←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

One More Time

nuotrauka SmS 2009-06-18

Titirone pasirodo užrašas - "One More Time. One Last Chance to Show You What I've Got. I Leave. I miss Ya.."

BWE žiūrovai nesupranta kas čia darosi, kai suskamba 2Pac - California Love!!! Sirgaliai pašėlsta, jie nori pamatyti Rosy! Bet jo nėra. Kas čia darosi blyn? Štai jis! Rosy nusileidžia nuo arenos viršaus prisirišęs virve! California Rose nusiima virves, liemenę. Jis pažiūri į minią ir nusišypso. Rosy nueina mikrafono:

- Čia tai apie ką aš kalbu! Va čia yra tikrasis BWE! Pasaulyje nemačiau tokių nuostabių fanų kaip jūs! Ačiū! Ačiū, kad mane palaikote! Ačiū, kad mane pasveikinate ne tik kai laimiu, bet kai ir pralaimiu. Juk jūs žinote, kad atiduodu viską ką galiu... Ir dabar manęs laukia matchas, per kurį aš jau nebesisaugosiu. Ne, rimtai. Anksčiau aš taip sakydavau, bet vistiek kažkiek meluodavau. Juk jei gausiu traumą man teks į jus žiūrėti per televizoriaus ekraną! O dabar.. Dabar aš išvažiuoju ir man nesvarbu ar aš išvažiuoju su sulaužyta ranka, ar subintuota galva, ar sutinusia koja. Aš išvažiuoju ir jūsų nebematysiu...

Rosy nuleidžia galvą, jis nueina ir atsisėdą į ringo kampą. Fanai pasimetę. Kažkas pradeda skanduoti "Rosy, Rosy!" ir visa salė užsiveda... California Rose pakelia galvą. Atsistoja.

- Jeigu atsimenate mano brolį Tody, su kurio mes kovojome NME, tai čia jis. Jis pateko į bėdą ir dabar aš priverstas nutraukti savo profesionalią karjerą. Tody kovojo indy federacijoje ir ten jo oponentas jam spyrė į galvą neapskaičiavęs nei jėgos, nei atstumo. Todėl dabar skrendu į JAV, kad galėčiau padėti savo broliui, neaišku ar jis apskritai galės vaikščioti...

California Rose susigraudina. Fanai susigriebę už galvų stebi kas dabar bus. Rosy susikaupia:

- Aš per savo neilgą karjerą patyriau ne mažai. Kovojau brutaliausiose įmanomose kovose, buvau nupinintas ant kažkokios šiukšlių dėžės, mane prispaudė mašina, aš buvau per mažą žingsnelį nuo triumfo kai kovojau Battle Royal kovoje... Ir galiausiai... Aš tapau Action čempionu!!!

Fanai pašėlsta! California Rose iškelia savo titulą. Jis šaukia "Yeah" ir "I did it!". Minia truputį aprimsta. Rosy apsižvalgo.

- Taigi, aš laimėjau Action titulą. Mano vieną ir vienintelį. Tą, kurio taip geidžia The Chain. Ir dabar kažkas nori jį atimt! (Salė boo'ina) Refresh, ale senas ringo vilkas. Seni vilkai būna rimti, protingi, patyrę. O Refresh? Kažkoks apsiperdęs, pasikėlęs šiknius. Kas blogiausia, tai jei jis kažkokiu būdu sugebės laimėti - mano titului galas! Action titulas nueis užmarštin, jį visi užmirš. Bet juk su Action titulu buvo kuriamos tokios istorijos! Vienas geriausių metų feudų - California Rose vs Chain - buvo tiesiog epinis. Du talentai norėjo to diržo kaip kokios panos. Nu tarkim panos kaip Angelina Jolie. Ir ne tik norėjo, bet vis dar nori! Chain su manimi susisiekė kažkur prieš savaitę. Jis man iš karto priminė, kad jis manęs nekenčia. Okay, šitą suprantame. Ir taip pat pasakė, kad jis visą laik Triple Threat matche per Victims of Summer sirgs už mane. Chain pasakė, jog jis nori mano pergalės. Jis nori, kad titulas būtų išsaugotas. Jis nenori, kad Action titulas būtų išmestas ir užmirštas. Ir aš to neleisiu padaryti! Ne, tik ne tiems banciūgoms - Refresh ir Mr. Hardcore. Apie Refresh jau savo nuomonę pasakiau, o Mr. Hardcore... Na jis man primena mergaitę. Misteris nori to, nori ano. Po to negauna ir palieka BWE. Tada jis pamato, kad gal dabar galima būtų gauti tai ko jis nori ir grįžta. Grįžta ir kišasi ne į savo reikalus!

