←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Adolfas vs Maniac

nuotrauka Ariju rinktine 2009-05-16

pasigirsta Trečiojo reicho maršas Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis raudonas Mercedes klasės automobilis. Jisai privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa trys iskilus asmenys: Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas Shlangestaigeris. prabyla lyderis is prigimties Adolfas Germanas
Guten tag turbut niekas nenustebo, kad mes patekome i turnyro finala, cia buvo tai pat aisku, kaip kad barselona laimes ispanijos karaliaus taure. Tiesiog buna tokiu akimirku kai paziuri kas parasyta ant popieriaus ir tu gali jau skelbti isankstini laimetoja. Nors musu saliai sis sezonas klubiniam sporte nelabai koks, krepsinyje nieko nepasekeme, na o futbole tai pat nieko, bet musu tauta turi daug stipriu indvidualiu sportininku, vienas is ju Adolfas Germanas, man beliko tik du zingsneliai ir musu tauta iskovos pirmaji sio sezono trofeju, tai ketverius metus brandinta ir siekta cempijono titula, kurio statusas sako kad tu esi geriausias sio metu. Taciau norint dazengti iki vagies Jason clue, reikia nugaleti Maniac. Na tai minimali problema, nes mes ne taip kaip jus lietuviai, kurie bandydami pasiekti europos sajungos pragyvenimo lygi per penkis metus pajudejote zingsni pirmyn ir du atgal. Musu rinktine visa savo egzistavimo laikotarpi sugebejo dazengti iki pagrindinio dirzo, tai buvo Brawl laikais, tai buvo NME laikais, tai bus ir BWE laikais. Musu mentalitetas yra kitoks, mes nesidziaugiame smulkiais dalykais, mes nesustojame ties tag team dirzais, mes zengiame tolyn, o jus tik sedite savo foteliose ir dziugaujate, kad sia savaite maksimos pardotuvese svyturio alui taikoma 30% nuolaida. Jus kaip kokie sunis tik numesk niekuti ir visgina uodega. Stai sasha son(g) pateko I eurovizijos finala, wunderbar visa lietuva euforijoi, jai turetumete nors ziupsnely smegenu jus issikovotumete vieta finale, tarkim musu tauta nuo seniausiu laiku sedi uztikrinti finale, ir mumis is to finalo isvaryti prireiktu ne viena stelmuzes azuola nuversti. Kalbant apie musu drauga Maniac jis ne isimtis, jis pats tikriausias lietuvis. Jus gavote milijardus is europos sajungos fondu juos pravalgete ir sio metu sedite dideleja shaizes kruvoje vildamiesi kad Grybauskaite jumis isgelbes Na o Maniac gavo dovana, laimejo unforgetable Main eventa, tapo cempijonu ir praejus keliom dienom jis prarado ta dirza ir tikisi kad jam pades susigrazinti slove didziausia padugne siame versle Answer. Na lietuvi ir baznycioi musa, tad si sekmadieni kai desite kryziukus ant Grybauskaites pavardes,vildamiesi kad ji jumis isgelbes, nepamirskite isijungti BWE inferno laidos, jus pamatysite tarsi vizija, penkis metus i prieki. Kai as adolfas Germanas lyderis is prigimties nugaliu Maniac ir nusiunciu ji i da didesnes shaizes kruva. Shaize buvai shaize ir liksi, pasaulis iesko vaistu nuo aids, ziv ir kitu blogu lygu, bet ar nevertetu tyrimus nukreipti kita linkme? Ka jeigu tyrimai aiskintusi kas sukelia nevykelio kompleksa? Nuo ziv isgydisite narkomanu susnis, bet atrade vaista nuo nevykelio komplekso jus isgydisite didziaja dali pasaulio. Jai maziau nevykeliu, maziau parazitu, maziau parazitu grazesnis pasaulis. Na ir uzbaigdamas noreciau prabilti maniac kalba, tai yra poezijos kalba parasiau ketureili kuris vadinasi “Arijo Uzkeikimas”
Adolfas istraukia lapeli ir pradeda deklamuoti:
Spoiler'is
Spoiler'is
Publika jau pradejo metytis tualetinio poperiaus ritineliais, taciau adolfas nekreipia demesio ir toliau tese ketureili:

Spoiler'is
Tualetinio poeriaus ritinelius pakeite pomidorai, taciau adolfo ir tai nesustabdo tesia savo “sedevra”.
Spoiler'is
Visas raudonas ar del pomidoru ar is pykcio sunku atskirti adolfas kalba toliau.
Nepatinka?! Taigi cia menas, toks pats menas kuri jums i jusu makaules bando igrusti maniac, ir jus ji uz tai garbinate, turbut per daug sunku suprasti si eilerasti tad jums as ji isanalizuosiu:
Lyrinis subejektas As, Adolfas Germanas.
Eilerascio vieta BWE inferno ringas
Eilerascio laikas netolima ateitis 2009-05-17
Eilerascio pagrindine mintis Kauketas karzygis isgyvena vidini konflikta, jis negali apsispresti ar jam eiti i ringa ir bandyti kovoti su nesustabdoma gerio banga, ar tiesiog pasitraukti is beprasmes kovos.
Pirmojoje pastraipje gerio banga ispeja kad geriau pasitrauk is sios beprasmes kovos, bet tas ispejimas tik rekomendacinio pobucio.
antrojoje pastraipoje gerio banga pradeda sneketi rimtesniu tonu ir dar karta perspeja kad neverta kovoti su tuo kas neisvengiama, nesvarbu kad viena karta per stebukla nugalejai. teleloto milijona laimi karta i du gyvenimus, stebuklas ivyksta karta i tris gyvenimus.
Treciojoje pastraipoje gerio banga jau visiskai griestu tonu sako nebuk durnas nekovok, tau laimeti pries geri yra tiek pat sansu kiek lietuviams laimeti cempijonu lyga.
Na ir ketvirtoji pastraipa dar karta skirtingais tonais ispeja kad nesiaukok beprasmiskai, ir paskurine eilute pasako kad tu busi sunaikintas.
stai kiek daug minciu siose is paziuros vienodose eilutese, bet jus niekada nesugebesite mastyti geriau uz arijus, jus buvote ir liksite musu seneliu subiniu valytojais, kitaip tariant slaugais. Na toksai gyvenimas, vieni gimsta lyderias na o kiti buna tu lyderiu seskai. tegyvoja fiuleris! adolfas palieka arena.

