←  Penktadienio Show

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Friday Fight Zone

nuotrauka The1andOnly 2009-03-21

BWE PRESENTS:
FRIDAY FIGHT ZONE

Uzgroja Rev Theory - Light it Up. Prasideda pyro show ir kamera sukasi aplink pilnas tribunas fanu.
Zmones selsta ir laukia artejancio Friday Fight Zone. Groja temines dainos priedainis pyro issprogineja ir kamera atsisuka i komentatoriu kuris sveikina visus atvykusius i Friday Fight Zone.

BWE Shower room'as:
Spoiler'is

1.Kova:
Mr.Hardcore vs FnT
Single Match

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-03-21

Nepatiko : Velavimas , tai , kad puse show vienu sriftu parasyta kita puse kitu daugiau viskas kaip ir normaliai
Nesupratau vienos vietos :

Citata

Refresh isslipa is ringo.

Refresh atsiveda Chain i ringa

Neblogas show sakyciau , bet su buvusiu SNF nepalyginsi..
Cituoti

Kodel man atrodo , kad tai gali buti ne Naciai?
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-21

Jei atvirai, tai tikejausi, kad laimesiu. Man patiko mano kova, antra kova siek tiek trumpoka ir neidomi. Backstage ispuoliai siek tiek primena kazkoki siaubiaka ar koki veiksmo filma :D
Cituoti

Nemanau , nes jis grizo po Sheskiaus grizimo , o Answer buvo uzpultas kai dar nebuvo silencerio , nors visko gali buti.. Pirma kova pakomentinkit.. Keista primusas skaito show :D
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-03-21

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-21, 16:02, pasakė:

Nemanau , nes jis grizo po Sheskiaus grizimo , o Answer buvo uzpultas kai dar nebuvo silencerio , nors visko gali buti.. Pirma kova pakomentinkit.. Keista primusas skaito show :D
reik dometis ka seskius daro :D prabils jis artimiausiom dienom.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-21

normalus šou :D tik pradžia gal buvo tokia "aukščiau vidurio", o visas šou toks "normalus" :D
Cituoti

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-21, 16:21, pasakė:

normalus šou :D tik pradžia gal buvo tokia "aukščiau vidurio", o visas šou toks "normalus" :D
Pradzia tai pirma kova? :D
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-21

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-21, 16:39, pasakė:

Pradzia tai pirma kova? :D
manau jis turejo omeny backstage
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-21

Rodyti pranešimądomaz, 2009-03-21, 17:00, pasakė:

manau jis turejo omeny backstage
exactly :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-03-22

Na nepaisant subjektyviu aplinkybiu, kurios zinoma man patiko, show tikrai toli grazu nebuvo geras.

1) Pirma kova nebloga, bet ir neypatinga
2) Antra kova isvis balaganas, trumpa ir su durnu finish'u. Kadangi tai jau antras sio show DQ, tai ar nebutu buve protingiau padaryti taip: Refresh ismetamas is ringo, pas ji atbega Mr.Hardcore. Refresh nori eiti i ringa, taciau Hardcore ji sulaiko, parodo "time-out" teisejui ir pasuka Refresh'a taip, kad sis nematytu teisejo, kuris skaiciuoja. Teisejas skaiciuoja, o Hardcore nieko neitarianciam Refreshui gestais rodo nusiraminti, giliai pakvepuoti, paduoda atsigert vandens, kol teisejas suskaiciuoja iki 10, skamba gongas, Refresh nesuprasdamas isplecia akis i Mr.Hardcore ir tada sis trenkia Refresh'ui. Butu buve ne tik idomiau, bet ir isradingiau, o kaip pralaimetojas normalus, nebutu buves pavaizduotas ne vienas. Zygi, man rodos, tu bookinai sita kova, tai kita kart pasuk labiau galva, parodyk, kad neveltui esi BWE galva ;)
3) Tas angle su puldinejimais super ;) Matosi, kad ikvepimo buvo pasisemta is dabartinio Orton/HHH feud'o, taciau nieko cia blogo, kaip tik gerai - WWE, o ypac Raw creative team moka daryt labai rimtus storyline'us. Jei tai Naciai, idomu, kas bus treciasis uzpultasis, kad butu 3x3 match'as. Silencer? Ne, jis heel'as. MJ? Ne, jis irgi heel'as + Infest juk pavarges nuo e-fed'u. Bottom? Ne, jis irgi dabar nenori e-fed'int. Impaler? Speju, kad butent jis ;)
4) Main eventas patiko :) Ir subjektyviai, ir objektyviai. Va, viliau, butent TAI yra vadinama psichologija ;) Butent to as labai pasigendu tavo rasomuose match'uose. Tas nugaros atidirbinejimas buvo realus, nedaugelis e-fed writeriu taip raso, kas yra gana gaila. Tik finish'as kiek per ankstyvas kovai, kuri pagal savo eiga ir build'inima iki finish'o tikrai turejo buti ilgesne. Norejosi, kad butu pritempta iki dramatisko near-fall'u lietaus, kad intriga butu didesne ir mano sirdis butu pradejus dauzytis. Nes dabar, man asmeniskai, tai skaitau, skaitau ir o! DQ?!! Bet tikrai nepriekaistauju, kova gera, kita kart atsizvelgdamas dar geresne parasysi ;)

