←  Penktadienio Show

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Brawl 3

nuotrauka domaz 2009-05-09

BRAWL

Spoiler'is

Mr. Hardcore vs. John Rambo vs. Jordan Derek
Kuris iš jų nėra nevykėlis

Spoiler'is
Koridorius
Spoiler'is

Refresh and ??? vs. Answer
Šeškius Pyzdeškius suteikia šansą

Spoiler'is
Seskiaus kabinetas
Spoiler'is
Refresh nueina į montažo kambarį.
Spoiler'is

Metas pagrindinei vakaro kovai: Answer vs. Maniac. Pažiūrėsim ką gali draugystė.

Answer vs. Maniac
Ar draugystė pakiš koją?

Spoiler'is

Nu štai ir baigėsi mūsų šou. Tikiuosi buvo linksma ir smagu. Iki.
Dekokime: Domaz, Snypas, SmS už kovas. Ir labai dėkui Primusas, už pagalba su užkulsiais ir feudais.
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-09, 09:02
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-05-09

Citata

DaMan: Ok jai toks drąsus gausi kova su Jason clue kitą savaitę.
Hardcore: dekui
Šeškius: Palauk palauk, daMan paprasta kova bus tokia pati neidomi kaip pernykštis krepšinio sezonas, žali laimėjo viska, vardan reitingu padarykime šia kovą su ekstremlaiom taisyklėm tegu parodo Hardcoras iš kokio molio jis nulipdytas.
Hardcore: nurija seiles ir nukabinęs nosi palieka kabineta.

Siaip tai pagal viska kaip tik turetu dziaugtis, nes jo tipo macas :D Ispradziu dziauges, o poto kai tipa pasake liudi :D Nsmn :D
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-05-09

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-09, 10:30, pasakė:

Siaip tai pagal viska kaip tik turetu dziaugtis, nes jo tipo macas :D Ispradziu dziauges, o poto kai tipa pasake liudi :D Nsmn :D
mes skaitydami tavo kalbas nusprendeme, kad tu butent taip o ne kitaip reaguoji i tokias situacijas :D
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-05-09

Puikus show. Geriausias Brawl manau :D Geri labai backstage ;D su Kiesha ypac :D tas legendinis. Na gaila, kad abejas kovas pralaimejau vis delto per sunku dviejuose per viena vakara sukovot. Pries Refresh jau nezadejau ilgos litanijos kaip jis rasyt, na o del Maniac tai tikejaus laimet, bet turbut kokybiskiau parase kalba jis. Na sekmes jam..
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-05-09

Šeip šou patiko, daug įdomių užkulsių. Įdomios kovos. Tik štai kas:
"Aš nesuprantu, kodėl tokie padlaižiai kaip Refresh gauna šansus kovoti dėl titulo, o aš lieku ant ledo, net jeigu turiu jam padėti. Kas čia per ****** yra. Aš reikalauju, kad ir man būtų suteiktos tokios galimybės" (Paskui paskelbiamas mačas Refresh vs. California Rose, kas laimės tas kausis dėl titulo.) Tikiuosi tai nėra pradedamas naujas feud'as, nes Chain su Rose dar nebaigė.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-05-09

Nu ką gi... Tenka pripažinti, kad Brawl geriausias ir netgi vienas geriausių BWE šou! Šaunuoliai "krijeitoriai" :D
Nors buvo mažyčių smulkmenėlių kurios užkliuvo, bet vaizdo negadino
"IR NUGALĖJO KOVĄ" - čia tipo refresh kovojo prieš kovotoją vardu "Kova"?
Paskui Clue spjovė į veidą, nors feisai taip nedažnai elgiasi :D
Bet BS su Refresh ir Maniac bei youtube tai puikus :D
taigi, senokai to nedariau... bet įvertinsiu šou! o jis iš manęs gauna
Spoiler'is

Ne į temą
ir dar... OMG, aš laimėjau pas Domą... :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-09, 10:22
Cituoti