←  Penktadienio Show

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Friday Fight Zone

nuotrauka BoXiX 2009-02-06

BWE PRESENTS
FRIDAY FIGHT ZONE

Ronnie & Hedge vs Your End & E-Bring
Tag Team Match

Spoiler'is

Rodoma svečių ložė

Spoiler'is

Destiny & Jordan "The Crush" Derek vs Brutal & Eric "The Contra" Wilson
Tag Team Match

Spoiler'is

Rodomas Koridorius

Spoiler'is

Mr.Hardcore & Refresh vs FnT & The Answer
No DQ Match

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-06

HELL YEAH,isitempes skaiciau savo maca,jega tik gaila ,kad trumpas buvo(kaip ir sakem kalbose XPP) whew...great :mellow: o siaip viskas gerai,visu macu dar neparskeiciau ,bet kolkas gerai ^^!!!!
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-06, 17:46
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-02-06

Man nepatinka sou pavadinimas, aiskiai nukopijuotas nuo mano, tik kad friday pridetas :mellow:
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-06

Rodyti pranešimądomaz, 2009-02-06, 17:52, pasakė:

Man nepatinka sou pavadinimas, aiskiai nukopijuotas nuo mano, tik kad friday pridetas :mellow:

Ne į temą
turetum dziaugtis ,kad turi geras mintis,kad jas net BWE savinasi XP
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-02-06

Show nebuvo labai geras.
1.Kova: Skaiciau nelabai idemiai nes ji manes nedomino taciau nebuvo ir rasymas jos idomus ypac daug gramatiniu klaidu ir neuzbaigtu sakiniu taciau ne tai svarbiausia ,svarbiausia kova na o ji kaip jau minejau nebuvo labai idomi.
2.Kova: Irgi nelabai domino ,bet si kova buvo siek tiek geresne ,bent jau mano manymu.
3.Kova: O cia l buvo ir gera kova ,bet WTF??!
1. Kai FnT isdave savo drauga Answer jis jau galejo pinint Answer?!?! Juk jis vistiek kol nepralaimejo skaitosi teame su Answer.
2. Susiburia grupuote ir netgi labai potenciali ,bet vietoj to ,kad jai siek tiek Heat duotumete isjobbinate ja dar vos spejus susikurti?!
3.Labai jau skubotai viskas vyko. Tai cia Answer kruvinas pabega is ringo tai jis atlekia gelbeti Misterious Man. Ir dar juokinga tas vieno kito gelbejimas.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-06

Tas vienas kito gelbejimas yra storyline dalis... Enemy buvo per daug labai sujobbinti.. taip beveik ir turejo buti taciau show itakoti neturejo.. show man paciam tai labai patiko.. dziaugiuosi kad daviau bukinti tiems triems bukeriams ir jie igyvendino tai ka as norejau.. o visu kita tai tas vienas kito gelbejimas yra labaia prie ko, kadangi jeigu jus nesupratote tai kaip ir naujai formuojama atsaka i Enemy.. Enemy yra totaliu heelu grupuote.. o jiems priespriesa Mysterious ir Answer vienas kito pagalba ir galbut tai bus tag team.. taigi gausis geras fjudas manau.. tik tiek kad enemy ne reikejo tiek per daug sujobinti ir gal kiek per greitai viskas ivyko :mellow: seip show tikrai geras... 8/10
Cituoti

nuotrauka BingoLT 2009-02-06

Kiek buvau skaites,SNF,TNE show,sis nera geresnis uz TNE,bet yra siek tiek geresnis uz eilini SNF,bet visgi manau kad BWE crew'as gali daugiau negu padaryti truputi geresni show nebu buvusi "Eilini SNF"
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-02-06

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-06, 18:33, pasakė:

Tas vienas kito gelbejimas yra storyline dalis... Enemy buvo per daug labai sujobbinti.. taip beveik ir turejo buti taciau show itakoti neturejo.. show man paciam tai labai patiko.. dziaugiuosi kad daviau bukinti tiems triems bukeriams ir jie igyvendino tai ka as norejau.. o visu kita tai tas vienas kito gelbejimas yra labaia prie ko, kadangi jeigu jus nesupratote tai kaip ir naujai formuojama atsaka i Enemy.. Enemy yra totaliu heelu grupuote.. o jiems priespriesa Mysterious ir Answer vienas kito pagalba ir galbut tai bus tag team.. taigi gausis geras fjudas manau.. tik tiek kad enemy ne reikejo tiek per daug sujobinti ir gal kiek per greitai viskas ivyko :mellow: seip show tikrai geras... 8/10

Kaip tai galima suprasti? As net nzn ar FnT musu su Refresh komandoj nes jis tai sugalvojo, bet jeigu jis musu komandoj tai kaip mes galim but heelu komanda? Jeigu as ir FnT face, o Refresh Tweener?
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-07

Citata

Kaip tai galima suprasti? As net nzn ar FnT musu su Refresh komandoj nes jis tai sugalvojo, bet jeigu jis musu komandoj tai kaip mes galim but heelu komanda? Jeigu as ir FnT face, o Refresh Tweener?

nu tai heel turn'as pas visus reiskia tada.
Cituoti

nuotrauka Impact 2009-02-07

Pirma kova kaip openeris visai nebloga, antra man pačiam buvo idomesnė už 1, o ME taip pat patiko. Apibendrinant geras show ;)
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-07

Jei jūs manote,kad show yra nelabai geras, tai nenustebkite - juk aš negalėjau padėti :)
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-02-07

Tavo juokeliai tik tau vienam idomus :)
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-07

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-02-07, 22:10, pasakė:

Tavo juokeliai tik tau vienam idomus :)

Gerai,kad tik mano juokeliai, o ne visa persona (kaip taviškė).
Cituoti