NME Heat
Walleris 2009-07-06
Jokios intro, jokios muzikos, jokiu fejerverkų, nieko. Rodomas tik ringas ir jame stovintis Jonas Radzevičius. Jis iškelia mikrofoną ir pradeda kalbėti:
- Ponios ir ponai, sveiki atvykę į NME Heat!
Visa arena ošia iš džiaugsmo, nes pagaliau NME pradeda antrąjį gyvenimą! Jonas toliau kalba:
- O dabar, gerbiami žiurovai, prašau šiltai sutikti šio šou GM!
Skambant Al Bano & Romina Power - Felicita, ekrane matoma žalia, balta ir raudona spalva, o tai yra ryški Italijos vėliava. Žmonės žino kas čia pasirodys, ir nepaisant to, kad jie nemėgsta šios asmenybės jie džiūgauja, nes jie jos pasiilgo. Taip pat kaip pasiilgo visos NME veiklos. Žmonės džiūgauja ir ringo link artėja NME GM Marcus Ulivieri! Jisai su visais sveikinasi mojuodamas aplink visiems žiūrovams. Užlipa į ringą ir pasiėmęs mikrofoną pasisveikina:
- Bongiorno, bongiorno. Kaip čia gera sugrįžti po tokio ilgo laikotarpio. Praėjo tiek daug laiko kai jūs visus čia aš pamačiau, tačiau jūs visi ne kiek nepasikeitėt. Likot tokie pat malonūs, nuostabūs ir gražūs kaip geriausios Italų moterys Venecijos kanaluose. Taip taip, jūs nesuklydote, jūs esate puikūs fanai. Žiūrėdamas kaip jūs dabar čia džiūgaujate prisimenu prieš tris metus įvykusi pasaulio futbolo čempionato finalą, kuriame mes Italai nušluostėme nosis visiems prancūzams taip, kad vienas užsimanė headbuttint mūsiški Materazzi iš pykčio. Taigi, mes Italai esame puikūs, visai kaip jūs, jūs ištikimieji NME sirgaliai. Niekada nepaliksit mūsų, net po šitiek laiko jūsų čia tiek daug. Nors nenuostabu, gi mūsų kovotojų sąraše tiek daug įspūdingų kovotojų atsirado. Turime perspektyvų naujoką Highwaymaną, turime griausmingąjį ir galingąjį Marcus Jamison. Pas mus ir Impaler atsirado ir Bottom. Va apie šiuos du vaikinus ir norėčiau pakalbėt. Impaler ir Bottom. Du jums labai gerai pažįstami kovotojai, kurie dar iki galo nėra suvedę savo asmeninių sąskaitų. Tie kurie domėjosi, turbūt atsimena, kad Bottom su Impaleriu patys pirmieji varžėsi dėl NME čempionų titulo, ir jų pirmoji akistata dėl jo vyko All Out Assault PPV, kur Impaler tapo pirmuoju NME čempionu. Argi ne puikus laimėjimas? Antroji jų tarpusavio akistata dėl to paties titulo vyko per Torch of War... Tada vėl laimėjo titulą apgynęs Impaler, na o Bottomui kaip paguodos prizas atiteko NME Intercontinental titulas. Bent jau paguodos prizas šioks toks. Tačiau jų keliai vėl susikirto per Heat, Last Man Standing mače, ir jau tenais Bottom jau turėjo viską savo rankose, tačiau kadangi aš to nenorėjau, Bottomas eilinį kartą pralošė. Tiesiog apgailėtina. Todėl ir esu laimingas galėdamas pranešti, kad Bottom, kupinas įniršio, apmaudo šiandien turės auksinę progą atsikeršyti, nes šiandien jo laukia puikus mačas prieš mums visiems puikiai žinomą kovotoją Impaler. Tai kova ne dėl titulų, tai kova dėl daug svarbesnio dalyko dėl garbės. Bottom privalo įrodyti, kad jisai yra ne ką prastesnis kovotojas ir jis tam šiandien turės puikią progą. Pats pirmasis NME šou, o jo Main eventas toks reikšmingas, kad jį tikrai yra verta pažiūrėti...
Marcuso Ulivieri kalba nutraukiama visų pažystamos melodijos, ogi ja naudojasi pats didžiausias šikšnius wrestlingo istorijoje: Nuskamba AC/DC Thunderstruck! Kurį laiką nieko nėra, tam, kad fanai su dar didesniu nekantrumu pamatytų šį šėtono vaikį. Ir štai, po kelių akimirkų pasirodo visų nekenčiamas The Highwayman. Marco Ulivieri piktai pasižiūri į pabaisą, kuris nutraukė jo pristatymą. Italas jau nori tarti žodį, tačiau Highwayman prabyla pirmas:
- Kas čia per šūdas, kurį vadini pro wrestlingo federacija? Kažkokie du niekam neįdomūs, seniai pamiršti kvailiai gauna vieta į main šventą. Į vietą, kurioje turėčiau kautis aš?! Kodėl man iš viso nėra paskirta kova? Nebūtum tu purvinas italas, jei nebūtu šito šūdino bardako, kurį tu padarei dabar!
- Ėii, kas čia per Idiotas ateina ir mane sukritikuoja? Kvaily tu, tave tikrai derėtu pamokyti pagarbos. Ateini čia iš niekur nieko ir pradedi...
- O tau reikėtu ištraukti galva iš senių kurie kadaise buvo populiarus užpakaliu, kad geriau matytum, kas žmonėm iš tikrųjų patinka. O tai ne kažkoks Impaler, tai geriausias pasaulio kovotojas, THE HIGHWAY...
