Friday Fight Zone
Refresh_22#MVP 2009-04-05
1.Kova:
E-BRING vs The Maximus vs Dizzee vs Jaged "Razzor" Dwansoon
Fatal 4 Way Match
2.Kova:
Jason Clue & California Rose vs The Silencer & The Chain
Tag Team Match
Main Event:
Jason Speed vs Damane
Single Match
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-13, 12:30
PlutoniX 2009-04-05
Viskas buvo nuspejama. Net neuzejes jau supratau, kad bus tag team macas, Jason ir ?? vs. Silencer ir ??. Tad per daug nenustebino. Na, su Chain manau ivesime tvarka
Lyncaz 2009-04-05
Walleris 2009-04-05
domaz 2009-04-05
Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba kaip per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos(VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 12:53
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 12:53
Refresh_22#MVP 2009-04-05
Citata
Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos, kad teisingumas laimi (VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA
Ne į temą | Pazesim , ka domaz mastys kai issiblaivys.. Man ir buna prisidirbi , o poto ryte geda buna .. |
domaz 2009-04-05
Refresh_22#MVP, 2009-04-05, 23:01, pasakė:
Ne į temą | Pazesim , ka domaz mastys kai issiblaivys.. Man ir buna prisidirbi , o poto ryte geda buna .. |
p.s : VERTINKIT PPV
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 12:51
Ariju rinktine 2009-04-06
domaz, 2009-04-05, 23:00, pasakė:
Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos, kad teisingumas laimi (VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-04-06, 09:13
Unbroken 2009-04-06
Ariju rinktine, 2009-04-06, 10:09, pasakė:
Nenoriu taves nuliudinti kolega, bet sita federacija uzimsime mes. Musu irgi niekas neivertina, kas per nesamone, auksini lagamineli laimejo kazkoks parazitas. Jai ne musu geniali mintis nukirpti kontrakta, tai tie idijotai butu visa nakti bande paimti kontrakta. Maziausiai bukeriai, turi suteikti mum kova pries lagamino savininka, vardan aukso, vardan socialines lygibes!
Ne į temą | Jason Clue: Nereikėjo man tos žarnelės stabdžių perkirpti, nereikėjo . |
Ariju rinktine 2009-04-06
XxX Unbroken XxX, 2009-04-06, 10:23, pasakė:
Ne į temą | Jason Clue: Nereikėjo man tos žarnelės stabdžių perkirpti, nereikėjo . |
Ne į temą | Tu dar ne tik idejas vagi, bet ir musu turta gadini. Na bet mes esame geri zmones ir sita nesusipratima pamirsime jai tu atiduosi auksini lagamineli mum. Tai bus kompensacija uz uz 1939m. mersedes remonta. |
Unbroken 2009-04-06
Ariju rinktine, 2009-04-06, 10:33, pasakė:
Ne į temą | Tu dar ne tik idejas vagi, bet ir musu turta gadini. Na bet mes esame geri zmones ir sita nesusipratima pamirsime jai tu atiduosi auksini lagamineli mum. Tai bus kompensacija uz uz 1939m. mersedes remonta. |
Ne į temą | Jason Clue: Kiss my ass, germans . Arschloch . Hitler kaput! Apie lagaminėlį tik pasvajokit. |
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-06, 09:50
domaz 2009-04-06
T-N-Z, 2009-04-06, 10:05, pasakė:
Ne į temą | Zinau kad Maniac laimejo nes kalba daugiau parase , bet tu baik nervotis , juk cia zaidimas , bus dar tu titulu , cia daug kas ko neivertina , pats pastebejau kai pradejau rasyt maziau kalbu pralaimiu , arba lygios , bet metas nustot skustis |
Ne į temą | As nesinervuoju, siaip man negaila tu titulu ar pan, bet tiesiog as nesuprantu kas mano kalbose yra blogiau uz kitu? Man tai pvz patinka mano kalbos, nes stengiuosi kazka protingo pasakyti. Taciau rasydamas tokiu stiliumi as dar ne karta taip uztikrintai nelaimejau bwe. Tad cia tokia ir problema. Padetis be iseities turbut, nes as savo kalbu stiliaus keisti nenoriu, o vertintojams jis nepatinka. O gal cia man taip tik atrodo? Jei as neteisus, tai pasakykit. |
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 10:08
Walleris 2009-04-06
Lyncaz 2009-04-06
Ne į temą | Domai, Tu nelaimėjai ne todėl, kad Tavo kalba buvo prasta, ji buvo gera, bet kita buvo geresnė Man tiesą sakant, paskaičius visas tris ir bandant žiūrėt iš šono taip ir pasirodė. Be to prisimink, kad jau kartą nugalėjai Maniac su Impaleriu. Taip, kad Tavo kalbos tikrai geros ir nieko Tau keist nereikia o dėl kiekybės tai prašau nestumt, nes mano dvi buvo ne ką ilgesnės nei jūsų viena |
domaz 2009-04-07
Citata
siaip man klausimas kilo , dabar vos ne kas savaite per paprasta show ideda big match , kuris yra PPV vertes , tai meginu paklausk ka per PPV darysim jei taip toliau
BingoLT 2009-04-08
Issimkit Camper is anonso, Zygiui jau rasiau kad nebekovosiu. Priezastis tokia kad nebeturesiu laiko skirti e-fed'ui.