←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Festivaliai.

nuotrauka The1andOnly 2009-04-22

Muzikos festivaliai. Turbut zinote tokius dalykus ir esate girdeje bei mate. Ar jums patinka tokios idejos kaip rengti festivalius. Juose dalyvauti? Ar esate dalyvave ar bent ruosiates ten sudalyvauti? Gal turite savo megstamiausia muzikos rengini?
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-22

Aišku žinome. Pats rengti tai tikrai nežadu, bet nuvykti visada noriu. Deja, neišeina. Tėvai neišleidžia. Na jei varau su draugais į kokias Roko naktis, tai ką ten veiksiu? Klausysiu muzikos, bendrausiu su žmonėmis ir aišku rūkysiu, kelias bačkas alučio išgersiu. Tai tėvams nelabai patinka, kažin kodėl... Labai norėčiau nuvaryt į Roko naktis, GaDi, Be2Gether, bei dar toks yra festas Lenkijoje, kur suvažiuoja nerealios grupės. Nežinau kaip vadinasi, bet sakė klasiokas, kad super dalykas ten yra. Tai va čia irgi būtų nerealu nuvažiuoti. Na deja, kolkas šių dalykų nepavyks įgyvendint.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-22

Mano svajonė pabuvoti Glastonbury arba Reading/Leeds festivaliuose. Jie tiesiog nerealūs - puiki muzika. Puiki atmosfera. Tik va gaila, kad jie vyksta Anglijoj... ;)
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-22, 15:43
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-22

Nu tai tiketis, kad lietuvoje kazkas ispudingo bus tai... Turejo ivykti didziausias elektronikos festivalis Creamfields, bet taip jo ir nebedarys kiek zinau. O seip tai jeigu kazkur nori pabuvoti zinoma reikia vaziuoti.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-29

Nu tai jeigu niekas nesisakot as pasisakysiu ;D Festivaliuose esu buves tik mazuose. Kur buna nezinomi DJ. Esu buves keletoje tokiu pasirodymu kur groja neblogi undergrounderiai, DJ, seip roko grupes. O vat pats labai prijauciantis esu dviem festivaliams: Creamfields (didziausias elektronines muzikos festivalis) ir Qlimax (sunkios Hardstlyle, Hardcore muzikos festas). Abu mane labai zavi. Ir viename is ju planuoju apsilankyti per ateinancius pora metu. Taip pat geras festas labai yra ir man toks smagei atrodantis Love Parade. Na cia mano manymu vieni geriausiu yra. O ka jus nezadat niekur lankytis? Zinau, kad elektronines muzikos fanu cia mazia, bet yra gi tokiu festivaliu kaip Wacken Open Air (metalo), Ring Am Rock ligtai taip vadinas irgi ten tokios grupes kaip Papa Roach, Stone Sour, Good Charllote buna.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-29

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-29, 21:58, pasakė:

Nu tai jeigu niekas nesisakot as pasisakysiu ;D Festivaliuose esu buves tik mazuose. Kur buna nezinomi DJ. Esu buves keletoje tokiu pasirodymu kur groja neblogi undergrounderiai, DJ, seip roko grupes. O vat pats labai prijauciantis esu dviem festivaliams: Creamfields (didziausias elektronines muzikos festivalis) ir Qlimax (sunkios Hardstlyle, Hardcore muzikos festas). Abu mane labai zavi. Ir viename is ju planuoju apsilankyti per ateinancius pora metu. Taip pat geras festas labai yra ir man toks smagei atrodantis Love Parade. Na cia mano manymu vieni geriausiu yra. O ka jus nezadat niekur lankytis? Zinau, kad elektronines muzikos fanu cia mazia, bet yra gi tokiu festivaliu kaip Wacken Open Air (metalo), Ring Am Rock ligtai taip vadinas irgi ten tokios grupes kaip Papa Roach, Stone Sour, Good Charllote buna.

Ten kur Hardcore, tai techno kokia nors atšaka, ar metalo?

Na, dar man patinka tavo minėtas Rock Am Ring. Taip pat prisiminiau tokius kaip Ozzfest, Lollapalooza. Va, dar nerealus yra Download Festival su tokiom grupėm kaip Slayer, Killswitch Engage!

