←  Anonsai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Sunday Night Fight

nuotrauka Unbroken 2009-04-13

Nuotrauka

1 Mačas:
Jaged "Razzor" Dwansoon vs. The Silencer
Singles Match

Pristatomas BWE theme'ų albumas "[BWE] Violent Sounds, Vol 1"!

2 Mačas:
Damane vs. Sick Extreme
Singles Match

Interviu su random wrestler'iu. (Wrestler'is bus greitai atskleistas)!

Main Event:
Refresh & California Rose vs. The Chain & John Rambo
Tag-Team Match

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-13, 15:52
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-04-13

Patinka, kad graziai suklijuojamas sou. Taciau biski keistai cia paskirtas laikas kovotojams. Jusu vietoje pakeisciau visas kovas atvirksciai, nes dabar atrodo, kad kuo svarbesnis sou laikas, tuo nepopuliaresni wrestleriai.
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-04-13

Neaiskus kazkoks Main Event. Gal kažkas įdomaus bus. Nesupratau FnT įkišimo, vietoj jo reikėjo įkišt The Chain. Nes jis dabar taikosi į Action, o aš į Continent.
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-04-13, 15:44
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-04-13

Ne į temą
Yra logiska ji kisti, nes jis buves continent cempionas.
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-04-13

2 kova su main eventu siulyciau apkeist, nes jos lygis, mano nuomone, bus aukstesnis, kalbu prasme.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-13

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-13, 17:45, pasakė:

2 kova su main eventu siulyciau apkeist, nes jos lygis, mano nuomone, bus aukstesnis, kalbu prasme.

Ne į temą
Viskas suderinta su tokiu svarbiu dalyku, tai geriau nebūkit tokie smalsučiai, gerai?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-13

Nu tikiuosi Unbroken supranta ka daro. Keista, kad nepakliuvau nei i penktadienio nei sekmadienio show. Netgi reikalauciau teinais buti ;D :)

EDITED
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-13, 18:33
Redagavimo priežastis: Vietoj Unbroken buvau parases Maniac :D
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2009-04-13

Ne į temą
Taigi zygi jauciu tu busi tas zmogus ,kuris daqlyvaus interviu kaip visada.
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2009-04-13

Ne į temą
Man cia T-N-Z visiskai nejuokinga.Kiek matau interviu tai skamba tos pacios is vien pavardes Speed ,Answer,Maniac.Reikia ir kitu paklausti gal :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-13

Ne į temą

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-13, 21:00, pasakė:

Ne į temą
Man cia T-N-Z visiskai nejuokinga.Kiek matau interviu tai skamba tos pacios is vien pavardes Speed ,Answer,Maniac.Reikia ir kitu paklausti gal :D
Neatsimenu kada interviu daviau (neskaitant konferencijos trijų klausimų) :) :D

Anonsas įdomus tuo, kad sudėti gana skirtingo kalibro wrestleriai todėl rezultatai labai nuspėjami :)
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-04-13

O su tuo albumu, tai mintis tikrai gera. Kaip supratau, tai jūs rimtai padarysit tą albumą? T.y. sumesit dainas, ir bus galima parsisiųst? Jei ne tai siūlyčiau tai padaryti, su mielu noru parsisiųsčiau ir perklausyčiau. :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-13

Ne į temą

Rodyti pranešimąNervas, 2009-04-13, 21:46, pasakė:

O su tuo albumu, tai mintis tikrai gera. Kaip supratau, tai jūs rimtai padarysit tą albumą? T.y. sumesit dainas, ir bus galima parsisiųst? Jei ne tai siūlyčiau tai padaryti, su mielu noru parsisiųsčiau ir perklausyčiau. :)
Nieko gero iš to albumo, nes jame nėra Maniac theme :) O jei tos dainos nebus, tas albumas bus mažiau perkamas nei Stano knygos... o jei ta daina vis dėl to atsirastų albume, tai jo pirkimai ketrugubai aplenktų grupės "CD-R" albumą "700MB" :D
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-14

nu Lyncai cia tik volume1. bus ir volume2 gi :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-14

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-14, 14:45, pasakė:

nu Lyncai cia tik volume1. bus ir volume2 gi :)

Čia ir esmė, juk yra dar daug žmogelių kurių theme's verti būti įmesti į diską. The Silencer, S-K-E, Naciai (tik nežinau ar pavyks jų theme rasti), neišimtis ir Maniac :). Juk reikia tos bombos albumui pagrindinės.
Cituoti

nuotrauka fanatix 2009-04-14

Citata

Neaiskus kazkoks Main Event. Gal kažkas įdomaus bus. Nesupratau FnT įkišimo, vietoj jo reikėjo įkišt The Chain. Nes jis dabar taikosi į Action, o aš į Continent.

Iškur ištraukei, kad aš nesitaikau i continent titulą?
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-04-14, 14:11
Cituoti