Friday Fight Zone
The1andOnly 2009-03-13
BWE PRESENTS:
FRIDAY FIGHT ZONE
Uzgroja Rev Theory - Light it Up. Prasideda pyro show ir kamera sukasi aplink pilnas tribunas fanu.
Zmones selsta ir laukia artejancio Friday Fight Zone. Groja temines dainos priedainis pyro issprogineja ir kamera atsisuka i komentatoriu kuris sveikina visus atvykusius i Friday Fight Zone.
Rodomas koridorius:
Spoiler'is
1.Kova:
Camper vs Dizzee
Single Match
Spoiler'is
bet sutik, kad tai yra neteisinga - mes jau prirasem kalbu 2 matcham's, uz tai gaunam suda ir turesim rasyti DAR kalbu kai suplanuosi kita matcha.
Ne, zmogau, tai yra nesamone. Nesamone yra lyginti tikra Pro-Wrestlinga ir e-fed'a. Tikram PW wrestleriai viska daro taip, kaip jiem liepia bookeriai - kalba, elgiasi ir kovoja ir uztai gauna pinigus. E-fed'e wrestleriai, t.y. mes viska darom patys, patys aukojam valandas is laisvalaikio, kad parasytumem tas kalbas. Del tos pacios priezasties tikram PW buna jobberiai, kurie pasirodo per TV karta per menesi ir gauna buti susquash'inti, o e-fed'e tokiu negali buti. Ir dar karta pasikartosiu - butent todel yra neteisinga uz tiek prirasytu kalbu mums su Future Boyz duoti toki suda, kova nukelti bala zino kur ir jei mes dar turesim toliau kalbas rasyt. Suprasciau jei buciau kazka kita gaves kaip oponenta. Bet dabar - uz savo ideta darba ir dusia gavau skaudu bitchslap'a. Atsiprasau, kad kartojuosi, bet sakau visiska tiesa.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-03-14, 01:37
Nu tu tiesiog pasakei savo nuomone, koks turetu buti sio e-fed modelis. Taciau kiekvienas owneris turi teise igyvendinti savo modeli. Zygio modelyje yra tokia situacija, kad kartais siekiant sukurti gera storylaina reikia kartais ir pasielgti negraziai kitu saskaita ( sio atveju neparasyti kovos, o parasyti kita segmenta). As asmeniskai nieko pries tokius sprendimus, man svarbu yra patirti malonuma skaitant sou, ir tai, kad neva uz mano darba nebuvo atlyginta nera taip svarbu, kaip sudalyvauti gerame segmente.
Refresh_22#MVP 2009-03-13
Show neblogas , pirmos kovos nugaletojo laukiau kitokio , bet nieko , pirmasis BS nelabai , antra kova , na nugaletojas levas , bet kova patiko.. BS ziauriai geras.. Nu , o trecios kovos jai ja taip galima pavadinti nekomentuosiu..
domaz 2009-03-13
Nu si penktadieni buvo gana neidomiu kovotoju kovos, tai nieko daug ir nesitikejau. Bet siaip antra kova man patiko. Pirmos dar neskaiciau.
Dizzee 2009-03-13
DAMN Prakišau, laukia manęs jobberio ateitis )) Šiaip show visai nieko, tik truputį nusiminiau, kad nelaimėjau... Ir pirma kova nelabai patiko. Pralaimėjau po "NEREALAUS" Clothesline...
Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-03-13, 23:03
Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-03-13, 23:03
Lyncaz 2009-03-13
Geras man šou patiko, pirma kova nebuvo įdomi, bet tokia sakyčiau "laiku ir vietoj" du naujokai tiesiog apšyla prieš stulbinamas karjeras
pamačiau kokio ilguma antra kova, tai aptingau skaityt ir dalį "praskipinau", bet galas buvo labai įdomus.
o šou pabaiga įdomi, ir IMO puikiai atsižvelgta į kovotojų (-o) kalbas, juolabiau, kad neparašysi kovos neturėdamas Xnitro moveseto
taigi šou, neblogas, nykštys į viršų
pamačiau kokio ilguma antra kova, tai aptingau skaityt ir dalį "praskipinau", bet galas buvo labai įdomus.
o šou pabaiga įdomi, ir IMO puikiai atsižvelgta į kovotojų (-o) kalbas, juolabiau, kad neparašysi kovos neturėdamas Xnitro moveseto
taigi šou, neblogas, nykštys į viršų
fanatix 2009-03-13
Show gan neblogas, tik trečia kova kaipnors reikėjo kitaip.Beto labai patiko Backstage, tikrai neblogi ;] Belieka laukti anonso, gal ir aš pateksiu i kita show ;]
Walleris 2009-03-13
I'm freakin' speachless....
2 kova gera, backstage pavyke tikrai, bet....
is this a fuckin' joke?
Mes su Xnitro 2 savaites feud'inom del sito? Nes man tada tikrai gaila tu valandu, kurias praleidau rasydamas. Camper ir Dizzee - 2 naujokai, no offense, su visa pagarba jiems, parase po viena trumpa kalba ir turejo normalu match'a. Atrodytu viskas puiku, kai...As, parasiau 4 tikrai ilgas kalbas, idejau daug darbo, tikrai daugiau nei kam kitam gali atrodyt ir gaunu sita? C'mon, cia jau visiskas BS.
Jeigu cia buvo issisukinejimas del to, kad Xnitro vis dar nera uzsiregistraves BWE, tai kam tada isvis davet kova? Kam ta kova subookinot, jei zinojot, kad jos nedarysit? Tada visos tos kalbos, kurias mes abu su Future Boyz prirasem tampa bevertemis.
O jei cia buvo del tavo, Zygi, nuovargio/tinginystes, tai po velniu, arba nukelk show i rytoju, arba geresnis variantas - nukelk musu kova i sekmadienio show, juolabiau, kad antroji kova su papildoma prirasyta pabaiga butu tikrai suejusi uz gana gera main eventa.
Vienaip, ar kitaip - jauciuosi apgautas.
2 kova gera, backstage pavyke tikrai, bet....
is this a fuckin' joke?
Mes su Xnitro 2 savaites feud'inom del sito? Nes man tada tikrai gaila tu valandu, kurias praleidau rasydamas. Camper ir Dizzee - 2 naujokai, no offense, su visa pagarba jiems, parase po viena trumpa kalba ir turejo normalu match'a. Atrodytu viskas puiku, kai...As, parasiau 4 tikrai ilgas kalbas, idejau daug darbo, tikrai daugiau nei kam kitam gali atrodyt ir gaunu sita? C'mon, cia jau visiskas BS.
Jeigu cia buvo issisukinejimas del to, kad Xnitro vis dar nera uzsiregistraves BWE, tai kam tada isvis davet kova? Kam ta kova subookinot, jei zinojot, kad jos nedarysit? Tada visos tos kalbos, kurias mes abu su Future Boyz prirasem tampa bevertemis.
O jei cia buvo del tavo, Zygi, nuovargio/tinginystes, tai po velniu, arba nukelk show i rytoju, arba geresnis variantas - nukelk musu kova i sekmadienio show, juolabiau, kad antroji kova su papildoma prirasyta pabaiga butu tikrai suejusi uz gana gera main eventa.
Vienaip, ar kitaip - jauciuosi apgautas.
