Extreme Warfare Revenge
Kzkas 2009-01-24
Xnitro prase tai kas nores gales parsisiusti. Tikrai geras wrestlingo simuliatorius.
http://demonews.com/...ad.php?det=3668
2008 rostai:
http://www.megaupload.com/?d=2CN4JOY3
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-25, 15:26
http://demonews.com/...ad.php?det=3668
2008 rostai:
http://www.megaupload.com/?d=2CN4JOY3
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-25, 15:26
fanatix 2009-01-24
Gal galėtum daugiau papasakot? Čia susikuri savo wrestleri, ir kovoji, ar kaip?
ai kažką galbūt supratau.Tipo turi kaip kompanija, samdai wrestlerius, ir t.t.?
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-01-24, 18:13
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-01-24, 18:13
Skorpio 2009-01-24
fanatix, 2009-01-24, 16:12, pasakė:
Gal galėtum daugiau papasakot? Čia susikuri savo wrestleri, ir kovoji, ar kaip?
PlutoniX 2009-01-24
Ir svarbiausia tai, kad man niekaip nepavyksta iseiti i pliuso naujo menesio pradzioje. Kai yra visos praeito menesio apskaitos sudarytos. Visad buna apie 1mln nuostolkiu.
Ir siaip, bet tiesa pasakius, kartas nuo karto idomu pazaisti. Bet siaip jai sedet savaite, kasdien be sustojimo. Tai jau po dvieju-triju dienu pabostu. Nes reikia daryti feudus. Ir galima sakyti beveik kiekviena savaite buna panasios kovos. Padarai koki Battle Royal. Tai gauni overall kovos reitinga ~50. Auksciausias kovos reitingas 75. Ekspertas dave uz ta kova **1/4.
Siaip neprastas games. Neprastas. Tik geriausia zaisti per du langus, kad kai darai show, kitame lange galetum zeti rosteri, feudus, titulus ir panasiai
Ir siaip, bet tiesa pasakius, kartas nuo karto idomu pazaisti. Bet siaip jai sedet savaite, kasdien be sustojimo. Tai jau po dvieju-triju dienu pabostu. Nes reikia daryti feudus. Ir galima sakyti beveik kiekviena savaite buna panasios kovos. Padarai koki Battle Royal. Tai gauni overall kovos reitinga ~50. Auksciausias kovos reitingas 75. Ekspertas dave uz ta kova **1/4.
Siaip neprastas games. Neprastas. Tik geriausia zaisti per du langus, kad kai darai show, kitame lange galetum zeti rosteri, feudus, titulus ir panasiai
Jobberis_Extreme 2009-01-24
Sudominot mane cia Reiks isbandyti ,nes man tokie dalykai patinka
emouTion 2009-01-24
Ne į temą | man kazkoki errora meta cituoju :Sorry, this game requires your Windows language settings to be English.Please change the settings andthen run up the game |
Unbroken 2009-01-24
Nueik i Control Panel. Regional and language options ir ten VISKA nustatyk English. Man tas pats buvo.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-24, 21:50
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-24, 21:50
Lyncaz 2009-01-25
aš tai kol kas nesigaudau kaip ten ką daryt... nors atrodo visai smagus žaidimukas, kai nėr ką veikt, bet ne su mano IQ tokius žaist
Kzkas 2009-01-25
Siulau ispradziu susitart su sponcoriais nes nuo ju gausi pinigu. Poto pasidaryt PPV sarasa. Tada sudarai pirmus feudus. Titles pridedi jeigu reikia. Stables, Tag teams pasidarai. Poto Su televizija kontrakta pasirasai. Na ir jeigu reikia pasipildai rosteri.
Kzkas 2009-01-25
Kai yra meniu kur ten feudai, tag teamai, personalas ir t.t. uzeik ant savo kompanijos pavadinimo ir ten apacioj bus sponcoriai siulau duoti main tam kuris daugiausiai siulo jei jis nesutinka tada antra pagal daugiausiai ir t.t.
PlutoniX 2009-01-25
Ir beto, kuo mazesnis bus tavo lygos risk, tuo didesnis pasirinkimas su sponsoriais bus.
Unbroken 2009-01-25
As nesuprantu vieno dalyko. Ten kur events as pasidariau savaitinius show kurie vyksta kiekviena 3adieni, bet tada negaliu PPV daryt.
Kzkas 2009-01-25
Refresh_22#MVP 2009-01-25
Atsisiunciau ismeginau po 30min atsibodo.. Istrinsiu greit turbut..
Jobberis_Extreme 2009-01-25
Gal zinote ka padaryt ,kad matcus zvaigždutėmis vertintu? Pvz: ***1/2 Aš turiu du kompiuterius viename vertino ,o kitame ne tai turbut reikia kaska ijungt?
PlutoniX 2009-01-25
Kiek zinau, reikia tureti writeriu, announceriu ar dar kazka. Manpaciam ta problema buvo. tai prisisamdziau ivairiausiu darbininku, ir kita savaite jau vertino mano kovas.
Beto, patarciau to nesidaryti, jei kovos nera geros, nes dar gaus MINUS * (-*) Nekoks jausmas.
ir del to weekly mode.
Jei esi pasirases sutarti su televizija, tada nebus galima pasidaryti weekly mode, nes tipa du show per savaite. Pats dabar einu su NWAW. Gyvuoju tris menesius. TV ratingas vidutiniskai 0.40. Geriausia time slot'a turiu. Kur daugiausia ziurovu. Ir gyvuoju sau, kiekviena menesi eidamas i minusa
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-25, 13:43
Beto, patarciau to nesidaryti, jei kovos nera geros, nes dar gaus MINUS * (-*) Nekoks jausmas.
ir del to weekly mode.
Jei esi pasirases sutarti su televizija, tada nebus galima pasidaryti weekly mode, nes tipa du show per savaite. Pats dabar einu su NWAW. Gyvuoju tris menesius. TV ratingas vidutiniskai 0.40. Geriausia time slot'a turiu. Kur daugiausia ziurovu. Ir gyvuoju sau, kiekviena menesi eidamas i minusa
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-25, 13:43
Jobberis_Extreme 2009-01-25
Na zaidimas mane uzkabino kol kas geriausia kova buvau padares tai: Kurt Angle vs Chris Benoit ***** ir AJ Styles vs Eddie Guerero ***** O ten dėl tos problemos susitvarkiau reikėjo kita writeri pasirinkt
Šnypas 2009-01-25
pabandziau sita dalyka. Du sou pagaminau 71% ir 69% overallai tai nzn ar gerai tai ar ne
PlutoniX 2009-01-25
Va va, ten **** matchai ir etc. WWE.. Man ten jokio idommo su ja.
Vat paaisk su mazesnemis lygomis, kurios isvis neturi TV show. Kuriu saskaitoje ne 30mln (kaip WWE) o koks 1mln. Ir ezartas pasijaucia
Vat paaisk su mazesnemis lygomis, kurios isvis neturi TV show. Kuriu saskaitoje ne 30mln (kaip WWE) o koks 1mln. Ir ezartas pasijaucia
Kzkas 2009-01-25
Kokia lyga losiat? O as ir pats noriu paklaust vieno dalyko kur overness tai ten bendras reitingas? Ar kazkas kitas? Ir ar jei overness aukstas priklauso ar wrestleris geras?