←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka domaz 2009-07-18

Nuotrauka

Prie arenos privažiuoja juodas neaiškios markės automobilis. Sunku jo markę nustatyt dėl to, kad vietoje kur turėtų būt prekinis ženklas, yra pritvirtintas kryžius su prikaltu Jėzum. Visi automobilio langai tamsinti, įžiūrėti salono neįmaoma... Tačiau prie arenos durų, šiek tiek prasiveria priekinėje vietoje sėdinčio keleivio automobilio langas... Pro jį išlenda ranka ir kažką numeta... Langas užsiveria ir mašina cypenčiai ratais akimirksniu dingsta iš akiračio... Pro Siemens arenos duris į lauką išeina jaunas vaikinas, su NME darbuotojo marškinėliais, matyt bus pono Ulivieri pavaldinys. Jis pasilenkia prie žemės, kur buvo kažkas numesta paslaptingojo žmogaus ir tai pakelia. Tai laiškas! Adresuotas į NME. Tačiau dar neviskas! Po tuo laišku, darbuotojas dar kai ką randa. Tai per klaidą išmestas rožančius! Tai gali būti tik vienas žmogus!

Titatrone ir TV ekranuose rodomas šis, Heat pristatantis klipas:

Ir pagal nerašytą Heat taisyklę, šou pradžioje suskamba daina „Felicita“ ir į areną išeina GM Marcus Ulivieri! Jis rankose jau turi mikrofoną ir iškart nutylus muzikai pradeda kalbėti:
- Sveiki sveiki, mano mielieji. Jūs kaip patys skaniausi spagečiai jaukiausiose Romos kavinėse. Jūs visada malonu matyti, prie jūsų būti yra pats didžiausias malonumas. Labai šaunu, kad jūsų čia vis daugėja ir daugėja. Ir nenuostabu, gi NME yra pats geriausias dalykas Pro wrestlingo biznyje šiandien. Tiktais čia mes turime tokius šaunius kovotojus. Tiktais čia kovojama dėl didžiausius prestižus turinčių titulų. Kai šita sakau, daugelio jūsų galvose paišosi NME titulas. Jį gi laikė vieni stipriausių galiūnų šioje žemėje. O dabar dėl jo turės progą pakovoti ir kiti šaunuoliai battle royal kovose. Tačiau nederėtų pamiršti ir dar ne ką menkesnio titulo. Tai yra NME Tarpžemyninio čempiono titulas. Negi jūs pamiršote, kaip šį titulą laikė nenuilstantis kovotojas, mūsų pažiba BOTTOM (publika šėlsta išgirdusi šį vardą) Bottom šitą titulą laimėjo per Torch of War PPV main eventa. Tačiau pasidžiaugęs juo, jisai jį pralošė per pirmąjį Masters of War Last Man standing kovoje kitam NME pažibai – Marcus Jamison Publika paploja nedrąsiai Šitas titulas lygiai toks pat svarbus kaip ir NME. Tačiau dabar jisai neturi savininko. Todėl man bevalgant makaronus kilo idėja: o kodėl nepasiūlyti visiems kovotojams kovoti ir dėl šito diržo? Nusprendžiau, kad naujasis titulo savininkas paaiškės irgi, kaip ir turėtų būt, per Masters of War II. Ir dabar paklausykit: kovotojams, kuriems nepavyks laimėti šanso į NME titulą šiandien bus suteikta proga kovoti dėl jo. Jie tiesiog turės šiandien, per šita šou nueit užsirašyt kautis dėl NME Tarpžemyninio čempiono titulo. Per rugpjūčio 2-osios Heat bus surengtas mini turnyras. Užsirašę kovotojai bus paskirstyti į kelias kovas ir jų laimėtojai to mini turnyro finale susikaus per didžiausią metų renginį, Masters of War II ir nugalėtojas taps trečiuoju NME IC čempionu! Nu ir kaip jums tai patinka? (fanai džiūgauja)... Žinojau, kad patiks šita idėja. Na tai ką, gal pradedam šou? Gerai, tegu šou prasideda!

Road to Masters of War Battle Royal
Participants:
Bottom, Impaler, The Maniac, The Chain, Spencer Webster, Sick Extreme, David Hartnett, John Garret, H'edge, The Shadow, Mr. Hardcore, FnT.