The1andOnly 2009-03-13
Tai storyline uztesalas.. as zinojau kad jus nuvisliu, taciau cia as taip jau buvau sugalvojes anksciau.. ir jusu kalbos tikrai nenueis per niekur. Tos kalbos perskaitytos ir ivertintos.. nebus niekas nuskriausti ir niekas nenueis veltui
Walleris 2009-03-14
The1andOnly, 2009-03-13, 23:54, pasakė:
Tai storyline uztesalas.. as zinojau kad jus nuvisliu, taciau cia as taip jau buvau sugalvojes anksciau.. ir jusu kalbos tikrai nenueis per niekur. Tos kalbos perskaitytos ir ivertintos.. nebus niekas nuskriausti ir niekas nenueis veltui
domaz 2009-03-14
Nu bet taip daug idomiau. Per pro wrestling irgi buna tokiu siuzetu fjuduose. Ir dazniausiai ta kova tarp pagrindiniu fjudininku buna nukeliama i ppv.
Walleris 2009-03-14
domaz, 2009-03-14, 01:13, pasakė:
Nu bet taip daug idomiau. Per pro wrestling irgi buna tokiu siuzetu fjuduose. Ir dazniausiai ta kova tarp pagrindiniu fjudininku buna nukeliama i ppv.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-03-14, 01:37
domaz 2009-03-14
Citata
Ne, zmogau, tai yra nesamone. Nesamone yra lyginti tikra Pro-Wrestlinga ir e-fed'a. Tikram PW wrestleriai viska daro taip, kaip jiem liepia bookeriai - kalba, elgiasi ir kovoja ir uztai gauna pinigus. E-fed'e wrestleriai, t.y. mes viska darom patys, patys aukojam valandas is laisvalaikio, kad parasytumem tas kalbas. Del tos pacios priezasties tikram PW buna jobberiai, kurie pasirodo per TV karta per menesi ir gauna buti susquash'inti, o e-fed'e tokiu negali buti. Ir dar karta pasikartosiu - butent todel yra neteisinga uz tiek prirasytu kalbu mums su Future Boyz duoti toki suda, kova nukelti bala zino kur ir jei mes dar turesim toliau kalbas rasyt. Suprasciau jei buciau kazka kita gaves kaip oponenta. Bet dabar - uz savo ideta darba ir dusia gavau skaudu bitchslap'a. Atsiprasau, kad kartojuosi, bet sakau visiska tiesa.
Unbroken 2009-03-14
Nice show, kai ką dariau pats, tai pakomentuosiu tik keletą dalykėlių. Antra kova man labai patiko. Gerai, kad buvo įkištas California Rose - sužaista neblogai. Nemaišė tas backstage kur GM su Highwayman kalba. Na ir paskutinis mačas: žinoma aš manau, kad feudas bus tikrai plėtojamas, bet vis gi, Wallerio ir Future Boyz atžvilgiu tai yra neteisiniga. Na, turės bookerių komanda suktis kažkaip , bet šiuo atveju aš palaikau Wallerį. Na ką, kantriai lauksiu anonso ir Sekmadienio show. Tikiuosi Jason Speed ims pergalę prieš Maniac'ą . Show skaičiais - 7.5/10
Refresh_22#MVP 2009-03-14
Walleri tikriausiai pameni , kai infest parase kalba , o tnz ne ir tnz laimejo Viskas buvo del siuzeto tai cia taspats ir nemanau , kad reikia nervuotis..
The1andOnly 2009-03-14
Del Main Event viska padariau as ir taip tegul ir buna. O kas jums sako vel rasyti kalbas? Galite palikti kalbas kokios buvo kai jus turesite dvikova as pagal jas ir isrinksiu nugaletoja nes as jau perskaites nusprendziau kieno jos buvo geresnes tiesiog as taip darau storyline'a ir ji tesiu. Uzkniso priekaistavimai show darantys beliko as, boxix ir kartais padeda unbroken... reikejo net viliaus prasyt pagalbos, kadangi padedanciuju kai bwe atsigavo buvo 6 ar 7 prisirasiusiuju o dbr kas? vos galim sakyti du normalei rasantys kovas zmones.. ir unbroken viena kita savaite koki backstage sukuria.
