←  Penktadienio Show

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Friday Fight Zone

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-04-10

1.Kova:
E-BRING vs The Maximus vs Dizzee vs Jaged "Razzor" Dwansoon
Fatal 4 Way Match

Spoiler'is
</div>

Vaizdas is koridoriaus :
Spoiler'is

2.Kova:
Jason Clue & California Rose vs The Silencer & The Chain
Tag Team Match

Spoiler'is

Vaizdas persikelia i uzkulsius :
Spoiler'is

Main Event:
Jason Speed vs Damane
Single Match

Spoiler'is

Vaizdas persikelia i lauka :
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-13, 12:36
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-04-10

Ar logiska, kad cempionas uzpuola kontrakto turetoja? Isivaizduok, kad HHH uzpuola dabar CM Punk. Ar logiska? Turejo buti atvirksciai viskas,jau bent as taip matau. Valgi po ppv nieks nepasimoke ir po pergaliu nedave kovotojams pasidziaugti. Tokie be emociju iseina, lyg jeim butu tas pats, nugalejo jis ar ne. Galima butu pora tagu duoti ir jo taunt'ams ant turnbackle ir panasiai. Bakcstage buvo visai be idomumo. Na, kovos tokios vidutiniskos, labai per daug neitrauke. Show pusetinas. 5/10
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-04-10

Gerai, šitas šou man nepatiko. Pirma - šou dėtas per anksti (kas būdinga Refresh'ui). Jokio šou pristatymo, viskas centruota. Didelis minusas.
(kas labiausiai neduoda ramybes pasakysiu vėliau)
Jason Speed ir Highwayman segmentas. Atrodė iš tiesų kvailai, jog Speed buvo išvadintas seniu. Gal tai Highwayman gimmick ar kažkas, bet visiškai nelogiška. Profilyje aiškiai parašyta, jog Speed'ui 24 metai. (Senis?)
Toliau, apsolučiai nesupratau :

Citata

Sekantis veiksmas

Sekantis veiksmas

Nesupratau? Nauju čempionu? ;)

O dabar noriu pasakyti kovų rašytojams. Suprantu, kad daug lengviau yra iš anksto parašyti kovą, o paskaičius kalbas prirašyti tik pabaigą. (Nežinau ar visi taip daro) Bet aš pasigendu, kovotojų dominacijos visos kovos metu. Aš pasigendu to, kas akcentuojama kalbose, ir ką turbūt kiekvienas norėtų išvysti kovoje. Duodu pavyzdį: Chain kalboje akcentuojama, kad jis baisiausiai nekenčia Rose, ir bet kokiu atveju nori jį kuo greičiau sužaloti. Kovoje aš to įniršio visiškai nemačiau. Štai ko aš pasigendu. (Nesakau, kad visi booker'iai taip rašo, kiti parašo tikrai gerai.)
Dar pavyzdys. Jei kova rašoma, dar kovotojams neparašius kalbų - kaip jau minėjau trūksta dominacijos. Jeigu kovotojas visai neparašo kalbos, kovos metu jis kaunasi, priešinasi ir atrodo pasirengęs laimėti, nors norėtųsi didelės dominacijos iš parašiusiojo kalbą. Norėtųsi, kad jis atrodytų daug stiprenis už neparašiusiujį. Tikiuosi booker'iai atkreips dėmesį į mano post'ą.

