RAW Guest Hosts
TheFan 2009-07-28
Shaq atėjimas, pokalbis su Jericho
Tik pradžioj šio video (pratęsia tyčiojimasi iš "Kristinos")
Su Hornswoggle
http://www.youtube.com/watch?v=ZArtFhJSKPM
Ir tipo kova
http://www.youtube.com/watch?v=0gW25PZZHns
Tik pradžioj šio video (pratęsia tyčiojimasi iš "Kristinos")
Su Hornswoggle
http://www.youtube.com/watch?v=ZArtFhJSKPM
Ir tipo kova
http://www.youtube.com/watch?v=0gW25PZZHns
`MalioK` 2009-07-28
Ispradziu norejau uzdaryti tema ir uzdeti +20% ispejimo uz klaidinga pavadinima (nes tai buvo vienkartinis pasirodimas), YouTube linkus ne vietoje (turi buti CIA) ir bendrai, nes apie tai galima diskutuoti RAW temoje CIA, bet nusprendziau geriau pervedinti tema is "Shaq tapo Raw zvaigzde" i "RAW guest hosts" ir cia galiam bus aptarineti/kalbetis apie eilinius svecius-vedejus
P.S. 20% vistiek gauni, nes tema kuriama tik kai pats primame poste issakai savo nuomone apie kuriama tema/klausima.
P.S. 20% vistiek gauni, nes tema kuriama tik kai pats primame poste issakai savo nuomone apie kuriama tema/klausima.
The1andOnly 2009-07-28
Shaq kolkas buvo geriausias Host'as, bet geriausia atmosfera buvo per Seth Green show. Kazkaip man itin patiko publika ta savaite. Sia savaite Shaq gerai pasidarbavo, taciau pati publika kazkokia buvo kiek ramesne. Cia jau nuo miestieciu charakterio turbut priklauso. Gerai uzvarte Y2J kai pasake apie Kobe Bryant ;DD
Lyncaz 2009-07-28
čia IMO nemažai įtakos turėjo, kad Shaq žaidžia ne už Wizards tokiu atveju manau būtų minia ėjus iš proto. Man asmeniškai irgi Shaq patiko labiausiai, bet gali būt tai dėl to, kad jis geriausiai pažįstamas iš visų iki šiol buvusių host'ų. (batista nesiskaito ) Bet reikia pripažinti, kad nesijautė taip laisvai ir drąsiai, kaip žmonės iš ekrano, jautėsi, kad visi tekstai iškalti
Doppelganger 2009-08-07
Man labiausiai tai Seth Green patiko, po to SHAQ.
Š krūva buvo tas Dr. Ken ir tas kitas whats-his-name, na tie tai lopų lopai.
Labiausiai patikę promo tai su Seth ir Big Show - ONE MILLION DOLLARS ir SHAQ - Christina
Kiek ilgai tie hostai keisis ten? Iki pat SS?
Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-08-07, 13:53
Redagavimo priežastis: +20% uz keiksmazodzius ir izeidinejimus. Gera pavyzdi rodai ;)
Š krūva buvo tas Dr. Ken ir tas kitas whats-his-name, na tie tai lopų lopai.
Labiausiai patikę promo tai su Seth ir Big Show - ONE MILLION DOLLARS ir SHAQ - Christina
Kiek ilgai tie hostai keisis ten? Iki pat SS?
Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-08-07, 13:53
Redagavimo priežastis: +20% uz keiksmazodzius ir izeidinejimus. Gera pavyzdi rodai ;)
`MalioK` 2009-10-27
Paprastai man mazai rupi RAW vedejai, bet sios savaites NASCAR vaikinukai mane nuzude. Bobby Lashley yra charizmos baseinas, liginant su tais vaikinukais, kurie turetu gauti Razzies apdovanojimus uz savo "vaidyba" pirmame segmente. Maza to, jie kalbejo monotoniskai, kaip minejo Walleris, papilde "Jeff Harvey" fonda ir atrode kaip moksliukai is vidurines mokyklos. Laimei, sekancia savaite The Crazy Train atvyksta i RAW
Lyncaz 2009-10-27
jo, šitie pavarė, bet man tai pilnai suprantama, kadangi dauguma iki šiol buvusių žmonių buvo šoumenai, o šitie yra sportinikai, kurie retai kada pasižymi aukštais protiniais sugebėjimais (joke), todėl ir entertainament'o prasme jie nelabai ko verti...
Mauglis 2009-10-28
Labai idomu ar Ozzy neisvadins visu **** .Vien del to siusiuosi RAW kita savaite!Gal kas zinote kiek tas cirkas su Hostais tesis?