BingoLT 2009-03-14
yay! Laimejau , o del Wallerio ir Future Boyz'o feud'o, palaikau Waller'io puse.
Siaip Kritika yra gerai , nes matai klaidas ir gali tobuleti , zinoma ji turi buti ribose..
Juokingai skamba Siaip paskutiniu metu man pradejo patikti bukint ..
Citata
reikejo net viliaus prasyt pagalbos
Juokingai skamba Siaip paskutiniu metu man pradejo patikti bukint ..
Lyncaz 2009-03-14
panašu, kad daug kam neįdomu jokie storyline'ai, jiem reikia tik sausų kovų... o aš maniau, kad E-Fed'as paremtas PW pagrindu, kur daug entertainamento, o ne MMA ar kitokia sporto šaka...
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-14, 12:04
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-14, 12:04
The1andOnly 2009-03-14
Buutent.. o krc kai darydavom sausas kovas tai verkia, kad blogai, nes nera storyline'u jokiu susirisimu.. o kai dbr stengiames su tais BS daryti visaip kad idomiai pratesti storyline'a tai vel blogai.
domaz 2009-03-14
Visiems gi neitiksi. Man ir Lyncui patinka dabartinis BWE tipas. Walleriui patiktu, jeigu butu sausos kovos visada, nes kitaip neatsilyginama uz jo labai labai sunku ir dideli darba parasant kalba. Na o T-N-Z neitiksi niekada, bet kokiu atveju. Cia nuo zmogaus ir nuo jo charakterio priklauso. As, Zygi, manau, kad tu pats turi nuspresti koks turi buti BWE modelis. Tiesiog zinok, kad jeigu turetu vykti mano kova, ir ji neivyks, as nesupyksiu, nes man svarbiau storylainas, o ne kovos
PlutoniX 2009-03-14
Kad ir nesidomiu BWE, bet kazkiek idomu kaip sekasi buvusiam bendrazygiui Walleriui. Tad ten perziurejau ju kovu kalbas. Mhm. Galvoju, kad bus isspaustas geras macas.
Pasiziuriu, o cia kazkokia nesamone.Zmones stengiasi, o jus nepadaret bent kovos?
Ok, jus is tokiu kalbu imo galejot isspausti *** maca ir daugiau. O po maco jei butu toks backstages, butu show buves manau daug daug daug idomesnis nei yra dabar. Kas geriau:
Puikus macas + po maco labai intriguojantis backstage,
ar jokio maco, tik intriguojantis backstage.
Manau jei butu buve macas, butu buve ir idomesnis sitas backstage.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-03-14, 13:24
Pasiziuriu, o cia kazkokia nesamone.Zmones stengiasi, o jus nepadaret bent kovos?
Ok, jus is tokiu kalbu imo galejot isspausti *** maca ir daugiau. O po maco jei butu toks backstages, butu show buves manau daug daug daug idomesnis nei yra dabar. Kas geriau:
Puikus macas + po maco labai intriguojantis backstage,
ar jokio maco, tik intriguojantis backstage.
Manau jei butu buve macas, butu buve ir idomesnis sitas backstage.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-03-14, 13:24
Lyncaz 2009-03-14
domaz 2009-03-14
gal jis turejo omenyje, kad dabar kai sitie kovotojai yra fjude, tai automatiskai macas sulauktu geresnes reakcijos is ziurovu puses. Visgi macas tarp tu kovotoju kurie idomiai riejasi automatiskai geresnis, negu paprastas macas tarp kovotoju kurie nei is sio nei is to susikauna bet kokiu atveju ta ***** maca galima padaryti bus per unforgetable
cia kaip koks burbulas, kuri galima dabar pusti, pusti ir tada per unforgetable jis garsiai susprogs
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-14, 15:29
cia kaip koks burbulas, kuri galima dabar pusti, pusti ir tada per unforgetable jis garsiai susprogs
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-14, 15:29