Tiesiai šviesiai sakau - šou man visai nepatiko.
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2009-04-10, 09:30
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-04-10

Jusu pagrindinis tikslas buvo padaryti sou vientisa. O ka gi mes matome cia. 3 atskiros kovos, sujungtos dviem ne i tema backstage. Vienu zodziu kas susije su 2 ir 3 kovos kokybe, ten gerai. Taciau viskas kas liko yra apgailetina. Nera pradzios, nera jokiu siuzetu. Praeita karta as isejau del tokiu nesamoniu, kaip atskiri gabalai ir is ju padarytas vienas sou. Si karta as sugedisiu ir ivertinsiu sou 2/10. Tikiuosi kad kokybe sugrys prie tokios kaip kur kova buvo, su visais ten answer uzpuolimais ir t.t...
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-10

Pirmas Refresh show po sugrįžimo ir jau nevykęs. Dude, what's going on? Maniac įsiterpimas, kaip sakė Danielius, nevietoje. Kovų kolkas neskaičiau, nes neturiu laiko, bet bent jau antroji buvo pusė velnio, tik, kaip ir Nervui, nepatiko, kad nebuvo parodomi tie pykčiai. Backstage nevykę. 4/10

Nervai, čia Jason Clue panaudojo savo lagaminėlį ir tapo čempionu.
Cituoti

Jeigu jau mum taip nepatiko, tai isivaizduokit kaip sita sou ivertins Walleris..
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-04-10

2/10 Sad...

Show tiesiog apibudinimui - ISMATU KRUVA.
Cituoti

Ne į temą
Beto, reikejo lukti sekancio ppv ir gl tada cashinti ta kontrakta. o dabar perskaiciau visa show, ir nors Turejo man likti glvoje, kad Jason Clue cashino, nieko gero galvoje neliko. isis, kas vyko visose kovose? I don't remember. ;)
Cituoti

pala, sakot, kad tas paskutinis segmentas yra jog Clue cashino titula ir tapo cempionu?
Cituoti

Ne į temą
Rose iškelia Clue Rankas, iš užpakalinės sėdinės paima diržą ir išeina į BWE patalpas
Taigi tuo ir baigsime musu show su nauju championu.
Kaip matai ;)
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2009-04-10

Ne į temą
Tai dawai Tnz tu pradek bokinti ,jai toks kietas primeti .dar rekauja kad netoli kaskokio VCW lygio.Savo komentara gali susikisti i savo......
Cituoti

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-04-10, 13:10, pasakė:

Ne į temą
Rose iškelia Clue Rankas, iš užpakalinės sėdinės paima diržą ir išeina į BWE patalpas
Taigi tuo ir baigsime musu show su nauju championu.
Kaip matai ;)
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-10, 12:16
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-04-10

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-10, 12:18, pasakė:

Nervai, čia Jason Clue panaudojo savo lagaminėlį ir tapo čempionu.
Aš net nepagavau kampo, kas ten įvyko. Jau didesnės nesamonės su cashinimu sugalvot nebuvo įmanoma man atrodo.
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-10

Rodyti pranešimąNervas, 2009-04-10, 13:25, pasakė:

Aš net nepagavau kampo, kas ten įvyko. Jau didesnės nesamonės su cashinimu sugalvot nebuvo įmanoma man atrodo.

Tai ir prikolas tas, kad aš perskaičiau, galvoju šiaip "atsidėkosim". Bet ne, žiū naujas čempionas ;) FAIL!
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-04-10

The Bomb says: Tik, tak, tik, tak, tik, tak....MY BRAIN CAN EXPLODE ANY MINUTE! ;)

Is technines puses tai buvo toks average show. Bet bookingo poziuriu tai buvo...kaip cia kulturingiau pasakius...visiska paukstide.

1) Pirmos kovos rasytojui reik nulinciuot pirstus, nes i mano praeitas pastabas absoliuciai neatsizvelgta - veiksmas, po veiksmo....kam tas chaosas reikalingas? Sios kovos rasytojau, imk pavyzdi sio show is antros kovos siuo atzvilgiu.

