BWE Konferencija Nr.1
Refresh_22#MVP 2009-04-09
BWE Present:
BWE Press Conference
I BWE kovotoju Konferencija dar pries menesi buvo ispirkti visi bilietai todel sale buvo pilna
Maniac'e Pergale pries Answer ka jums ji dave? - Treicy Johnson Kidley (amerikietiskuju imtyniu komentatorius)
The Maniac : Dar vieną "W" raidę. Na ir žinoma paties Answer paminėjimas Maniac vardo, kai jis kalba nuo ko gavo į skudurus.
Ar jusu tevas prisidejo prie patekimo i BWE? - Janina Spokienie (moteru wrestlingo champione)
The Maximus :Matot ateityje as savo teva senai maciau jis mire su kitais garsiais wresleriais kovodamas pries blogi,kuris sunaikino is pradziu stipriausia azuolu rase - Lietuva,o paskui ir pasauli.O dabartio mano tevo,kuris pagal mano skaiciavimus sekmadieni turejo baikti karjera is vis nesu net savo akyse mates.As cia atejau pats ,nes noriu blogi pasalinti jam neissipletus..
Gal butu galima suzinoti koks tai blogis? - Janina Spokienie (moteru wrestlingo champione)
The Maximus :Jus norit suzinoti kas yra blogis tai sovietines ir nacistines liekanos.Nors dabar atrodo kolkas nieko nedaro nei rusai nei vokieciai,atrodo taikus zmones,bet sirdyse visteik norejo sunaikinti pasauli ir paversti vergais.Net kai kurie gyveno salia musu.Apsimete musu draugais,kad tik kai ateis ta diena jie suvarys tau peiti ir pasalins.Pirmiausia jie uzvaldys interneta ko mums paprasteims zmonems bus neitiketina,nes ateityje internetas bus pagrindinis dalykas,per kuri galesi viska nusipirkti,jis pagalims tau maisto.Internetas virs galima sakyti sistema,o ne kazkoks informacijos ziurejimas,komnetavimas,internetas bus sistema ,kuri valdys jusu kompiuteri.Jums praeities zmonem atrodo kad tai gali buti tik sapnas,bet tai viskas bus ateityje.Paskui setonai uzvaldys ir kitus dalykus saules energija ,gamtinius isteklius,wreslinga.
Sheskiaus pasitraukimas ka pakomentuotumete i tai? - Kazys Petrovskius (buves ICW Remejas)
The Maniac :Man jis nerūpi. Tegul tai sėdimają kaso tiem, kas su juo turėjo reikalų, man jis yra niekas.
Kokie prisiminimai apie pirmaji BWE GM Dechuan Harris? - Allen Harris (buvusio GM brolis )
The SilencerKa toki? Kas per vienas? Buvo dar toks?
Siuo metu esate prastoje formoje ar kadanors busite toks kaip anskciau? - Joniukas Cyniukas (interneto fanas)
The Silencer : Man 38 metai,esu dar pakankamai geroje formoje ir mielai atlikciau pora high spotu. Zinoma, jei ta kova butu to verta.
Clue turi lagamineli kaip manote kada jis ji isnaudos? - Micky Serekov (Rusijos Wrestlingo zvaigzde)
The Maniac : Klausimą reiktų formuoti taip: "kada jis jį bandys išnaudoti?" O atsakymas paprastas - tada, kada jam pasimaišys protas ir jis sugalvos tampyti miegantį liūtą už ūsų. Nebent jis taikosi į kitą titulą... taip būtų daug protingiau...
Jums zadama stubinama karjiera kada zadate tapti championu? - Ramunas Lochanas ( Jauniu treneris)
The HighWayMan : Gerai, kad tu pats supranti, jog cempiono dirzas man yra lengvai pasiekiamas. Ivertinus tai, kas dabar kovoja del titulo, cempionu galeciau tapt, kad ir sekanciame show. Taciau as neskubu. Man tera 25-eri, todel laiko dar turiu i valias. Dar maziausiai 10 metu kovosiu. Tad geriau pirmiausia pasirupinsiu, kad visi veteranai, tebemanantys, jog yra geriausi, kuo greiciau gautu Xnitro likima.
