksmas
[action] Galimybė Clue nupinint varžovą [/action] Jason Clue jau pradeda gaivaliotis
Sekantis veiksmas
LOD taip pat stojasi
Sekantis veiksmas
o apsukruolis Sin jau surakinęs Impact Butterfly lock veiksmu
Sekantis veiksmas
Impact virvės netoli
Sekantis veiksmas
tačiau jų neprireikia!
Sekantis veiksmas
LOD nutraukia laužimą spirdamas klounui
Sekantis veiksmas
Jason Clue tuo metu jau beveik pilnai atsigavęs
Sekantis veiksmas
jis stovi prie virvių
Sekantis veiksmas
LOD jį pamato
Sekantis veiksmas
o JC atsispiria nuo virvių
Sekantis veiksmas
[action] koks saldus Clue kerštas! SPRINGBOARD TORNADO DDT!!!
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] NE! Sin neleidžia to padaryti! [/action]
[action] Clue ir Freak atsistoja [/action]
[action] susiremia kaktomis
[action] kad jūs matytumėt, kaip jie susiraukę [/action]
[action] šimtametė bobutė ne tokia susiraukšlėjus [/action]
[action] jie abu kažką murma vienas kitam [/action]
[action] Bet Impact iš nugaros stipriai pastumia Siną [/action]
[action] šis dar stipriau stumia Clue į virves [/action]
[action] Ir Clue persiverčia per jas! [/action]
[action] Sin atsisuka į Imact [/action]
[action] ir gauna PELE!!! Sin virsta ir atsiranda po virvėmis [/action]
[action] Impact pamato geroj vietoj gulintį LOD [/action]
[action] jis lipa ant TB [/action]
[action] paprašo fanų palaikymo! [/action]
[action] Fanai ritmiškai ploja [/action]
[action] Impas pasiruošia [/action]
[action] Šuolis [/action]
[action] Spiral tap! [/action]
[action] Bet Tamsos valdovas pasitraukia!!! Impact plojasi su trenksmu! [/action]
[action] Bet pats LOD dar nėra visai atsigavęs jis negali pasinaudoti šia unikalia galimybe nupinint varžovą [/action]
[action] tačiau Jason Clue gali tai padaryti! Jis viso labo tik iškritęs iš ringo buvo, tai nieko baisaus [/action]
[action] Jis vikriai įšliuožia į ringą ir užgula Impacto pečius [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] [/action]
[action] NE!!! Kick out! Wow, what a nearfall! [/action]
[action] Girdisi kaip šalia ringo sėdintis Jason Speed rėkia kažką panašaus į Netikėlis
[action] Clue tai išgirsta ir priėjęs prie virvių šaukia Speedui: Ateik čia ir išsiašikinsim kas čia nevykėlis! [/action]
[action] Tuo naudojasi LOD [/action]
[action] jo mokyklinukas jasonui [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] Kick out! Clue turėtų būt atsargesnis, kitą kartą gali ir nepasisekti [/action]
[action] Bet jis greitai atsistoja [/action]
[action] taip pat ir Lod [/action]
[action] jie susikimba
[action] tačiau ir Impact su Sin jau stojais po biškį [/action]
[action] Clue irish whipina lod į ringo kampą [/action]
[action] OBA! Kaip stipriai nugara įkala LOD į kampą [/action]
[action] Clue įsbėgėja [/action]
[action] Shining Wizard! [/action]
[action] LOD apsivaigsta [/action]
[action] ir svirduliuodamas pajuda toliau nuo kampo [/action]
[action] Implant DDT! Nuo DDT meistro! [/action]
[action] Clue puikuodamasis savo darbu atsistoja ir paniekinamai žiūri į skausmą kenčiantį LOD [/action]
[action] tačiau jam užnugaros Impact! [/action]
[action] Tiger Suplex!!! [/action]
[action] kartu su pinu [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] [/action]
[action] NE! šįkart sin nutraukia piną [/action]
[action] Jis stipriai spyrė Impactui į nugarą [/action]
