Friday Fight Zone
Unbroken 2009-04-13
Specialus BWE generalinio vadybininko pranešimas!
1 Mačas:
Dizzee vs. FnT
Singles Match
2 Mačas:
The Answer vs. Mr. Hardcore
Singles Match
Jason Clue kalba!
Main Event:
The Maniac vs. Adolfas Germanas
I Quit Match
If Maniac wins, Maniac and his partner (partner will be chosen by Maniac) gets Tag-Team title match on the next Friday Fight Zone show.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-16, 14:47
Walleris 2009-04-13
Galiu paklausti, ka Jason Clue kalba veikia show metu? Kuo Clue ypatingas, kad kalbetu show metu, o ne "Kalbos" skiltyje, kaip ir visi? Juk ta pagarba Speed artzvilgiu arba isreiksti dziaugsma titulo laimejimu galima ir paprastai. Nu cia tik mano nuomone.
Unbroken 2009-04-13
Walleris, 2009-04-13, 17:50, pasakė:
Galiu paklausti, ka Jason Clue kalba veikia show metu? Kuo Clue ypatingas, kad kalbetu show metu, o ne "Kalbos" skiltyje, kaip ir visi? Juk ta pagarba Speed artzvilgiu arba isreiksti dziaugsma titulo laimejimu galima ir paprastai. Nu cia tik mano nuomone.
Eh... Clue dabartinis čempionas, jis nori šį tą paaiškinti ir pan., čia bus kaip promo jo koks nors. Čia, kad backstage būtų įdomesnis + tokie promo's manau yra gerai pvz. feud'am buldint ir žadu daugiau jų padaryt (žinoma ne tik su Clue, o su visais kurie tik nori). Nori, kad tavo promo atsidurtų show? Rašyk man tą savo kalbą į PM arba į Skype.
The1andOnly 2009-04-13
O mano manymu labai gerai. Kovotojui suteiks hype'o ir tikrai del to nepykstu. Visokios tos kalbos show metu, specialus pranesimai tik dar labiau vercia laukt show. Kazin ka isgirsime
Maniac turi butinai laimeti.
Maniac turi butinai laimeti.
Future Boyz 2009-04-13
Ne į temą | O butinai cia turi buti apie speed kalba eiti ,taigi Clue yra championas jis gali apie varzovus galimus jo varzovus pasneketi ,gi net gali isiskisti ir antras asmuo i sia kalba. |
PS.Nemaciau zygio komentaro ,nes tuo momentu pats rasiau posta
Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-04-13, 17:01
Walleris 2009-04-13
XxX Unbroken XxX, 2009-04-13, 17:54, pasakė:
Eh... Clue dabartinis čempionas, jis nori šį tą paaiškinti ir pan., čia bus kaip promo jo koks nors. Čia, kad backstage būtų įdomesnis + tokie promo's manau yra gerai pvz. feud'am buldint ir žadu daugiau jų padaryt (žinoma ne tik su Clue, o su visais kurie tik nori). Nori, kad tavo promo atsidurtų show? Rašyk man tą savo kalbą į PM arba į Skype.
domaz 2009-04-13
Lyncaz 2009-04-13
Unbroken 2009-04-16
Svarbu - vietoj Highwayman mače kovos Answer. Priežastis - Walleris ligoninėj.