Jus esate jaunes , todel neturite daug patirties su kokiu kovotoju noretumete susikauti labiausiai? - Algirdas Arturas Kaminskas (vienas is BIF ikureju)
The HighWayMan : As isitikines, kad sio jausmo negali patirti absoliuti dauguma jusu, taciau supraskit - kai pats zinai savyje, jog esi geriausias pasaulyje, tu suvoki, kad nera asmens, kuris tau butu rimta kliutis ir nera skirtumo, ka nugaleti pirmiausiai. Yra tik 2 BWE grupes. Pirmoji - naujokai, kurie isitikine savo sviesia ateitimi siame versle cia bus dar ilgai. Antroji - senbuviai, kurio sloves dienos prasvilpe kaip tornadas pro kaima ir ju jau greitai neliks, todel antroji grupe yra ta, su kuria kovosiu pirmiausiai
Daugelis legendu traukiasi ar ne laikas pasitraukti ir jums? - Forsas su treningais
Damane : Tu cia saipaisi? Gal geriau prieik prie 30 metu moters ir paklausk jos, kada ji numirt ruosiasi.
Jus neturite titulo , kad gi pagaliau ji iskovosite? - Tas pats forsas
Damane : Is kur man zinoti. Jeigu butu imanoma, tai as ji ir rytoj iskovociau.
Sheskius pasitrauke ka tai reiskia wrestlingui? - Vis dar taspats forsas
Damane : Ar zinai pries kiek laiko jis pasitrauke? Man atrodo tu dar mokykloje mokeisi, o ne zurnalistika studijavai. Beje, nelabai vykusiai.
Jus laikete titula labai ilgai , kaip manote kiek titula laikys Rose? - Derek Beasley (California Rose Fanas)
The Chain : Tas šunsnukis to titulo nė nevertas. Aš ir toliau laikyčiau diržą ant savo peties. Aš ir toliau būčiau geriausias, tęsčiau savo streak'ą. California Rose yra suktas išpera, titulą jis laikys tikrai neilgai. Galvojat aš savo trofėjų taip greit pamiršiu? Ne, Rose kentės už tai ką padarė, o Action diržas greitu metu vėl keliaus ant mano peties.
Maximus esate is ateities galite pasakyti kas buvo paskutinis bwe championas? - Giedrius Bagdonavic ( laiko masinu kurejas)
The Maximus : Paskutinis BWE championas.Tai visu vyriausiasis vadas,kuris viska pradejo.Zmogus,kuriuo labaiusiai pasitikejau kol nenuzude mano tevo.Jo tikro vardo niekada nezinojau.
Ir galiausiai sio vakaro staigmena tiesiai is koncerto pas mus atskubejes (deja tik penkiom minutem) Marcussssssssss (publika nusciuva galvodama , kad tai Marcus Uliveris) Jamison!?!
Ar zadate grizti i ringa? Kokie santykiai su buvusiais kovotojais? - Fujin Dickerson (Fujin Dembel pusbrolis)
Marcus Jaminson : I ringa as gryzti tikrai nezadu, man gerai ir dabar. Turiu nusoava versla - striptizo kluba. Jei kada noresi apsilankyk, duosiu tau adresiuka veliau... O del santykiu su kitais kovotojais... kartais i kluba uzsuka seni draugai ir priesai kaip kad Dzei Sy ar Jason Speed.
Taigi pirmoji musu konferencija baigta!
