←  Anonsai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Brawl 1

nuotrauka domaz 2009-04-18

Sitas sou bus pats pirmas. Kadangi nenoriu is karto skirstyti kam duoti kova main evente, o kam duoti pacia pirma pasiulysiu siek tiek saziningesni buda :) Bus sukurta tema, kurioje kiekvienas is jusu, kurie nori dalyvauti Brawl kaip kovotojai, parasyte po pristatomaja kalba. Remdamasis ta kalba, as nuspresiu kam su kuo kovoti ir tuo paciu metu nuspresiu nugaletoja (kokia bus ta kova suzinosite sou metu, kad butu islaikyta staigmena), tad stenkites parasyti kokybiskai ir sukelti ispudi. Beje, kalbas vertins komisija :mellow:
Taisykles:
1. Kalbu limitas yra 2-3 kalbos. 3 tik tuo atveju, jeigu ji bus gera. Jeigu rasoma tik is reikalo, tada i ta kalba bus nekreipiama demesio.
2. Kalbos rasomos iki ketvirtadienio 23:59
3. Jeigu jusu kalba lemtu kiekybes pranasuma, tai ja turite parasyti iki Ketvirtadienio 22h ( tai apsaugotu nuo tu, kurie 23:59 paraso +1 kalba daugiau negu kitas).
4. Gera kalba yra ta, kuri parasyta naudojant profesonalias tekstu rasymo taisykles. Ta prasme gerai kalbai turi buti izanga, destymas, pabaiga, kalboje turi buti kokia nors esme, prasme ar siaip idomus pasisakymai. Trash Talkingas, kur tiesiog apvaromi oponentai nera nieko ispudingo, tai labai lengva parasyti, todel savaime aisku, kad tokiu kalbu rasytojas neturetu buti vertinamas geriau negu kiti. (Negi jus isivaizduojat, kad kur nors ateje pasakyti viesaja kalba pakaks apvaryti kazka ir visiems patiks). P.s: Cia mano, kaip komisijos nario, kriterijai. Remiuosi mokykliniais literaturiniais kriterijais. Kitu komisijos nariu kriterijai gali skirtis, bet nemanau.
Jeigu kils klausimu, ideju, rasykite i temas informacijos skiltyje :?

Beje, viena kova yra zinoma: John Rambo vs. The Chain
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-18

O gal apskritai yra galima plačiau papasakot kaip čia dabar bus su tuo Brawl ir Inferno? Ar jie bus kaip du atskiri show ir feudai neeis vienas per kitą, ar čia bus kaip anksčiau? Ar čia vėlgi viskas iš naujo (kylimas į ME) ar bus tęsiamas darbas?

Kiek žiūrėjau, tai niekur nemačiau info, tai įdomu pasidarė.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-18

Man tai pat nezinoma. Ar atskiras bus rosteris ar benras tiap ir nepasakyta. Ar fjudai bus per abu show buildinami ar atskirai..
Cituoti

Isivaizduokite, kad viskas buvo kaip ir anksciau. Esme, kad vietoje dvieju savaitiniu sou bus vienas, kuri reguliuoju as, ir kitas, kuri reguliuoja Unbroken. Rosteris bus bendras, titulai irgi tie patys lieka. Tiesiog mano darbas yra kurti siuzetus, padaryti kokybiska sou. Sistema beveik ta pati. Dar atgaivintas bus BFZ dirzas, kuri, beje, per visa istorija telaike tik Seskius Pyzdeskius ir Answer. Tai cia vienas prestiziskiausiu titulu e-fed :mellow:
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-18

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-18, 23:06, pasakė:

Isivaizduokite, kad viskas buvo kaip ir anksciau. Esme, kad vietoje dvieju savaitiniu sou bus vienas, kuri reguliuoju as, ir kitas, kuri reguliuoja Unbroken. Rosteris bus bendras, titulai irgi tie patys lieka. Tiesiog mano darbas yra kurti siuzetus, padaryti kokybiska sou. Sistema beveik ta pati. Dar atgaivintas bus BFZ dirzas, kuri, beje, per visa istorija telaike tik Seskius Pyzdeskius ir Answer. Tai cia vienas prestiziskiausiu titulu e-fed :mellow:

Bet reiškia bus tariamasi su Aurelijum kaip maždaug turėtų vykti šou?
Cituoti

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-18, 23:08, pasakė:

Bet reiškia bus tariamasi su Aurelijum kaip maždaug turėtų vykti šou?
bus. as ir jis stengsimes suderinti savo sou siuzetus su jo sou siuzetais, kad nekiltu nesusipratimu, jog Maniac gavo trauma ar pan, o jau kitame sou kovoja...
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-18

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-18, 22:06, pasakė:

Trash Talkingas, kur tiesiog apvaromi oponentai nera nieko ispudingo, tai labai lengva parasyti, todel savaime aisku, kad tokiu kalbu rasytojas neturetu buti vertinamas geriau negu kiti. (Negi jus isivaizduojat, kad kur nors ateje pasakyti viesaja kalba pakaks apvaryti kazka ir visiems patiks).
Nors tai ir nepakeis Tavo nuomonės, aš prieštarauju. Galiu duoti begalę pavyzdžių iš tikro pasaulio kaip ateina ir "apvaro" ir visiem patinka. Pradžiai pasakysiu du vardus: Cena, The Rock :mellow:

Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-18, 23:15, pasakė:

, kad nekiltu nesusipratimu, jog Maniac gavo trauma ar pan, o jau kitame sou kovoja...
Kuo tas Maniac visiem kliūva? :?
Cituoti

Na nors tiek gera zinia. Tai kaip suprata bendras rosteris - i like it. Poto bendras planavimas del build'u, siuzetu ir pan taip pat I like it. BFZ title? Ok that's something interesting. Paziuresim ka abu ishspausit. Bet dabar jeigu gaivinamas ir BFZ tai lygoje is viso jau net 5 titulai. Hmm.. ar ne per daug?
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-18, 23:25, pasakė:

Na nors tiek gera zinia. Tai kaip suprata bendras rosteris - i like it. Poto bendras planavimas del build'u, siuzetu ir pan taip pat I like it. BFZ title? Ok that's something interesting. Paziuresim ka abu ishspausit. Bet dabar jeigu gaivinamas ir BFZ tai lygoje is viso jau net 5 titulai. Hmm.. ar ne per daug?
Mes abu paimam tag team, tada aš Undisputed ir Action, Tu BFZ ir Continent. viskas čia pagalvota, ko čia kabinėjies? Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-18, 22:29
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2009-04-18

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-18, 23:29, pasakė:

Ne į temą

Mes abu paimam tag team, tada aš Undisputed ir Action, Tu BFZ ir Continent. viskas čia pagalvota, ko čia kabinėjies? Nuotrauka
Ne į temą
tu parazite, nesnekek propagandos, jai laimejai per stebukla, tai nereiskia kad dakeliausi iki kovos del tag team dirzu, sios lygos uzkampiai labai pavojingi...

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-04-18, 22:35
Cituoti

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-18, 23:23, pasakė:

Nors tai ir nepakeis Tavo nuomonės, aš prieštarauju. Galiu duoti begalę pavyzdžių iš tikro pasaulio kaip ateina ir "apvaro" ir visiem patinka. Pradžiai pasakysiu du vardus: Cena, The Rock :mellow:
Isivaizduok ateini i Lietuviu kalbos egzamina. tema: Politikos kokybe Lietuvoje. Nu ir pradedi varyti ant Pakso, sakyti kad Adamkus nupirdejes senis ir t.t... Arba isivaizduok jei Hitleris vietoj to, kad skleistu grazia propaganda sakytu: Stalinas yra bjauri kiaule, (ten pavardytu faktus ir t.t ir pan), bet nieko tokio ispudingo nepavartotu.
Yra vienas dalykas kuri reikia suprasti. Nors cia yra wrestlingo e-fed, taciau kalbos turi buti rasomos ne wrestlingo kalbu lygiu, o visuomeniniu kalbu lygiu. Nes wrestlingo kalbos buna trumpos, surezisuotos taip, kad vieno kovotojo kalba butu labai profesonliai susijusi su kita.