Edit:
Beje, šįmet nusimato nerealiai smagus Download'as - Killswitch Engage, Slipknot, Korn, Limp Bizkit (na čia dėl pavadinimo labiau), Marilyn Manson, DragonForce, Def Leppard, Whitesnake, ZZ Top, Mötley Crüe, Lacuna Coil, The Prodigy, Papa Roach, ir begalė kitų.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-29, 21:11
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-29

Kas man keista, kad Prodigy klauso ar bent klause daugelis metalistu. As kai esu snekejas su savo draugo draugais (metalistai) jie sake, kad klauso arba klause Prodigy. Sako nuo ju priejau prie Metalo. Labai keista. Na is tavo minetu man Limp Bizkit, Def Leppard, Papa Roach ir butent Prodigy patinka. O del tavo klausimo apie Hardcore ir Hardstyle tai ten elektronine muzika. Na jau viena sunkiausiu elektronikos atshaku. Daugelis vadina ta muzika narkomanu arba ratuotoju muzika :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-30

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-29, 23:23, pasakė:

Kas man keista, kad Prodigy klauso ar bent klause daugelis metalistu. As kai esu snekejas su savo draugo draugais (metalistai) jie sake, kad klauso arba klause Prodigy. Sako nuo ju priejau prie Metalo. Labai keista. Na is tavo minetu man Limp Bizkit, Def Leppard, Papa Roach ir butent Prodigy patinka. O del tavo klausimo apie Hardcore ir Hardstyle tai ten elektronine muzika. Na jau viena sunkiausiu elektronikos atshaku. Daugelis vadina ta muzika narkomanu arba ratuotoju muzika :D

Yra toks stilius Hardcore Punk - jis taip pat sunkus, tik metalas, o ne elektronine muzika. Bet ten atvirksciai - tokios muzikos straight-edge'ai klauso daugiau :D. Pvz. tokio stiliaus grupe yra Killswitch Engage, o jos vokalistas Howard Jones yra straight-edge'as.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2009-04-30

Na B2G dar nebuvau, bet jauciu geriausias lietuvoj, po jo tik Rokai eina. O is pasauliniu Rock am Ring, Qlimax, roskilde, reading, benicassim, sonar, heineken opener ir legendinis woodstock'as
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-04-30

jazzuose jau gerai pachillinau :D o dabar sekantis kaune laukia raffesai bus sindikatas, bet iejimas turbut brangus bus :D tai gal kas planuoja eit ?
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2011-08-13

Va, atbuvau Galapaguose... Ir emocijos tik teigiamos! Headliner'iai nenuvylė, tačiau labiausiai patiko šios grupės:

Mirramaze - norvegų grupė, su kuria teko važiuoti kartu vienu autobusu! Klasikinis rokas, kiek priminė GN'R, bet dainos nuostabios. Paskutinė daina išvis buvo insane... "YOU FUCKING WANNABE!".
Freaks On Floor - kuriuos norėjau išvysti ir jie tikrai "išsitaškė". Spėjau pamatyti ir jų soundcheck'ą, kai jie nuostabiai pragrojo "Freaky Wonder". Visi gabalai patiko... "Funny Games", "Symphony About A Goodman", "No Place For An Oldman", "Everybody" ir naujoji "Freedom Peace & Me". Nuostabus set-list'as. :D;
Skamp - kai jie pasirodė scenoje aš jau norėjau palikti savo vietą (o ji buvo pačiame priekyje, viduryje, prie tvorelės!), tačiau man visiškai netikėtai jie atliko "Killing In The Name", kuris buvo superinis RATM cover'is... Kas linkmiausia, beveik visi žinojo lyrics'us ir tai buvo turbūt geriausias festivalio momentas man asmeniškai. Tiesa, aš galvojau, kad tai geriausias momentas... P.s. Diawara nerealus gitaristas!
Blaze Bayley - toks energingas... Damn! Atliko kelis Maiden'ų gabalus, kuriuos jis sukūrė dar būdamas legendinės grupės sudėtyje... "The Clansman" ir "Futureal" tiesiog nurovė stogą... Bet juokingiauia va kas: iš pradžių, kai jis dainavo, jis ne kartą žiūrėjo į mane ir net nusyšypsojęs palinksėjo (!)... Po kiek laiko nulipo nuo scenos ant tvorelės ir aš liečiau... JO TATUIRUOTĘ! Tai buvo tikrai nuostabi akimirka... Geeeras! P.s. labai daug žmonių nardė virš publikos, todėl buvo ištraukti.
Timohi - savo gamybos instrumentai, energija ir nuostabūs dainų žodžiai... Viskas ko reikėjo iš jų.
Lacson - anglų grupė su šveicaru vokalistu. Jie buvo puikūs! Draugas gavo gitaristo pick'ą. Puikiai bendravo su publika. Dainos tikrai geros.
AC/DC Tribute.lt - Blėka pavaro... Vokalistas pavaro... Visa grupė puikiai atliko senas geras AC/DC dainas... "Back In Black", "TNT", "Thundrstruck", "You Shook Me All Night Long"... Visos dainos buvo puikios. Tik nepatiko "Highway To Hell". Nežinau, man ši daina vienintelė AC/DC, kuri nelimpa. Gal persiklausiau jos or something... Tiesiog galėjo encore nekartot šitos dainos atlikt kokį "Jailbreak" ar "Hells Bells". Anyway, puikiai pasirodė!

10/10!
Cituoti