Masters of War II NME World Heavyweight no.1 Contender's match

Spoiler'is

Po reklaminės pauzės rodomas ką tik pravalytas NME ringas
Spoiler'is

Rodomas arenos koridorius:
Spoiler'is

Ir vėl matoma NME reporterė Susan Styles:
Spoiler'is

Road to Masters of War Battle Royal
Participants: Jason Clue, The Highwayman, Marcus Jamison, Damane, Jason Speed, Your End, Sin, BlackGuard, Crack Hamilton, Randy Mortadech, Impact, Kyo, Lord of Darkness
Masters of War II NME World Heavyweight no.1 Contender's match

Spoiler'is

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-07-18, 18:20
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-07-18

Amazing show, nu bent jau man tai tikrai ziauriai patiko. Ne vien del to, kad prasideda epinis feud man, bet ir del puikios antros kovos. Toje kovoje atsispindejo kiekvieno kovotojo ivaizdis, pvz Your End low blow'ai, Sin kaip isprotejusio zmogaus elgesys, Highwayman heel'iskumas. Interviu buvo labai geras, man patiko.
Bendrai galiu pasakyt, kad NME RULEZ!!!
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-07-18

whoau! Čia buvo savaitinis šou? You've got to be freakin' kidding me... Awesome! Pradedant nuo pradžių... Na, kova buvo labai gera, net nėra prie ko prisikabint... tiesiog viskas buvo idealiai parašyta... Ir nors kaip pirmi pasirodė Maniac ir Bottom pagalvojau, kad jie ir bus paskutiniai 2, vistiek intriga išliko. Kai Maniac išslydo pro apačią, jau patikėjau, kad eliminuotas... Bet ačiū taisyklėms :) Viskas puikiai atvaizduota, Chain kaip ir žadėjo kalboj, jam tik Manijaką rūpėjo aptalžyt, atėjęs to ir ėmėsi. Kiti buvę/esami feudai irgi buvo pabrėžti. tą patį galima pasakyt ir apie antrą kovą, ypač Jason'ų feudą.

Citata

„publika sako buu buu“ – © tuckus :)
šita vieta nužudė :) Man asmeniškai šiek tiek intrigos nuėmė tai, kad žinojau tiek apie laimėtoją, tiek apie Šeškių, bet kitiem tai jaučiu stogą nurovė... nu žodžiu, nėra žodžių... 10!/10 (dešimt faktoriale)
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-07-18

Pradžiai geras intro, geras segmentas su automobiliu, nors kai nuo naujų heat pradėjau tik sekti viską tas „Po tuo laišku, darbuotojas dar kai ką randa. Tai per klaidą išmestas rožančius! Tai gali būti tik vienas žmogus!“ man mažai ką pasakė ;D

Road to Masters of War Battle Royal Nr.1 (Nr. 2 :) ): Geras sprendimas tikriausiai jau pradžioje įvesti Bottom ir Maniac, kad šie diktuotų tolesnę eigą – geriau kovos atmosferai. Gerai išnaudota Bottom‘o trauma.

Toliau Plot point, kodėl Susan nusprendžia savavališkai perskaityti laišką Het‘o metu, gal kiek geriau galėjo būti pateiktas už „aš, kaip NME balsas jaučiu pareigą tai padaryti“ , but oh well, ne esmė tikriausiai kokiu keliu žinutė žiūrovų ausis turėjo pasiekti turbūt buvo.

Toliau trumpas segmentas su mano char ir Blackguard :) Realiai visai patenkintas esu, atsižvelgiant į tai, kad gimmick‘as sudėtingas ir turėjau tik vieną promo, tad norm jo neįtvirtinau – gilias filosofijas galima ir kalboms palikt, džiaugiuosi realiai apskritai eterio laiko gavęs.

Interviu irgi nice – perfect ateinančios kovos užhype‘inimui.

Road to Masters of War Battle Royal Nr.2 : Čia jau kiek kitokia kova - užtvirtinamas Jason Speed blogiuko statusas, mačas build‘inamas daugiau kaip story-telling negu apie kažkokį nustatytą tašką.

Negalėčiau realiai išrinkti kuris geriau pavyko – antrame buvo daugiau įvykių ir pnš, bet pirmame buvo, bent jau man, lengviau sekti visą action. 1 vs 1 gal norėjosi kiek ilgesnių, bet čia aš jau idealaus PPV mačo standartais žiūriu. Keli wrestleriai gal kiek ir per žiauriai susquashinti, bet kiekvienam laiko norm skirt matyt nerealu tokio mačo metu buvo. Tai tiek, Heat patiko, Battle Royal idėja manau nusisekusi šiuo atveju, laukiam Intercontinental Championship turnyro :)
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-07-18

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-07-18, 21:11, pasakė:

Pradžiai geras intro, geras segmentas su automobiliu, nors kai nuo naujų heat pradėjau tik sekti viską tas „Po tuo laišku, darbuotojas dar kai ką randa. Tai per klaidą išmestas rožančius! Tai gali būti tik vienas žmogus!“ man mažai ką pasakė ;D

.....

