←  Divas

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Maryse nude photos

nuotrauka Doppelganger 2009-05-26

Na ir ką čia veiki šioje temoje? :) :) :)

Paskutiniu laiku, ypač po draft'ų pastebėjau, kad Maryse nera eilinė pro WWE praskrendanti, talentless šliucha, be normalaus gimmick'o (like Rosa, Ashley, Natalya), bet rimtai neprastas "piece-of-work".

Mano galva per artimiausius metus ji laisvai galėtų tapti ir Trish Stratus #2.

- išvaizda - check!
- in-ring skills - check!
- gimmick - check!

Kažko dar trūksta.....

Spoiler'is

Rinkta mano paties ir nemokamai visiems! :)

Pridėtas failas(-ai)

Cituoti

nuotrauka real_deal 2009-05-26

Dideliausiai dekui :)
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2009-05-26

dėkui, tik gaila, kad visos fotkės jau matytos, tikejausi ko nors naujo išvyst :)
Cituoti

Hehehe,

Tik pora vyrų prisipažino matę / parsisiuntę, o visi likę 14 anonimiškai susrėbė nuotraukėles. :)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-05-26

Tai Marytei iki Trish toli toli... Eilinė lelytė ji man. Niekas nė iš tolo neprilygsta Trish charizmai. Apie in-ring pusę nekomentuosiu, nes praktiškai man Divos neegzistuoja. Ačiū už fotkes :)
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-05-26

Dekui, dekui :) Prisipazinkit visi :)

P.S. Kai kurie tikriausiai po kelis kartus parsisiunte :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-05-26

Uzskaitom! :) Aciu
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2009-05-26

Priglausim ;D.
Cituoti

nuotrauka deep 2009-05-26

Dekui kad idejai manau jei Maryse netokia gera tai tada gal dar ir Trish nuotrauku numestum :)
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-05-26

Citata

- in-ring skills - check!

NOT! Dėl gimmick irgi iš esmės galima būtų ginčytis, nors jei imant Diva'ų standartais gal ir kažkas įdomesnio.
Cituoti

Rodyti pranešimąBottom, 2009-05-26, 17:08, pasakė:

Tai Marytei iki Trish toli toli... Eilinė lelytė ji man. Niekas nė iš tolo neprilygsta Trish charizmai. Apie in-ring pusę nekomentuosiu, nes praktiškai man Divos neegzistuoja. Ačiū už fotkes :)

Tai žinoma, kad dar toli. Duh, ji tik teįsibėgėt pradeda. Gal ji ir nebus ilgainiui (~2-4 metų bėgyje) 100% kaip Trish, bet lygį kels. Kažkodėl įžvelgiu potencialo joje. BTW 1:1 kopijos nereikia, o ir neįmanoma, o ir tai yra gerai. :)

P.S. išlindo vyrukai iš krūmų. :)

P.P.S. kitų divų fotkių neturiu.
Cituoti

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-26, 19:34, pasakė:

NOT! Dėl gimmick irgi iš esmės galima būtų ginčytis, nors jei imant Diva'ų standartais gal ir kažkas įdomesnio.

Būtent divų lygyje, o ne pagal kokį Shimmer'į.
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-05-26

Parsisiunčiau...Nice! :)

Nu nafik namačiau ,kad Impaler Maryse picka idėjo tai atsukau sau nebijodamas kol tėvas vaikščiojo ir pamatė jis tą Maryse picka.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2009-05-29

hahahha, abudu su tevu turejot kur paziuret :rolleyes: lol, geriau tevas pamates butu nei mama :o
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-05-30

Aciu labai :) Grazios fotografijos, o seip as pritariu Impaleriui, man ji taip pat i Trish panasi viskuom, o ir viena megstamiausiu divu tapo. Galbut netgi mielaja Maria jau dabar ji lenkia ir galeciau savo TOP diva ja pavadinti :)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2009-05-30

pritarta plius Maria seniai ji man pralenke
Cituoti

nuotrauka Goldberg 2009-06-22

Nice graziausia diva dauguma kitu bjaurios dar kokia maria ir buvusi imtyninke torie wilson ,christe hemme, candice visai nieko o dauguma kitu nekokios.
P.S. Man asmeniskai Trish visai negrazi :lol:
Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2009-06-22, 15:43
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2010-07-29

Atnaujintas pirmas postas, pridėtos 29 foto iš PlayBoy Club fotosesijos. ;)
Cituoti

nuotrauka Beggaras 2010-07-29

Nice, šįkart daug nematytų Nuotrauka Ačiū Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2010-07-29

Nais, nais. Dėkavoju.
Cituoti

nuotrauka Vilkaviskis 2010-07-30

priglaudziu :D
Cituoti

nuotrauka Stunner 2011-05-05

nu tokia lele kad ... negaliu! :D apskritai wwe divos tokie nezmoniskai grazus individai, retai kur pamatysi tokiu lelyciu :o vien del ju galima zeti wrestlinga:D
Cituoti