Kad laimejau, buvo siokia tokia nuostaba. Visu pirma, man garbe laimeti ne tik del to, jog tai buvo debiutinis match'as, ne tik del to, kad Damane yra stambus vardas, o ir del to, kad man Domo kalba atrode tikrai stipri ir kad as ji iveikiau, turetu reiksti, kad writeriui atrode, jog mano kalba buvo bent jau nesilpnesne. Nors ir tikejau pergale, bet visgi daugiau sansu daviau Damanei. Ir gerai, kad man nedavet svarios pergales - juk Damane kovos grand PPV main evente, reikia ji subuild'inti, jeigu neduodant pergales, tai bent jau akivaizdziai nepralaimeti naujokui, kuriam tai isvis buvo oficialus debiutas.
Ir post-match buvo neblogai - dziugu, kad buildinamas mano ir Xnitro feud'as Gerai, kad si karta buvau pabegdamas buvau pavaizduotas kaip tikras heel'as, priesingai nei kaip silpnas lopas, per mano BWE kontrakto pasirasyma pries pora savaiciu SNF.

Tik va visas show finish'as buvo silpnas - isejo Highwayman, isejo Xnitro ir viskas. Jokio uzbaigtumo, jokios galutines minties ar intrigos. Zygi, jei jau show veluoja, tai yra vienodai, jei ir idesi ji 15 min veliau, nes pabaigai parasyti laiko reikia nedaug, o ji yra labai svarbi, nes tai tarsi paskutinis ispudis, kuri mes gauname baige skaityti.

Cia tarsi zinute, t.y. irodymas visiems busimiems varzovams - The Highwayman is 4 real :thumb:
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-03-22, 01:29
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-03-22

Deja tavo nusivilymui walleri ne as antra kova bukinau.. beje nesupratau tavo apie main event pasisakymo.. ja bukino ne vlius/refresh o Unbroken.. o antra kova trumpa todel kad ja daviau unbroken parasyti taip pat ir ji ilga nebuvo ir galbut neidomi.. nes as nebegalejau.. jei buciau pasilikes sau rasyti ta kova paskutine buciau show sekmadieni idejas.. o seip gerai kad tu walleri ilgus komentarus rasai.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-03-22

Taigi, viskas ką padariau ne aš buvo neblogas darbas ir as asmeniškai noriu atsiprašyti dėl tokios lievos antros kovos. Žygis man ją davė visiškai netikėtai šeštadienį apie pietus, o man kaip tik tokia situacija buvo - "eik nuo PC" :thumb:, tai daryti kažką ilgo ir gero nebuvo galimybių. Kas man patiko - tai Sheshkiaus užpuolimas. Tik mano nuomonė išsiskiria nuo Wallerio - sekantis nemanau, kad bus Impaler, juk jis neaktyvus.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-03-22