2) Backstage su Naciais...blah...jei nemokat isijaust ir pavaizduot Naciu gimmicko is teigiamos puses, geriau nerasykit jokiu backstage su jais. Tas zodzio "schweine" panaudojimas tikrai neatspindi ju gimmicko

3) Antra kova buvo isties nebloga, kaip savaitiniui show ganetinai ilga, visai patiko man ja skaityti. Taciau pasigedau vieno dalyko - Silencer ir Rose yra buvusi komanda Team From Hell, berods, taip vadinasi. Ir kovoje visai tai neatspindeta. Galima buvo padaryt tokiu fintu kaip "Rose galvoja, ar trenkti savo buvusiam partneriui", nu pasinaudojant praeitimi prikurti mind-games, nes tai irgi yra psichologijos dalis. Bet cia tik patarimas, siaip bendrai, uz sia kova thumbs-up!
Bet post-match beatdown? Holy cow! how stupid was that? Pirma, Maniac yra babyface'as. Joks babyface'as ziauriai is nugaros nepuola kito babyface'o. Taciau dar kvailiau - kodel Maniac, kuris yra cempionas, turetu pulti lagamineli turinti Clue? Kokia prasme jam pravokuoti lagamino iscash'inima? Absolute non-sense...

4) Backstage su Speed ir Highwayman irgi buvo prastas. Toks atrodo, kad per 2 min surasyta. Pokalbiu lygis labai zemas, tie pokalbiai silpni. Negi as sakydamas kalba kalbu forsiskai? Tai kodel backstage as kalbu forsiskai? ;)

5) Main eventas buvo geras. Pirmoji kovos puse nebuvo stipri, taciau antroji buvo. Finish'as gerai atidirbtas, ne karta atrode, kad kova vis bus baigta.

6) Show pabaiga - stai cia ir sprogs mano smegenys.... as vis galvoju, koki cia kulturingos kalbos zodi parinkus. O dieve, tai buvo siaubingo bookingo etalonas. Absoliuti geda. Sis titulo laimejimas, kartu su Russo WCW titulu laimejimu 2000-aisiais metais dalinasi 1-2 vietas mano matytu blogiausiu titulo laimejimu sarase. As tikrai neisivaizduoju, kaip galima....tiksliau - is kurio kampo imanoma manyti, jog tai yra geras bookingas... As net nekalbu, kad Maniac title-reign'as buvo paverstas joke'u, nes tai jau smulkmena, palyginus. Nu kas per absurdas - kazkokiam kiemelyje Clue laimi titula (huh?) ir show iskart pasibaigia (HUH???? Jokio sventimo, jokio "the moment"?). WCW paskutiniais savo metais buvo auksas palyginus su tuo, kas buvo cia.

7) Overall - is gailescio show vertinu 4/10. Buvo jame 2 geros kovos, taciau kas lieka...? Total Non-stop garbage.
Manau, sis show rodo, kam bookinti tikrai nederetu. Nemazai kritikavau pries tai BWE bookinga, zygio metu. Bet cia....cia jau buvo kitas "lygis". Cia kaip tos Kaledos, apie kurias nesinori kalbeti, nes jos buvo siaubingos.
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-04-10

OMG! Gerai cashinimas butu man buves normalus dar jeigu prieš tai Jason Clue nebūtų paragaves tų smūgių. Bet neee...Jis cashina ant Maniac po 20 minučiu nors turėtu tupėti kokioj poliklinikoj ir laukti kol jam po smūgių su titulu susiūs žaizdas. Kovos vidutionio lygio. Backstage išvis. 0/10. Krc kovotoju pergalės džiaugsmui arba pralaimėjimo kartėliui laiko išvis neduodama. Visada taip pat pasibaigia.

P.S: BWE lig WWE po savo pagrindinio PPV ritasi labai pastebimai.
P.P.S: Tik tai daro 10x greičiau.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-10

Show neskaiciau, bet perskaiciau komentarus ir kiek kiti pasakojo tai absurdas kiek supratau. Veliau paskaitysiu pilnai. Na Walleri kur tavo komentaras? ;) paziurekim kiek dabar sulauks show kritikos.