Soul Stealer 2009-10-28
Mauglis, 2009-10-28, 00:05, pasakė:
Labai idomu ar Ozzy neisvadins visu **** .Vien del to siusiuosi RAW kita savaite!Gal kas zinote kiek tas cirkas su Hostais tesis?
Kazkur girdejau, kad iki Wrestlemania 26. Po Wrestlemania 26, turetu nebesitest.
P.S. Labai noreciau kad WWE pasikviestu Marilyn Manson, pabut guest host'u Na bet deja to nebus, nes jam WWE kaip ir daugeliui yra cirkas, nevertas demesio, taigi jo niekaip Vince'as neprisikviestu. Bet ash lb noreciau jy pamatyt guest host'u
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2009-10-28, 16:18
SwedaS 2009-10-28
Na nascar vyrukai atrode tikrai nekaip. Kviesti galetu showmenus kurie turi iskalbos.
P.S. Zinant, kad Eminem wrestlingo fanas noreciau ji pamatyti kaip host
P.S. Zinant, kad Eminem wrestlingo fanas noreciau ji pamatyti kaip host
The1andOnly 2009-10-29
Ar as sapnavau, ar seip mano fantazija per didele, ar as girdejau The Rock (per SD metines) sakanti, kad jis zada but kazkada Guest Host. Cia tiesa?
Walleris 2009-10-29
`MalioK` 2009-11-03
Gerai, as zinau, kad Ozzy tikrai buvo vienas prastesniu RAW host'u, bet man vien ji pamatyti buvo malonu. Aisku, Sharon mane dirgina tiek pat kiek dirgino realybes show. Betkokiu atveju, visos laidos highlight'u man tapo pradinio segmento dalis, kur Sharon pristate mums Ozzy ankstesniu pasirodimu WWF/WWE klipa, po kurio seke auksinis momentas:
Sharon: Ozzy, do you remember that?
The Ozzman: No, I absolutely do not.
Manau Ozzy bendrai prarado visus savo 80-osius galvoje. Jokingesniu ta momenta daro tai, kad mazdaug pries savaite iki sio RAW, rodos Live Audio Wrestling laidoje (gal Walleris prisimins ar ten), kazkas buvo sakes "Idomu, ar WWE pamines jo WrestleMania II pasirodima... dar idomiau, ar Ozzy prisimena tai" Malonu ir tai, kad Jericho gavo maza segmenta su Osbourne, tik kazkodel buvo nusprensta nemineti, kad Chris savo grupe pavadino jo garbei (gal bijojo babyface pop'o). Tame talentu segmente vienintelis patikes dalikas buvo Masters, kuris is manes tirkiausiai gavo didziausia reakcija per visa savo laika su WWE.
Be tu keliu mazu dalikeliu, Ozzy segmentai buvo fiasko, bet man tik malonu, kad tai nebuvo kazkokiu jo kvailisciu (su viena Evan Bron isimtim) arba blogos vaidybos priezastis - tai buvo tiesiog prastas jo isnaudojimas. Pradzia zadejo kazko gero su "Crazy Train" daina, jo sostu, to trumpu dialogu su Sharon, bet toliau visi tie snibzdejai i ausi, visi tie "O RLY?" ir 80% to talento konkurso buvo siuksles.
Sharon: Ozzy, do you remember that?
The Ozzman: No, I absolutely do not.
Manau Ozzy bendrai prarado visus savo 80-osius galvoje. Jokingesniu ta momenta daro tai, kad mazdaug pries savaite iki sio RAW, rodos Live Audio Wrestling laidoje (gal Walleris prisimins ar ten), kazkas buvo sakes "Idomu, ar WWE pamines jo WrestleMania II pasirodima... dar idomiau, ar Ozzy prisimena tai" Malonu ir tai, kad Jericho gavo maza segmenta su Osbourne, tik kazkodel buvo nusprensta nemineti, kad Chris savo grupe pavadino jo garbei (gal bijojo babyface pop'o). Tame talentu segmente vienintelis patikes dalikas buvo Masters, kuris is manes tirkiausiai gavo didziausia reakcija per visa savo laika su WWE.
Be tu keliu mazu dalikeliu, Ozzy segmentai buvo fiasko, bet man tik malonu, kad tai nebuvo kazkokiu jo kvailisciu (su viena Evan Bron isimtim) arba blogos vaidybos priezastis - tai buvo tiesiog prastas jo isnaudojimas. Pradzia zadejo kazko gero su "Crazy Train" daina, jo sostu, to trumpu dialogu su Sharon, bet toliau visi tie snibzdejai i ausi, visi tie "O RLY?" ir 80% to talento konkurso buvo siuksles.