[action] Sin pasikelia Jason Clue [/action]
[action] apakbina jį per kaklą
[action] o-ou [/action]
[action] kaip pasakytų Jerry Lawler I know whats coming [/action]
[action] tai Chaos Theory! [/action]
[action] Sin kelia Jasoną [/action]
[action] Bet nepakelia! Kas čia dabar? [/action]
[action] taigi šalia gulėjęs LOD sugriebia JC koją ir taip neleidžia jo nuplėšti nuo žemės paviršiaus! [/action]
[action] Jis galbūt išsaugojo mačą! Po Chaos Theory Clue būtų buvęs nupinintas! [/action]
[action] Sin pamato kame reikalas [/action]
[action] paleidžia Clue [/action]
[action] ir jį grubiai nustumia į šalį [/action]
[action] ir pasikelia LOD [/action]
[action] Clue lėkdamas vaikiškai užkliūva už gulinčio Impact [/action]
[action] ir pargiūva [/action]
[action] o Sin suima LOD už kaklo [/action]
[action] ir ruošiasi savo finišeriui [/action]
[action] Bet LOD reversina! [/action]
[action] Darkness Falls!!! (double knee facebuster) [/action]
[action] LOD badno pinint Nuodėmę [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2 [/action]
[action] 3! [/action]
[action] NEEEEEEE! Likus gal milisekundei iki trijų Sin pakėlė petį!!! OMFG! [/action]
[action] LOD griebiasi už galvos pergalė buvo čia pat [/action]
[action] Tuo tarpu Jason Clue ir Impact stojasi
[action] jie abu kaip susitarę prieina prie LOD [/action]
[action] ir jis dar keliaklūspčiauja [/action]
[action] IMP ir JC abu jį spakbina per kaklą [/action]
[action] DOUBLE DDT! Koks gražus veiksmas [/action]
[action] IMP ir JC pagarbiai žiūri vienas į kitą [/action]
[action] jie persimeta pora žodelių [/action]
[action] abu pirštais parodo į Sin [/action]
[action] negi dar vienas komandins veiksmas bus? [/action]
[action] jie eina prie Freako [/action]
[action] pasikelia jį [/action]
[action] taip pat abu apkabina per kaklą [/action]
[action] šį kart double SUPLEX!!! [/action]
[action] negi šie vyrukai susikūkavo? [/action]
[action] publika jiems ploja [/action]
[action] bet jiems to nepakanka! [/action]
[action] jie patys pradeda ploti ir prašyti dar daugiau triukšmo iš fanų [/action]
[action] Fanai tai jiems duoda [/action]
[action] Impact taip bendrauja su rytine arenos puse, JC su vakarine [/action]
[action] Bet reikia kovoti, o ne katučių ploti! Susiimkit vyrai! [/action]
[action] panašu kad jie susiprotėjo [/action]
[action] Impas atsisuka į Clue [/action]
[action] Bet Clue jau buvo atsisukęs [/action]
[action] Steping side kick! Tiesiai Impui į veidą! [/action]
[action] Impas susiima už žando [/action]
[action] o JC priduria gražų Dropkick! [/action]
[action] Ir Impact atsiremia į virves [/action]
[action] Clue nutaria išmesti Impą iš ringo [/action]
[action] kad įgautų didesnį pagreitį jis nutaria atsimušti nuo prišingos ringo pusės [/action]
[action] atšoka [/action]
[action] bėga [/action]
[action] Tačiau prieš jį ŽIAURIAI stagiai iššoka Sin ir LOD! [/action]
[action] ir pagauna Clue [/action]
[action] dabar jie atlieka Jasonui Double suplexą!!! [/action]
[action] čia gi fatal 4-way mačas, o ne tag team, ką jie sau galvoja? Blia [/action]
[action] LOD su Sin susižvalgo [/action]
[action] ir abu pažiūri į Impact [/action]
[action] jis vis dar atsirėmęs į virves [/action]
[action] LOD jau eina link Impacto [/action]
[action] bet pamato, kad su juo Sin neina [/action]