EDIT: stai ir walleris pasireiske, manau dabar suprasi kaip yra kai nera galvos BWE ir kaip yra kai ji yra.. Tikiuos Unbroken viska sustatys i vietas , nes man pasidarys gaila ir teks paciam vel viska imti i savasias.
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-10, 13:21
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-04-10

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-10, 14:01, pasakė:

Show neskaiciau, bet perskaiciau komentarus ir kiek kiti pasakojo tai absurdas kiek supratau. Veliau paskaitysiu pilnai. Na Walleri kur tavo komentaras? ;) paziurekim kiek dabar sulauks show kritikos.

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-10, 13:44, pasakė:

The Bomb says: Tik, tak, tik, tak, tik, tak....MY BRAIN CAN EXPLODE ANY MINUTE! ;)

Is technines puses tai buvo toks average show. Bet bookingo poziuriu tai buvo...kaip cia kulturingiau pasakius...visiska paukstide.

1) Pirmos kovos rasytojui reik nulinciuot pirstus, nes i mano praeitas pastabas absoliuciai neatsizvelgta - veiksmas, po veiksmo....kam tas chaosas reikalingas? Sios kovos rasytojau, imk pavyzdi sio show is antros kovos siuo atzvilgiu.

2) Backstage su Naciais...blah...jei nemokat isijaust ir pavaizduot Naciu gimmicko is teigiamos puses, geriau nerasykit jokiu backstage su jais. Tas zodzio "schweine" panaudojimas tikrai neatspindi ju gimmicko

3) Antra kova buvo isties nebloga, kaip savaitiniui show ganetinai ilga, visai patiko man ja skaityti. Taciau pasigedau vieno dalyko - Silencer ir Rose yra buvusi komanda Team From Hell, berods, taip vadinasi. Ir kovoje visai tai neatspindeta. Galima buvo padaryt tokiu fintu kaip "Rose galvoja, ar trenkti savo buvusiam partneriui", nu pasinaudojant praeitimi prikurti mind-games, nes tai irgi yra psichologijos dalis. Bet cia tik patarimas, siaip bendrai, uz sia kova thumbs-up!
Bet post-match beatdown? Holy cow! how stupid was that? Pirma, Maniac yra babyface'as. Joks babyface'as ziauriai is nugaros nepuola kito babyface'o. Taciau dar kvailiau - kodel Maniac, kuris yra cempionas, turetu pulti lagamineli turinti Clue? Kokia prasme jam pravokuoti lagamino iscash'inima? Absolute non-sense...

4) Backstage su Speed ir Highwayman irgi buvo prastas. Toks atrodo, kad per 2 min surasyta. Pokalbiu lygis labai zemas, tie pokalbiai silpni. Negi as sakydamas kalba kalbu forsiskai? Tai kodel backstage as kalbu forsiskai? :)

5) Main eventas buvo geras. Pirmoji kovos puse nebuvo stipri, taciau antroji buvo. Finish'as gerai atidirbtas, ne karta atrode, kad kova vis bus baigta.

6) Show pabaiga - stai cia ir sprogs mano smegenys.... as vis galvoju, koki cia kulturingos kalbos zodi parinkus. O dieve, tai buvo siaubingo bookingo etalonas. Absoliuti geda. Sis titulo laimejimas, kartu su Russo WCW titulu laimejimu 2000-aisiais metais dalinasi 1-2 vietas mano matytu blogiausiu titulo laimejimu sarase. As tikrai neisivaizduoju, kaip galima....tiksliau - is kurio kampo imanoma manyti, jog tai yra geras bookingas... As net nekalbu, kad Maniac title-reign'as buvo paverstas joke'u, nes tai jau smulkmena, palyginus. Nu kas per absurdas - kazkokiam kiemelyje Clue laimi titula (huh?) ir show iskart pasibaigia (HUH???? Jokio sventimo, jokio "the moment"?). WCW paskutiniais savo metais buvo auksas palyginus su tuo, kas buvo cia.