Citata

Ne į temą

Kuo tas Maniac visiem kliūva? :?
Jis savotiskas BWE simbolis, nes Answer yra labiau BFZ simbolis.
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-18, 22:37
Cituoti

Na seip tikrai gi cia e-fed ir apie politika neturetume sneketi. Man apskritai dbr tie isvedziojimai, kad kalba ten turi buti tokia ar anoka tai nepatinka. As rasysiu taip kaip moku rasyti ir taip kaip rasydavau anksciau. Busiu savimi toks koks yra mano personazas. Isliksiu jam istikimas jeigu to pergalems nepakas tai nepakaks reiskias. :mellow:
Cituoti

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-18, 23:53, pasakė:

Na seip tikrai gi cia e-fed ir apie politika neturetume sneketi. Man apskritai dbr tie isvedziojimai, kad kalba ten turi buti tokia ar anoka tai nepatinka. As rasysiu taip kaip moku rasyti ir taip kaip rasydavau anksciau. Busiu savimi toks koks yra mano personazas. Isliksiu jam istikimas jeigu to pergalems nepakas tai nepakaks reiskias. :mellow:
Jeigu manote, kad e-fed turi but rasomos tokios pat kalbos kaip tikrame wrestlinge tai va jum tipines wrestlingo kalbos pavyzdys:
http://www.nmo.lt/index.php?showtopic=3195...amp;#entry45079
Ta kalba tikrai gerai atrodytu per TV, jei wrestleris dar gerai suvaidintu. Taciau mano akimis, e-fed ji mazu maziausiai netinka.
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2009-04-18, 23:35, pasakė:

Ne į temą
tu parazite, nesnekek propagandos, jai laimejai per stebukla, tai nereiskia kad dakeliausi iki kovos del tag team dirzu, sios lygos uzkampiai labai pavojingi...
Rasim mes tą užkampį kur Naciai trainiojas :mellow:

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-18, 23:36, pasakė:

Isivaizduok ateini i Lietuviu kalbos egzamina. tema: Politikos kokybe Lietuvoje. Nu ir pradedi varyti ant Pakso, sakyti kad Adamkus nupirdejes senis ir t.t... Arba isivaizduok jei Hitleris vietoj to, kad skleistu grazia propaganda sakytu: Stalinas yra bjauri kiaule, (ten pavardytu faktus ir t.t ir pan), bet nieko tokio ispudingo nepavartotu.
nu nelabai tinkamas palyginimas... gal net LABAI netinkamas. juk e-fed ir paremtas wrestlingu. Bet aš nesiginčysiu šia tema su Tavim :)

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-18, 23:36, pasakė:

Yra vienas dalykas kuri reikia suprasti. Nors cia yra wrestlingo e-fed, taciau kalbos turi buti rasomos ne wrestlingo kalbu lygiu, o visuomeniniu kalbu lygiu. Nes wrestlingo kalbos buna trumpos, surezisuotos taip, kad vieno kovotojo kalba butu labai profesonliai susijusi su kita.
Tik pažiūrėsiu, kiek "daug" bus tokių kalbų BWE :D :?
Cituoti

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-19, 00:03, pasakė:

nu nelabai tinkamas palyginimas... gal net LABAI netinkamas. juk e-fed ir paremtas wrestlingu. Bet aš nesiginčysiu šia tema su Tavim :mellow:

Citata

Jeigu manote, kad e-fed turi but rasomos tokios pat kalbos kaip tikrame wrestlinge tai va jum tipines wrestlingo kalbos pavyzdys:
http://www.nmo.lt/in...amp;#entry45079
Ta kalba tikrai gerai atrodytu per TV, jei wrestleris dar gerai suvaidintu. Taciau mano akimis, e-fed ji mazu maziausiai netinka.
O ka tu manai lengviau parasyti? As irgi galeciau apvaryti profesonaliai kiekviena kovotoja taip kad butu grazu. Taciau paprastas apvarymas, kur dazniausiai meluojama yra per daug paprasta, kad tai butu laikoma gera kalba. Va Naciai, Highwayman jie ir stengiasi graziai parasyti ir daug ka pasako. Ir jie uztrunka ilgai, jie galvoja kas kur ir kaip, jiem daug sunkiau, va todel tos kalbos kurios turi savo tuos standartus ir yra vertinamos geriau.
Aisku mes galime gyncytis cia, bet man butu idomiau pasiklausti tu kurie turi sioki toki autoriteta sioje srityje. Pvz gal Primusui kokiam reikia daznai kalbeti ar dar ka, ir ka jis galetu pasakyti.
P.S: As tikrai nenoriu riboti jusu kalbu jokiomis taisyklemis. As nesakau, kad tavo, Lyncaz, kalbos yra geros. As tik sakau, kad kiti kovotojai, kurie naudojasi bendromis kalbu rasymo taisyklemis, jas gali parasyti geriau. Taciau svarbu yra ne vien turinys, svarbu yra ir kaip zmogus paraso. Todel i viska vertinant reikia atsizvelkt, o ne i viena dalyka. Jeigu jau sunku keisti stiliu, tai tada bent jau stenkis kitus dalykus kalbose panaudoti kaip pranasuma: (pvz kokybiskas rasymo stilius, gerai atspindimas, daug idomiu detaliu - panasiai kaip Naciai kad raso). Bet zinok, kad turinys tiesiog ieina kalbu vertinimo sistemoje kaip vienas is pagrindiniu kriteriju, na o kuo jis geresnis, tuo daugiau sansu tas kovotojas turi laimeti.
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-18, 23:40
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-19

