←  Anonsai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Brawl 2

nuotrauka domaz 2009-04-27

Sekanciame Brawl bus 2 kvalifikacines kovos The Great Dissapointment turnyrui:
Answer vs. FnT
John Rambo vs. The Maniac
Viena vakaro kovu taip pat bus:
Jaged "Razzor" Dwansoon & The Maximus vs. Giunter Tische & Gerd Schlangsteiger
Du federacijos gerieciai, kaunasi su dviem lygos blogio isikunijimais. Kovotojas iskovojes teise susikauti del to cempiono titulo dabar susikaus su jo sajungininkais. Na o The Maximus tiesiog nekantrauja iskarsti kailius Nacistinem kiaulem. Kas bus toliau - laukite ir pamatysite.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-04-27

Man biski idomu kodel ne as su The Maximus? Juk mes kaip ir komanda..
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-27

Kovos tai nieko gero...

Ne į temą
Argi negalima gražiai visko parašyti? :) Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus :D

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-04-27, 20:04, pasakė:

Man biski idomu kodel ne as su The Maximus? Juk mes kaip ir komanda..

Tai pirma pasiskelbkit kaip Tag-Team, o po to ir dės jus :D
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-27, 19:08
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-04-27

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-27, 20:07, pasakė:

Kovos tai nieko gero...

Ne į temą
Argi negalima gražiai visko parašyti? :) Daug lengviau skaityti. Be to, kodėl visada temos vadinasi vienaip, o tu jas kitaip rašai? Na vėlgi, ne reikšmingiausias dalykas, bet man svarbus :D

Tai pirma pasiskelbkit kaip Tag-Team, o po to ir dės jus :D

Buvo sakyta Unbroken :D Sake jie ten viska tarsis tai galvojau, kad pasake...
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-27

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-04-27, 20:21, pasakė:

Buvo sakyta Unbroken :D Sake jie ten viska tarsis tai galvojau, kad pasake...

Na tai aš kaip ir supratau, kad jūs kaip team'as, bet juk reikia rosteryje įregistruot :)
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-04-27

Jei ka tai skype, pm man ir sakykit: as noriu fjudinti su tuo ir anuo, arba mes norime fjudinti su tais ir anais. Ir tada man bus zymiai paprasciau. Ir kovos bus ne nieko gero, o intriguotesnes :) bet siaip sunku dabar kai Answer su Maniac tag team fjude, o daugiau be Clue nieko neliko gero.
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2009-04-27

Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-27, 20:25, pasakė:

Jei ka tai skype, pm man ir sakykit: as noriu fjudinti su tuo ir anuo, arba mes norime fjudinti su tais ir anais. Ir tada man bus zymiai paprasciau. Ir kovos bus ne nieko gero, o intriguotesnes :) bet siaip sunku dabar kai Answer su Maniac tag team fjude, o daugiau be Clue nieko neliko gero.
Dar liko neaiskus Xnitro pasirinktas kovotojas :D
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-27

Anonsą tai tikrai galėjau gražiau parašyt :D

o man čia dabar toks klausimas pakilo... gal ir pavėluotai bet... kodėl tas turnyras vadinas "didysis nusivylimas"? :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-28

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-27, 20:54, pasakė:

Anonsą tai tikrai galėjau gražiau parašyt :D

o man čia dabar toks klausimas pakilo... gal ir pavėluotai bet... kodėl tas turnyras vadinas "didysis nusivylimas"? :)

Ne į temą
Todėl, kad čempionas sužinojęs oponentą nusivils. Nu tokia idėja pavadinimo, kad kai kam teks nusivilti.
Cituoti