←  Kita

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Zvejyba

nuotrauka Skorpio 2009-02-24

Taip tai sportas :o

taigi zvejybos ispudziai, laimikiai ir siaip zinios :o
Cituoti

nuotrauka emouTion 2009-02-24

Kaip čia pasakius...."profesionaliai" ar panašiai nesu žvejojęs. Kartą platelių ežeru plaukdamas valtimi pirmą kart paėmiau meškerę(kažkokią kur lydekas gaudyt) iš antro karto ir sugavau lydeką. Ot buvo džiaugsmo kai neivienas iš mano šeimos taip nepadarė ;DDD
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-24

Žvejoju nedaug, laimikių daug aplamai nesu pagavęs. Kokį 150~ pluskių 50~ raudų 5~ karšius 2~raudsparnius 80~ešerių nu ir dar kažką galbūt praleidau.

Citata

Kaip čia pasakius...."profesionaliai" ar panašiai nesu žvejojęs. Kartą platelių ežeru plaukdamas valtimi pirmą kart paėmiau meškerę(kažkokią kur lydekas gaudyt) iš antro karto ir sugavau lydeką. Ot buvo džiaugsmo kai neivienas iš mano šeimos taip nepadarė ;DDD
Jo vienas ištraukei lydeka, nenutraukdamas lyno. Nice! :o. Matosi, kad fantazuoji nebent kokį lydekiuką sugavai 1kg~
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-02-24, 17:22
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-02-24

na as pats tai wa ana savaitgali buvau pasaulio poledines zukles cempionate, kaip ir lietuviu nuvarem palaikyt siais metais nieko gero nepaemem, kazkas sake kad anais metais buvome 2 uzpraeitais irgi. Siais metais kai prasides pavasaris turiu tokia minti kad gal reiktu link sportines zvejybos traukt, nes warzybose jau buvau teisejaut teko ten, tai visai patiko viskas :o
Cituoti

nuotrauka emouTion 2009-02-24

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-02-24, 17:20, pasakė:

Jo vienas ištraukei lydeka, nenutraukdamas lyno. Nice! :D. Matosi, kad fantazuoji nebent kokį lydekiuką sugavai 1kg~

Svere apie 4 kg
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-24

Nesu zukles fanas. Seip nelabai kabina mane tas, bet kartais kai siltesnis oras pavasari kaime raudziu eina pagaudyt.. atsisedam ramiai.. uzmetam meskeres.. alucio kokio islenkiam.. saulele spigina i akis.. tai dar idomu ir relax'as.. bet seip salti pirstus rudeni ar ziema ant ledo tikrai nenoreciau ir nelbj megstu tokius dalykus.. bet nieko pries neturiu zvejyba :D
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-24

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-24, 22:31, pasakė:

Svere apie 4 kg

Ir vienas tipo ištraukei?:DDDDDDD
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-03-12

nu ka, manau visi dabar draugiskai laukia kol nutirps tas paskutinis plonytis ledas ir galesime traukti pludes. Beje gal kas zino ar Linai pavasari atsigauna? nes kiek prisimenu tai juos tik rudeny zvejodavom.
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-04-28

na ka siaip ne taip nukeliavau iki tvenkinuko netoli savo sodo pametyt pludes :) kazkaip rimtai neuzsiemiau, tiesiog nuejau kaip senais gerais laikais su sliekais ir meskere. Na ir ka pagavau ?? :D ogi nieko... pasnekejau su kitais zvejais jiems taip pat nekas (vienas tik spiningavo kazkaip lydeka uzkabino) tvenkinio valyma ivykde ir sujauke wisa mikroklimata tvenkinio (Ar kazkas panasaus), zuvies yra tik neaisku kur ji. Bet wa savaitgaliui susikuriau plana kaip ten visko prigaudyti tik reiks lieptuka susikalt koki kad i tokia salele ten nueit. Nes manau zuvis ten prie visu meldu turetu sleptis ir aplamai paprastai aplink ta salele pilna zuvies. :D
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-05-03

Šiandien buvau trumpam prie ežero. Geras jausmas tas užkirtimas, žuvies traukimas. Tikrai fainai. Pasigirti lb daug negalėčiau. Laimikiai:
  • Dvi 10g kuojos
  • Vienas 10g ešerys
  • Viena 40g kuoja
  • Viena 50g kuoja
:)
Cituoti

nuotrauka Spectre 2009-05-04

Kiekvieną žuvį sveri ,kad žinai tiksliai 40 ar 50 gramų? :P
Pats nesu didis žvejys ,neskaičiuojant pūgžlių ,grūžlių ir mažų starkiukų su raudikėm ,daug laimikų neteko turėt. Rekordas - vienas stambus karosas iš marių. Ot tada buvo džiaugsmo pilnos kelnės. (H) O šiaip tikrai norėčiau pameškeriot artimu metu ,tai puikus atsipalaidavimas.
Cituoti

nuotrauka Nervas 2009-05-04

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2009-05-04, 14:51, pasakė:

Kiekvieną žuvį sveri ,kad žinai tiksliai 40 ar 50 gramų? :P
Maždaug pats matau (H)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-05-04

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-03, 19:27, pasakė:

Šiandien buvau trumpam prie ežero. Geras jausmas tas užkirtimas, žuvies traukimas. Tikrai fainai. Pasigirti lb daug negalėčiau. Laimikiai:
  • Dvi 10g kuojos
  • Vienas 10g ešerys
  • Viena 40g kuoja
  • Viena 50g kuoja
(H)
o ziuriu tau dar neblogai... :D as vel be pasharu ir be jokiu velniu ejau, tai karshio mailiu istraukiau per pusantros valandos. Motina turbut dar gera menesi si mano dideli laimiki prisimins ir tyciosis :D:D Kita savaitgali sakiau nusispjausiu ir eisiu paspiningaut tik kad shalia pludine dar pasistatysiu.
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-05-05

Pats turiu dvi pludines meskeres, pagrindinei sumerkiau tikrai daug. Sesiu guoliu rite. Nezinau kaip dabar, bet pries du metusbuvo ji labai gera, gal dabar pasidvejo, senai bebandziau. pats siaip nezvejoju vienas. Dazniausiai su tevu draugu ju kaime rytais prie prudo ar upes zvejojam . Tai skinam mazas zuveles amzinai. Na, galiu pasigirti tik tiek, kad buvau istraukes 1.5kg karpi. Ant 14 didzio kabliuko, man kazkaip per mazas tas kabliukas tokiai stambiai zuviai atrode (H) Sia vasara zadu uzsiimtituo dazniau, puikus atipalaidavimo budas, jauti kaip dar tik pradeda kilti garai nuo zemes, saules pirmieji spinduliai, uch :D
Cituoti