DAR VIENA MUZIKA! 50 CENT - GOTTA MAKE IT TO HEAVEN!! Highwayman su įpykusia veido išraiška pasižiūri į įėjimą, o ten su kostiumu apsirengęs ateina visiems gerai žinomas Marcus Jamison. Highwayman nori kažką sakyt, bet Marcus atima iš jo rankų mikrofoną ir sako:
- Nepūsk arabų, greitkelininke. Jei manai, kad esi didesnis šiknius už mane, tai tau dar reikia kai ko išmokti. Jeigu jau ir yra kovotojai kurie vertesni main evento, tai kas jau kas, bet tu tikrai nesi vienas iš jų. Tačiau turiu tau pasakyti, kad tu dabar tokiam žvelgi tiesiai į akis!
Įsiterpia į pokalbį ir Marcus Ulivieri:
- O, Marcus Jamison. Kaip man malonu tave matyti! Ar gerai sekasi? Atrodai kažkoks nepatenkintas...
- Teisybe, ponas Ulivieri. Aš jaučiuosi neįvertintas. Kodėl aš turėčiau kovoti prieš saulėlydyje esantį Damane? Kodėl ne man paskirta vieta Main evente? Tai nėra sąžininga.
- Paklausyk, Marcusai, tuo pačiu metu ir tu neraliuotas greitkelininke. Kiekvienas kuris čia kovoja privalo ĮRODYTI, kad yra vertas aukštumų. Jūs turite kovoti ir įrodyti kad esate pranašesni už kitus. Impaler su Bottom tą jau padarė...
- ŠŪDA jie padare nemandagiai šou GM pertraukia Highwayman
- Man atrodo, kad didžiausias šūdo gabalas esi tu, greikelininke, - Marcus Jamison lepteli
- Tuoj aš iš tavęs juodą šūda išspausiu!!
Ir Highwayman puola Marcusą, kuris įsižeidęs dėl rasistinės replikos atsako tuo pačiu. Tačiau krūva apsauginių pribėga ir išskiria juos.
- Apsauga! Išveskit šiuos peštukus iš mano ringo! Tuoj pat! - pradeda rekti ponas Ulivieri.
Tuzinas apsaugą užtikrinančių vyrukų staigiai ivykdo GM paliepimą. The Highwayman gana greitai apsiramina ir numojęs ranka i Marcusą Jamisoną, nueina savais keliais. Tuo tarpu kitiems, MJ atplėšusiems apsaugos darbuotojams tenka gerokai labiau paprakaituoti, nes įsiutęs MJ nesutinka aprimti ir bando pasivyti nueinantį Highwayman'ą. Galiausiai, šešiems apsaugininkams po didelių pastangų pavyksta jį suvaldyti ir nutempti visai i kitą pusę nei nuėjo The Highwayman. Jiems tai padarius, Marcus Ulivieri visas sutrikęs, nežino ką daryti. Kiek pagalvojęs, jis vėl pradeda kalbėti:
- Na, kaip matote, tai kas ivyko čia, tai jums ne Andrea Bocellio koncertas. Bet tai yra NME. O aš esu šio šou GM. Aš - Marcus Ulivieri, čia yra Heat! Ir šou oficialiai prasideda! Dabar!!!
Titatrone ir TV ekranuose rodomas šis klipas:
The Maniac vs. The Chain
Singles match
Spoiler'is
Veiksmas persikelia į koridorių:
Spoiler'is
Mr.Hardcore & Spencer Webster vs. H'edge & Crack Hamilton
Tag Team match
Spoiler'is
Rodomos durys, ant kurių užrašyta "Marcus Ulivieri - General Manager":
Spoiler'is
Ekranuose rodoma seniai matyta ir NME žiūrovų pasiilgta blondinė:
Spoiler'is
Marcus Jamison vs. Damane
Singles match
Spoiler'is
Rodomas NME koridorius
Spoiler'is
Ekranuose vėl rodoma žavioji Susan:
Spoiler'is
Impaler vs. Bottom
Singles match
One More Time
Spoiler'is
Skorpio 2009-07-06
nais!!! ypac galas. galas kazkas nepaprasto. wisos pirmos kovos galejo buti parasytos belekaip ir labai prastai ir main eventas jas butu istaises kadangi wisos kovos buvo geros, tai shou buvo tiesiog nuostabus aplamai seniai kada skaiciau efeda taip idomiai (as paprastai isvis neskaitau)
grazu ziureti kur paprasta truballerio efedo ideja atsidure dabar 10/10 lenkiu galva ir netgi neuzpyksiu uz raudonas skaudancias akis kurios paraudonavo nuo skaitymo
grazu ziureti kur paprasta truballerio efedo ideja atsidure dabar 10/10 lenkiu galva ir netgi neuzpyksiu uz raudonas skaudancias akis kurios paraudonavo nuo skaitymo
Infest 2009-07-07
Super. Nerealus sugryzimas. Visa show vertinu devynetu. Kokybiskos kovos ( gal tik biski perilga buvo paskutine, atsibodo vis mygti ta peles mygtuka ), taciau desimtuko nemanau, kad verta, nes tiesiog permazai kas pastatyta ant kortos. Taciau visgi, pliusu tikrai daug, ypac smagus tie smulkus humoro elementai kovu viduryje. Pagyvina visa veiksma. Good job.