[action] LOD atsisuka į klouną [/action]
[action] sako: ė gudruoli, ką tai reiškia? [/action]
[action] Sin sako: eik, išmesk jį, paskui mes išsiaiškinsim tarpusavy [/action]
[action] LOD nesutinka [/action]
[action] ir bėga į Sin [/action]
[action] tačiau Sin pasitinka Lod gražiu armdragu! [/action]
[action] Impact pailsėjas mato, kad daug gulinčių ringe [/action]
[action] ir užlipa ant TB [/action]
[action] bet jį pamato ir Sin [/action]
[action] ir kol nevėlu pribėga ir pats užšoka ant TB! [/action]
[action] kvepia pavojum . [/action]
[action] Lod taip pat atsikelia [/action]
[action] jis prieina prie o paties ringo kampo [/action]
[action] o Sin ir Impact jau susikabinę per kaklą [/action]
[action] Panašu, kad jie nori atlikti superplex! [/action]
[action] LOD išlenda iš ringo [/action]
[action] jis ant aprono [/action]
[action] OMG! Jis įkiša galvą Sin į klyną! [/action]
[action] rankom suima už jo jusomens [/action]
[action] NEEE! Nedaryk to! YOU ALL GONNA DIE!!! [/action]
[action] NEEE! Sin pasinaudodamas LOD jėga pakelia Impactą! [/action]
[action] jis stovi ant TB ir dar laiko pakeltą Impactą! [/action]
[action] o Lod powerbombina Siną laikantį Impą [/action]
[action] į ringo išorinę pusę!!! [/action]
[action] Čia jau visas SUPERsuperplex! [/action]
[action] Impactas krenta ant komentatorių stalo! [/action]
[action] Sin šalia, bet jis kartu nusitempė ir LOD!!! Visi trys guli už ringo, komentatorių [/action]stalas sulaužytas!
[action] o minia skanduoja: [/action]
[action] HOLLY SHIT!!! HOLLY SHIT!!! HOLLY SHIT!!! [/action]
[action] NME!!! NME!!! NME!!! [/action]
[action] O ringe atsigauna Jason Clue [/action]
[action] jis pamato, kad už ringo guli trys lavonėliai [/action]
[action] jam tereikiai tik vienų jų įsitempti į ringą ir nupinint [/action]
[action] Jis išlpia iš ringo [/action]
[action] dar sekundę pagalvoja kurį čia imt, ku ris labaiusiai sužesitas [/action]
[action] BOOOM!!! [/action]
[action] Jason Speed kerta su kėde per galvą savo draugui! [/action]
[action] Clue iškart priklaupia [/action]
[action] Bet Speed nori, kad visi matytų šitą pažeminimą [/action]
[action] jis įridena Clue į ringą! [/action]
[action] įsisridena pats [/action]
[action] pakelia JC [/action]
[action] užeina jam už nugaros [/action]
[action] FAST DEATH! [/action]
[action] bet Speedui to negana [/action]
[action] jis išlipa iš ringo ir pasiima kėdę [/action]
[action] grįžta į ringą [/action]
[action] o kas čia dabar? [/action]
[action] Tai Marcus Jamison! Jis atbėga padėti Clue [/action]
[action] Speed nespėja trenkti Clue, nes MJ jau ringe [/action]
[action] Kaip žaibiškai MJ atsirado ringe [/action]
[action] spyris Speedui į pilvą [/action]
[action] ir BLOOD HOUND!!! [/action]
[action] Jamison paima tą pačią kėdę [/action]
[action] minia tiesiog šėlsta [/action]
[action] MJ užsimoja [/action]
[action] jis trenks Speedui [/action]
[action] Bet suskamab AC/DC daina Thunderstruk!!! [/action]
[action] tai reiškia tik viena! [/action]
[action] Tai Highwayman!!! Jis irgi staigiai įbėga į ringą! [/action]
[action] MJ atšaukia savo planus trenkti Speedui [/action]
[action] jis atsisuka į Highwayman [/action]
[action] Jie susiremia [/action]
[action] MJ Irish whipina Higwaymaną į virves [/action]
