←  Filmai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

The Wrestler

nuotrauka domaz 2009-02-01

Nuotrauka
Siek tiek nustebau, kad sita tema dar nebuvo sukurta. Visdelto filmas yra is pro wrestling srities, tik kad vaidybinis. Dar svarbiau, kad sis filmas gavo labai daug prestiziniu apdovanojimu :D Kaip jum patiko sitas filmas? Ar jis teisingai atspindi wrestleriu gyvenima uz ringo?
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-02-01

Ne į temą
šitas filmas buvo aptartas ČIA :D
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-02-01

Jeigu vienas zmogus parase nuomone, tai nereiskia kad filmas buvo aptartas :D man idomi ne vieno, o kiekvieno is jusu nuomone :D
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-02-01

Ne į temą
tai kad daugiau nei vienas parašė... :D
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-01

Bet manau atskira tema vistek tinka :o

Ziurejau sita filma. Patiko man jis ir nezinau is tikruju kaip yra. Gal atitinka ta gyvenima gal ne. Nemanau, kad WWE zvaigzdes gyvena furgonuose.. gal kazkokie ROH kovotojai taip, bet wwe kovotojai manau turi gerus kontraktus :?
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-02-01

Ne į temą
e nu cmon gi taisykles prasiau isdestyti pliusus ir minusus filmo topike ivertinima is 10ies. Kad nebutu kaip nors topikas Terminator ir topike uzrasyta cia buvo geras, taip juk zymiai idomiau :o
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-02-23

Sitas filmas labai patiko, kadangi jame parodytas paprasto wrestlerio gyvenimas, o ne kokio tarkim WWE superstaro :)
Filma vertinciau 9/10
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-23

Na man ir visai patiko filmas,tik idomu ar taip istikruju gyvena furgonuose ir pns :) Paciu macu buvo kaip ir nedaug,o parodytas wrestlerio gyvenimas,na man visai idomus buvo ,bet ne geriausias matytas filmas 8,5/10

Ne į temą
Swedai,as tai pvz noreciau visai pamatyti tokio stiliaus filma apie koki is wwe superstars.
Cituoti

nuotrauka Resilient 2009-03-10

Na, reikia pasakyti, kad paliko sis filmas ispudi, nors kaip is Venecijos Auksinio Liuto laimoetojo tikejausi galbut ir kiek daugiau. Taciau esme tame, kad filmas savaime "kabina", i Ram'o istorija rimtas ziurovas isijaucia ir isigilina absoliuciai. as asmeniskai tiesiog jauciau kaip kiekvienas smugis kuri Ram'as prieme ringe filme yra dar viena dalelyte pasenusio wrestlerio agonijos. aisku, didziausias nuopelnas to cia yra Mickey Rourke vaidyba, kuri ne daugiau, ne maziau - fenomenali ir privercianti isigilinti ir isijausti i jo vaidinama personaza. galbut Mickey sekme is dalies buvo nulemta ir to, kad jo paties karjera buvo pazymeta pakilimu ir nuosmukiu. vadintas Marlon Brando pasekeju jo karjeros pradzioje (saltinis: http://www.associatedcontent.com/article/1...ck.html?cat=40), bet pats sugadino savo potencialiai stulbinancia karjera Holivude. uztat isijautimas i tokios pat zvaigzdes, bandancios padaryti sekminga sugryzima i versla, buvo absoliutus.

aisku, reikia pagirti ir pati filmo setting'a ir visas mazas dalelytes, kurios sudaro pati filmo branduoli. turiu omenyje, kad nera kazkokiu tai labai isgalvotu ar iskraipytu faktu apie pro-wrestlinga, daugumoje verslo vingrybes atskleidziamos puikiai ir gana neblogai privercia nagrineti viena svarbiausiu filmo problemu - pro wrestling pasaulio uzkulisius ir pasekmes buti tame versle. pats filmas jauciasi netgi toks kaip pusiau tribute visiems tiems wrestleriams, kurie pasauli paliko per jauni su uzrasais "heart attack", "suicide" arba "drug overdose" mirties priezasties skiltyje mirties liudijime.

prie silpnesniu filmo vietu priskirciau toki gana tradicini holivudiska "American dream" siuzeta, kuris paprastas kaip dukart du, skirtumas tik tas, kad herojus siuo atveju American Dream jau buvo pasiekes, o dabar megina vel ji susigrazinti. ir, skirtingai nei kituose panasaus pobudzio siuzeto filmuose, pats dream'as nebera pasiekiamas. taip pat, apart pacio Ram'o, kiti du pagrindiniai filmo veikejai - striptizo sokeja ir Ram'o dukte - sabloniniai tokio tipo filmu stereotipai.

