←  Informacija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Answer Fans Space

nuotrauka The1andOnly 2009-06-02

"Answer fans space"

Answer Fans Space - vieta, kurioje daugiau, nei kur kitur surasite informacijos apie Answer. Tai lyg jo dienorastis, tai lyg jo gyvenimas. AFS tai vieta, kurioje jus suzinosite apie Answer daug. Vieta, kurioje galite jo klausti, jis pasistenks atsakyti. Vieta, kurioje viska kas susije su juo bus paskelbta. Niekam nepaslaptis, kad Answer pasitrauke is didziojo sporto, niekam nepaslaptis, kad jis greiciausiai jau nebekovos, taciau niekas nenori prarasti, o ir pats Answer labai nenoretu buti pamirstas. Suzinosite cia kas diena kaip sekasi musu buvusiai BWE zvaigzdei. Suzinosite ka jis daro po to kai pasitrauke, ar jis laimingas ar pasiilgsta wrestlingo. Jis ir as jo pagalbininkas, bei agentas Algirdas Gruzas pasistenksime jus suintriguoti ir informatyvuoti apie Answer, jo sunu ar kitaip tariant seima, jo gyvenima uz wrestlingo. Jums cia pateiksime klipus, knygas, visas kitas atributikas. Uzeikite ir megaukites, nes niekada nezinosi, kada tau kils klausimas, o Mr.Atsakymas ji tau duos.

Laukite seknaciu puslapiu.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-06-02

Vienas Answer fanas klausia:

- Answer jus baigiate karjera. Bet galbut BWE pamatysime jusu mokyni ar net Answer Jr.?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-06-02

- Realiausias variantas yra pamatyti Answer Jr, taciau jam dar si lyga yra per stipri. Jis bus dar treniruojamas manes asmeniskai. Galbut tik laiko klausimas kada jis zengs i ringa, taciau konkreciai nieko negaliu atsakyti. Jis megaujasi atostogomis su savo tevu - manimi.
Cituoti

nuotrauka emouTion 2009-06-03

Answer fanas:

-Ar yra galimybė, kad jūs tapsit BWE GM?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-06-03

- Is tikruju buvau apgalvojes toki dalyka, taciau pasiulymo is pacios valdzios, savininku sios federacijos nebuvau gaves. Esu is tikruju dabar uzimtas ir noriu pailseti, ateiti vistek noriu sieti su wrestlingu ir su sia federacija, tad galbut tai butu imanomas dalykas, taciau kiek veliau.

----------------------------

"BWE Studios" pristato naujausia klipa apie buvusia BWE zvaigzde, vadinamaja gyaja legenda - Answer. Visi buvo sokiruoti greito ir netiketo Answer pasitraukimo. Zmones aikciojo is nesupratimo ir kas nutiko visada motyvacija zvilganciam kovotojui? Kas nutiko tam, kuris kovojo pries geri, pries blogi pries bet ka kas jam trukdydavo. Atrode, kad Answeriui neiveikiamu nera, taciau karjeros zvaigzdute atrodo uzgeso. Answer paskelbe apie savo pasitraukima ir zmones vis dar klausineja - "kodel?". Kodel mes atsakyti negalime, atsakyti gali tik pats Answer. BWE Studios sukure klipa apie Answer pasitraukima, apie netiketa ir skaudu jo fanams isejima is didziojo sporto. Answer fanai dar turi vilties, kad galbut jis kadanors sugris, o taip pat sklinda gandai, kad Answer turetu placiau papasakoti del ko pasitrauke.
Gero klipo.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-06-04, 00:02
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-06-04

WOW, super video :) dešimtbalėj sistemoj duodu 20! Amazing... aš sužavėtas. :)
Ne į temą

Domai, Tau šito OT skaityt negalima!
Ne į temą
Tik tai, kad parašai 00,1, o ne 0,1 reikšmės nekeičia :) nebent turi galvoj 0,01 :)
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-06-04

Oi labai suklydau del sito :) Sakau, kazkas nesiriso.. aciu, kad pataisei. :) taip, taip ir turejo buti 0,01 vietoj 00,1
Cituoti

"Answer Theme atsiradimai"