[action] THE BRAINSHAKER!!! Firminis Highwaymano veiksmas! Jam to ir reikėjo!!! [/action]
[action] MJ patiestas! [/action]
[action] Highwayman kažką piktai burnoja Marcusui [/action]
[action] o publika jį garsiai nušvilpia [/action]
[action] Tačiau jau atsigavęs po fantastiško kritimo Impact [/action]
[action] jis lipa į ringą [/action]
[action] ir sėlina prie Jason Clue iš už nugaros [/action]
[action] DAYLIGHT DIES!!! a.k.a. 540 kick! Tai naujasis Jasono finisheris! [/action]
[action] Marcus Jamison nugriuvęs, o Highwayman pasišalina iš ringo [/action]
[action] O gavęs Clue spyrį Impactas griūna aukštielinkas [/action]
[action] Clue jau nori pinint [/action]
[action] Bet jam už nugaros Sin! [/action]
[action] jis apsuka JC į save [/action]
[action] suima jį už kaklo [/action]
[action] PSYCHO DRIVER!!! [/action]
[action] reikia pinint [/action]
[action] Tačiau lyg iš niekur nieko jam už nugaros atiranda Lord of Darkness! [/action]
[action] quick roll-up [/action]
[action] 1 [/action]
[action] 2... [/action]
[action] 3..! [/action]
[action] Viskas! Tai yra viskas! LOD laimi šią kovą! [/action]
[action] Skamba Children of the Corn theme [/action]
[action] ir Lod truimfuoja! [/action]
[action] jis iškankintas šios kovos nori greičiau palikti ringą [/action]
[action] Sin nusminęs pralaimėjimu, negali su tuo susitaikyti [/action]
[action] Tačiau ir jis palieka areną [/action]
[action] Tačiau už ringo jau matome kaip talžosi Jasonai! Speed vs Clue! [/action]
[action] kitoj ringo pusėj Highwayman [/action]
[action] bet tai dar ne viskas [/action]
[action] Skamba Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Baby [/action]
[action]Highwayman pasižiūri į įėima ir šypsosi[/action]
[action]Vaizdas arenoje pasidaro labai tamsus ir mirkčioja ties akordais[/action]
[action]Žmonės laukia Bottom, o jisai nesirodo norėdamas sužadinti didesnį susidomėjimą[/action]
[action]Highwayman biški nusibosta laukt, todėl[/action]
[action]N-GIGA FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/action]
[action]WTF?!![/action]
[action]ATSIRANDA ŠVIESOS, HIGHWAYMAN KĄ TIK BUVO SUŽEISTAS N-GIGA FACE (CUTTER)[/action]
[action]TAIGI TASAI PASLAPTINGAS ŽMOGUS BUVO [/action]
[action]ANSWER!! ANSWER!! ANSWER!![/action]
[action]ĮSIDEMĖKITE ŠITO ŽMOGAUS ASMENYBE, TAI JUODAODIS KURIS GRĮŽO ATKERŠYTI HIGHWAYMAN[/action]
[action]Jisai nulipa žemyn ir iš po dangos išsitraukia stalą verta paminėti kad šitas stalas buvo jo mėgstamas ginklas [/action]
[action]Padeda jį į ringą[/action]
[action]Užtempia Highwayman[/action]
[action]Ir pasiima iš Jono Radzevičiaus[/action]
[action]kėde... O jėzau, ar jūs tikite šiuo vyruku. Koks jis kupinas pykčio[/action]
[action]Kėdė užedama ant Highwayman kūno, o Answer lipa ant Turnbuckle[/action]
[action]PATARDA!!! PATARDA!!! OMFG[/action]
[action]Visa publika šėlsta, Answer skaudėjo tačiau iš pykčio jisai turi dar daug energijos. Jisai liepia paduoti jam mikrofoną. Jį gavęs jis kalba![/action]
[action] Zmones greiciausiai klausineja, kodel tokie zmones kaip Sheskius, kaip Answer. Gyvos legendos niekaip negali pasitraukti is wrestlingo. Kodel jie taip elgiasi. Kodel jie mus skaudina. Kodel palieka mus ir si sporta, o poto grizta ir vel rodo savo senus, rauksletus veidus ringe. Zinot klausimu yra daug, taciau yra zmogus kuris zino ir atsakymus.