Toliau Plot point, kodėl Susan nusprendžia savavališkai perskaityti laišką Het‘o metu, gal kiek geriau galėjo būti pateiktas už „aš, kaip NME balsas jaučiu pareigą tai padaryti“ , but oh well, ne esmė tikriausiai kokiu keliu žinutė žiūrovų ausis turėjo pasiekti turbūt buvo.
Na, del tos pradzios, tai nesupratai, nes esi naujokas. As neabejoju, kad tie, kas buvo su NME praeitais metais ir seke ju veikla TIKRAI atpazins, kas tai buvo per zmogus :)

O del Susan, tai realiai kas turejo perskaityt laiska? Ulivieri? Jis kaip tik nenorejo kad tai pakiltu i viesuma. O Susan yra vienintelis likes backstage char'as ir ji tokia kaip NME balsas, tai nematau nieko tokio. Laiske juk buvo prasoma laiska perskaityt visiem ir ji tai padare :)
Cituoti

nuotrauka Infest 2009-07-18

Po dvieju nerealiu Heat tikejausi kazko tikrai prastesnio, taciau sis visvien sugebejo mane nustebinti. Trys is eiles and still counting.
Na, kalbant apie kovas, pirmoji mano manymu buvo kazkiek tai prastesne, taciau visvien labai idomiai skaitesi. Deja, siame Heat buvo kiek maziau backstage segmentu ( kurie dar is dalies nebuvo nebuvo tokie idomus kaip senesni, nors interviu patiko ), kas mane truputi nuvyle, nes jie ( bent jau man asmeniskai ) tikrai viska pagyvina o daznai dar ir prajuokina. Taciau uzsikalbejau, lyg ju isvis nebutu, arba butu tik tragiski. :) Viskas OK!
Apie antra kova, na ka ir sneketi, ji buvo tikrai gera ir idomi. Buvo ir intriga, nes tikrai maniau, kad laimes kitas zmogus. :) Seskiaus sugryzimas irgi nerealiai , nors ir zinojau, kad grys butent jis.
Cituoti

nuotrauka Duncan 2009-07-19

Puikus show,laba idomiai skaitesi,dziugu,kad mano char'as nepasisiukslino ir debiutavo neblogai. :)
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-07-19

Labai graziai parasytas SHOW.Matosi,kad dirbta prie jo.Pirmasis Battle Royal buvo Bomba,Bomba ir dar karta Bomba.Skaiciau issiziojes,BET pasirodo tai buvo tik pasispardymas pries antraji Battle Royal!Tiesiog fantastika.Didelis Aciu visiems rasiusiems.Kazko ne taip nepastebejau kovose,todel neturiu prie ko prikibt :)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-07-19

Na šis show patiko.

Pirma kova buvo gera ,bet yra vienas nusiskundimas ja (jis bus žemiau), patiko ,kad Maniac su Bottom pradėjo šį matča ir užbaigė jį taip lyg norėta paroditi: Who the man is!!

Backstage buvo geri ypač patiko tas rožančiaus išmetimas, Lord of Darkness ir Blackguard backstage nebuvo kažin kas ,bet ir nepagadino vaizdo.

Paskutinė kova buvo saldainiukas, Kyo kaip chicken-shit heel parodymas, Jason Speed ir Jason Clue build up, Sheskiaus pasirodymas!!!(Stoga nurovė), kas writino šia kova turiu lenktis prieš jį. Visi gimmickai pavaizduoti iki galo. Viskas perskaityta,kiekivena smulena užrašyta, Fantastic job!

Show vertinu 10/10 ,bet...

Ne į temą
Štai ir tas vienas ne su show susijes priekaištas.. Nors nesiskundžiu dėl pralaimėjimų ir t.t šį kart skaitant šiek tiek neišlaikė mano nervai. Žmogus rašes kalbą(Tai yra aš) pasiglebesčiuoja su Maniac ir yra išmetamas ,kaip musė per trumpa laika. Tuo tarpu žmogui neparašiusiam kalbos(Impaler) duodamas supermeniškas įbėgimas, sudaužoma kruva kovotojų, ir jį išmeta ,net keturi vyrukai(!!!!!) Suprantu ,kad jis main eventeris ir t.t ,bet tada kam rašomos tos kalbos? Šios kovos writeriui strėlė į krutine, kadangi turbut pirma karta e-fed istorijoje aš tikrai esu dėl šio dalyko supykes. Lauksiu writeriu atsakymo į tai ir aišku Wallerio kai jis gryš.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-07-19, 14:19
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-07-19

