SmackDown! naujokai
Beef 2005-09-25
Mano nuomone jie abu pagyvino SD roosteri, ir netolimoje ateityje uzims gan svarbia vieta. Kennedy - charizmatiskas wrestleris ir jei gaus daugiau laiko prie mic turetu gerai pasirodyti, abie wrestlinima ir nieko blogo negalima pasakyti, finisheris geras Bob Lashley tai dabar be abejo geriausiai atrodantis zmogus visoje wwe, kadangi turi didele tikru imtyniu patirti (jei tai nera jo gimmicko dalis, dar nepasidomejau tuo) turetu gaminti geras kovas.
Lix 2005-09-26
As nesuprantu kas cia per mada sakyti roosteryje, roosteris... Rooster isvertus i liet. kalba reiskia Gaidys. Cia ne tik Beef, bet ir kiti naudoja, kazkoks issigimimas.
Na o jei, on topic tai man atrodo Bob Lashley bus juodoji Brock'o Lesnaro kopija, na bent jau raumenu tiek pat O ken Kennedy tai cia tipo nauja WWE zvaigzde, jau ka tik atejes dauzo upper midcarderius kaip Rey ar Booker. Mano manymu, dar vienas perpushintas naujokas...
Na o jei, on topic tai man atrodo Bob Lashley bus juodoji Brock'o Lesnaro kopija, na bent jau raumenu tiek pat O ken Kennedy tai cia tipo nauja WWE zvaigzde, jau ka tik atejes dauzo upper midcarderius kaip Rey ar Booker. Mano manymu, dar vienas perpushintas naujokas...
Beef 2005-09-26
Lix pasakė:
As nesuprantu kas cia per mada sakyti roosteryje, roosteris... Rooster isvertus i liet. kalba reiskia Gaidys. Cia ne tik Beef, bet ir kiti naudoja, kazkoks issigimimas.
Tai pasiziurek ka reiskia roster, o ne rooster, o anglizmus vartoti jau yra iprasta, nes kai kurie dalykai isversti i lietuviu kalba skamba tikrai nekaip.
Del Ken Kennedy gal tu ir teisus, bet manau, kad bus idomiau jei prades feudint su, bet kuo is sd sudeties , nes SD tikrai jau pabodes, naujoves tiesiog butinos
Lix 2005-09-26
Tai as suprantu ka roster reiskia, bet tu naudoji zodi rooster, kas reiskia gaidys.
Bam 2005-09-26
Šiaip Ken Kenedy manau greit uždraus tą jo finisherį Šiaip nieko įpantigo jie man neparodė, gal kada parodys, nežinau
Beef 2005-09-26
DeSerT pasakė:
O koks jo tas finisheris?
Kaip jis pasivadino nepamenu, bet tikras pavadinimas man atrodo Inverted Samoa drop from the turnbuckle.
`MalioK` 2005-09-26
Na ta jo finisheri greit neuzdraus - nes jis pushinamas. O siaip Kennedy yra geras wrestleri, kuris dar OVW pasizimejo gerais mic skilais ir nieko neprastesniu wrestleriu. Manau ji ilgai nereikes pushinti, kad duoti title-shot'a - jis puikiau jau dabar, mano nuomone, tinka normaliems feudams (jei neatsizvelgti i jo humaristini gimika). Vienu zodziu as noreciau ji matyti SD! roasteryje - ir manau pushas pelnytas. :wink:
Wilkins 2005-10-05
Vince'as pagaliau pradejo atleidinet wrestler'ius, kurie nieko nesugeba ringe (pvz. Hassan). Dabar imami bent jau truputi geresni wrestling'o prasme kovotojai. Atrodo, kad kovu kokybe tikrai turetu pagereti WWE,o tai mane dziugina.
Guest_The Hero_*
2005-10-20
Nu mano manymu geraj kad atejo nes SD! jau buvo atsibodes... tikiuosi db bus idomiau
MoX 2005-10-20
LAsheley tai atrodo neblogas wrestleris tik galetu tu savo akiu nepust O kennedy tai net nezinau ,jau truputi pradeda pabost
`MalioK` 2006-05-03
Taigi per Velocity irasimus, Paul Burchill'as pasirode su nauja savo manegere (?), kuri buvo irgi apsirengusi piratiskais drabuziais. Kolkas nepatvirtinta, bet mergina buvo panasi i OVW wrestlere (kuri, tarp kitko, turejo storyline'a su Burchill'u dar OVW'e) - Shelly Martinez.