Kai palikau wrestlinga zinojau, kad palikau ne taip kaip norėjau ji palikti. Tai nebuvo show dalis, neplanavau grizti. As ji palikau nes norėjau palikti. Wrestlingui vietos mano gyvenime jau nebebuvo. Norejau leisti laika su sunumi ir gyventi paprasto žmogaus gyvenima, taciau kodel as grizau?: Naktimis sapnuodavau savo kovas ringe. Sapnuodavau kaip Fujin Dembel man kalba i ausi ir vis sako:
- Tu neatlikai ka reikėjo atlikti. Tu nepadarei visko ka turėjai padaryti.
O ka man daugiau nuveikti. Esu sesis kartus tapes ivairiausiu čempionu, esu vienas is nedaugelio, kuriam pavyko laimeti Elimination Chamber dvikova.
Kiekviena vakara as prisimindavau ta sapna. Kiekviena vakara bijodavau užmigti, nes zinojau, kad Fujin girdesis mano galvoje dar ir dar. O taip ir buvo. Kiekviena diena sunus manes klausdavo kas man blogai, kodel as lyg ne savas. Gyvenau ramiai vos pora menesiu. Laikrasciai, televizija, radijas eme aptarinėti mano pasitraukimo priežastis. Sukurta net keletas klipu is kai kuriu sporto laidu ar aistruoliu klubu. Klipuose vis klausiama kodel? taip staiga lyg is giedro dangaus palikau sporta.
Tada prasidejo visa tai. Paslapcia... paslapčia nuo sunaus as, musu rusyje trankiau bokso kriause. Kai jis mane užklupdavo jam sakydavau, kad del pramogos seip atejau pamusineti, taciau jis suprato, kad visa tai nepramoga. Nuo manes bego didžiuliai lasai prakaito, kurie buvo lyg ir pykčio. Pykcio galbut ant saves, kad isejau ir jau dabar mane prisimins toki kaip, kad pralaimėjusi pastarias pora dvikovu, paluzusi ir nebepajėgianti kovoti wrestleri. Sunus suprato kam as pasirenges. Jam nereikėjo klausti ar as grisiu i sporta, jam nereikėjo klausti ir kodel grisiu. Uzteko jam pamatyti žmogaus nuotrauka priklijuota rusyje. To žmogaus nuotrauka... Highwayman. Man uzteko pamatyti paskutini irasa kai Highwayman mane megino išprovokuoti ateiti kautis. Turiu pripazinti. Tada, kai as neturėjau savo sirdyje noro. Neturejau valios kautis buciau buves sutriuškintas. Tada as buvau vienas silpniausiu BWE kovotoju. O kaip yra dabar? Butent treniruotes. Paprastos, elementarios treniruotes musu rusyje galvojau, kad gali numalsinti mano nora grizti, taciau as igavau forma. O su sia forma noriu išbandyti save ir gauti rezultatu. O geriausias rezultatas iveikti Highwayman.