Lyncaz 2009-07-07
Na, aš irgi daviau 9, bet ne dėl to, kad būtų prie ko prisikabinti, bet matyt trūko kažkokios bombos ar kažko panašaus. Kažkaip mažokai intrigos. ME pabaigoje jau pagalvojau, kad Russo ir į NME atėjo, bet Ulivieri išgelbėjo mus kaip Trump'as
žodžiu nėr čia ką išsiplėst, viskas puiku
žodžiu nėr čia ką išsiplėst, viskas puiku
Bottom 2009-07-07
Oho, na ir Heat, na ir Heat. Visų pirma, žiauriai nustebino video failų įvedimas į fed'ą. Žiūrėjau jį išsižiojęs ir maždaug su ta mintim "nu pyzdiec pavaro jie" Įdomu buvo matyti visus sukurtus paveiksliukus, kai tą padarė kiti(atsiprašau, turėjau ir aš padėti ). Kaip žiūrovui visada viskas yra įdomiau. Taigi dėl grafinės pusės viskas padirbėta gražiai. Tik gal būčiau nukirpęs tam tikrą tų Ape'ų klipo vietą, kad nebereiktų dėt filler'ių paveiksliukų su besikartojančiu Damane ir kitais. Pirmas match'as patiko, gera pradžia. Patiko tuo, kaip buvo rašytas. Kaip kad Chain ir Maniac'o pagrindinis tikslas-ne tik laimėti kovą, bet ir patenkinti žiūrovus. Spėju, kad kovą rašė domaz dėl visų vaizdiškų išsireiškimų. Tik smulkmena-nepatinka man, kai kažkas kalba angliškai. Pavyzdžiui šiuo atveju tos merginos šūksnis "I love you Maniac". Na, Lietuvoj vykstame, tai ir likime lietuviais
Įdomiai klostomas Jason Clue personažas. Kažkaip,.. nei jis face, nei jis heel, bet man tai įdomu. Dar toks pastebėjimas iš žmogaus, nesekusio BWE: Atrodo, kad ten vos ne kiekvienas buvo čempionas. Jei ne vienas, tai kitas
MJ-Damane kovą beskaitant, maniau, kad trūko pradžios ir ėjimo link vidurio. Per staigiai viskas prasidėjo šiek tiek. Bet kas jame labai patiko, tai tag'ų sudėliojimas. Turiu omeny, skaitai skaitai, žiūri jau eina į pabaigą jie, tačiau vieną paspaudi ir tekšt dar 50 atsiranda Ir taip kokius 3 kart kovoje buvo. Tai duoda finish'ui nenuspėjamumo. Gal tą tiesiog netyčia kažkas atliko, bet tai buvo į naudą mano akimis
Main Event was siiiick. Žiauriai graži kova. Manau ir iki 3rd coming dar atsiminsiu ne aš vienas šią kovą, kaip Impaler dirbo ant mano rankos. Tas įgyvendinta puikiai. Jau būčiau buvęs patenkintas ir lygiosiomis, tačiau dar iš niekur gavom 10 "minučių". Tikrai, gerai padirbėta, Walleri(?) Buvau iš tikro penktadienį labai susinervinęs, nes sužinojau, kad manęs nebus visą šeštadienį. Maniau, kad Impaler tikrai parašys kalbą ir mane užlenks per Heat, bet mano laimei kažkodėl jis to nepadarė. Labai džiaugiuosi pergale, gera pradžia Heat'ams, NME ir man. Rašiau 9, nes pats pirmas šou negali būti NUOSTABUS. Viskas dar tik prasideda, reikia vystyti feud'us, tada bus galima iki 10 dadempti. Bet tikrai, tai buvo geresnis lygis nei aš tikėjausi. Good job NME komanda, nenuleiskit rankų ir toliau! bandysime ir patys tuo atsilyginti.
Įdomiai klostomas Jason Clue personažas. Kažkaip,.. nei jis face, nei jis heel, bet man tai įdomu. Dar toks pastebėjimas iš žmogaus, nesekusio BWE: Atrodo, kad ten vos ne kiekvienas buvo čempionas. Jei ne vienas, tai kitas
MJ-Damane kovą beskaitant, maniau, kad trūko pradžios ir ėjimo link vidurio. Per staigiai viskas prasidėjo šiek tiek. Bet kas jame labai patiko, tai tag'ų sudėliojimas. Turiu omeny, skaitai skaitai, žiūri jau eina į pabaigą jie, tačiau vieną paspaudi ir tekšt dar 50 atsiranda Ir taip kokius 3 kart kovoje buvo. Tai duoda finish'ui nenuspėjamumo. Gal tą tiesiog netyčia kažkas atliko, bet tai buvo į naudą mano akimis
Main Event was siiiick. Žiauriai graži kova. Manau ir iki 3rd coming dar atsiminsiu ne aš vienas šią kovą, kaip Impaler dirbo ant mano rankos. Tas įgyvendinta puikiai. Jau būčiau buvęs patenkintas ir lygiosiomis, tačiau dar iš niekur gavom 10 "minučių". Tikrai, gerai padirbėta, Walleri(?) Buvau iš tikro penktadienį labai susinervinęs, nes sužinojau, kad manęs nebus visą šeštadienį. Maniau, kad Impaler tikrai parašys kalbą ir mane užlenks per Heat, bet mano laimei kažkodėl jis to nepadarė. Labai džiaugiuosi pergale, gera pradžia Heat'ams, NME ir man. Rašiau 9, nes pats pirmas šou negali būti NUOSTABUS. Viskas dar tik prasideda, reikia vystyti feud'us, tada bus galima iki 10 dadempti. Bet tikrai, tai buvo geresnis lygis nei aš tikėjausi. Good job NME komanda, nenuleiskit rankų ir toliau! bandysime ir patys tuo atsilyginti.