taipogi siek tiek nuvyle cliffhanger pobudzio filmo pabaiga, nors cia gal jau ir mano bedos - niekada nemegstu kai kine paliekama vieta pamastymui, o pati mintis iki galo neisreiksta :lol:.

galu gale - visvien po filmo pagalvojes supranti, kad sis filmas veikiau pro wrestling fanams. na, ziurejo ji mano tevas, kuris turi labai skeptiska nuomone apie pro wrestling, ir filmo minties nepagavo ir pavadino filma "pigia amerikietiska melodrama", su kuo nesutikciau, bet velgi - galbut as subjektyvus ir teigiama nuomone susidariau vien todel, kad turiu bendra nuovokima apie filmo terpe, t.y. pro wrestlinga. vis delto mano manymu, filmas savo minti perteiks kiekvienam galvojanciam ir jaucianciam zmogui, nesvarbu turi jis kompetencija pro wrestlinge ar ne...
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-03-10

Visalaika malonu matyti tokius kaip Resilient forume.Tiesa pasakius ir man nepatiko pabaiga.Aisku cia tik mano nuomone,bet manau butu buve geriau ,jei butu iki galo paaiskinta kas jam atsitiko.Ar dukte atleido,ar jis nebaige gyvenimo po sito match'o.Na, drystu nesutikti su tavo teciu sakydamas,kad "pigi amerikietiska melodrama" nebutu buvusi nominuota oskarui.O filmas THE WRESTLER buvo nominuotas 2 oskarams.Cia aisku skonio reikalas su tokiais filmais.Jei nesidomi PW turbut bus labai sunku suprasti.Tas pats butu turbut jei ziuretumeme filma apie Baleruna.Tie kas nelanke Baleto nesuprastu ka jis ten daro.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-10, 09:52
Cituoti

nuotrauka Resilient 2009-03-10

kas liecia pabaiga: filmo kurejai duoda gana stipria uzuomina, kad veikejas ringe mirsta, nes jausmai prie pat pabaigos yra tiek geri, tiek tragiski tuo pat metu. viena vertus, Ram'as mirsta (jei ir ne ringe, tai po matcho), kita vertus - mirsta darydamas tai, kas jam brangiausia. manau sitaip reiketu interpretuoti sita cliffhanger'i. rimciau pagalvojus gal jis netgi butu vietoj, paliekant subtilia uzuomina, taciau iki galo nepasakant, kas is tikruju ivyko :)

del filmo terpes - cia labai jau gincytinas dalykas. kai ziurejom "Rocky", filmas kazkodel tai perduoda savo morala gana lengvai, nors irgi specializuojasi ties boksu, t.y. su tuo susije zmones filmo esme ir morala "pagaus" lengviau. The Wrestler atveju dalykas gana gincytinas del to, kad wrestlingas, savaime budamas sporto bei entertainmento hibridas, nera taip lengvai suvokiamas neisprususiam sioje srityje zmogui. kitaip sakant - pats pro wrestlingas is prigimties yra sudetingas ir turi galybe vien tik pro wrestlingui budingu vingrybiu bei subtilybiu. antra vertus, galima butu pasigincyti ir pagalvoti, jog rezisierius galbut ne tobulai atskleide verslo paslaptis neisprususiam filmo temos atzvilgiu ziurovui.

vis delto buciau linkes atmesti pastaraji varianta, motyvuodamas tuo, kad filmas, nepaisant mano isvardintu subtilybiu, buvo puikiai ivertintas kritiku, kurie tikrai ne visi yra prisieke pro wrestling fanai. taciau mano manymu, pro wrestling fanas is filmo visgi pasiims daugiau nei juo nesidomintis zmogus. visa filmo esme - veikejo asmenine tragedija, kuri labiau bus suprantama tiems, kas zino, jog wrestleriai vartoja steroidus, didziaja dali savo karjeros praleidzia keliaudami ir atskirai nuo seimos, ir negauna tokio ispudingo cekio uz stebuklus ringe, kaip visi isivaizduoja.

Ne į temą
toks bendras pastebejimas del Oskaru - visgi akademija nebuvo dosni. ne vien Rourke negavo apdovanojimo uz savo fenomenalia vaidyba, bet ir Bruce Springsteeno nuostabi daina nelaimejo ir, jei neklystu, net nebuvo nominuota apdovanojimui uz geriausia daina :)

Šį pranešimą redagavo Resilient: 2009-03-10, 23:48
Cituoti