Taigi butent kodel Answer grizta? Zinote sakoma zmogus veda arba mylima zmogu arba veda savo karjera. Turbut Answer is tu zmoniu, kurie vede karjera. Taip as norėjau tureti seima, tureti zmona, taciau po tu keliu menesiu atostogų emiau suprasti, kad as nesu seimos zmogus. Taip as turiu sunu kuri myliu, taciau net ir jis supranta, kad as nesu toks zmogus. Taigi Answer vede karjera. Ir zinote kai zmogus myli o ji palieka jo mylima puse is jo vidaus isplesiama minimum puse sirdies. Taip ir Answer. Man teko palikti savo karjera tukstancius myliu toli nuo saves. As palikau viska kas buvo ringe. Meginau pamirsti pergales, pralaimėjimus, visus girdetus zodzius tame versle ir pradeti gyventi kitaip, taciau kiekviena naktis, kiekvienas praeivis gatveje kartojantis:
- Answer taves wrestlingo pasaulis laukia.
- Mes taves pasiilgom.
- Tavo vieta ringe.
- Wrestlingas be taves ne toks.
Visa tai tave užvaldo. Net po tu visu girdetu zodziu vis dar sau kartojau, kad as galiu gyventi ir be sporto, taciau meile siam ringui nugalėjo mane. Galbut as aklas ir nematau, kad esu per senas tam sportui. Galbut mano galva jau tiek daug kartu atitrankyta, kad as nesuprantu jog neturiu sansu nei pries viena NME kovotoja, taciau mano SIRDIS zino, kad Highwayman neturi nei menkiausio sanso palauzti ringo karaliu, didžiausia sio sporto mylėtoja Answer. Viskas ne tame kiek tu jegos, proto turyje savyje kovos metu, o tame kiek dar turi noro ir tikėjimo savo sirdyje, kad tu gali nugaleti...
[/action]
[action]Tai bent kalba, kalba žmogaus kuris svajojo sunaikinti Highwayman. Būtent tą jisai dabar padarė. Answer grįžo, Answer imasi darbų. Highwaymanui nepavyko išsigelbėt. Tai bent šou, tikiuosi jums buvo smagu. Viso gero.[/action]
[action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action] [/action]
Impact 2009-08-02
Dėl laiko trūkumo parašysiu savo mažą komentarą.
Visų pirmą Heat buvo tikrai ne nuobodus. Man kiekvienam matche jautėsi tas non-stop veiksmas. Visos man kovos buvo ir įdomios ir geros. Pastabų šykart neturėsiu, nes vėlgi visas man labai patiko išskyrus tai, kad manau gal ir nereikėjo kaip savaitiniam show duot tiek veiksmo su:
P.S. Čia Impact'as prašė manęs perduot:
- LOD'ai this is not f'n the end...
Visų pirmą Heat buvo tikrai ne nuobodus. Man kiekvienam matche jautėsi tas non-stop veiksmas. Visos man kovos buvo ir įdomios ir geros. Pastabų šykart neturėsiu, nes vėlgi visas man labai patiko išskyrus tai, kad manau gal ir nereikėjo kaip savaitiniam show duot tiek veiksmo su:
Spoiler'is
Tai šį show vertinčiau 8,7/10. Really good work Answer sugryžimo ir t.t.
P.S. Čia Impact'as prašė manęs perduot:
- LOD'ai this is not f'n the end...
Infest 2009-08-02
Na jus tiesiog nesugebat nuvilti.
Show puikus. Backstage vieni geriausiu kokius man yra teke skaityti. Pacios kovos, kaip ir dazniausiai, gana idomios, priverciancios isijausti, knibzdete knibzda juokeliu. Pradzioje kazkiek tai jautesi maisatyne, bet turbut del to, kad kovodavo po tiek daug kovotoju vienu metu.. Taciau veliau jau susitvarke tai. Answer gryzimas mane nustebino. To tikrai nesitikejau. Taigi noreciau dar karta padekoti bookeriams uz tai, kad jie netingi ir toliau daro toki entertaining stuff, keep it up! Tuopaciu sveikinu ir kovu nugaletojus..