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-19, 00:13, pasakė:

O ka tu manai lengviau parasyti? As irgi galeciau apvaryti profesonaliai kiekviena kovotoja taip kad butu grazu.

Va šitą "paprastą" dalyką aš norėčiau pamatyt :? Žinau, kad Tavo kalbų stilius kitoks, bet jei Tau nesunku, prašau, "apvaryk" sekančius penkis savo varžovus bent trim-keturiom eilutėm, taip, kad nesikartotum ir, kad būtų gražu :) (dėl manęs)

O dėl Highwayman ir nacių, tai man atrodo, kad jie kaip tik priklauso tiem, labiausiai "apvarantiems" :mellow: Man pačiam atrodo Nacių ir mano kalbos labai panašios, o Tau jos kaip diena ir naktis... Čia aš tik svarstau garsiai, gali ir neatsakinėt į šitą vietą... :D
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-19, 00:19
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-19

Apvarimas nera blogai, bet jis turi buti grazus :mellow: Is tam tikros puses ne toks tiesioginis, kaip kad pvz (Tu esi kudas nusmurgelis, tau pries mane nera ko lygintis, as tave su fekalijom sumaisysiu)... reikia kazka ivairesnio ir ispudingesnio sugalvot. As kaip jau minejau rasysiu taip kaip sugebu rasyti.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-04-19

Ne į temą
Jeigu bus Brawl dirzas nemanot, kad geriau butu sujungt Action ir Continental titula ir padaryt kova Refresh vs Rose del titulo?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-19

Nu jo bet man vistek kazkaip keistai tie du pagrindiniai titulai.. Bet jo gal teisingai sako kad reiktu daryti titula antraeili sujungta.
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-04-19

geriau viena antraeili titula duoti jobberiam, o ne midcardui 2 titulus palikti. tada visi lygiaverciai turetu tiksla kurio jie galetu siekti - titula. o dabar taip gaunasi, kad mid carde du titulai ir jis jokios vertes neturi, tik del vaizdo stovi
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-04-19

The Chain: Aš neleisiu jungti savo titulo su kažkokiu nušiurusiu, niekam nerūpimu Continent diržu! Tuo labiau kai šiuo metu net negaliu ginti jo garbės!
Cituoti

taigi gali tas BFZ būt panašiai kaip TNA legends. galėtų būt, kad jo negalėtų gaut bet kas, pvz Maniac ar Chain. galėtų (bent jau iš pradžių) tik e-fed seniai, kurie jau turi savo kažkokią istoriją. o Action titulą aš daryčiau kaip Hardcore, nes pavadinimas jo toks tinkamas tam ;)
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-04-19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-19, 19:41, pasakė:

taigi gali tas BFZ būt panašiai kaip TNA legends. galėtų būt, kad jo negalėtų gaut bet kas, pvz Maniac ar Chain. galėtų (bent jau iš pradžių) tik e-fed seniai, kurie jau turi savo kažkokią istoriją. o Action titulą aš daryčiau kaip Hardcore, nes pavadinimas jo toks tinkamas tam ;)

Ne į temą
Ir mano charui iskart atiduodam ;)
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-18, 23:29, pasakė:

Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-04-19, 19:49, pasakė:

Ne į temą
Ir mano charui iskart atiduodam ;)

Va čia aš daugmaž nupaišiau BWE ateitį, todėl perdaug neprisisvajok ;)
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-04-19

Ne į temą
Gal galetum man taip gyvenima nupiest? Taip pat butu idomu isgirsti , kada zalgiris vel laimes EL
Cituoti