←  Galerijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

BingoLT pivot galerija

nuotrauka BingoLT 2009-02-26

Na manau ir man reikia pradeti savo galerija,bet ne kaip dauguma GFX :), nors sios temos dauguma darbu bus non-wrestling'o tematika,ir primenu kad vis dar turiu toki prasyma,kad kas galetu rasti Gaara Sand atakas pivot'ui,kiekvienu mano postu atlygio tasku kiekis dideja,na o va pats pirmasis naruto tematika darbas enjoy :) :
Nuotrauka
Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-26, 18:41
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-02-26

Darbe yra klaidelių, bet šiaip tai puikus pavyzdys amateur kūrėjams, kurie buvo pradėję masiškai publikuoti kiekvieną bandymą :)

aš nelabai suprantu apie ką čia eina kalba (t.y. čia Tekken, Mortal Kombat, ar SVR :D), bet iš esmės tai gražu :)
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-02-26, 18:43
Cituoti

To Lyncaz : Naruto yra DBZ tematikos sunus,galima taip pasakyti,bet jis daugiau kuo skiriasi :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-02-26

Na nesu Pivot ekspertas, bet siaip sis darbelis visai patiko toks liksmas pazeti kaip ten jie kapojasi :)
Cituoti

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-02-26, 19:27, pasakė:

Na nesu Pivot ekspertas, bet siaip sis darbelis visai patiko toks liksmas pazeti kaip ten jie kapojasi :D
Aciu uz tkius ivertinimus, manau tureciau daugiau naruto kovotoju bei ju ataku, tai manau ir pacio mano kurimo lygis butu aukstesnis nes dabar tenaudoju, rasengan chidori,fireball jutsu ir submission jutsu :D, bet speju keletas tik supras :D
Vel primenu, kad ieskau zmoniu kas surastu man Gaara Sand atakas pivot'ui jei nesuprantate kas tai yra numesiu ju pavyzdi : Gaara Sand atacks
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-26

Rodyti pranešimąBingoLT, 2009-02-26, 21:23, pasakė:

Aciu uz tkius ivertinimus, manau tureciau daugiau naruto kovotoju bei ju ataku, tai manau ir pacio mano kurimo lygis butu aukstesnis nes dabar tenaudoju, rasengan chidori,fireball jutsu ir submission jutsu :D, bet speju keletas tik supras :D
Vel primenu, kad ieskau zmoniu kas surastu man Gaara Sand atakas pivot'ui jei nesuprantate kas tai yra numesiu ju pavyzdi : Gaara Sand atacks

Ne į temą
Siaip as net pries metus ziurejas naruto galiu pasakyti ,kad ne ne submission jutsu ,o substitution jutsu :D

Siaip sitie zmones patys kurie per ta pacia pivot programa ta ne taip jau ispudingai atrodanti sand attack,tu gali pats susikurti vietoi to ,kad jieskotum neaisku kiek.
Cituoti

Siaip man ne vienos Sand atakos reikia,tokiu reikia kaip Sand Coffint,Sand Shield ir pan....,o del kurimo tokiu dalyku su pivot,nieko nenusimanau :D
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-03-08

Pagaliau gavau daugiau Naruto etc. ir sukuriau antraji savo darba Rock Lee vs Kiba and Akamaru
Nuotrauka
Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-08, 13:19
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-03-08

Fainas darbelis :)
Cituoti

thx tik labai keista kad mazai kas komentuoja :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-03-08

Na zinai cia virsu GFX uzeme. Pivot'ui reiktu dar prasimusti :)
Cituoti

Ziuriu as vienintelis gal pries GFX kariauju :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-08

jei Tu tai laikai karu, tai galima galbūt sakyt, kad Kauno krepšinio mėgėjų lyga konkuruoja su NBA?
nereikia čia filosofuoti per daug, daryk darbus ir rodyk mums :D
šitas man nelabai patiko, pirmas buvo geresnis... gal todėl kas nesuprantu ką Tu čia paišai :)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-03-09

As irgi pradzioj nelabai susigaudziau :D Bet kai siaip kai pagaliau susigaudai tai grazus darbelis :)

Ne į temą
P.S Rasau be lietuvisku raidziu nes kaskas mano kompuj atsitiko :D
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-03-09

pastebejau ir norejau paklausti ar cia tik man dabar ar visiems mano paskutinio darbelio kai zalas ismusa ta sviesesni i ora per naujo rodo?
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-03-10

Abu darbai labai grazus :) Kad as taip mokeciau :) Gal gali pasakyt is kiek frame susidaro antrasis darbas?
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-03-10

307 frames,gal kas norit koki pivot naruto kara sumest? :)
jei kas pack'a atsiusciau is kurio darytumeme :)
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-03-11

3 Mano darbas,dariau apie 7 valandas enjoy:
Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-03-11

Patiko , matosi daug darbo ideta..
Ne į temą
Taciau patarciau prasmingiau praleisti , laika nei 7h galima sakyti neiko neveikti.. Paskui skundies ,kad efedui laiko nera ;)
Cituoti

Kada as skundziausi kad e-fed'ui laiko nera? ;) jei ka as dar ir kitam e-fed darbuojuosi :)
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-03-11

Na kaip visi tavo darbai graziai atrodo. :?
Cituoti

Nu kaip eilini kart sakysiu: Aciu :?
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-03-11

Tikrai labai gražūs darbai. Pagirtina :? Reik ir man pabandyt vėl kąnors pakurt. :D
Cituoti

Oh My God :? , Nervas mane giria :D
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-03-13

Na va kazka ir as norejau pabandyt su Gfx,tai va pirmas darbas :
Nuotrauka
Cituoti