[Refresh]Žalgiris - Unforgettable
Refresh_22#MVP 2009-07-02
Žalgiris- Unforgettable
Length: 3:42 min
Size: 60 MB
Format: WMV
Citata
Ilga laika galvojau kurti mixa. Rinkau Footage , soundtrack ir t.t.. Jau buvau surinkes gan nemazai , bet niekaip neprisiruosdavau kurti. Taip ejo dienos , savaites , galiausiai net pora menesiu praejo. Taciau viena diena klasiokui pasakiau , kad atejo galas ir reikia sukurti Sakau noreciau sukurti , bent du mixus per vasara , apie Zalgiri ir apie jo ateinanti sezona ar koki zaideja , tas atsake sukurk bent viena . Na praejo dar pora savaiciu , kol galiausiai prisiruosiau kurti isirasiau sony vegas. Nieko apie ja nezinojau , todel meginau kurti su tuturiolais ir kitu zmoniu pagalba. Didelis dekui NPX (uz footage) , MVPJasikeviciui (taip pat uz FT ir iskilusius klausimus dirbant su sony vegas) Taip pat dekoju Tom10 (Kuris jau yra mixinimo grandas). Bei VC(kuris irgi yra grandas) , uz atsakymus kurie man padejo padaryti mixa geresniu . Be dirbant iskilo daugybe sunkumu , sony vegas strigimas , lagai ir t.t. Kol galiausiai atsirado problema , del kurios netekau texto ir net negalejau atsidaryti texto kurimo funkcijos. Tada isseko man kantrybe ir as nusprendziau perrinstaliuoti sony vegas ir pradeti kurti is naujo. Ta ir padariau . Prasidejo viskas isnaujo , bet si karta jau geriau valdziau sony vegas , todel pavyko isvengti klaidu kurios buvo pries tai. Mixa kuriau gana neilgai apie 3 dienas po 3-5h per diena. Gal kiek maziau , bet tikrai stengiausi. Mixe ispudingu efektu neisvysite , tiksliau isvis ju neisvysite (winampaz patare ju nedeti). Nors norejau deti , bet nelabai mokejau tai padaryti , todel nenorejau to daryti , taip pat nereikia pamirsti , kad neturejau Adobe After Efects programos. Tad mixas gana paprastas. Tikiuosi jis jums patiks , smagaus ziurejimo Ir zinoma nepamirskite komentaru . Nors tai yra pirmas mano mixas , mixinti man patiko ir as tikrai nezadu sustoti , nes sis pomegis man patiko Tai tiek.
DOWNLOAD:
http://rapidshare.com/files/251067311/_Ref...ttable.wmv.html
http://www.failai.lt/azc1i1upb2hz/[Refresh]Zalgiris-unforgettable.wmv.htm
STREAM:
seimas2 2009-07-08
Nelabai vykęs, reikėjo šiek tiek daugiau padirbėt, dainos keičiasi per dažnai, todėl pradžioj sunku suprast klipo esmę.
Bottom 2009-07-08
Paslaptis, kuriant klipus slypi tame, kad reikia derinti video pagal audio, ne audio pagal video