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-04-09, 19:02
SmS 2009-04-09
Man labai nepatiko. Toks įspūdis, kad viskas buvo daryta kaip galima greičiau, todėl labai nukentėjo kokybė. Negi negalima visko gražiai padaryti, surašyti. Jei jau darote konferenciją, tai manau nėra sunku ir lietuviškomis raidėmis parašyti, nors tai ir nėra būtina. Be to, iš klausimų nesuprasi kieno čia klausiama - Tai Maniac, tai Maximus, tai vėl Maniac. Na labai neprofesionaliai padaryta, galima buvo geriau
Lyncaz 2009-04-09
šiaip tai patiko visas šitas dalykas, tikiuosi tokių ir ateityje sulaukt ir daugiau. Na dėl kokybės, deja SmS teisus... dėl klausimų išdėstymo tvarkos tai viskas normaliai, taip būna, kad tai vieno, tai kito klausia. tik nesupratau, kas ten forsui atsakinėjo? Highwayman?
domaz 2009-04-09
Is tokiu spaudos konferenciju nieko gero, nebent butu ideta kokiu kayfabe elementu, arba veiksmo. Tarkime panaudoti Maniac gimmicka:
Tarkime Maniac paveluoja ir pabando suskelti koki nejuokinga bajeri ar kazka tokio.
Bandau pasakyti, jog reikia ne tik ideti Q & A, bet ir reikia kazka 3 asmeniu daugiau parasyti kokio veiksmo ar pan. Kitaip bus neidomu, nes klausimai buvo kvaili, atsakymai neidomus.
Citata
6. Gimmick: pasižymi neprognozuojamu elgesiu, bet geros širdies žmogus, labai mėgsta merginų dėmesį, mėgsta daug šnekėti apie bet ką, bet dažnai ne laiku ir ne vietoj ir ne į temą... labai mėgsta rimuoti, yra didelis melagis, bet meluoja tik pokštaudamas, be piktų kėslų. kartais pokštaudamas gali ką nors ir pavogti... paskutiniu metu gyveno Jungtinėse Amerikos Valstijose, todėl kiek primiršo lietuvių kalbą, kalba su akcentu.
Bandau pasakyti, jog reikia ne tik ideti Q & A, bet ir reikia kazka 3 asmeniu daugiau parasyti kokio veiksmo ar pan. Kitaip bus neidomu, nes klausimai buvo kvaili, atsakymai neidomus.
Walleris 2009-04-09
Visu pirma, tai spaudos konferencijos buna su tikslu. Pvz spaudos konferencija kazkokiam renginiui ar ivykiui arba po renginio. Manau, kad Unforgettable spaudos konferencija butu gerokai labiau tikusi. O cia? Tai jei tiesiog gerbejams, geriau tai vadinkit BWE Fanfest.
Klausimai, kaip Domaz minejo, is tiesu kvaili. Cia ne kokios krepsinio varzybos, tad interviu neturi buti laikrascio lygio. Reiktu atskirti sporto varzybu interviu ir wrestlingo interviu. Wrestlingo interviu turi buti vaizdingi, spalvingi, su daugiau kayfabe elementu. Nes situose interviu tie kayfabe elementai buvo nebent titulai. Cia palyginimas su krepsinio interviu yra to pacio Domaz ideja, tik kadangi jis garsiai nepasake, tai as garsiai pasakau.
Overall - gal ir darykit tas spaudos konferencijas, tik darykit konkreciam renginiui, vaizdingas ir kad klausimai nebutu sugalvoti per 10 sec, kap sikart.
Klausimai, kaip Domaz minejo, is tiesu kvaili. Cia ne kokios krepsinio varzybos, tad interviu neturi buti laikrascio lygio. Reiktu atskirti sporto varzybu interviu ir wrestlingo interviu. Wrestlingo interviu turi buti vaizdingi, spalvingi, su daugiau kayfabe elementu. Nes situose interviu tie kayfabe elementai buvo nebent titulai. Cia palyginimas su krepsinio interviu yra to pacio Domaz ideja, tik kadangi jis garsiai nepasake, tai as garsiai pasakau.
Overall - gal ir darykit tas spaudos konferencijas, tik darykit konkreciam renginiui, vaizdingas ir kad klausimai nebutu sugalvoti per 10 sec, kap sikart.