Injuries!
The1andOnly 2009-02-01
Cia rasykite kurie sedit ant traumu, kad nebutu jokiu susipratimu tarp bukeriu kai jus ikisa traumuotus i dvikovas! Pasirasykite tie kurie esate traumuoti! Turite uzpildyti maza anketele!
Kovotojas:
Trauma:
Rebilitacija:
pvz:
Kovotojas: Anwer
Trauma: Luzusi kairioji ranka.
Rebilitacija: 6 savaites. (Cia parasote tam kad bukeriams zinoti kiek laiko jusu nedeti i show. Jeigu zadate sutrumpinti rebilitacijos laika turite parasyti sioje temoje!)
Kovotojas:
Trauma:
Rebilitacija:
pvz:
Kovotojas: Anwer
Trauma: Luzusi kairioji ranka.
Rebilitacija: 6 savaites. (Cia parasote tam kad bukeriams zinoti kiek laiko jusu nedeti i show. Jeigu zadate sutrumpinti rebilitacijos laika turite parasyti sioje temoje!)
Walleris 2009-02-20
Negeriau butu parasyti gavau trauma tiesiog, o "rebilitacijos periodo" visiems neviesinti, tik bookeriams, kad butu galima netiketus returnus padaryt? As, buvusi NME galva, taip daryciau
The1andOnly 2009-02-20
tai tie kas nori man ir raso i pm.. bet dbr tik kaip pastebejau VISI man raso i pm.. cia ir taip suprantama, kad aiskiai apie reabilitacija niekas neparasytu. Kaip ir SKE sake kad nekovos apie 5 menesius, taciau stai jau po daugiau nei menesiuko turim juos sugryzusius
emouTion 2009-03-07
Kovotojas:Jordan Derek
Trauma:Trūkęs kojos raištis
Rebilitacija:4 savaitės
( Tikroji priežastis: Atsibodo ir šeip nebeturiu kada prie PC prieeit tad traukiuosi mėnesiui)
Trauma:Trūkęs kojos raištis
Rebilitacija:4 savaitės
( Tikroji priežastis: Atsibodo ir šeip nebeturiu kada prie PC prieeit tad traukiuosi mėnesiui)
Lyncaz 2009-03-08
BoXiX 2009-03-08
Zodziu show buvo penktadieni. JD trauma gavo sestadieni. O Show rip`as dar neparejas:D.
Refresh_22#MVP 2009-03-08
Hunter 2009-03-08
Kovotojas: Eric Contra Wilson
Trauma: Smulki kaklo operacija
Rebilitacija: 2-3 menesiai
Trauma: Smulki kaklo operacija
Rebilitacija: 2-3 menesiai
Unbroken 2009-03-08
Ne į temą | Man atrodo, kad čia greitai išnyks wrestleriai visi - tai vienas girtuokliauja, tai keli traumas gauną. Na bent jau grįžta/pasirodo wrestleriai pastaruoju metu aktyviai. Čia turbūt Highway Man visus išgąsdino taip . |
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-08, 18:40
Refresh_22#MVP 2009-03-08
XxX Unbroken XxX, 2009-03-08, 18:40, pasakė:
Ne į temą | Man atrodo, kad čia greitai išnyks wrestleriai visi - tai vienas girtuokliauja, tai keli traumas gauną. Na bent jau grįžta/pasirodo wrestleriai pastaruoju metu aktyviai. Čia turbūt Highway Man visus išgąsdino taip . |
Ne į temą | greicau naciai su damane.. |
BoXiX 2009-04-01
Kovotojas: John Rambo.
Trauma: Sutrenkta nugara.
Rebilitacija: 2 savaites.
Neturiu noro ir jegu dalyvauti Unforgettable :S.
Trauma: Sutrenkta nugara.
Rebilitacija: 2 savaites.
Neturiu noro ir jegu dalyvauti Unforgettable :S.
NevermanO_O 2009-04-12
Kovotojas:E-Bring
Trauma:Nenori viesinti
Rebilitacija:8savaites
Dingo noras dalyvauti,tikuos po poros menesiu gris.
Trauma:Nenori viesinti
Rebilitacija:8savaites
Dingo noras dalyvauti,tikuos po poros menesiu gris.
Walleris 2009-04-12
Lyncaz 2009-04-12
Ne į temą | Walleris, 2009-04-12, 23:30, pasakė:
|
The Highwayman patyrė psichologinę traumą, po to, kai netikėtai pralaimėjo Answer ir Maniac. Fiziškai bus aktyvus ir stiprus kaip ir buvo iki šiol, tačiau psichika pažeista nepataisomai.
Spoiler'is
Doppelganger 2009-04-12
Jobberis_Extreme 2009-04-12
Kovotojas:Kyo
Trauma: Pasekmė po paskutinio matčo prieš Nacius.
Rebilitacija:4 savaitės.
Tuo tarpu Sick Extreme nori isbandyti savo individualias jėgas.
Trauma: Pasekmė po paskutinio matčo prieš Nacius.
Rebilitacija:4 savaitės.
Tuo tarpu Sick Extreme nori isbandyti savo individualias jėgas.
Ne į temą | Bėja XxX Unbroken XxX tikriausiai aiškeregys. Kyo net pats norėjo kreiptis į jį nes jam svarbus kontrai artėja ,o čia bum nereikės ,net kreiptis į jį! :super: |
The1andOnly 2009-04-12
Jau buvau issigandes kad ir SKE nebeturesim bet phew.. Sick Extreme lieka.. dabar jam koki storyline'a sumastyt mid card'e
Jobberis_Extreme 2009-05-04
Kovotojas:Sick Extreme
Trauma:Nestiprus galvos sutrenkimas.
Rebilitacija: 2 savaitės.
P.S:
Kyo jau gryžta kita savaite.
Trauma:Nestiprus galvos sutrenkimas.
Rebilitacija: 2 savaitės.
P.S:
Kyo jau gryžta kita savaite.
fanatix 2009-06-06
Kovotojas: Fnt.
Trauma: Čiurnos patempimas
Rebilitacija:Nuo 2 iki 4sav
Jei imanoma nedėkit i 8man batle royal... Imu atostogas, nes vasara visdėlto ;]
Unbroken 2009-06-07
fanatix, 2009-06-06, 23:15, pasakė:
Kovotojas: Fnt.
Ne į temą | OMFG: 1: Tu galėjai apie tai pranešti anksčiau, nes kaip jaustis reikia writer'iui, jei jau parašyta dalis mačo. 2: Jei jau praneši šou dieną, tai gali bent jau palaukt šou pabaigos, nes man toks jausmas, kad sucheat'inai. |
Walleris 2009-06-07
Ne į temą | Unbroken, dek ji ir viskas. Ir dar eliminuok pati pirma. Verkslena del visko pastoviai. Savaites pradzioj mane kad dalyvaus, o kai paskutine akimirka paaiskeja, kad kalba tingejo parasyt, tai praso nedet. Apgailetina. |
fanatix 2009-06-07
parašiau JEI IMANOMA.Jei kova jau parašyta tai meskit ir vsio.Kad ir paty pirma eliminuosit, nesvarbu man.
Ne į temą | O tu walleri vapše tylek, niekas nečiulbina taves.Nejauti, kad niekam tavo nuomonė nesvarbi? Nejauti, kad tu tik visus nervuoji, o ant konors užstūmes tik patenkini savo ego, nes tikriausiai neturi draugų ir tai gali daryti tik per interneta. |