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-05-16, 10:19
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-05-16

Citata

Eilerascio pagrindine mintis Kauketas karzygis isgyvena vidini konflikta, jis negali apsispresti ar jam eiti i ringa ir bandyti kovoti su nesustabdoma gerio banga, ar tiesiog pasitraukti is beprasmes kovos.

Ne į temą
Metu prikolas :? Nuo kada Naciai geris?

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-16, 10:23
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2009-05-16

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-16, 11:23, pasakė:

Ne į temą
Metu prikolas :? Nuo kada Naciai geris?
Ne į temą
Nuo kada arijai sake kad nacizmas ir jie patys yra blogis?
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-05-16

Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe. Jama mikrofoną ir tyliai sau po nosim, tačiau taip kad visi girdėtų murma:
Aš nebijau nacių, aš nebijau nacių, aš nebijau nacių, aš nebijau nacių... ir taip pusantros minutės... tada giliai įkvepia ir susikaupęs pradeda:
Nevieta jums šiam ringe,
Politinės aukos,
Užduskit paspringę,
Čia kovos laukas.

Aš savo poezijos neanalizuosiu, nes ji tokia paprasta, kad ją suprastų net ir kvailiausi pasaulio žmonės - arijai. Aš jau buvau pabaigęs savo mintis rimuoti, tačiau "įspūdinga" tamstos poema privertė mane persigalvoti, todėl aš išsigandęs rimtos konkurencijos nutariau parašyti dar vieną eilėraštį.
Džiaugiuosi, kad mūza manęs neapleido
Galėsiu aš spjauti naciam į veidą.
Jie kaunas už gėrį ir gelbsti pasaulį!
Bet visa tai melas ir gryna apgaulė!
Jų tikslas - valdyti
Ir būti karaliais,
Jie mėgsta žudyti,
Vaidinti erelius.
Bet jie nesupranta,
Kad elgias klaidingai.
Todėl Manijakas
Nubaus išradingai.

Adolfai, kol Tavo tauta džiaugiasi tuo, ką gavo už dyką arba pavogė, mano Tauta stengiasi ir dirba sąžiningai ir iškovoja viską pati. Kaip Dirkas Nowitzkis iš savanaudiškų paskatų paskandino Mavericks laivą, taip Linas Kleiza draugiškai leisdamas savo draugam kovoti taip padėjo savo komandai iškovoti vietą stipriausiųjų ketverte. Taip ir Maniac gindamas pasaulį nuo blogio sėklos, pasirinko tinkamą partnerį - Answer, tam kad visuomenė būtų užtikrinta, kad nacizmo ranka niekada nepalies jų. Ir bandydamas nuo šito niekingo blogio apsaugoti BWE čempiono titulą, aš užkirsiu kelią Adolfui dar vieną, eilinį kartą nugalėdamas jį ir jo žūt būt į pagalbą atėjusius padėjėjus Gerdą ir Giunterį. Rytoj tauta rinksis sau naują prezidentą, o BWE turės naują kandidatą į čempiono titulą. Ir kaip Grybauskaitė rami dėl savo naujo darbo, taip ir Maniac ramus dėl iš anksto likimo jam paskirto čempiono sosto. Į tą sostą aš užlipsiu jau trečią kartą, tik dar kaip ekstra paketą paimsiu ir tag team diržus. O raganiškam arijo užkeikimui aš pasakysiu vieną labai išmintingą prietarą: jei palindai Manijakui po kojom - 100% tikimybė, kad būsi sutryptas. Nereikia būti genijum, kad suprasti jog BWE stipriausias žmogus yra Maniac, tačiau būnant idiotu galima ir nepamatyti Maniac jėgos. Tačiau kokiu silpnapročiu reikia būti, kad lipti ant to pačio grėblio du kartus??? Kartą jau savo kvailu tai patyręs ir vokišku akcentu atsiduodančiu balsu išrėkęs "I Quit", Adolfas "šaunusis" vėl gula nuoga nugara ant skruzdėlyno virš kurio ant siūlo kabo piktų bičių avilys. Kad taip pasielgti intelekto koeficientas turi būti neigiamas. O tai praktiškai yra neįmanoma, tačiau šis gyvas (tačiau dvėseliena dvokiantis) pavyzdys yra išimtis, kuri tik patvirtina taisyklę.
Na, aš jau baigiau dėstyti savo mintis apie savo planus parodyti pasauliui kaip iš tikrųjų turi atrodyti visapusiškas dominavimas ir man tik belieka pasidžiaugti, kad man dar prieš pradedant iš ringo pasišalino kilnojamas pomidorų padažo fabrikas. Aufiderzein!
Cituoti