7) Overall - is gailescio show vertinu 4/10. Buvo jame 2 geros kovos, taciau kas lieka...? Total Non-stop garbage.
Manau, sis show rodo, kam bookinti tikrai nederetu. Nemazai kritikavau pries tai BWE bookinga, zygio metu. Bet cia....cia jau buvo kitas "lygis". Cia kaip tos Kaledos, apie kurias nesinori kalbeti, nes jos buvo siaubingos.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-10

Domai, nu negaliu aš rašyti kažko blogo, nes gale buvo dvi geros kovos, plius prisižvengiau skaitydamas komentarus. Tai man pakėlė nuotaiką ir išgelbėjo šou :D
nu o dabar kiek rimčiau:
pirma kova: vardai nedomino, skaičiau tik tam, kad skaityt ir kaip vėliau paaiškėjo tik sugaišau laiką...
Backstage... Tik tiek, kad nebūtų kaip kažkada buvo kad šou be BS, tai šitas gal geriau negu nieko, bet nieko daugiau...
Antra kova tikrai nebloga, bet šitos vietos aš nesupratau:

Citata

Jason Clue gauna iš savo naujojo diržo į galvą
tai čia gal tas segmentas su cashinimu turėjo būt prieš kovą? dar vienas nesusipratimas, kurio nieks iki šiol nepaminėjo ;)
Sekantis BS. nu tai čia viskas ir pasakyta - BS. Iš (ne)rašysenos sprendžiu, kad tai Pauliaus darbas, ir akivaizdu, kad fantazijos jis nalabai turi šitam reikalui... (jei tai ne Pauliaus darbas, tai atsiprašau :))
ME. kova gera, nors gal truputį per ilga. Nors gal ir ne, jiems tokios ir reikėjo. :D
lagamino cashinimas - pats faktas kad jis atėmė titulą tai man patiko (nespėjau juo pasidžiaugt, bet JC gyvenimas nuo to tik pablogės), bet tuo pačiu ir gerai, nes dabar galėsiu su Answeriu laisvai medžiot tag team titulus :D
Bet cahsinimo fprma, tai tikrai buvo šūdina... Galėjo pvz kaip Maniac interferino koks Rose kirst su kėde, tada Clue pasikviečia teisėja ir cashina ar panašiai, bet čia tai tikrai nesąmonė...
Worst.

Ne į temą
Domai, dabar prisiminiau, kad tokį įvertinimą buvau davęs ;) bet paskui manęs išprašė ilgesnio komentaro, tai Tu jį turbūt praleidai :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-10

Šitas show (jei jį galima vadinti show) buvo pats prasčiausias BWE Show koks tik yra kada nors buvęs. No offence Refresh, bet tikėjausi, kad susitvarkyt sugebėsi neblogai. (Beje, atsiprašau: išvariau į Vilnių ir net nepamaniau, kad ten PC sugedęs, tai iš pusbrolio PC sugebėjau tik backstage su Naciais per 5 min parašyt ir kalbelę šiokią tokią). Pirmas mačas žinoma kaip opener'is neprivalėjo būti perfect lygio, bet daug kleckų buvo. Antras mačas įtraukė, bet kaip kiti minėjo - trūko tos psichologijos ir be ryšio Maniac'as užpuolė Clue. Paskutinis mačas neblogas buvo. Na ir ant šitos š... krūvelės viršaus - puiki vyšnia. (Nepyk Refresh, bet šis show mane supykdė) Visiškai kvailai įgyvendintas cash'as. Jokių Clue taunt'ų. Aš asmeniškai iš laimės šokinėčiau, o ten nieko...
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2009-04-10

shaize, stai ir dingo musu lagaminelis.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-04-11

butent.. daugiau temti su lagaminu reikejo.. pvz reikejo daryti koki storyline naciai vs jason clue... pvz naciai megina atimti ar pavogti ta lagamina is clue ir patys megina cashinti ji ;) o dabar.. tikiuos Aurelijus viska gerai paims i savo rankas.
Cituoti