Mauglis 2009-07-07
Fantastika!Tai tik belieka pasakyti.Visi match'ai buvo kazkuo isskirtini.O ME!Tikrai nepadarytu gedo PPV ME.rasiau 10/10 nes tiesiog tokio show nesu mates.Nezinau kiek zmoniu dirbo,bet tikrai dekoju nuosirdziai uz tokia doze entertainment'o.Atrodo,kad siam show buvo ruosiamasi savaite ar net 2 .Visi veiksmai apgalvoti,nebuvo man iprasto balagano,kuri matydavau BWE kai kuriuose kovose.Atsizvelgiama i viska!Visi wrestleriu veiksmai kiek maciau buvo panaudoti super!Intriga kiek viename matche,kiek viename manevre.Tikrai puikus reginys!Atejo laikas kai as dziaugiuosi,kad BWE buvo prasciau,kai matai prasciau,pamates gerai vos neisgriuni is kedes!Superinis klipas,zmones padirbejo is peties(o gal tai tik Walleris).Labai geri BackStage segmentai,viskas turejo prasme!Tikrai nesigailiu atejes cia,nepergyvenu del pralaimejimo,pamaciau kitos savaites anonsa ir nenuliudau ,kad jame nera mano charo,nes tai NME ir idomus visi match'ai.Nesvarbu ar tu esi jame ar ne! Nuosirdi padeka nuo manes nMo.lt ,bei NME dalies Mauglio! Aciu uz pastangas!Nezinau ko tiketis kita savaite,neisivaizduoju kas per PPV bus,jei tokia auskta kokybe isgaunama savaitiniame show!Super!
Kzkas 2009-07-07
Nu negaliu atsistebet klipa ziurejau kelis kartus ir labai patiko maniau, kad su tom iskiprtom fotkem darysit PPV posterius, bet tikrai ne video. Nors yra vienas nepatinkantis dalykas tai, kad MJ ir Maniac ir dar keli buvo parodyti kelis kartus. Nors visos kovos geros, taciau ME neturiu zodziu... 11/10 Super. Tikriausiai gavome sou geriausiai kaip imanoma.
Lyncaz 2009-07-07
Lix 2009-07-07
Ne į temą | Toks menkutis perspejimas - siulau visiems mazinti keiksmazodziu kieki, nes ziuri per daug isilinksminot cia e-fede Butu nelabai grazu jei as dabar pradeciau visiems warn'us delioti. |
Skorpio 2009-07-07
Lix, 2009-07-07, 11:47, pasakė:
Ne į temą | Toks menkutis perspejimas - siulau visiems mazinti keiksmazodziu kieki, nes ziuri per daug isilinksminot cia e-fede Butu nelabai grazu jei as dabar pradeciau visiems warn'us delioti. |
Ne į temą | cmon cia juk efedas, o ne normalios diskusijos wrestlingo ar offtopico skiltyse kur keiksmazodziai tikrai netinka |
Lix 2009-07-07
Jobberis_Extreme 2009-07-07
Visų pirma norėčiau pasveikinti NME su sugryžimu, visų antra norėčiau juos pasveikinti su fantastišku gryžimu. Amazing! Visos kovos puikios ir atidirbtos nuo pradžios iki pabaigos. 3 kova tikriausiai Lynco darbas ,nes kiek gridėjau būtent jis yra šios tagu sistemos išradėjes. 4 Kova tai buvo super, jūs neisivaizduojate kaip buvau pasipiktines kai pamačiau ,kad Radzevičius skelbia lygiasias ir kaip mano pyktis atslūgo kai gelbėtojas(Uliveri) išgelbėjo Main Event. Finnaly Bottom wins! Video irgi nesitikėjau. Dar kas įdomu ar Your End ir Jason Clue feudins? Kaškaip man nelygus atroditu šis feudas nebent Boooduliz gerokai su kalbomis padirbėjo. Aij dar galiu pagirt su Uliveri, tai stipriausias GM charas per visus mano matytus e-fed. (Gal FEE ar dar kaškur buvo geresnių ,bet šis tai iš mano matytu geriausias)
Heat 10 balų.
Heat 10 balų.
Šnypas 2009-07-07
Pridėsiu šiokį tokį komentarą.
Intro:
1) Action ringe - Patiko, patiko pasisveikinimas su publika, kuris parodė, kad NME grįžta ir iškarto imamasi darbo - turbūt naujo feudo įžanga.
2) Klipukas - Žiauriai patiko, nerealus dalykas, žinoma, gal kiek keista kad kažkas parodytas po 2 kartus, tačiau juk reikia kaip nors užimti eterio laiką
1 Kova:
Gal kaip oponeriui per ilga, tačiau tai juk NME HEAT 2009 metų sezono atidarymas! Kova patiko, gerai, kad yra aprašyta situacija po mačo, gerai, kad jautėsi tas nuovargis ir patirti sužalojimai mačo eigoje ("Ne! Vos prieš minutę laužtos Chain rankos neatlaiko ir jis nesugeba iškelti varžovo tiek kiek reikia." ir pnš.) Gal kiek per daug tų šuolių nuo turnbuckle, bet viskas ok! Ai beje, dar labai gera pradžia su peiliu
Backstage:
Žiauriai geras, labai patiko, neturiu prie ko prisikabint, nebent kad vėl buvo The Hyghwayman, bet šiaip tai super
2 Kova:
Žinoma, labai patiko, kad laimėjau debiutinę kovą, patiko išsilaisvinimas iš Sharpshooter, patiko kaip prasidėjo kova ("Taciau H'edge, pamates, kad jam teks iskart kovot su pazistamu MH, sutrinka . Jis greit pribega prie savo komandos kampo ir tag'ina Crack'a!" Visgi kažkas naujo, o ne kaip visada būdavo BWE, kad iškarto eina kautis ) Kaip ir pirmoje kovoje, puikiai aprašomi ne tik wrestling moves, bet ir visokie flirtavimai su publika, skausmo aprašymas, kovotojo būsena ir pnš. Puikiai suėjo
Backstage:
Jau atsibodo rašyti, tačiau vėlgi puikus darbas! Puikus backstage, kuris leidžia manyti, jog BWE I Quit mačo neužteko užbaigtišių dviejų vaikinų nesantaikai...