Show puikus. Backstage vieni geriausiu kokius man yra teke skaityti. Pacios kovos, kaip ir dazniausiai, gana idomios, priverciancios isijausti, knibzdete knibzda juokeliu. Pradzioje kazkiek tai jautesi maisatyne, bet turbut del to, kad kovodavo po tiek daug kovotoju vienu metu.. Taciau veliau jau susitvarke tai. Answer gryzimas mane nustebino. To tikrai nesitikejau. Taigi noreciau dar karta padekoti bookeriams uz tai, kad jie netingi ir toliau daro toki entertaining stuff, keep it up! Tuopaciu sveikinu ir kovu nugaletojus..
Valhalas 2009-08-02
Intro: ne įspūdingai parašytas, bet ir neblogai toliau dedami pamatai daug žadančiam ir intriguojančiam Damane vs Šeškius feudui. Kaip į intro manau vėl gi, gal ir galima dar ką nors kitko, kad nukreipt dėmesį į turnyrą, buvo įdėti, o šį segmentą grūst kur nors giliau, nors kitą vertus, keli žingsniai nuo MoW gal ir geras sprendimas išlaikyti dėmesį būtent ant PPV cardo.
David "The Winner" Hartnett - Mr. Hardcore - H'edge - Spencer Webster: asmeniškai kiek per daug action buvo, dėl ko vietomis sunkoka kas vyksta buvo sekt, norėjos kažkokių pertraukėlių, aišku toks chaotiškas action ir pliusų savų turi niekada negali nuspėti kaip kova vystysis ir link kur pasisuks.
Toliau gana nuotaikingas bs, puikiai išnaudojamas laiško, skaityto intro metu faktorius.
Maniac Impact istorija gana įdomi, tačiau kaip tokio pobūdžio gal ir buvo galima šiek tiek daugiau komizmo pridėt. Potencialas pačios competition idėjos gana neblogas galima sakyčiau ir į sekančius šou įterpt karts nuo karto šitą side-feud būtų.
The Maniac - The Chain - John Garret - Sick Extreme: mano rašyta kova, pirmoji gyvenime, stengiausi kažką įdomaus sulipdyti tikiuosi per daug nenubooinsit ;D
Sekantis segmentas buvo OK, bet ne daugiau IMO situacija per daug dviprasmiška ir įtartinai nelogiška buvo, kažkokias nuorodas į tą Maniac patekimą į bagažinę gal galima buvo duot t.y. kad ir subtle.
Paskutinis mini-segmentas, sakyčiau be abejonės geriausias šiame šou šiek tiek gal over-the-top, bet realiai tame buvo ir esmė savo paskirtį mano atveju atliko ir privertė nusišypsoti.
Lord of Darkness vs. Impact vs. Jason Clue vs. Sin: šiai kovai didelių priekaištų kaip ir neturiu viskas OK, gal vietomis šiek tiek per daug finisherių ir pin attemptų, bet čia jau nitpicking
Answerio kalba gera pradžioje trūko kelių nuorodų į apie ką buvo kalbama, bet apskritai tikrai gražiai viskas parašyta logiška, nuoseklu ir suprantama.
Bendrai: tikrai gerai nuteikiantis šou, - į NME ateina dar viena žvaigždė ir ateitis žada mums tikrai daug pasiūlyti. Ant segmentų galima būtų dar kiek padirbti, bet idėjos gana geros.
P.S. kas ten su tais skyrybos ženklais segmentuose dedasi tai yra tai nėra?
David "The Winner" Hartnett - Mr. Hardcore - H'edge - Spencer Webster: asmeniškai kiek per daug action buvo, dėl ko vietomis sunkoka kas vyksta buvo sekt, norėjos kažkokių pertraukėlių, aišku toks chaotiškas action ir pliusų savų turi niekada negali nuspėti kaip kova vystysis ir link kur pasisuks.
Toliau gana nuotaikingas bs, puikiai išnaudojamas laiško, skaityto intro metu faktorius.
