←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Old me is dead and gone...

nuotrauka fanatix 2009-05-23

Suskamba Justin Timberlake ft. T.I. - Dead and Gone priedainis. Skamba žodžiai - The old me is dead and gone dead and gone.Jie keleta kartų kartojasi.Muzika nutyla.Viskas aptemsta.Publika nuščiuvusi.Titantronas nušvinta mėlynai, ten matomas žmogaus siluetas ir daug žmonių už jo.Siluetas pamažu dingsta...Tačiau jis vėl atsiranda, ir išnyksta tie žmonės už nugaros.Pamažu pradeda matytis konturai, tačiau Titantronas vėl užgesta.Po kelių sekundžiu sumirksi baltai ir pasimato FnT. portretas, ir vėl greit išnyksta.Publika nesupranta kas vyksta.Vėl skamba žodžiai - The old me is dead and gone.Viskas vėl nutyla ir aptemsta.Suskamba Dolla - Make a Toast.Pasimato FnT. Jis dėvi kailinius ant kurių šono užrašyta - FanatiX.Publika ploja jam, tačiau atrodo, kad jis visiškai nereguoja.FnT. eina tiesiai, keli fanai jam nori paduot po 5, tačiau jis tiesiog nueina ir ilipa i ringą.Pasiima mikrofona ir prašneka.

-Ta kova...Kova kurią aš turėjau prieš Hardcore praita savaite...Ji mane pakeitė...Kaip matote, mano išvaizda pasikeitė...Tačiau pasikeitė ir netik tai... (FnT. išlipa iš ringo ir prieina prie būrelio fanu, jie tiesia duoti po 5) Pasikeitė ir.. (FnT. spjauna vienam iš fanų i veidą, o iš kito fano atima plakatą ir jį suplėšo) Pasikeitė tai, kad jūs šunsnukiai nusisukote nuo manęs tada, kai man buvo sunkiausia.Kai aš pralaimėjau, jūs tiesiog nuėjote pas Mr.Hardcore ir sveikinote jį, gerbėte ir dievinote.Tačiau mane...Žmogų kuris jus mylėjo nuo pat pradžios, jūs tiesiog PAMIRŠOTE.Jūs pamiršote, kaip per kovą aš atsikėliau po Mr.Hardcore Finisherio, jūs pamiršote, kaip Mr.Hardcore klyke pasiduodu, ir kaip traškėjo jo rankos kaulai.(FnT. užsimerkia ir atrodo dar karta isivaizzduoja ta vaizda) Tik dabar supratau, kad jūs man buvote NAŠTA.Jūs man trukdėte kovoti už save, kovoti tam, kad galėčiau patenkinti savo norus, o ne jūsų užgaidas.Aš gadinau savo laiką pasirašinėdamas jums.Pereidamas po penkis sykius per tapačia eile, kad duočiau keliems mažiams po 5, ar kad jūs pasigrožėtumete fotografijomis su manimi.Viskas baigta.Jūs nusisukote nuo manęs - aš nusisukau nuo jūsų.Ėskite savo hamburgerius, žiūrėkite i savo nelaimeli Mr.Hardcore ir gerbkite jį.Nesvarbu, jam vistiek ant jūsų nusispjaut.( po truputi pasigirsta skanduotes You Suck) Taip, skanduokite kiek norite.Manęs tai visiškai neveikia.Aš nesu mažas vaikas, ir nepradėsiu čia verkti kaip pora lygos "geruoliu" kurie pamate Santa Barbaros galą prisisioja i kelnes iš verksmo.O kodėl aš pralaimėjau tą kovą? Tam yra labai elemantarus paaiškinimas.Kai aš kovojau vienas prieš Mr.Hardcore ir Xnitro, Ponas " Aš negalėčiau iveikti 80'metės senutės" stovėjo kaip durnelis ir žiūrėjo, kaip man buvo sunku kovoti.Jei jis norėjo pergalės, jam reikėjo man P A D Ė T I.Tačiau jo durnoms smegenims tai nedašuto.Ir štai mes ir vėl turime tapati senaji GM - PONA NUOBODYBE.Na, o jūs mulkiai, jau spėjote užtilti?Jei dar nesupratote, kai aš atsiribojau nuo jūsų storų šiknų, dabar galiu kovoti dėl SAVĘS, ir siekti titulu SAU, o ne tam, kad pasipuikuoti prieš jus.Laikai keičiasi, aš stiprėju ir sugebu kai ko atsisakyti.Ir tai buvo pirmas žingsnis link aukštumų.

FnT. meta mikrofona.Užgroja Dolla - Make a Toast ir FnT. palieka areną lydimas švilpimu.
Cituoti