Interviu:
Sužavėjo Bottom interviu, iš tiesų, žiauriai geras, paliesta tiek praeitis, tike dabartis, tiek ateitis - visko ko reikia
3 Kova:
Iš pradžių patiko ten tas "rankos paspaudimas", bet vėliau prasidėjo Non-stop wreslingas (kalbu apie Bostono crabą, greiti pakelimai, greiti veiksmų atlikimai ir t.t.). Kova silpnesnė, nei prieš tai buvusios dvi, kaip pasakytų vienas dėdė "nesimatė arba nebuvo iš vis psichologijos", kas gelbėjo tai keli juokeliai...
Backstage:
Meilės reikalai su Susan Styles tęsiasi. Žiūrėsim kaip bus toliau
Interviu:
Šis interviu pasirodė silpnesnis, tačiau trumpai drūtai viskas pasakyta, ir užtenka.
ME:
beturiu žodžių... Tiesiog neturiu... Pati geriausia kadanors kaityta kova... Bandysiu kažką parašinėti... Nors ką čia rašinėti, nėra prie ko prikibti, net nežinau ką rašyti apie šią kovą.
Taigi, sveikinimai NME ir jo galvai, jo tėvui, Walleriui, kuriam vėl įsižebė ugnelė tęsti legendos kūrimą, NME. Tikiuosi, kad ši ugnelė greitai neužges. Pagarba visiems rašiusiems šį šou, bet iškyla klausiams "kas tada bus per PPV, jei jau šou tokio aukšto lygio?", okiek rašau tai 9, kadangi tobulumui ribų nėra
EDIT: kas dėl keiksmažodžių, tai būkime civilizuoti ir jei be jų neapsieiname tai bent pridenkime juos žvaigždutėmis...
Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2009-07-07, 17:00
Intro:
1) Action ringe - Patiko, patiko pasisveikinimas su publika, kuris parodė, kad NME grįžta ir iškarto imamasi darbo - turbūt naujo feudo įžanga.
2) Klipukas - Žiauriai patiko, nerealus dalykas, žinoma, gal kiek keista kad kažkas parodytas po 2 kartus, tačiau juk reikia kaip nors užimti eterio laiką
1 Kova:
Gal kaip oponeriui per ilga, tačiau tai juk NME HEAT 2009 metų sezono atidarymas! Kova patiko, gerai, kad yra aprašyta situacija po mačo, gerai, kad jautėsi tas nuovargis ir patirti sužalojimai mačo eigoje ("Ne! Vos prieš minutę laužtos Chain rankos neatlaiko ir jis nesugeba iškelti varžovo tiek kiek reikia." ir pnš.) Gal kiek per daug tų šuolių nuo turnbuckle, bet viskas ok! Ai beje, dar labai gera pradžia su peiliu
Backstage:
Žiauriai geras, labai patiko, neturiu prie ko prisikabint, nebent kad vėl buvo The Hyghwayman, bet šiaip tai super
2 Kova:
Žinoma, labai patiko, kad laimėjau debiutinę kovą, patiko išsilaisvinimas iš Sharpshooter, patiko kaip prasidėjo kova ("Taciau H'edge, pamates, kad jam teks iskart kovot su pazistamu MH, sutrinka . Jis greit pribega prie savo komandos kampo ir tag'ina Crack'a!" Visgi kažkas naujo, o ne kaip visada būdavo BWE, kad iškarto eina kautis ) Kaip ir pirmoje kovoje, puikiai aprašomi ne tik wrestling moves, bet ir visokie flirtavimai su publika, skausmo aprašymas, kovotojo būsena ir pnš. Puikiai suėjo
Backstage:
Jau atsibodo rašyti, tačiau vėlgi puikus darbas! Puikus backstage, kuris leidžia manyti, jog BWE I Quit mačo neužteko užbaigtišių dviejų vaikinų nesantaikai...
Interviu:
Sužavėjo Bottom interviu, iš tiesų, žiauriai geras, paliesta tiek praeitis, tike dabartis, tiek ateitis - visko ko reikia
3 Kova:
Iš pradžių patiko ten tas "rankos paspaudimas", bet vėliau prasidėjo Non-stop wreslingas (kalbu apie Bostono crabą, greiti pakelimai, greiti veiksmų atlikimai ir t.t.). Kova silpnesnė, nei prieš tai buvusios dvi, kaip pasakytų vienas dėdė "nesimatė arba nebuvo iš vis psichologijos", kas gelbėjo tai keli juokeliai...
Backstage:
Meilės reikalai su Susan Styles tęsiasi. Žiūrėsim kaip bus toliau
Interviu:
Šis interviu pasirodė silpnesnis, tačiau trumpai drūtai viskas pasakyta, ir užtenka.
ME:
beturiu žodžių... Tiesiog neturiu... Pati geriausia kadanors kaityta kova... Bandysiu kažką parašinėti... Nors ką čia rašinėti, nėra prie ko prikibti, net nežinau ką rašyti apie šią kovą.
