Maryse nude photos
Doppelganger 2009-05-26
Na ir ką čia veiki šioje temoje?
Paskutiniu laiku, ypač po draft'ų pastebėjau, kad Maryse nera eilinė pro WWE praskrendanti, talentless šliucha, be normalaus gimmick'o (like Rosa, Ashley, Natalya), bet rimtai neprastas "piece-of-work".
Mano galva per artimiausius metus ji laisvai galėtų tapti ir Trish Stratus #2.
- išvaizda - check!
- in-ring skills - check!
- gimmick - check!
Kažko dar trūksta.....
Rinkta mano paties ir nemokamai visiems!
Paskutiniu laiku, ypač po draft'ų pastebėjau, kad Maryse nera eilinė pro WWE praskrendanti, talentless šliucha, be normalaus gimmick'o (like Rosa, Ashley, Natalya), bet rimtai neprastas "piece-of-work".
Mano galva per artimiausius metus ji laisvai galėtų tapti ir Trish Stratus #2.
- išvaizda - check!
- gimmick - check!
Kažko dar trūksta.....
Spoiler'is
Rinkta mano paties ir nemokamai visiems!
Pridėtas failas(-ai)
-
Maryse_Nude.rar (5.48MB)
Parsiųsta kartų: 299 -
PLAYBOY_CLUB_Maryse.rar (1.48MB)
Parsiųsta kartų: 102
Beggaras 2009-05-26
dėkui, tik gaila, kad visos fotkės jau matytos, tikejausi ko nors naujo išvyst
Doppelganger 2009-05-26
Hehehe,
Tik pora vyrų prisipažino matę / parsisiuntę, o visi likę 14 anonimiškai susrėbė nuotraukėles.
Tik pora vyrų prisipažino matę / parsisiuntę, o visi likę 14 anonimiškai susrėbė nuotraukėles.
Bottom 2009-05-26
Tai Marytei iki Trish toli toli... Eilinė lelytė ji man. Niekas nė iš tolo neprilygsta Trish charizmai. Apie in-ring pusę nekomentuosiu, nes praktiškai man Divos neegzistuoja. Ačiū už fotkes
Kzkas 2009-05-26
Dekui, dekui Prisipazinkit visi
P.S. Kai kurie tikriausiai po kelis kartus parsisiunte
P.S. Kai kurie tikriausiai po kelis kartus parsisiunte
deep 2009-05-26
Dekui kad idejai manau jei Maryse netokia gera tai tada gal dar ir Trish nuotrauku numestum
Valhalas 2009-05-26
Citata
NOT! Dėl gimmick irgi iš esmės galima būtų ginčytis, nors jei imant Diva'ų standartais gal ir kažkas įdomesnio.
Doppelganger 2009-05-26
Bottom, 2009-05-26, 17:08, pasakė:
Tai Marytei iki Trish toli toli... Eilinė lelytė ji man. Niekas nė iš tolo neprilygsta Trish charizmai. Apie in-ring pusę nekomentuosiu, nes praktiškai man Divos neegzistuoja. Ačiū už fotkes
Tai žinoma, kad dar toli. Duh, ji tik teįsibėgėt pradeda. Gal ji ir nebus ilgainiui (~2-4 metų bėgyje) 100% kaip Trish, bet lygį kels. Kažkodėl įžvelgiu potencialo joje. BTW 1:1 kopijos nereikia, o ir neįmanoma, o ir tai yra gerai.
P.S. išlindo vyrukai iš krūmų.
P.P.S. kitų divų fotkių neturiu.
Doppelganger 2009-05-26
Jobberis_Extreme 2009-05-26
Parsisiunčiau...Nice!
Nu nafik namačiau ,kad Impaler Maryse picka idėjo tai atsukau sau nebijodamas kol tėvas vaikščiojo ir pamatė jis tą Maryse picka.
Nu nafik namačiau ,kad Impaler Maryse picka idėjo tai atsukau sau nebijodamas kol tėvas vaikščiojo ir pamatė jis tą Maryse picka.
Doppelganger 2009-05-29
hahahha, abudu su tevu turejot kur paziuret lol, geriau tevas pamates butu nei mama
The1andOnly 2009-05-30
Aciu labai Grazios fotografijos, o seip as pritariu Impaleriui, man ji taip pat i Trish panasi viskuom, o ir viena megstamiausiu divu tapo. Galbut netgi mielaja Maria jau dabar ji lenkia ir galeciau savo TOP diva ja pavadinti
Goldberg 2009-06-22
Nice graziausia diva dauguma kitu bjaurios dar kokia maria ir buvusi imtyninke torie wilson ,christe hemme, candice visai nieko o dauguma kitu nekokios.
P.S. Man asmeniskai Trish visai negrazi
Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2009-06-22, 15:43
P.S. Man asmeniskai Trish visai negrazi
Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2009-06-22, 15:43
Doppelganger 2010-07-29
Atnaujintas pirmas postas, pridėtos 29 foto iš PlayBoy Club fotosesijos.
Stunner 2011-05-05
nu tokia lele kad ... negaliu! apskritai wwe divos tokie nezmoniskai grazus individai, retai kur pamatysi tokiu lelyciu vien del ju galima zeti wrestlinga:D