Maniac Impact istorija gana įdomi, tačiau kaip tokio pobūdžio gal ir buvo galima šiek tiek daugiau komizmo pridėt. Potencialas pačios competition idėjos gana neblogas galima sakyčiau ir į sekančius šou įterpt karts nuo karto šitą side-feud būtų.
The Maniac - The Chain - John Garret - Sick Extreme: mano rašyta kova, pirmoji gyvenime, stengiausi kažką įdomaus sulipdyti tikiuosi per daug nenubooinsit ;D
Sekantis segmentas buvo OK, bet ne daugiau IMO situacija per daug dviprasmiška ir įtartinai nelogiška buvo, kažkokias nuorodas į tą Maniac patekimą į bagažinę gal galima buvo duot t.y. kad ir subtle.
Paskutinis mini-segmentas, sakyčiau be abejonės geriausias šiame šou šiek tiek gal over-the-top, bet realiai tame buvo ir esmė savo paskirtį mano atveju atliko ir privertė nusišypsoti.
Lord of Darkness vs. Impact vs. Jason Clue vs. Sin: šiai kovai didelių priekaištų kaip ir neturiu viskas OK, gal vietomis šiek tiek per daug finisherių ir pin attemptų, bet čia jau nitpicking
Answerio kalba gera pradžioje trūko kelių nuorodų į apie ką buvo kalbama, bet apskritai tikrai gražiai viskas parašyta logiška, nuoseklu ir suprantama.
Bendrai: tikrai gerai nuteikiantis šou, - į NME ateina dar viena žvaigždė ir ateitis žada mums tikrai daug pasiūlyti. Ant segmentų galima būtų dar kiek padirbti, bet idėjos gana geros.
P.S. kas ten su tais skyrybos ženklais segmentuose dedasi tai yra tai nėra?
Lyncaz 2009-08-02
na iš tikro, nėra kur išsiplėsti - šou tikrai geras. linksmi backstage, geros kovos. Vienintelis nepatikęs dalykas, tai kad Domaz pakeitę mano parašytą pabaigą Buvo galima ir kitaip įterpti Answerio kalbą, nes dabar kai kuriose vietose labai kvailai gavosi dėl iškirpimų...
Ne į temą | David Hartnet, tai buvo paskutinė Tavo pergalė! Lord of Drakness, greit būsi Killed by Yellowness! |
Sin 2009-08-02
Citata
- Eik tu na...
- Eik tu na...
Pirma kova buvo nelabai įdomu sekti nes buvau 99% įsitikinęs kad laimės Hartnett, na bet kaip openeris visai nieko. Antra kova buvo labai gera, nepatiko tik vieta kur kai paspaudi "sekantis veiksmas" tag'ą ir tuo metu turi buti greitas pin'as, ir tame tag'e jau iškarto parašyta "1,2", vietoj "1" o sekančiame tag'e "2". Mano galva sumažino įtampa. O subookinta gerai, nes vėlgi buvau įsitikinęs kad laimės Maniac, bet skaitant kovą kilo ir kitokių minčių.Beje labai patiko epizodas kai kopėčios užkrito ant Destroyer, taip ir reikia squashinti tuos kurie neparašė kalbų Paskutinė kova buvo gera. Nors ir eilinį kartą pralaimėjau, bet buvau subookintas gerai, todėl asmeniškai likau patenkintas. Nepatiko tik galas su tais įbėgimais, man atrodo kad jų buvo per daug. Įbėga vienas, tada kitas, tada dar kitas ir po to tiesiog pamiršau kas ten jau įbėgo, kas ne - pasidarė sunku sekti veiksmus.
Bendrai show geras. Naujokai gavo laiko, buvo tęsiami seni feudai, segmentai buvo juokingi.
Duncan 2009-08-03
Asmeniskai tikrai labai patiko show.Match'uose daug veiksmo ir intrigos,nors faktiskai buvo imanoma nuspeti kai kuriuos dalykus.Backstage segmentai tikrai nuostabus-visa laika idomu juos skaityti.Thumbs up!
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-08-03, 08:09
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-08-03, 08:09