Taigi, sveikinimai NME ir jo galvai, jo tėvui, Walleriui, kuriam vėl įsižebė ugnelė tęsti legendos kūrimą, NME. Tikiuosi, kad ši ugnelė greitai neužges. Pagarba visiems rašiusiems šį šou, bet iškyla klausiams "kas tada bus per PPV, jei jau šou tokio aukšto lygio?", okiek rašau tai 9, kadangi tobulumui ribų nėra
Spoiler'is
EDIT: kas dėl keiksmažodžių, tai būkime civilizuoti ir jei be jų neapsieiname tai bent pridenkime juos žvaigždutėmis...
Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2009-07-07, 17:00
Impact 2009-07-08
Na beabėjo pats pristatymas tai jau buvo kažkas ant-gamtiško. Dar tas video, iškart pagalvojau, kad bus tiesiog toks klipas pačios dainos, bet pasirodo dar ir su wrestleriai, na rimtai, net neturiu žodžių apsakyt to jausmo.
Pirmojoje kovoje tai net neisivaizduoji ką imanoma buvo dar prirašyt. Kaip openeris NME Second Coming jis man pasirodė gal netgi šike tiek per didelis Bet beabėjo puikus, visiškai nėra prie ko prikibt.
Antra kova tai buvo dar viena stipri action banga po pirmosios. Tad mintys net galvoj maišėsi, man pačiam buvo net šiek tiek skaityt ir beabėjo norėjosi kuo greičiau action tagus atidarynėt, kad sužinot kas ten toliau bus.
Trečia kova buvo šiek tiek kitokia nei kitos dvi, ta prasme mažiau jautėsi to begalinio veiksmo ir manau tai buvau labai gerai, kad prieš ME viskas būtu subalansuota. Išpradžiu tai galvojau, kad kova išvis trumpa, bet po to supratau, kad viskas čia susukta yra . Beabėjo žiūrint, kad ji buvo šiek tiek silpnesnė nei pirmos dvi vistik buvo viskas puikiai atlikta ir manau labai protingai.
Taip pat noriu paminėt, kad Backstage man visi patiko ir nelabai moku aš jų vertint, bet tikrai man jie atrodė puikūs ir manau juose nereik nieko gerint. Taip pat tiesiog PUIKUS kovų eiliškumas, beabėjo su tokiu eiliškumu buvo labai malonu skaityti show
Main event buvo, toks dalykas kurio neimanoma sukritikuot. Suprantu, kad NME grupė norisi visada gauti kuo daugiau kritikų, kad kitą kart būtų geriau, bet čia net neįmanoma nei prie ko nors prikibt nei ką nors sukritikuot. Tiesiog insane.
Ir beabėjo po šitokio show neisįvaizduoji kokį jus darysit PPV, bet manau, kad ir PPV nelenks gerumo už šį show, nes juk galų gale tai sugryžimas ir reikėjo jum padaryt kažką nerealaus ir beabėjo jus tai padarėt. Show buvo tikra nereali realybė. Vėlgi sveikinu NME su sugryžimu ir beabėjo 10/10 už šį NUOSTABŲ show. Laukiam su nekantrumu sekančio Heat
EDIT:
Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-07-08, 09:58
Redagavimo priežastis: Kito e-fed'o reklama
Pirmojoje kovoje tai net neisivaizduoji ką imanoma buvo dar prirašyt. Kaip openeris NME Second Coming jis man pasirodė gal netgi šike tiek per didelis Bet beabėjo puikus, visiškai nėra prie ko prikibt.
Antra kova tai buvo dar viena stipri action banga po pirmosios. Tad mintys net galvoj maišėsi, man pačiam buvo net šiek tiek skaityt ir beabėjo norėjosi kuo greičiau action tagus atidarynėt, kad sužinot kas ten toliau bus.
Trečia kova buvo šiek tiek kitokia nei kitos dvi, ta prasme mažiau jautėsi to begalinio veiksmo ir manau tai buvau labai gerai, kad prieš ME viskas būtu subalansuota. Išpradžiu tai galvojau, kad kova išvis trumpa, bet po to supratau, kad viskas čia susukta yra . Beabėjo žiūrint, kad ji buvo šiek tiek silpnesnė nei pirmos dvi vistik buvo viskas puikiai atlikta ir manau labai protingai.
Taip pat noriu paminėt, kad Backstage man visi patiko ir nelabai moku aš jų vertint, bet tikrai man jie atrodė puikūs ir manau juose nereik nieko gerint. Taip pat tiesiog PUIKUS kovų eiliškumas, beabėjo su tokiu eiliškumu buvo labai malonu skaityti show
Main event buvo, toks dalykas kurio neimanoma sukritikuot. Suprantu, kad NME grupė norisi visada gauti kuo daugiau kritikų, kad kitą kart būtų geriau, bet čia net neįmanoma nei prie ko nors prikibt nei ką nors sukritikuot. Tiesiog insane.
Ir beabėjo po šitokio show neisįvaizduoji kokį jus darysit PPV, bet manau, kad ir PPV nelenks gerumo už šį show, nes juk galų gale tai sugryžimas ir reikėjo jum padaryt kažką nerealaus ir beabėjo jus tai padarėt. Show buvo tikra nereali realybė. Vėlgi sveikinu NME su sugryžimu ir beabėjo 10/10 už šį NUOSTABŲ show. Laukiam su nekantrumu sekančio Heat
EDIT:
Ne į temą | Žmones sorry tikrai per daug kitam e-fed prisisedėjau |
Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-07-08, 09:58
Redagavimo priežastis: Kito e-fed'o reklama
Jobberis_Extreme 2009-07-08
Unbroken 2009-07-08
Wow! Tikrai geras Heat'as. Visi backstage patiko (jie buvo ir įdomūs, ir ilgi ), mačuose buvo pora kleckų, bet tai nesvarbu. Labai patiko idėja su video. Žodžiu. Tikrai geras šou. Labai laukiu sekančio Heat'o. Sorry, kad komentaras trumpas, bet aš negaliu sėdėt prie PC ilgai.