Minia vėl pradeda draskytis. Rosy su ranka rodo, kad chebra ramiau trumputį jau elgtųsi. Jis vėl pradeda kalbėti:

- Na va. Kaip supratote matchas per Victims of Summer bus mano paskutinis matchas prieš jus, mano mieli sirgaliai. Bet jei tai mano paskutinis matchas, tai nereiškia jog aš pasiduosiu ir pralaimėsiu. Dar ko? Man bus daug maloniau nuvežti Action titulą savo broliui dovanų. Tai gali būti netgi paskutinis matchas mano karjeroje, todėl aš tikrai noriu laimėti. Aš tikrai noriu išsaugoti titulą. Aš tikrai noriu įrodyti tiems dviems šikniams, kas čia yra Action titulo karalius. Ir aš tai padarysiu! Aš laimėsiu, aš išsaugosiu ir aš įrodysiu! Ir visa tai dėl brolio! Gal brolis pamatęs mano matchą atsigaus? Gal pradės vaikščioti? Tikiuosi. Jeigu jam bus viskas gerai.. Aš prižadu. Grįšiu. Bet grįšiu ne vienas.... Viso mano mieli fanai, ačiū už visą tą laiką, kai buvote su manimi. Ačiū ir Adios!

Suskamba 2Pac - California Love ir visi žiūrovai pradeda šaukti: "Thank You! Thank You!" California Rose užsilipa ant turnbuckle, "pašaudo" į žiūrovus, nusišypso ir lėtai palieka areną... Titirone vėl pasirodo užrašas - "One More Time. One Last Chance to Show You What I've Got. I Leave. I miss Ya.."
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-06-19

Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

- Rose tu sakei, kad kovojai brutaliuose kovose ir t.t.. Bet pamirsai viena esmini dalyka tu pralaimejai man ir net ne viena karta. Leisk man pasakyti savo pastebejima, kada tavo broli paskutini karta mateme ringe? Taip, taip visi jau prisimenam, kad paskutine jo kova buvo pries mane. Tai gal del manes jis nebegali kovot? Stai tau dar viena priezastis nugaleti mane.

Mr.Hardcore sypteli ir tesia toliau.

- Nuo siol prasideda zaidimas ir jame svarbi kiekviena sekunde. Kortos jau ismestos, tad svarbiausia reikemu momentu turet kozeri, o mano kozeri jau seniai visi zino ir galesiu jums garsiai istart: HARDCORE!!!

Minia selsta

- Zinot per savo karjera ismokau viena taisykle, laimi ne stipriausiais, gudriausias ir stai siame mace yra vienas lapinas Refresh. Del pergales jis parduotu net savo motina. Sis vyrukas jau senai kvaisina man galva, bet juk kazkada tai turi baigtis? Tikriausiai visi pritarsit, kad ji reik nutildyt viena ir paskutini karta. Manau, kad visiem jau igriso tas Magiskasis penketas ir tik as zinau kaip ji sustabdyti. Ta komanda reikia isardyti is vidaus po viena ir pirmasis sarase juk visu musu "mylimas" Refresh. Juk pasalines ji is kelio nusauciau du zuikius, liktu tik "nerealusis ketvertas", o taipat laimeciau Continental titula.

Vienas fanas iskelia plakata: "Sekmes baigiant karjera Refresh"

- Oj kaip gerai as atsimenu ta diena kai mano treneris man pasake: "Reikia tik noro ir pastangu ir viska pasieksi". Tik pradedant karjera as buvau niekas, taciau daug plusau ir dabar pagaliau uzsitarnavau sau kova del titulo. Ar isipildys mano svajone? Tai gali buti viena paskutiniu mano progu laimeti titula...

