←  Anonsai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Sunday Night Fight

nuotrauka The1andOnly 2009-02-08

1.Kova:
Mysterious Man vs California Rose
Mask-out Match (M.Man pralaimejas turi nusiimti kauke)

2.Kova:
Refresh vs John Rambo
Steel Cage Match

Main Event:
The Chain & The Maniac vs Jason Clue & Jason Speed
Normal Tag Team match

Citata

Antrosios savaites antrajame show isvysime dar tris kovas. Si karta jau isvysime stipresniaja Rosterio dali kovojancia vieni su kitais. Pirmoje dvikovoje isvysime Mysterious Man, kurio dar niekaip negalime atpazinti. Vis dar nezinome kas tai per zmogus. Jis susikaus su California Rose kuris grizta po tam tikros pertraukos. M.Man pralaimejas turi nusiimti kauke. Antroje dvikovoje isvysime Refresh pries John Rambo. Refresh kausis ir penktadienio show, taciau sekmadieni jam tikrai nebus lengva. Jo laukia ipykes John Rambo ir si kova nepaprasta. Tai Steel Cage Matchas. Ir galiausiai Main Event. Jason Speed tapo Undisputed cempionu ir si karta matysime turbut keturiu stipriausiu BWE kovotoju dvikova. The Chain ir Maniac pries Jason'u ekipa. Jason Clue ir Jason Speed. Grazaus show.

Kalbos rasomos: Iki Sestadienio 12:00 dienos (plius minus kelios minutes ir dar uzskaitysim kalbas, pasiteisnimai jokie negalioja.)

1-
2-The1andOnly
3-SmS
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-10, 12:19
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-02-08

Idomus anonsas, bet pirmo maco nugaletojas manau jau aiskus.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-02-08

Neblogas anonsas , bet ble vel dvi kovos , greit nepatemsiu tokio grafiko ;) Trauma kokia gausiu :D
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-08

Stengsiuosi, bet stenkis kiek nori visiem galas aiškus ;)
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-02-09

anonsas is ties yra idomus,tik gaila kad manes tarp jo nera :)
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-09

Rodyti pranešimąBingoLT, 2009-02-09, 21:11, pasakė:

anonsas is ties yra idomus,tik gaila kad manes tarp jo nera :)
Ne į temą
jauciu delto ,kad pralaimejai savo pirma kova :)
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-17

viskas kas kaip del ko 'GM Kabinete' parasiau.. siandien pasistengsiu parasyti savo kova kazkas galetumet padet backstage ir ideciau veluojanti sekmadineio show.
Cituoti