The1andOnly 2009-07-08
Paprasytas Wallerio ivertinau show ir as. Na galiu pasakyti tik viena - nuostabu. Tai buvo tikrai kazkas neitiketino. Grizta NME ir grizo su tokiu trenksmu ir taip iskele kartele, kad ja virsyti bus begalo sunku, bet ziurekim galbut jau ir kitas HEAT bus dar karstesnis. Tas klipas taip uzvede. Ypac grazei gale klipo fejerverkai ir NME logo. Intro kaip visada NME pasizymejo buvo ispudingas. Kovos labai gerai atidirbtos ir galbut net PPV lygio. NME man visada labiausiai patiko savo backstage'ais. Jie nuostabus. Vel grazei visur iveliama Susan Styles. Viskas labai puikiai risasi. Galiausiai NME vel daro tai ka puikiai moka daryti. Puikiai isvystomi fjudai. Po biski matosi kas fjudins ir taip grazia viskas susukta. Pasaka. Cia zmones kurie daro show turi labai geros koshes galvoje, kadangi cia dar reikia isgalvoti, ismastyti, kaip padaryti storyline'us kuo idomesnius. Ir ka gi sveikinu, nes viskas padaryta tiesiog nuostabiai. Show galima rasyti riebu desimtuka ir tikiuosi, kad sitoks kruopstus darbas ties e-fedais ir NME liks ir toliau.
Primusas 2009-07-09
Na Waleris turbut yra garbetroska, kad net manes prase perskaityti heat ir BUTINAI parasyti komentara
Pradesiu pradziai nuo kritikos, man pasidare keista kaip gali buti kovos limitas jai apie ji nebuna paskelbta isanksto? tarkim ROH iskarto pasako, kad kovos limitas 30minuciu, gi ten nebuna praejus 29 minutem pasako "oi pamirsom pamineti pries kova, kad kovos limitas 30min ir jums liko 1minute."
Na o toliau nelabai matau kur prikibti, viskas patiko, uzkuliusiai kaip visada buvo ganetinai linksmi, na o man bacstage visada asocijuojasi su linksmybem. Na kovu kokybe gera, zinoma i kai kurias kovas buvo sunkiau isijausti, bet cia mano kalte, tiesiog man kai kurie kovotojai tiesiog neidomus, nei as su jais esu kovojas, nei mane domina ju gmikas ar kalbos. Labiausiai patiko Damane vs MJ ir Bottom vs Impaler. Damane vs MJ vien del to, kad tai buvo pirma karta (atrodo), na o siems dviems personazams jauciu daug simpatijos, na o Main eventas del geros psichologijos, patiko mini dialogai, pabrezimai kad butent ta ranka traumuota ir klasikine kovos eiga. Vienintelis dalykas kuris nepatiko tai is oro atsirades kovos limitas.
Na o pasiulyti noreciau stai ka: pirma pasistenkite naudoti tos tagus taip kaip buvo Maniac kovoje, kai skaiciavimas prasideda ir tematai tik tris tagus o ne simta apacioja.
Na ir vistykite kokius mini fjudus tarp naujoku, nebutinai reikia galvoti kazka idomaus, uztenka sumastyti paprasta apsizodziavima, ispuoli ar ka nors panasaus ir duoti zmonen eterio per NME heat. Sio metu turite ko gero geriausia rosteri visu e-fed istorijoje, bet neskirkite viso demesio labiau zinomien kovotojam, nepamirskite ir naujoku. Veteranas gali pakenteti nekovojas net dvejose ar trejose is eiles Heat, na o naujokas tikrai ne.
p.s show ivertinau devyniais balais, tiesiog desimtukui tesugeba tik dievas
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-09, 13:13
Pradesiu pradziai nuo kritikos, man pasidare keista kaip gali buti kovos limitas jai apie ji nebuna paskelbta isanksto? tarkim ROH iskarto pasako, kad kovos limitas 30minuciu, gi ten nebuna praejus 29 minutem pasako "oi pamirsom pamineti pries kova, kad kovos limitas 30min ir jums liko 1minute."
Na o toliau nelabai matau kur prikibti, viskas patiko, uzkuliusiai kaip visada buvo ganetinai linksmi, na o man bacstage visada asocijuojasi su linksmybem. Na kovu kokybe gera, zinoma i kai kurias kovas buvo sunkiau isijausti, bet cia mano kalte, tiesiog man kai kurie kovotojai tiesiog neidomus, nei as su jais esu kovojas, nei mane domina ju gmikas ar kalbos. Labiausiai patiko Damane vs MJ ir Bottom vs Impaler. Damane vs MJ vien del to, kad tai buvo pirma karta (atrodo), na o siems dviems personazams jauciu daug simpatijos, na o Main eventas del geros psichologijos, patiko mini dialogai, pabrezimai kad butent ta ranka traumuota ir klasikine kovos eiga. Vienintelis dalykas kuris nepatiko tai is oro atsirades kovos limitas.
Na o pasiulyti noreciau stai ka: pirma pasistenkite naudoti tos tagus taip kaip buvo Maniac kovoje, kai skaiciavimas prasideda ir tematai tik tris tagus o ne simta apacioja.
