Jusu WWE/TNA ect. Merch ;)
biznieriux 2009-07-14
Sveiki,tikiuosi cia rasau Taigi norejau suzinoti ar turite kokiu PW merh? tai gali buti zaidimai,zurnalai (ir netgi ~2002 metu smackdown gumos lipdukai kuriuos kioskose kartais prekiauja ) na zodziu viskas kas susije su tai
Taigi pasireiksiu ir as . dauguma daiktu kuriuos gavau dovanu tad negalvokit kad svaistau pinigus i kaire ir i desine tai tiesiog buvo dovanos o kaip sako dovanu negali atsisakyt SORRY DEL KOKYBES NES PER TELEFA FOTKINAU!
~~~~Plakatai~~~~
~~~~Zurnalai~~~~
mano pats pats megstamiausias dalykas..
Taigi pasireiksiu ir as . dauguma daiktu kuriuos gavau dovanu tad negalvokit kad svaistau pinigus i kaire ir i desine tai tiesiog buvo dovanos o kaip sako dovanu negali atsisakyt SORRY DEL KOKYBES NES PER TELEFA FOTKINAU!
~~~~Plakatai~~~~
Spoiler'is
~~~~Knygos~~~~~
Spoiler'is
~~~~Zurnalai~~~~
Spoiler'is
~~~~Katalogai~~~~
Spoiler'is
~~~~DVD~~~~
Spoiler'is
~~~~Zaidimai~~~~
Spoiler'is
~~~~Priedai kurie buvo prie Kids zurnalo~~~~
Spoiler'is
~~~~Stalo zaidimai~~~~
Spoiler'is
~~~~Misc.~~~~
Spoiler'is
~~~~Kepuraites~~~~
Spoiler'is
~~~~Korteles~~~~
Spoiler'is
~~~~Megstamiausia daiktai~~~~
Spoiler'is
~~~~Championu dirzai~~~~
Spoiler'is
~~~~Kalendoriai~~~~
Spoiler'is
~~~~Maikes~~~~
Spoiler'is
Ir finalas.. mano pats pats megstamiausias dalykas..
Spoiler'is
Na tai tiek.. su nekantrumu lauksiu jusu Merch!
Nervas 2009-07-14
Ne į temą | Galėčiau paklausti iš kur tu visą kruvą tokių daiktų gavai? Gal kurį laiką Amerikoj gyvenai ar pan? Tikrai įspūdinga kolekcija |
biznieriux 2009-07-14
Nervas, 2009-07-14, 22:56, pasakė:
Ne į temą | Galėčiau paklausti iš kur tu visą kruvą tokių daiktų gavai? Gal kurį laiką Amerikoj gyvenai ar pan? Tikrai įspūdinga kolekcija |
Ne į temą | Labai dekui uz nuomone bet as gyvenu lietuvoje o mano tevai issiskyre tetis airijoi gyvena tai truputi wrestlingu domisi ir man is ten daiktu atsiuncia tai pora kartu esu ten nuvykes tai bagazo virsvoris didelis buvo nes jame buvo pilna wwe daiktu |
Lyncaz 2009-07-14
Aš turiu kelis piratinius SVR serijos žaidimus
Šiaip vienas draugas turėjo marškinėlius su Stone Cold, kurį aš tuo metu žinojau iš Smackdown! žaidimo.
Šiaip vienas draugas turėjo marškinėlius su Stone Cold, kurį aš tuo metu žinojau iš Smackdown! žaidimo.
real_deal 2009-07-14
biznieriux, o kur visa tai perkat? As irgi dar sia vasara lankiausi Airijoj tai maciau ne viena vaika su Cenos maike lakstanti.
biznieriux 2009-07-14
real_deal, 2009-07-14, 23:12, pasakė:
biznieriux, o kur visa tai perkat? As irgi dar sia vasara lankiausi Airijoj tai maciau ne viena vaika su Cenos maike lakstanti.
Walleris 2009-07-14
tiesiog fantastika. tikrai yra keletas daiktu, kuriu pavydziu, tai plakatas su parasais, WWE Encyclopedia. Nu aisku tiek slamsto tureti reikia salygu, pinigu ir wrestlingui palankiu tevu (ech...).
DZT 2009-07-14
Na grazi kolekcija. As kai buvau mazesnis galvojau kazka nuspirkt, bet dabar butu geda iseit su dauguma wwe marskineliu.
Primusas 2009-07-15
Turiu kelis TNA dvd:
viska pirkau kai siuntimas is shoptna.com buvo pigus, na ir uztaikiau ant don west INSANE deals
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-15, 08:40
- Best of AJ styles vol1
- Best of daniels
- final resolution 2006 (stingo sugrizimas)
- AJ styles fotografija su jo parasu
- Daniels foto irgi su parasu.
viska pirkau kai siuntimas is shoptna.com buvo pigus, na ir uztaikiau ant don west INSANE deals
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-15, 08:40
biznieriux 2009-07-15
Stddtnd 2009-07-15
Galiu nufotkint tik su tlf, deje pc luzes tad nebutu kaip ikelt. Jei cia tam kad isitikintum ar orginalai, tai deje ne
Lix 2009-07-15
biznieriux 2009-10-29
Taigi pries ~4 menesius zadejau paupdatint ka gavau naujo Ir gal atsiras dar merch turinciu zmoniu sita topica ir nores pasidalinti nuotraukom )
Zurnalai
Zurnalai
Spoiler'is
Dvd
Spoiler'is
Wrestlemania 25 Dvd
Spoiler'is
Wrestlemania 23 Dvd
Spoiler'is
Royal Rumble Anthology
Spoiler'is
Wrestlemania XX Dvd