UWFi Bushido
Paulius 2009-04-20
Tikriausiai dar daugelis forumo nariu prisimenate sia shoot wrestlingo promotiona egzistavusi 1991-1996 metais ir manau ne vienas ziuredavote tai per Baltijos televizja. Taigi kurie wrestleriai jums buvo jusu favoritai? Kokie feudai labiausiai patiko? Diskutuokime apie sia lyga Man asmeniskai labiausiai patikdavo Gary Albright, Sakuraba bei Takada. Ko gero labiausiai galvoje istriges feudas yra Takada vs Albright kurio metu jei atmintis neapgauna jie turejo 4 tarpusawio matchus
`MalioK` 2009-04-21
Paulius, 2009-04-20, 23:20, pasakė:
<...> shoot wrestlingo promotiona <...>
Duncan 2009-04-21
Na UWFi kazkada buvo viena megstamiausiu mano PW organizaciju.Tikrai gana stipriai ji man anksciau patiko,be abejo ryskiausias feud'as buvo Albright/Takada,turiu visus 4 ju tarpusavio match'us+kazkiek tag team match'u kur jie buvo skirtingose barikadu pusese,na praktiskai visi ju tarpusavio match'ai buvo geri.Kas liecia megstamiausius wrestlerius,tai mano favoritai butu Kiyoshi Tamura ir Kazuo Yamazaki.Abu sukurdavo tikrai grazius match'us,dramatiska atmosfera,puikiai sellindavo.Gaila tik,kad Yamazaki taip ir liko ten tinkamai neivertintas.Beje 'MalioK' kas liecia "worked" elementa,tai jis ten buvo.Kiek zinau UWFi nera turejusi nei vienos tikros kovos,nepaisant to,kad ten viskas atrode labai realiai.
`MalioK` 2009-04-21
Duncan, 2009-04-21, 21:43, pasakė:
Beje 'MalioK' kas liecia "worked" elementa,tai jis ten buvo.Kiek zinau UWFi nera turejusi nei vienos tikros kovos,nepaisant to,kad ten viskas atrode labai realiai.
Duncan 2009-04-21
`MalioK`, 2009-04-21, 21:56, pasakė:
Emm... Aciu? Siaip as butent tai ir pabreziau savo ankstesniame pranesime, kad tai ne "shoot wrestling", o "shoot-style professional wrestling". Tarsi as siandien pabudau ir pirma karta isgirdau apie UWFi
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-04-21, 21:06
Primusas 2009-07-28
Duncan, 2009-04-21, 21:43, pasakė:
Na UWFi kazkada buvo viena megstamiausiu mano PW organizaciju.Tikrai gana stipriai ji man anksciau patiko,be abejo ryskiausias feud'as buvo Albright/Takada,turiu visus 4 ju tarpusavio match'us+kazkiek tag team match'u kur jie buvo skirtingose barikadu pusese,na praktiskai visi ju tarpusavio match'ai buvo geri.i.
Nesu mates as daug sios federacijos kovu, tik prisimenu takada ir gary albright, ko gero jie ir buvo mano miegiamiausi. Vienintelis dalykas kuris istrigo mano atmintyje buvo tas, kad bankrutavus siai federacijai BTV pradejo rodyti bushido rings, pradziai buvau labai laimingas, kad matysiu kazka panasaus i UWFi taciau pamacius pirmaji rings show mane aplanke didziulis nusivilimas
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-28, 15:00
Duncan 2009-07-28
Imesiu siandien i forumo media skilti-pasiziurejau tiksliai,turiu 4 ju 1 on 1 match'us ir viena tag team match'a.Mesti visus match'us?
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-07-28, 15:16
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-07-28, 15:16
Lyncaz 2009-07-28
Duncan, 2009-07-28, 16:16, pasakė:
Imesiu siandien i forumo media skilti-pasiziurejau tiksliai,turiu 4 ju 1 on 1 match'us ir viena tag team match'a.Mesti visus match'us?
atsimenu mačiau per btv kažkada pora jų mačų, tai visai gerai atrodė, tad būtų smagu vėl pamatyt
p.s. jei manęs atmintis neapgauna, tai pirma rodė Rings, o paskui šituos su Takadom
Iš rings pamenu turėjau favoritą olandą Dick Vrij kurio nuostabaus grožio spyris kaire koją mane "veždavo" Taip pat Volk'o Han'o "žirklės"
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-07-28, 16:42
Primusas 2009-07-28
Duncan 2009-07-28
Ok snd vakare imesiu-4 Takada vs Albright match'ai ir tag team match'as Takada/Tamura vs Albright/Severn.Beje Lyncai jei tave domina turiu kruva RINGS match'u tarp kuriu ir Dick Vrij ir Volk Han match'ai,jei nori galiu imest
Lyncaz 2009-07-28
Duncan, 2009-07-28, 18:32, pasakė:
Ok snd vakare imesiu-4 Takada vs Albright match'ai ir tag team match'as Takada/Tamura vs Albright/Severn.Beje Lyncai jei tave domina turiu kruva RINGS match'u tarp kuriu ir Dick Vrij ir Volk Han match'ai,jei nori galiu imest
`MalioK` 2009-07-28
Ne į temą | Gerbiameji nMo nariai, jus tikriausiai kazka supainiojot Cia UWFi tema ne "Prasymai" skiltyje, o diskusijuose. Kolkas as nematau cia matchu kokybiu, arba minciu apie organizacija aptarimu, taigi arba sukurkite tam tikra tema Prasymu skiltyje arba derinkite kiek/ko/kada bus imesta PM'uose. Va kada perziuresite tos matchus, butu tik nusotabu jei aptartumete veiksma cia. |