Mr.Hardcore veide pasirodo liudesys

- As negaliu praleisti sio sanso. Jeigu po kovos praneseja pranestu: "Sios kovos nugaletojas Refresh arba Rose" mano svajone suduztu i sukes. As negaliu tiesiog, negaliu leisti Refresh laimeti sio titulo, negaliu leisti kazkokiai Mafijai uzkariauti BWE. Refresh tokiems maitvanagiams cia ne vieta. Ir refresh atsimink viena dalyka, niekada neatsuk savo priesiui nugaros, kaip kazkada padarei, nes gali baisiai nudekt. Toks pasiputelis nevertas vadintis cempionu, jis net nevertas vadintis tikru zmogumi. Rose as negaliu tau leist okupuot Action titulo. Kaip gi fanai? Tu isvaziuosi ir BWE nebetures, nei Action, nei Continental titulo? I don't think so. Taigi atkrenta Rose, del Refresh viskas aisku. Tai kodel gi as negaliu tapti cempionu? Bet palaukit, palaukit as paseksiu Rose pavyzdziu: Taip as padarysiu tai ne del saves, bet del savo jaunesnio brolio.

Mr.Hardcore ir vel nusisypso:

- Tad Rose, Refresh mano tikslas tik vienas - Action titulas. Per Victims of Summer as neleisiu jums manes sustabdyti, neleisiu jums manes nugaleti, neleisiu jums iseiti su mano svajoniu titulu. Ir galit ne nesistengt manes sutraumuot, as atremsiu smugiu krusas, bet atsakysiu tuo paciu ir kovosiu iki galo. Juk kare galima viskas. Iseisiu aukstai iskelta galva arba kojomis aukstyn. As noriu to titulo ir niekas man nesutrugdys, nei uraganas, nei atomines bombos sprogimas, nei Refresh su Rose. As negaliu sustoti pusiaukeleje. As nebaigsiu darbo vos jam ipusejus. Viskas tarp musu issipres per Victims of Summer ir kazkas taps kazko aukomis. As pasistengsiu tapti Fenomenaliu zmogumi. As pasistengsiu del siu fanu. As busiu sensacija. Po kovos jus niekada nerasite tokio vieneto kaip manes. Po kovos as pakeisiu BWE istorija. Tad vyrai let the battle begins. Ringo karalius bus tik vienas...

Mr.Hardcore palieka ringa, o titantrone pasirodo uzrasas:

VICTIMS OF HARDCORE:

Rose check
Refresh check
Title check

Titantronas persijungia ir rodoma:

Rose Goodbye for ever
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-06-19, 23:03
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-06-20

Pasigirsta Papa Roach - Alive ir publika pradeda stotis (TV ziurovai mano , kad jie plos jam).Taciau pasigirsta milziniskas svilpimas. Fanai megina kuo garsiau isreiksti nepykanta Refresh. Bet jam tai ne motais ir jis tik iskelia vidurini pirsta ir i ji parskrenda kazkoks pamidoras taciau jis speja jo isvengti. Refresh megaudamasis nepykanta kuria jam jaucia sie zmones lipa i ringa. Pajima mikrafona ir trumpam nutyla ,paziuri i savo titula o tada taria :

