Sveikinimai Lix su 18-tu Gimtadieniu!
`MalioK` 2009-04-14
Kagi, neziurint i musu "atskirus konfliktus" norieciau pasveikinti Justina "Lix" Teresiu su jo Gimtadieniu. Pagaliau visa administracija susideda is pilnameciu Galiu tik padekoti jam uz tai, kad is tu 18 gyvenimo metu jis padovanojo 3+ metu savo brangios paauglistes, kad vistiti si foruma ir palaikyti ji gyvu. Linkejimai pakankamai bonalus, bet nuosirdziai linkiu tau sveikatos, meiles, daugiau dziaugsmo asaru ir Wand pergales birzelio 13 diena.
Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-04-14, 19:21
Šį pranešimą redagavo Lix: 2009-04-14, 19:21
SmS 2009-04-14
Woohoo! Nuoširdžiausi sveikinimai Lix Nelinkėsiu meilės ir sveikatos, nes to linkės daugelis. Tiesiog linkiu, kad visos tavo svajonės PW ir MMA pasaulyje išsipildytų Tikiuosi atšvęsi kaip nors laimingai
Duncan 2009-04-14
Na ka gi sveikinu tave Lix su astuonioliktu gimtadieniu,linksmai ji atsvesk,juk 18 tik karta gyvenime
Paulius 2009-04-14
Na prie sveikinimu prisidedu ir as. Linkiu ko geriausios sekmes gyvenime ir beabejo dar ilgai dometis wrestlingu bei mma
deep 2009-04-14
Su tortadieniu LIX linkiu gerai geru .....
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-14, 13:36
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-14, 13:36
Nervas 2009-04-14
Ką gi Lix, dideli sveikinimai! Linkiu, kad ir toliau būtum toks linksmas, draugiškas. Linkiu, jog būtum didis smark'as PW bei MMA pasaulyje - tobulėk (tam ribų nėra) ir viskas bus puiku! Dar kartą sveikinu, linksmai, labai linksmai atšvęsk (būtinai)
Unbroken 2009-04-14
Su gimtadieniu Tave, Lix . Linkiu daug laimės, pinigų, mergų ir kuo mažiau problemų! Linkiu Tau (ir sau) didelio push'o Punk'ui . Aš svanaudis, ha ha ha !
Bottom 2009-04-14
Su Gimtadieniu, Lix! Ir toliau lankykis nMo, ir toliau žiūrėk PW/MMA, ir toliau išlik draugiškas ir šmaikštus, nes juk tu tas žmogus, kurio dėka nMo neįsigali vienas diktatorius Sėkmės moksluose, asmeniniam gyvenime ir visur kitur
Lix 2009-04-14
Visada malonu, kai ir virtualioje erdveje susilauki daug geru palinkejimu Dekoju visiems uz nuosirdzius ir isradingus sveikinimus (As zydras - nuostabu!). Jau virs 3 metu esu adminas cia, daznai budavau piktas, daznai megau pasiepti ka nors ir siais metais irgi niekas nesikeis, nebijokit
Ne į temą | Beje, `MK`, is kur gavai mano pavarde? As aisku neslepiu jos, bet lyg forume niekur ir nepostinau. Cia galvoju gal kartais vhost mano registruotam accounte matei? |
`MalioK` 2009-04-14
Mauglis 2009-04-14
Na,as siame forume tik vieneri metai,bet Lix pastebejau vos ne iskart cia atejes.(Turbut del to,kad masiau ji su Nervu,del Jeffo avataru)18 metu,na ir sekasi Sveikinimai nuo manes,NMO forumo nario mauglio.Linketi laimes,dziaugsmo ar sveikatos nenoriu,nes jei tai tau lemta,tai ir turesi!Tikiuosi,kad nepaisant pilnametystes tu liksi vis dar toks pat Lix kaip ir buvai.Dar karta sveikinu su gimimo diena Justai %$#$&@