Jis turejo omeni , kad impaler cia puldineja visus :thumb: O ne , kad ji uzpuls
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-03-22, 08:54
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-03-22

Ne į temą
3) Tas angle su puldinejimais super wink.gif Matosi, kad ikvepimo buvo pasisemta is dabartinio Orton/HHH feud'o, taciau nieko cia blogo, kaip tik gerai - WWE, o ypac Raw creative team moka daryt labai rimtus storyline'us. Jei tai Naciai, idomu, kas bus treciasis uzpultasis, kad butu 3x3 match'as. Silencer? Ne, jis heel'as. MJ? Ne, jis irgi heel'as + Infest juk pavarges nuo e-fed'u. Bottom? Ne, jis irgi dabar nenori e-fed'int. Impaler? Speju, kad butent jis wink.gif

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-03-22, 18:31
Redagavimo priežastis: +20% ispejimo. Gal visi nustokime rasyti savo pranesimus/postus ir kopijoti kitu teksta, nieko nepriduriant?
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-22

toks vaizdas, kad čia man vienam patiko, kad kova buvo trumpa ;)
aš manau, kad nebūtina visą laiką rašyt ilgas kovas, nes jei dar jos nėra labai svarbios, plius nėra aukštos kokybės, tai koks reikalas prirašyti daug "blogio"? :thumb:
Cituoti

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-22, 04:04, pasakė:

Deja tavo nusivilymui walleri ne as antra kova bukinau.. beje nesupratau tavo apie main event pasisakymo.. ja bukino ne vlius/refresh o Unbroken.. o antra kova trumpa todel kad ja daviau unbroken parasyti taip pat ir ji ilga nebuvo ir galbut neidomi.. nes as nebegalejau.. jei buciau pasilikes sau rasyti ta kova paskutine buciau show sekmadieni idejas.. o seip gerai kad tu walleri ilgus komentarus rasai.
Klausyk, jei tai taves neliecia, tai ir nesikisk. Cia del main evento mano komentaro. Puikiai zinau, kad ta match'a rase Unbroken, jis pats man tai ir pasake, dar kol show nebuvo. O vilius manes anksciau klausdavo, ka reiskia psichologija, tai ta main eventa ir rodau jam kaip pavyzdi, kad tai buvo psichologija. Pats nesupranti ka pasakau, o bandai man abloma istatyti.

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-22, 08:54, pasakė:

Jis turejo omeni , kad impaler cia puldineja visus :) O ne , kad ji uzpuls
skaityt ismok, dumbass....sorry, blogos nuotaikos as.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-03-22, 18:48
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-22

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-03-22, 18:48, pasakė:

Klausyk, jei tai taves neliecia, tai ir nesikisk. Cia del main evento mano komentaro. Puikiai zinau, kad ta match'a rase Unbroken, jis pats man tai ir pasake, dar kol show nebuvo. O vilius manes anksciau klausdavo, ka reiskia psichologija, tai ta main eventa ir rodau jam kaip pavyzdi, kad tai buvo psichologija. Pats nesupranti ka pasakau, o bandai man abloma istatyti.
skaityt ismok, dumbass....sorry, blogos nuotaikos as.

Citata

kova gera, kita kart atsizvelgdamas dar geresne parasysi
nu pagal sita sakini as irgi supratau, kad tu manei, jog cia Vilius raso.. beje, nepyk ant manes, kad kabinejuosi...
Cituoti

Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-03-22, 19:11, pasakė:

nu pagal sita sakini as irgi supratau, kad tu manei, jog cia Vilius raso.. beje, nepyk ant manes, kad kabinejuosi...
Nu gal ir galejau paklaidint, bet esme tame, kad viliui tai buvo skirta, o jis zino, kad ta kova rase ne jis, todel supras, ka as turejau omeny.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-03-22

As tai pasakiau, kad tu suprastum o ne kas kitas kad kova rase kitas zmogus. As galvojau kad tu pamanei jog kova buvo rasyta Viliaus ir nenorejau kad klaidingai suprastum. Bet matau viska gerai zinai. Beje kad nera nuotaikos matosi... nereikia blogos energijos islieti ant kitu.
Cituoti