Įžanga intriguojanti. Perkskaitęss apie rožančių pagalvojau-Silencer? Ar čia tas žmogus ir buvo Šeškius? Tiesą sakant vis dar nesuprantu, nes nors Walleris sako, kas sekė pernykštį NME, supras, bet nesupratau. Man tešauna į galvą Plutonis, nes apie Šeškių nieko nežinau. Težinau kad jis būdavo e-fed žvėris.
Patiko anonsavimas apie IC turnyrą. Taip pat mano title-reign'o paminėjimas :)
Nustebino kad gavau pradėti kovą pirmas. Nors kaip face'ams, tai būdinga. Match'e viskas suėjo gerai, priminta mano trauma, gerai atspindėti char'ai. Manau būtų įdomiai skaitęsi ir jei nebūčiau pats dalyvavęs. Kas be ko, malonu, kad laimėjau. Tik beskaitant tepagalvojau, kad iš tiesų turiu progą kovot dėl titulo :) Galėjo būti parašoma, kelintas vyksta įėjimas, kad lengviau būtų susigaudyt, nes kai perskaičiau kad likau su Maniac'u dviese, labai nustebau.
Pirmi du segmentai nieko ypatingo, vidutiniai, užtat patiko interviu. Labiausia vieta, kaip Highwayman įsikiša ir pats iš savęs ima interviu :D Puikiai tiko prie gimmick'o.
Antras battle royal buvo žinoma geresnis, bet dėl to įtakos turėjo užbaigiamasis segmentas. Kiek kliuvo pradžia, kai kapojosi Jason'ai. Tai užtruko per ilgai. Ta prasme, tas tarpas kol jie kovojo truko žymiai ilgiau nei eilinis intervalas tarp įėjimų. Būtų buvę galima padaryti, kad įeina koks jobber'is, kaip Randy, jis greit eliminuojamas ir tarpusavio kova tęsiama. Toliau viskas skaitėsi puikiai. Gerai aprašyta, kas kur ir kaip vyksta. Lengva įsivaizduoti. Gerai, kad kartas nuo karto primenama, kiek liko žmonių ir kas jie tokie. To, kaip minėjau, pasigedau pirmajame royal'e. Dar patiko visokie match'o įvykiai, kaip ta Highwayman ir Speed sąjunga, MJ talžymas ir be abejo, šou pabaiga. Skaitant match'ą, kai liko keturi wrestler'iai, pasijutau, kad skaitau kažką tikrai ypatingo, kai lieka tiek main eventer'ių. Dabar pridėkim Šeškių, tai bijau pagalvot kas dėsis NME vėliau. Nuostabus šou, prilygo pirmajam. Mėgavaus kiekvienu sakiniu. Keep em' rollin'.
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-07-21

O man asmeniškai šis šou nepaliko jau tokio didelio įspūdžio (nenušvilplkit manęs...). Žinoma gal Šeškiaus sugrįžimas ir buvo bomba, tačiau aš jo beveik nepažįstu ir nežinau jo praeities. Tik tai, kad jis legenda. O kas būdinga legendoms - tai pompastiškas sugrįžimas. Na gerai, tai man netrugdo.
Iš tiesų, pirmame Royale asmeniškai nepajutau jokios įtampos ar intrigos. Man pasirodė kaip įprastas, nieko neišsiskiriantis mačas. Įspūdžio nepaliko. Taip pat, nepatiko tarp count'o vis įkišamos frazės kas vyksta ringe,nes tai nuima visą įtampą. Kai jau vyksta count'as tai dažniausiai visas žiūrovų dėmesys krypsta į išėjimo rampą.
Main-Event'as buvo tikrai geras mačas. Ir intriga ir viskas ko galima norėti. Tikrai nėra priekaištų.

Bet..
Ne į temą

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-07-19, 15:17, pasakė:

Ne į temą
Štai ir tas vienas ne su show susijes priekaištas.. Nors nesiskundžiu dėl pralaimėjimų ir t.t šį kart skaitant šiek tiek neišlaikė mano nervai. Žmogus rašes kalbą(Tai yra aš) pasiglebesčiuoja su Maniac ir yra išmetamas ,kaip musė per trumpa laika. Tuo tarpu žmogui neparašiusiam kalbos(Impaler) duodamas supermeniškas įbėgimas, sudaužoma kruva kovotojų, ir jį išmeta ,net keturi vyrukai(!!!!!) Suprantu ,kad jis main eventeris ir t.t ,bet tada kam rašomos tos kalbos? Šios kovos writeriui strėlė į krutine, kadangi turbut pirma karta e-fed istorijoje aš tikrai esu dėl šio dalyko supykes. Lauksiu writeriu atsakymo į tai ir aišku Wallerio kai jis gryš.
Visiškai sutinku su Extreme nuomone, nes lygiai tas pats atsitiko ir su Chain'u. Taip - žinau, kad kalba nebuvo per geriausia, bet visdėlto ji buvo.
Cituoti