Nežinau kaip kiekvienam kitam kovotojui, tačiau man kaip kovotojui entrance muzika buvo karjeroje itin svarbus dalykas. Per savo netrumpą karjerą turėjau 3 temines dainas, kurios visada liks mano širdyje.
Pamenu, kai tik mano profilis buvo registruojamas į BFZ. Reikėjo viską susakyti direktoriams lygos, kad jie užregistruotų. Turėjau galvoje dainą, kuri skambėdavo mano galvoje. Taip aš buvau megėjas žaisti video žaidimus. Turėjau megiamą dainą, kuri dabar galbūt man asmeniškai tokia paklausi nebėra. Ta daina galbūt atspindėjo mano motyvaciją, mano jaunystę. Tai buvo Sean Biggs ft. Akon - Never Gon Get it. Jos galite paklausyti čia.
Antroji teminė daina buvo Kanye West - Touch The Sky, ją išgirsti galite čia. Ši dainą yra viena isimintiniausių mano gyvenime. Šioje dainoje aš įžvelgiau tiek daug. Tai atspindėjo mano optimizmą gyvenime. Ši daina pasirodė kai as tapau super globaline žvaigžde. Atrode, kad turiu po kojom visą pasaulį. Būten dainos pavadinimas sako "Touch The Sky" - Paliesti Dangų. Atrodė, kad galiu jį paliestį. Tai buvo mano viršūnė ir ši daina viską atspindėjo.
Galiausiai kai pasitraukiau is wrestlingo kažkuriam laikui ir po to sugrįžau turėjo būti kažkokie pakeitimai. Taip, aš grįžau ir jau nebebuvau toks kaip ankščiau, buvau kiek pasikeitęs. Buvau vienu momentu blogas berniukas, tačiau grįžęs nauju geru pavidalu aš buvau kitoks ir mane į ringą lydėjo ši daina. 2Pac - Changes. Ši daina sakė visam pasauliui, kad viskas gyvenime pasikeitė, kad niekas nesikeis atgal ir nebebus taip kaip ankščiau. Tai ir vėl atspindėjo mano gyvenimą.
Galiausiai po visų pasikeitimų aš tapau galiausiai vėl toks koks buvau kai laimėjau BWE čempionų titulą. Galiausiai aš vėl buvau viršūnėje ir vėl skambėjo visoje arenoje Kanye West - Touch The Sky. Štai tokia mano istorija ir muzika susijusi su manimi ir mano karjera šiame biznyje.
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-06-04

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-06-04, 20:29, pasakė:

"Answer Theme atsiradimai"

Nežinau kaip kiekvienam kitam kovotojui, tačiau man kaip kovotojui entrance muzika buvo karjeroje itin svarbus dalykas. Per savo netrumpą karjerą turėjau 3 temines dainas, kurios visada liks mano širdyje.
Pamenu, kai tik mano profilis buvo registruojamas į BFZ. Reikėjo viską susakyti direktoriams lygos, kad jie užregistruotų. Turėjau galvoje dainą, kuri skambėdavo mano galvoje. Taip aš buvau megėjas žaisti video žaidimus. Turėjau megiamą dainą, kuri dabar galbūt man asmeniškai tokia paklausi nebėra. Ta daina galbūt atspindėjo mano motyvaciją, mano jaunystę. Tai buvo Sean Biggs ft. Akon - Never Gon Get it. Jos galite paklausyti čia.
Antroji teminė daina buvo Kanye West - Touch The Sky, ją išgirsti galite čia. Ši dainą yra viena isimintiniausių mano gyvenime. Šioje dainoje aš įžvelgiau tiek daug. Tai atspindėjo mano optimizmą gyvenime. Ši daina pasirodė kai as tapau super globaline žvaigžde. Atrode, kad turiu po kojom visą pasaulį. Būten dainos pavadinimas sako "Touch The Sky" - Paliesti Dangų. Atrodė, kad galiu jį paliestį. Tai buvo mano viršūnė ir ši daina viską atspindėjo.
Galiausiai kai pasitraukiau is wrestlingo kažkuriam laikui ir po to sugrįžau turėjo būti kažkokie pakeitimai. Taip, aš grįžau ir jau nebebuvau toks kaip ankščiau, buvau kiek pasikeitęs. Buvau vienu momentu blogas berniukas, tačiau grįžęs nauju geru pavidalu aš buvau kitoks ir mane į ringą lydėjo ši daina. 2Pac - Changes. Ši daina sakė visam pasauliui, kad viskas gyvenime pasikeitė, kad niekas nesikeis atgal ir nebebus taip kaip ankščiau. Tai ir vėl atspindėjo mano gyvenimą.
Galiausiai po visų pasikeitimų aš tapau galiausiai vėl toks koks buvau kai laimėjau BWE čempionų titulą. Galiausiai aš vėl buvau viršūnėje ir vėl skambėjo visoje arenoje Kanye West - Touch The Sky. Štai tokia mano istorija ir muzika susijusi su manimi ir mano karjera šiame biznyje.
Ne į temą
as galiu prisiekti kad tavo pirma temine daina buvo Lil bow wow - basketball.
ir jei tai tiesa tai smagus dalykas, kad pats geriau zinau Answer negu jis pats :D
Cituoti

Kaip jau tau asmeniskai sakiau pats tikrai nepamenu. Galbut galejo buti, kadangi Answer yra pagal gimicka former basketball player tad ta daina galejo atspindeti ji :D o man paciam ji anksciau patiko tad visko gali buti, bet buvau tikrai uzmirses. O jeigu ir buvo turbut neilga laika :D
Cituoti