Friday Fight Zone
The1andOnly 2009-02-20
BWE PRESENTS:
FRIDAY FIGHT ZONE
Rodomas bendrasis BWE rosterio tualetas:
Spoiler'is
1.Kova:
Ronnie vs E-Bring
Single match
Spoiler'is
Jason Speed locker room:
Spoiler'is
2.Kova:
FnT & California Rose vs Paul Bull & Eric Wilson
Normal Tag Team Match
Spoiler'is
BWE Rosterio bendrasis tualetas:
Spoiler'is
Main Event:
The Chain vs Mr.Hardcore
Street Fight
BWE Action Title Championship
Spoiler'is
NevermanO_O 2009-02-20
haha geras,show ypac backstage as man kazkaip galvoi prabego mintis,DX? hehe,per mano matcha gera vieta buvo
bet Bring it Kick!
Ronnie griuna negyvas
antras matchas buvo geras.siaip visas show 8.5-9/10 pradejo backstage linksmi darytis praeita kart su kortom si kart su prikolais
bet Bring it Kick!
Ronnie griuna negyvas
antras matchas buvo geras.siaip visas show 8.5-9/10 pradejo backstage linksmi darytis praeita kart su kortom si kart su prikolais
Unbroken 2009-02-20
OMG, paskutinis backstage taip prajuokino , . Negaliu... Geras show . Macai geri - 9/10
BingoLT 2009-02-21
savo kova zinau kdl pralaimejau ,kad nespejau parasyti daugiau kalbu,manau adminam tai pranesta,o apie show:
tikrai nustebinot,taip greitai istobuleje,ipac patiko backstage,toliau linkiu kad tokie patys butu kiti show.
tikrai nustebinot,taip greitai istobuleje,ipac patiko backstage,toliau linkiu kad tokie patys butu kiti show.
NevermanO_O 2009-02-26
BingoLT, 2009-02-21, 14:19, pasakė:
savo kova zinau kdl pralaimejau ,kad nespejau parasyti daugiau kalbu,manau adminam tai pranesta,o apie show:
Ne į temą | isitikines 100% ,kad jai parasytum dar viena kalba nugaletum mane? |
Lyncaz 2009-02-26
BingoLT 2009-02-26
To Neverman O.o: nemanau bet sakau tada butu buve ne daugiau sansu laimeti kova ir siaip,jeigu butau turejas priejima prie pc butau ir ilgiau pasedejas prie kalbos,nes turejau daug daugiau laiko negu anksciau