Titulai , pinigai , fanai - kovotojai kovoja tik del ju. Neisimtis esu ir as , nors man terupi tik pirmasis dalykas. Taciau si vakara nenoriu apie tai sneketi. Kaip zinote man teks ginti titula per Victim of summer prie ? Answer ? Ne. Sheskiu? Ne. Damane ? Ne. Maniac? Ne. Taigi jus supratote , kad as kovosiu ne pries pirmo ar antro ryskumo zvaigzde , o pries kovotoja kuris yra tyli kiaule iskovojusi titula. Taip pat kovoje bus amzinai perspektyvus Gecevi , oj ne , Mister Hardcore. Tad as noriu paklausti kas tas zmogus laikantis Action titula? Prisipazinsiu internete apie ji informacijos neradau. Tad GM tikriausiai suprato , kad idejes i kova du prastus kovotojus – Rose ir Hardcore gaus sudo kruva , o pridejus mane sudo kruva virs auksu. As žinoma suprantu si sprendima. Nes tik magiskojo penkteto nariai meslo kruva gali paversti auksu. Ir patikekite as stengsiuosi ne del siu zmoniu sedinciu saleje , ar uz TV ekranu , man nesvarbu kiek zmoniu patiks mano kova , man svarbiausia uždirbti kuo daugiau pinigu sau ir magiskajam penketui. Pripazinsiu as neturiu daug fanu , tiksliau isvis ju neturiu , leiskite pasvarstysiu kodel. Galbut jus manes nemegstate , nes jums sumazino atlyginima ir dabar jus uzdirbate maziau negu as , galbut jus manes nemegstate , nes as esu geresnis uz jus. Nusprendziau vakar paziureti ka rodo jusu garsioji televizija tad Griziau namo isijungiau kriminalus , o ten "Paauglis susparde sena mociute" , "Policijai atlikus krata buvo rasta 200kg kokajino" , "Treninguotas vyrukas atime telefona" (nors tai kazin ar rodo per TV , nes jusu salyje per diena atima daugiau telefonu , nei sankrizoje uzsidega zalia sviesa). Nors kriminalus butu galima pritaikyti ir mums , BWE. Klausiate kaip? Stai mes turime puikuji vagi Jason Clue , taip pat dopingo berniuka Mr.Hardcore. Visuomineje siems reikalams yra policija , o BWE Magiskasis penketas. Adolfas jau siame PPV issaiskins visus Vagio nusikaltimus. O as zmoniems parodysiu kas yra kai normalus kovotojas kovoja su "dopingo saltiniu". Tikriausiai visi pamena mano pergales pries Mr.Hardcore, priminkite kada paskutini karta jis laimejo pries mane? Taip , taip to karto net nebuvo , Rose taip pat to karto nebuvo! Tad apie kokia lygia kova mes galime galvoti? Vietoj jusu as tuojau pat nueiciau i lazybu kontora ir pastatyciau visus pinigus ir visa turta uz mano pergale , nes ji net daugiau negu aiski! Zinoma viskam buna pirmas kartas , taciau as irgi maniau , kad šiemet bus pirmas kartas kai Lietuva nepateks tarp 4 geriausiu komandu krepsinio olimpiadoje , taip pat maniau , kad Jasikevicius pirma karta gris be titulu is finalinio ketverto , taip pat maniau , kad moterys europos championate pirma karta nepasirodys gedingai , ar kad Magiskieji magai is Orlando laimes NBA finala ir viso to nebuvo!?! Tad ir mano kovoje nebus pirmo karto! Bus tas kas turi buti – Refresh liks championu! Magiskasis penketas – zmones kurie tiesiog yra sutverti laimeti. Uztenka paziureti i PPV kovas ir visos trys pagrindines trys kovos priklauso mums. Kaip tai butu galima pavadinti? Tik vienu pavadinimu talentingieji. Neseniai baigesi krepsinio finalai tiek Graikijoje , tiek Italijoje , tiek Lietuvoje. Ir lietuviai kaip iprasta tarptautinėje aiksteje liko be titulu. Tiesa Rytas iškovojo treciarusia europos taure su kuo ji sveikinu , bet tokie titulai jiems tikrai neprideda daug pagarbos pries varzovus. O jus tikriausiai puikiai zinote ka si sezona isdarinejo Bayer komanda , kaip ji visus traiske ir tik sezono gale suklupo. Neseniai ivyko Lietuvos rungtynes pries Rumunija , rezultata pamena visi 1-0 Lietuva pralaimėjo (kaip visada). Taciau Lietuviai beveik niekad nesmūgiavo i varzovu vartus pameginau pasvarstyti kodel , ir mano nuomone yra tik vienas variantas , tai kad Lietuviai bijojo smūgiuoti , nes jai butu imuse varzovai butu ismete kamuoli is vidurio , o lietuviai nenorėjo rizikuoti. Kaip matote tiek Amerika tiek jos geriausia drauge Vokietija Lietuva lenkia visur. Tiek sporte tiek ekonomikoje tiek gyvenime. Tad zmones tiek uz TV ekranu tiek sedintys cia , jau gali ruostis ne kam kitam , o tikros valdžios ir tvarkos ivedimui! Highwayman parodys Maniac ka reiskia tikra kova ir paraodys kokia yra tikra jo vieta , nes jau ilga laika jis yra per aukstai. Na , o Adolfas parodys , kad vagims sioje federacijoje vietos nera.
Cituoti