Na ir vistykite kokius mini fjudus tarp naujoku, nebutinai reikia galvoti kazka idomaus, uztenka sumastyti paprasta apsizodziavima, ispuoli ar ka nors panasaus ir duoti zmonen eterio per NME heat. Sio metu turite ko gero geriausia rosteri visu e-fed istorijoje, bet neskirkite viso demesio labiau zinomien kovotojam, nepamirskite ir naujoku. Veteranas gali pakenteti nekovojas net dvejose ar trejose is eiles Heat, na o naujokas tikrai ne.
p.s show ivertinau devyniais balais, tiesiog desimtukui tesugeba tik dievas
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-09, 13:13
Walleris 2009-07-09
Primusas, 2009-07-09, 14:12, pasakė:
Na Waleris turbut yra garbetroska, kad net manes prase perskaityti heat ir BUTINAI parasyti komentara
......
na o Main eventas .... Vienintelis dalykas kuris nepatiko tai is oro atsirades kovos limitas.
......
na o Main eventas .... Vienintelis dalykas kuris nepatiko tai is oro atsirades kovos limitas.
Citata
The1andOnly 2009-07-09
Ne į temą | Vis del to kartais sunku pripazint, kad viskas nebuvo tobulai? Kritika irgi reikia priimti |
Walleris 2009-07-09
domaz 2009-07-12
Domaz galerija labai dziaugiasi, kad pareme toki puiku produkta koksai buvo sios savaites NME heat. Ir is tikruju, sitas sou buvo geriausias koki man yra teke skaityti 2009 metais, iskaitant ir visus BWE ppv. Va cia buvo lygis, va cia buvo parodytas tikras lygis. Mes per viena sou padarem tai ko kiti nesugebedavo per visa savo dirbama laika. Ir del to reikia dekoti puikiam personalui, kuris viska taip profesonaliai atliko. Pradedant nuo klipo, kuris buvo puikus ( vien puikus temines dainos pasirinkimas kiek pasako), baigiant visomis puikiomis kovomis. Backstage buvo aprasyti sklandziai, idomiai. Kovos irgi buvo aprasytos sklandziai ir idomiai. As kai skaitydavau BWE, tai jausmas lyg skaityciai kokius Lietuvos respublikos istatymus. O kai skaiciau sita sou, jauciausi lyg skaitydamas geru geriausia knyga, arba ziuredamas graziausia filma. Viskas paisesi vaizduoteje laisvai. Viskas buvo idealu.
Pirma kova buvo rasyta mano, nekomentuosiu as gal jos. Antra kova buvo kaip saltkalvis Ramunas pasakytu: ISPUDINGAI. Tiek daug idomaus ir gerai susukto veiksmo. As taip isijauciau. 10 balu. trecia kova buvo labai idomu skaityti, ten buvo ir prikolu siek tiek primetyta na o Main eventas tai super.
Labai dekoju Walleriui. Jisai su musu pagalba padare sita sou neabejotinai geriausia savaitini sou per 2009 metus. Aciu
Pirma kova buvo rasyta mano, nekomentuosiu as gal jos. Antra kova buvo kaip saltkalvis Ramunas pasakytu: ISPUDINGAI. Tiek daug idomaus ir gerai susukto veiksmo. As taip isijauciau. 10 balu. trecia kova buvo labai idomu skaityti, ten buvo ir prikolu siek tiek primetyta na o Main eventas tai super.
Labai dekoju Walleriui. Jisai su musu pagalba padare sita sou neabejotinai geriausia savaitini sou per 2009 metus. Aciu
Nervas 2009-07-14
Visi jau išgyrė, išgyrė šou, tačiau ir aš nesusilaikysiu nepalikęs komentaro. Tai buvo tikra bomba! Ypač patiko tas šou nuoseklumas kurį visad bando išryškinti Walleris. Tas nuoseklumas ir padeda viską lengviau įpaišyti į vaizduotę (kaip minėjo domaz), o tai kartu padaro šou puikų! Galiu pasakyti, kad trečioje kovoje to nuoseklumo buvo mažai, tačiau kitose jo radau tikrai pakankamai, o ką kalbėti apie Main-Event.
Šitokį mačą netgi labai norėčiau išvysti ir Grand PPV ME. Aš į jį taip įsitraukiau, kas būna retai skaitant kovas. (Visa tai nuoseklumo nuopelnas). Taigi dideli sveikinimai ir iš mano pusės, žinoma tikiuosi, kad po tokios bombos neišsisemsit ir staigiai nekrisit žemyn. Linkiu didelės sėkmės
Šitokį mačą netgi labai norėčiau išvysti ir Grand PPV ME. Aš į jį taip įsitraukiau, kas būna retai skaitant kovas. (Visa tai nuoseklumo nuopelnas). Taigi dideli sveikinimai ir iš mano pusės, žinoma tikiuosi, kad po tokios bombos neišsisemsit ir staigiai nekrisit žemyn. Linkiu didelės sėkmės
Valhalas 2009-07-16
Tai yra pirmasis e-fed event'as, kurį perskaičiau nuo pradžios iki galo, nieko nepraleisdamas, tikrai likau sužavėtas, nė akimirkos nebuvo pasidarę nuobodu skaityti, tiek kovas, tiek backstage'us, nors ir tiek kovotojai, tiek feud'ai, man realiai mažai žinomi, introdukcinis filmukas irgi visai gražiai atrodo. Žodžiu, matosi, kad tikrai daug darbo į šitą žmonės įdėjo ir to pasekoje gavosi nuostabus Heat, mažai turiu su kuo palyginti, bet bet kokiu atveju dedu milžinišką pliusą.