Ko truksta forumui
Skorpio 2005-07-24
Na tai gi ko truksta as saakau AKTYVUMO (:
nes topic lb mazhai o juk padeti pirma topic sunkiausia (:
nes topic lb mazhai o juk padeti pirma topic sunkiausia (:
TruBaller 2005-07-24
hmmm... virs 400 postu per kokias dvi dienas manyciau yra visai normalu O cia tik pradzia.
Skorpio 2005-07-24
prisiminiau ko mums tikrai truksta! musu senuoju moderatoriu ir nariu
ypatingai moderatoriu
ypatingai moderatoriu
Guest_GezaS_* 2005-07-30
greit turbut nariu tikrai padauges,nes dabar dar daugelis atostogauja.
Guest_aMiGoo_* 2005-11-04
Manau forumas yra liux tik forumieciai nelabai draugiski
Nu del tru pasakymo taj DRAUGISKUMO TRUKSTA ateina naujas zmogus o ji pradeda lazdavoti uz kiekviena klaida...
Nu del tru pasakymo taj DRAUGISKUMO TRUKSTA ateina naujas zmogus o ji pradeda lazdavoti uz kiekviena klaida...
TruBaller 2005-11-04
aMiGoo pasakė:
Manau forumas yra liux tik forumieciai nelabai draugiski
Draugiski tiems kam reikia.
Beje, cia tema, kuri klausia ko truksta forumui, bet tavo pranesime as nematau, kur butu sakoma, ko truksta.
HARDCORE-AUGAS 2006-04-29
e-fedas jau seniai pas mus buvo bet del writeriu stokos ir del to kad wisi pradejo pyktis del parasytu kovu, e-fedas buvo uzdarytas.....
Skorpio 2006-04-29
tj gal reikejo patiems pasisiliuti parasyti ka nors? wisi buwo deja ant efedo nes nieks net nepamate kaip ivyko didziausia nesamone o niekas net nesureagoja niekas net nerespondino i winston posta kad efed uzsidaro. Tj nafiga jo reikia?
HARDCORE-AUGAS 2006-04-29
tai as ir neieskau kaltu as tik konstatuoju fakta kad jis dingo del tarpusavio nesutarimu man pvz. jis visai nereikalingas manau ir kitiem jis nebuvo svarbus nes niekas i jo dingima labai nereagavo
Doppelganger 2006-04-30
kazkaip nei silta nei salta and to e-fed. jame nedalyvavau ir jo nereikia mirtinai. tai tik kaip cia pasakius ne pirmos swarbos dalykas
HARDCORE-AUGAS 2006-05-05
pagal mane truksta taisyklingo forumo signo!!!! man jaui senokai akis bado tai kad ant WM forum signo uzdeta WWE,TNA,WCW logos...
tai jei jau dedam WWE ir WCW kodel nera ECW?? juk seniau jos buvo pagrindines main-stream lygos!!! tai va tikiuosi kad mano minti adminai apsvarstys ir nuspres teisingai
tai jei jau dedam WWE ir WCW kodel nera ECW?? juk seniau jos buvo pagrindines main-stream lygos!!! tai va tikiuosi kad mano minti adminai apsvarstys ir nuspres teisingai