←  Anonsai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Sunday Night Fight

nuotrauka The1andOnly 2009-03-23

1.Kova:
E-BRING vs Silencer
Single Match

2.Kova:
Jason Clue vs Maniac
Single Match

Main Event:
Jason Speed vs Answer
Single Match

Citata

Sunday Night Fight show ir dar trys dvikovos savaites pabaigoje. Isvysime dar du dalyvius is 6 zmoniu TLC dvikovos. Si karta jegas vienas pries viena ismegins E-Bring ir i ringa sugriztantis Silencer. Antroje vakaro dvikovoje susikaus Jason Speed draugas, kuris atidave savo vieta butent pastarajam tai bus Jason Clue pries Maniac. Sie du vyrukai turejo susitikti del cempiono titulo, taciau Jason Clue atiduoda savo vieta Jason Speed, taciau jis gauna proga susikauti su Maniac. Ir galiausiai Main Event'as. Jason Speed svajone pildosi. Speed'as visada trosko susikauti su Answer ringe vienas pries viena. Ir stai Answer sutinka kautis ir Jason Speed svajone pildysis. Speed vs Answer one on one First Time Ever.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-23

Revenge is upon us, Jason :D :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-03-23

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-23, 15:44, pasakė:

Revenge is upon us, Jason :D :D

Norėtum :D. Imsiu pergalę laisvai :D, tik va išgąsdino biškį Silencer įmetimas į TLC mačą :D .
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-03-23

Kas tas silencer :D ? ech,prasidejo mano jobberio laikai kiek supratau :D jauciu reikes koki nauja susikurti kaip ,kad bingo padare nes su situo man taip nekaip einas. (tai pala silencer cia kazkoks lb kietas e-federis ar kaip :D?
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-03-23

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-23, 15:52, pasakė:

Kas tas silencer :D ? ech,prasidejo mano jobberio laikai kiek supratau :D jauciu reikes koki nauja susikurti kaip ,kad bingo padare nes su situo man taip nekaip einas. (tai pala silencer cia kazkoks lb kietas e-federis ar kaip :D?

Ne į temą
Profili ir NME pasiskaityk ir suzinosi :D
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-03-23

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-03-23, 15:57, pasakė:

Ne į temą
Profili ir NME pasiskaityk ir suzinosi :D

Ne į temą
Wait what!? NME? oh god ,as tikrai naudojamas kaip jobberis :D
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-23

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-23, 16:07, pasakė:

Ne į temą
Wait what!? NME? oh god ,as tikrai naudojamas kaip jobberis :D
o gal kaip perspektyvus kovotojas?
juk Cena debiutavo irgi prieš Main Eventerį, o dabar pažiūrėk koks jis? Jobberiu aš jo nepavadinčiau... :D
Cituoti

kurtis naujus wrestlerius nesiulau.. nes kovotojui labai daug respecto prideda jo ilgaamziskumas.
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-23

Ne į temą
Nu jeigu kovotojas nera labai geras, tai tas ilgaamziskumas nieko neprides. Tad jei tau nesiseka valdyti to kovotojo, tik del to, kad jo gimmickas tau netinka, tai pakeisk gimmicka i ta kuri geriau sekasi valdyti. pvz Naciu valdytojas tobulai moka valdyti Nacistini gimmicka turincius kovotojus, taciau jis galbut nelabai sugebetu valdyti kokio buvusio narkomano ir t.t ir pan. svarbu pasirinkti tai, ka tu geriausiai moketum valdyti
Cituoti

Ne į temą
Domaz teisingai sako, gali keisti gimicka tiesiog o ne visa kovotoja, nes tai kad jeigu pakeisi kovotoja is jobberio main eventeriu taves nepadarys. Kovotojas su istorija vertingesnis nei kovotojas be istorijos.
Cituoti